-
GAMEPOD.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
Ha esetleg a mostani humble choice-ből valakit érdekelne a dirt 2-n és a streetfighter v-ön kívül valamelyik kulcs akkor írjon provátot és megbeszéljük
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
AllTheBest
őstag
HA esetleg a shadow of the tomb raideren kívül érdekel valakit valamelyik játék a mostani humble choices-ből, akkor privátban írjon
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
AllTheBest
őstag
He esetleg valakinek van felesleges Sword art online kulcs a mostani humble bundel-ből akkor engem érdekelne
-
AllTheBest
őstag
válasz AllTheBest #13293 üzenetére
Update, mindkettő elkelt
[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
Lenne egy felesleges Northgard és Mutant Year Zero: Road to Eden kulcsom, ha valakit érdekel
-
AllTheBest
őstag
válasz s7evcsenko #13119 üzenetére
óóó... telefonról néztem és megzavart az ajálnott rész, így már lényegtelen, pedig jó lett volna
-
AllTheBest
őstag
Nekem ebből csak az outsider kéne, esetleg van olyan akinek nincs rá szüksége és megvette a pakkot vagy ha esetleg megveszem, akkor átvenné a többit? [link]
-
AllTheBest
őstag
Van pár kulcsom amiktől szeretnék megválni:
-7 Days to Die
-Dead Island Definitive Edition
-The Dwarves
-Hard Reset Redux
-Resident Evil Revelations
-Sniper Elite
-Sniper Elite V2
-American Truck Simulator
-Dungeons 3
-Gremlins, Inc.
-Hidden Folks
-Old Man's Journey
-We were here too
-Battle Chief Brigade
-Darksiders II: Deathinitive Edition
-Figment
-Sniper Elite 4
-Staxel
-Zombie Night Terror
-Lara Croft Go
-Outlast 2Ajánlatokat privát üzenetben várom
-
AllTheBest
őstag
Az új dev bunle-ből érdekelne a hyper light drifter Akár paypal, akár cserében is benne vagyok, van néhány fel nem használt kulcsom az utóbbi néhány monthlyból
-
AllTheBest
őstag
Sniper Elite 4 és a Staxel nem kell valakinek? Ajánlatokat privátba ha lehetséges
[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
Humble monthly-ból valakit érdekelne a The escapists 2 és a conan exiles? Én csak A hat in time miatt venném meg
Privátban lehet jelentkezni, ha megvan mind 2-re a jelentkező, akkor veszem isEsetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
AllTheBest
őstag
Humble monthly-ból még mindig megmaradt a deus ex ha esetleg valakit érdekel, akkor írjon
-
AllTheBest
őstag
Megvenném a mostani humble monthly-t, viszont engem nem érdekel a maffia 3 és a deus ex sem, ha valakit érdekel, akkor privátban megegyezhetünk
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest