Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
ez a 6 meg 17 csomagot vesz dolog szerintem nem annyira meglepő... sokaknak ez filléres dolog.. az embereket vonza a zsákbamacska/szrencsejáték. nem véletlenül keresik halálra magukat a jobb mmo-kban a mikrotranzakciós rendzserrel a kiadók... (mostani és korábbi mmo-ban, amivel játszom az RNG-ládás dolgokra nem kevés ember $1-2-5-10k-t elnyom...)
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Redneck
nagyúr
Ha valakinek nem kell, Surgeon Simulatort és Streets of Rage-et szívesen boltolnék!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
bepken
veterán
a friss humbli bundliból reális (bontott) áron átvennék Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series kulcsot. a többi nem érdekel, hátha mást igen
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
sowi
őstag
[link]
nagyon kitett most magaert a humble...Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
kwzatz
őstag
"Steamgifts fórumain volt, aki 6 csomagot vásárolt"
Ez 3 havi Humble Monthly, esetleg 2-3 weekly bundle, vagy szimplán 2-3 viszonylag friss, de már leárazott AA-AAA játék. Redditen láttam olyat is, aki 17 csomagot vett az 5 eurósból. Én sem értem az embereket.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
ZsZso
Közösségépítő
Csodálatos visszatérés a Fanaticaltól: a zsákbamacska bundli. Ügyesen csinálták, mert az elején beletettek Shadow of War Silver/Gold -ot is, de az erősebb kezdés után úgy fest talicskával ömlesztik a százszor bundlizott játékokat, amik csak tölteléknek lennének jók máshova, húzócímnek nemigen.
Steamgifts fórumain volt, aki 6 csomagot vásárolt és még meg is osztotta az egybegyűltekkel. Persze mind agyonbundlizott cucc volt. Nem értem az embereket.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
kwzatz
őstag
válasz Crytek #12783 üzenetére
Szerintem a Konami nem nagyon bundle-öz. Ez a GMG-s jótékonykodósdi is valószínűleg teljesen a GMG pénztárcájából megy. Metal Gear Rising egyébként most kőkemény 2,91€ HB Store-ban, Monthly-val 2,62€, Castlevania: Lords of Shadows Ultimate meg 3,64€, illetve 3,28€. 20-30 órákat lehet tolni velük, ha ennyit nem ér meg valakinek, akkor azt nem is érdeklik igazán. Mindkettő remek játék szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Ezeket igazán betolhatnák végre Humble haviba vagy egyéb albundlekba:
Castlevania: Lords of Shadow 2 Digital Bundle
MGS V
MGS Ground Zero
Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition
Sniper Ellite III
Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD
Lego Batman
MGS RevengeNext PC Upgrade: 2022
-
sowi
őstag
GMG 5 bundle, darabja 10 gbp, nem is igazan szemetekkel, mint amilyenek ujabban a humblen vannak...ja es gamesaid charity, ha valaki jotekonykodni szeretne
[ Szerkesztve ]
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Golden9
veterán
Egy kis kárpótlás, akiknek nem jutott játék csomag gyűjtésért. Az első kilenc game ingyenes.
[ Szeretkezve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz Golden9 #12777 üzenetére
(Bankkártya... Pont most zajlik az ügyintézés ,mert munkatársam + haverjának nyom nélkül eltűnt a számlájáéról pénz..Szerencsére neki csak 3500ft a haverja rosszabbul járt neki 150k. A bank se tudja ez micsoda. SMS-t nem kaptam a pénzlevonásról és a bank is csak annyit lát a rendszerbe hogy eltűnt a pénz. Az ügyet most "feljebb" tolták ,hátha ott látnak valamit hogy és mi történt..)
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
reelc
veterán
válasz Golden9 #12774 üzenetére
Nekem valahogy nem megy ez a minden nap belogolás oda.
De valahogy úgy érzem nem is nagy baj.Unreal Deal Pack még 2 és fél órán keresztül akciós, £2.30.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
Persze.
Itt a következő adag.
Glass Masquerade, Slay.one, Murderous PursuitsEzt most begyűjtöm mind a 84 fiókomba.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
bepken
veterán
válasz Golden9 #12768 üzenetére
147 HB fiókon kiszedni a kulcsokat, az a világ legnagyobb önsz**atása onnantól, hogy fiókonként ellenőrző kódot kér, ha megakarod nézni a kulcsokat...nekem van pluszban 2-3 kamu fiókom, amikor értelmes címet osztogatnak, akkor néha még megeröltetem magam
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Golden9 #12770 üzenetére
Nem, az más tészta. Amit most említettél azoknál a tied a játék, csak nincs most hozzá kulcs. Írják is, hogy ahogy tudják újratöltik. Szerencsére ilyen pontszerzős eseményeknél nincs határidő, a kulcs örökre megmarad, így ki se tudsz futni az időből.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Golden9 #12768 üzenetére
A szokásostól eltérően (?!) most már a kezdetnél kiírták a játékok alá, hogy "amíg a készlet tart". Lényegében aki az 5. nap estéjén nem zsákolta be az lemaradt a The Tiny Bang Story -ról sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
Felkelek hajnalok hajnalán, hogy begyűjtsem mind a 147 HB fiókomba a csomagokat, de az 5.-et már nem lehet , pedig 10 órát írnak határidőnek. 4-et zsákoltam, de csak 3 látszik . Ez most mi, miért, hogyan?
Szerk: PDT szerint még nem járt le.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Little Nightmares c. játékot szeretném megvenni valakitől, most látom, hogy volt haviban, én nem szoktam feliratkozni, de ezt a játékot rég óta szeretném megvenni. Ha most valaki eladná, kérem, írjon PM-et!
Köszönöm szépen,
Üdv! -
Crytek
nagyúr
-
-
Crytek
nagyúr
válasz KisTücsök #12763 üzenetére
Szerencsére lett az Overgenyóra vevő. Azt nem merem írni hogy jóáran adtam el mert a Dark Soulsos csomagnál is örültem hogy a bundle fele ára vissza is jött a mellé adott hulladékokat meg dbonkénk kb 0.5ért se lehetett eladni olyan szennyek voltak.
-
reelc
veterán
Nem tudom mennyire megy a játék.
De elképzelhetőnek tartom, hogy pl. a lootbox törvény miatt lökték bundliba. Vegyék meg minél többen, aztán hátha költenek benne.
Belgiumban ugye törvény miatt már nem lehet, kitudja melyik ország (országok) követi majd az ottani példát, de addig is még máshol hoz pénzt a sok mikrontranzakció.
Nekem semmi ellenérzésem azzal a játékkal szemben, legalább frissíti a Blizz, nem úgy mint a Diablo 3-at. Szerintem meg is venném ennyiért, ha érdekelne a multiplayer, de én alapvetően singleplayeres vagyok. -
lm83
őstag
Tényleg ennyire szarul megy már, hogy ide berakják?
Vagy ezzel szereznek új embereket, hogy majd a többit meg megveszik amit kell? -
Ventur@
senior tag
Októberi HB első játéka: Overwatch . Ezt is meg kell venni .
Megérkeztek a szeptemberi maradékok:
Little Nightmares
Darksiders II: Deathinitive Edition
Battle Chef Brigade
Zombie Night Terror
Figment
ETHEREAL (ez meg valami Humble Bundle Original-ba tartozó puzzle game)Little Nightmares és a Darksiders II nálam betalált, mert ezekre fájt a fogam egy ideje. Az oktoberi meg megint, mert az Overwatch-ra is gyűjtögettem már.
Megelőztetek, de már ki nem törlöm .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
reelc
veterán
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz kwzatz #12754 üzenetére
Last Day of June egy érzelmi hullámvasút, kicsit a Brothers-re emlékeztet, de a gameplay totál más. Vannak benne uncsi részek, de ha szereted az ilyesmit és hajlandó vagy elengedni a kis hülyeségeit (unalmas részeit, nincs szkippelés) és felülni a "vonatra", akkor szerintem tetszeni fog. Ezt is végig lehet játszani egyszerre - nem túl hosszú.
-
pigster
senior tag
Következők vannak cserére, esetleg PayPal:
Oxenfree
AER Memories of OldThe Final Station
Last Day of June
Torment: Tides of Numenera
Shadow Tactics: Blades of the Shogunesetleg Wasteland 2: Director's Cut
Amiket szeretnék (értékegyeztetéssel):
https://barter.vg/u/2ff/w/
Persze más is érdekelhet. -
kwzatz
őstag
A Torment: Tides of Numenerát savazzák úton-útfélen, de nekem nagyon tetszett. A játék 90%-ban inkább olvasás mondjuk, szóval ha valakinek ez nem jön be, akkor megértem, de a történet szerintem bitang jó volt. Sokan írják, hogy "rövid", hát... Nekem 46 óra van benne, tény, hogy mindent elolvastam, megnéztem, amit lehetett, a végén még egy kicsi achievement hunting is volt (valami 75% lett meg, a maradékhoz új végigjátszás kellett volna), így bőven elégnek éreztem.
Az Oxenfree-t meg lényegében mindenki dicséri, és tény, hogy nem rossz játék, de nálam csak a "végigvittem ezt is" kategóriába került inkább. 1$-ért más cuccokkal persze simán megéri.
A bundle-lel amúgy ugyanez a problémám, a Humble Classics Return Bundle-ből már megvan a Wasteland és a Numenera, a Last Day of June (kösz a tippet, ezt akkor előreveszem a listámon), és az Aer Monthly-ból, az Oxenfree meg talán a Freedom Bundle-ből.
-
Ha valaki megvenné, és a Last Day of June nem kell neki, vagy csomó csereajánlatom
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
ZsZso
Közösségépítő
Az utóbbiakhoz képest nem rossz, csak két probléma van vele:
1. Kevés játék
2. Rebundle
Mostanában a weekly bundle vagy nincs vagy promó cucc vagy újrabundlizása a monthlynak/régebbi bundlenek.Ha csak a játékokat nézzük, akkor viszont elég masszív cucc.
Én a relaxed, nyugisabb, lassabb/szöszmötölős gameplay lelkes támogatója vagyok. Aki picit hasonló beállítottságú, annak nagyon ajánlom a következőket:
- Oxenfree - $1 -os pakkban mindenképp be kell szerezni. Nagyon tetszett.
- Last Day of June - egyik kedvencem az elmúlt évekből.
- Shadow Tactics - Commandos remake, zseniális.Elmegy kategória:
- AER Memories of Old - egy full nyugis játék, kicsit olyan mint az ABZU, csak nem a vízben uszkálgatsz, hanem a levegőben szállsz szigetről szigetre. Számomra nem volt annyival magávalragadó mint az előbb említett cím, de ettől még nem rossz. Ennyiért meg pláne nem.Amiket nem próbáltam, de jókat hallottam róluk:
- Wasteland 2: Director's Cut
- Torment: Tides of NumeneraAmi nem tetszett:
- Final Station - nem volt bejövős. Igaz ez annak köszönhető, hogy számomra az már túlságosan akciódús, frusztráló. Ész nélkül lövöldözni mindenféle management nélkül nem az én műfajom.Szóval jó csomag lett nagyon, de mégsem tudok őszintén csettinteni egy nagyot és azt mondani, hogy "na srácok, most tényleg odatettétek magatok!".
Itt jegyezném meg, hogy egy Torment: Tides of Numenera -ra vevő lennék. Csere vagy PP is játszik.
-
sowi
őstag
unity bundlebol a wasteland2 es a last days of june erdeklne ha valaki nem tart rajuk igenyt
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
SenorGrande
senior tag
válasz KisTücsök #12747 üzenetére
Próbáljátok meg a Steam Trade topikban (is).
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
KisTücsök
addikt
Sniper Elite 4 és/vagy The Surge érdekel valakit? Cserélni szeretnék elsősorban.
-
AllTheBest
őstag
Sniper Elite 4 és a Staxel nem kell valakinek? Ajánlatokat privátba ha lehetséges
[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Sirpi
senior tag
-
Crytek
nagyúr
Köszönöm ,hogy szóltá. No70: Eye of Basir-t a megjelenése óta vártam indiegala illetve humble bundleba mindhiába... Most itt végre megvehetem A köztes töltelék gagyikat meg eladom pár eurocentért hogy minél olcsóbbra jöjjön ki ez a Basir. Mert azért sok érte az 1.5
-
eami
Topikgazda
$1.5 zsákbabundli Groupees Build a Bundle 42.
No70: Eye of Basir az egyetlen játék amiről tudni hogy benne lesz.
-
reelc
veterán
Crytek, ha esetleg ebből szervezel GB-t, kellene egy. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Crytek #12733 üzenetére
az Armello 10 dodóért (+ egész jó töltelék címek) szerintem egyáltalán nem rossz ajánlat. még úgy sem, hogyha - hozzám hasonlóan - csak ez az egy cím érdekel. (persze még én is gondolkodok rajta)
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz SenorGrande #12732 üzenetére
Nem igen viszik tulzásba mostanság. Sajnos egyre kevesebb a "nagy" kiadós bubdle
Pedig egy Milestone Racing Bundle ütne mint az atomNext PC Upgrade: 2022
-
SenorGrande
senior tag
Humble Digital Tabletop Bundle
1$:
Ticket to Ride - Complete Bundle
Ticket To Ride (Android Edition)
Sentinels of the Multiverse
Mysterium: A Psychic Clue Game
Mysterium: A Psychic Clue Game (Android Edition)BTA:
Pathfinder Adventures
Carcassonne - Tiles & TacticsDLC
Sentinels of the Multiverse - Shattered Timelines
Talisman: Digital Edition
Talisman - The Highland Expansion
Talisman - The Dungeon Expansion
Talisman (Android Edition +2 DLC)10$:
Armello– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
default.
őstag
Sziasztok!
Fully Loaded 5 Bundle-ből ha valakinek nem kell a Shelter c. alkotás, szívesen venném (meg)...
Köszönöm,
Üdv -
Vertigo18
addikt
Ez a Dead by Daylight mennyire élvezhető játék?
Szokott lenni learázva a Dlc_csomag?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
bigrob
őstag
Új humble bundleből nem tervezi majd valaki eladni a Dead by Daylightot? Vagy esetleg érdekelne valakit a többi ha én venném? Sajnos kb minden megvan csak a DbD nincs... Utalás vagy 4. és 15. kerületben kp is játszik..
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
s7evcsenko
addikt
Ha esetleg valaki gondolkodik a megvételen, de nem kell neki a Friday the 13th: The Game, akkor innen fel tudnék ajánlani valamit cserébe.
Vagy ha csak a közepéig vennéd, de a különbözet megérné a listámból valami, akkor is opció.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
FunPro
őstag
Egész vállalhatóra sikerült ez a mostani!
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
reelc
veterán
-
Vertigo18
addikt
-
őstag
-
-
FunPro
őstag
válasz Nunder #12714 üzenetére
Számomra inkább az a kérdés, hogy ennek a bundlinak ki a célközönsége?
Mármint nem a játéknak, mert biztos szórakoztató. Mondjuk, inkább előkapnék valami társast vagy valamit, de most nem erről van szó.
Ezeket a pakkokat kb. havi szinten akciózza a fanatical. Aki be akarta húzni, véleményem szerint már rég megtette. A maradéknak pedig ez akkora rétegcucc, hogy nem fogják behúzni csak azért, hogy majd később előkapom.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Nunder
őstag
Őszintén mondhatom, hogy a megfelelő társasággal, pár pohárka mellett baromira szórakoztató. Az meg hogy minden gond nélkül működik, nincs gépigény, mobilnetet is alig használ külön jó pont. Az meg hogy bárki összedob egy ilyet: megvalósításban tényleg nem lehet bődületes munka, de az artwork és a játékok mechanikája az ami itt értéket képvisel, nem a szerver-kliens válaszolgatás
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Golden9
veterán
Orwell - Két napig ingyenes.
[ Szeretkezve ]
-
Nunder
őstag
válasz bandon #12709 üzenetére
Ezeket most a Jackbox Bundle-re írjátok? Mert én pont egy ilyenre vártam ezekből, így nekem baromira megérte Mondjuk ahogy elnézem, inkább a monthly lesz az.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
eami
Topikgazda
elképesztő a humbli
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Elsőre is felfogtam, és írtam is hogy az instead kimaradt, de köszönöm, remélem még ír valaki.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
-
NyMRooD
őstag
válasz Redneck #12700 üzenetére
Nem teljesen rosszul, nem tudom ki akar rávenni, de le van írva világosan, hogy a felfedett 3 játék helyett választhatod a RotTR is, tehát akkor -3 játék és helyette kapod azt.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest