Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
đe$|re
senior tag
Sziasztok!
Alábbi Humble szökevények vihetőek:
február:
Pathfinder Kingmaker Explorer Edition
Book of Demons
Cryofall
Okami HD
Eliza
Shenzen I/O
Project Warlock
The Hex
Warstone TD
Underhero
Night Call
január:
Two Point Hospital
Graveyard Keeper
Street Fighter 5
Trailmakers
Grip + DLC
december:
Soulcalibur VI
Yakuza Kiwami
My Time at Portia
november:
Shenmue I & II
SYNTHETIK: Legion Rising
Evergarden
11-11 Memories Retold
Ha valamelyik érdekel, írj privátot. -
Ferke[HUN]
tag
Köszönöm mindenkinek, mindegyik elkelt.
-
ruti
Közösségépítő
ha valakit érdekel keressen priviben:
Death's Gambit
Road Redemption
(GBuys-on hirdetem őket)Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Pedro78
senior tag
Februari humble choice valaki(k)nek?
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
pingtest
tag
válasz Ferke[HUN] #14092 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget.
Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/
-
Ferke[HUN]
tag
A Humble Bundle - Just Drive Bundleból van, ami megvan, van, ami nem érdekel. Ezektől megválnék, hátha itt is érdekel valakit.
- MXGP - The Official Motocross Videogame
- MotoGP 15
- Road Redemption
- Project CARS + Limited Edition Upgrade
- DiRT 4
- NASCAR Heat 4
Ha bármelyik megtetszik, keress privátban! Köszönöm.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Sziasztok,
megvettem a márciusi monthly-t, az alábbiak maradtak (max 5db):
My Friend Pedro
Planet Coaster + World's Fair Pack DLC
F1 2019 Anniversary Edition
Fell Seal: Arbiter's Mark
EXAPUNKS
Turok
Niffelheim
AI War 2Korábbiakból:
január (max 3db):
Graveyard Keeper
Bad North: Jotunn Edition
Trailmakers
Unrailed!
Whispers of a Machinedecember:
Dead In Vinland
Dark Future: Blood Red States
Desert Childnovember:
Call of Duty®: WWII
Shenmue I & II
SYNTHETIK: Legion Rising
11-11 Memories RetoldPm-be, ha valakit érdekelne bármelyik. (és előre is sorry, ha lassan reagálnék )
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
arty
veterán
dirt4 maradt valakinek? venném
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Crytek
nagyúr
Project CARS 1 elkeltProject CARS 2 + Japanese Cars Bonus Pack 2.5 euróért valakinek?
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Humble Just Drive bundle
WRC 7 - 0.33€ lol
Ha valakinek kell a középső pakkból a Project Cars +az a limited dlc 1.5 euroért jelezze
-
bandon
tag
Szia
érdekelneÜdv: bandon
-
Crytek
nagyúr
Felszabadult egy TUROK olcsón vihető!Érdeklődni privátban
-
Spet
addikt
Humble Bundle, komolyan?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok!
Decembertol az osszes hb choicebol megvan minden, pm ha erdekel valamelyik, bar jobb lenne egyben vevot talalni ra. Araban adom.Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
ThorsHUN
őstag
Sracok ha osszejon az igeny megveszem a bundlit es szetosztjuk.
-
arty
veterán
f1 2019 - wow!
my friend pedro - wow!
planet coaster - wow!
nem semmi lett a hbundli amíg nem követtem.... maradt még esetleg bárkinek ezekből?"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Corleone33
senior tag
Valakinek van feleslegben Turok példány mostani HB Choice-ból? azonnal megvenném
Pü-zz rám
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Corleone33
senior tag
Ha vkinek a nemrégi Fanatical Bundle Blast-ból esetlegesen van még egy Tokyo Xanadu eX+ példánya, az legyen kedves és írjon rám
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Mr.Csizmás
titán
hm, lehet beruházok én is rá
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Ferke[HUN]
tag
válasz Ferke[HUN] #14070 üzenetére
Na, ez gyors volt! [Más esetben ilyet nem szívesen hall az emberfia] Az utolsó is elkelt, megyek F1-ezni. Jó éjt!
-
Ferke[HUN]
tag
A "fránya" F1 miatt kénytelen voltam nyitni. Már csak 1 választható, a többit vitték, mint a cukrot.
- 198X
- Ai War 2
- Etherborn
Ha valakit valamelyik érdekli, akkor privátban várom.
-
echterion
nagyúr
F1 2019 engem is érdekel, ha van valakinek eladó.
-
Ferke[HUN]
tag
F1 2019 érdekelne. Privát üzenetben várom az ajánlatokat. Köszönöm.
-
Mr.Csizmás
titán
planet, pedro érdekelne, akár steam tárcás fizetéssel is, vagy trade amit hirdetek (akár több is)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Zolás
addikt
Battle chaser érdekel az ehavi bundliból.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
safranyek
tag
Sziasztok!
A Márciusi csomagból 7 választható játék eladó, egyben vagy külön is.
My Friend Pedro
Planet Coaster+1 dlc
F1 2019
Exapunks
Death's Gambing
198x
Ai War 2
Etherborn
Niffelheim -
FunPro
őstag
Sziasztok!
Lenne egy ehavi choice-om, 6 választható címmel, 6$-os/6€-os áron, lehetőleg egyben.
Ami engem érdekel:
- FELL SEAL: ARBITER'S MARK
- BATTLE CHASERS: NIGHTWAR
- EXAPUNKS
- DEATH'S GAMBITTehát a vihető címek (6 db válaszható):
- MY FRIEND PEDRO
- PLANET COASTER + 1 DLC
- F1 2019 ANNIVERSARY EDITION
- TUROK
- 198X
- NIFFELHEIM
- AI WAR 2
- ETHERBORNSteam wallet is megfelel.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Crytek
nagyúr
Humble Choice március
Planet Coaster + DLC
F1 2019
My Friend Pedro - vihetőFell Seak Arbiters Mark - vihető
Battle Chasers Nightwar - vihető
Exapunks 198X - vihető
Niffelheim - vihető
Turok
Deaths Gambit - vihető
Ai War 2 - vihető
Etherborn - vihető2 pakkom van szóval a másikból az F1 és a Planet Coaster is vihető
Akit érdekel valamelyik privátba jöhet az ajánlat
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
Lenne 13 eur-om steam walleten, ami gift vásárlásra vár(szeretném átváltani ), érdeklődni privátban!
"Got any other secret weapons?"
-
pigster
senior tag
Nem nevezném hisztizésnek, hogy finoman utalok rá, hogy esetleg nem itt kéne tök fölöslegesen olyan dolgok miatt rinyálni, amire semmilyen ráhatása nincs a hozzászólóknak. Illetve van:
- nem nyomja meg az előfizetés gombot
vagy
- ha már megnyomta, akkor találja meg a Pause gombot
vagy
- találja meg a Cancel gombot.
Közben olvasgassa az értesítő e-mailjeit, jegyezze meg, írja be naptárba, stb.
Ha a fentiekre nem képes,
és levonnak neki 12 Eurót,
és nem kap visszatérítést,
és nem tudja utána eladni akár egyben, akár részeiben,
és ez egy anyagilag taccsra teszi vagy helyrehozhatatlan lelki traumát okoz,
akkor lehetséges, hogy nem neki való az egész.Az ember azt gondolná, hogy történt valami érdekes, aztán kiderül, hogy megy a végeláthatatlan sirám, 10 hozzászólásonként valami tényleg érdemlegessel.
Abszolút ON témának gondolom, hogy ne legyen tele minden OFF hozzászólással. -
reelc
veterán
válasz Crytek #14054 üzenetére
Nincs új értelmes bundle, ez meghatározza a topikot is.
Groupeesről nem beszélünk, IG-n túlvagyunk (Artifex Mundi), Fanaticalt is linkelte korábban valaki - ha végre lejárnak, akkor hátha jön valami jobb.
Marad a Choice de az holnap estétől a szokásos elégedetlenkedők elégedetlenkedéseivel. -
kwzatz
őstag
válasz Crytek #14052 üzenetére
" Állítólag a korona vírus miatt megtolják a choiceot rendesen."
"Sniper Ghost Warrior 3 SP Edition és Just Cause 4 jöhetne már"
De az sem baj, ha inkább valami jó játékot dobnak be ezek helyett. Amúgy a Just Cause tuti alapverzió lenne vagy annál nem számít?[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
bepken
veterán
huh Ti aztán jól belehúztatok.... már azt hittem, jött valami ennyire nagyon tuti bundli
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
FunPro
őstag
Igazából bennem most az a kérdés fogalmazódott meg, hogy vajon akit felháborít a humbli, az még nem hallot a bankoknál elérhető "csoportos beszedés" opcióról?
Tudjátok, amikor az ember felhatalmaz mindenféle szolgáltatót (víz, vellany, telekommunikáció), hogy bármiféle értesítés és további egyeztetés nélkül levonja az adott szolgáltatások díjait.
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz pigster #14046 üzenetére
"Minden, ami "bundli"!" topikban zokon veszed ha Humble Choice bundlikról beszélünk /furcsa mód offban/ de ONban hisztizni miatta már teljesen rendjén van. Egy Micimackó jelmezbe bújt csivava legyek ha ezt értem.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
pigster
senior tag
Humble Choice sirámok topikBundle topik merre van, tessék mondani!? -
Vesa
veterán
"tényleg nincs azzal semmi gond, hogy az emberek hibáira építve szednek ki belőlük több pénzt?"
Ez csak egy szubjektív feltételezés részedről, amit általános vádként kezelsz a szolgáltatóval szemben, holott számos más, teljesen életszerű oka van a rendszernek!
Többek között:
- Folyamatos szolgáltatás biztosítása olyanok számára, akiknek a szolgáltatás éves szinten még akkor is megéri, ha 1-2 hónap nem a kedvenc címeivel lesz tele. (vagyis a Netflix-hez vagy más, havidíjas szolgáltatáshoz hasonlóan kezeli, helyesen)
- Kényelem (nem kell minden egyes alkalommal manuálisan fizetni. Sok ember ebben nem hátrányt lát, hanem segítséget és hasznosnak tartja)
- Folyamatos jótékonykodás, ami mellesleg előnyökkel is jár (rengeteg ember fizet havi szinten segélyszervezeteknek közvetlenül is)Elfelejtitek, hogy nem kötelező használni és van refund lehetőség is (ami kifejezetten ritka egyébként, nekem pl. Adobe előfizetésem van, na az valóban egy tetű cég ha már itt tartunk, ennek ellenére szavam sem lehet, mert mindenről tájékoztattak előfizetés előtt)!
Felnőtt, értelmes ember képes eldönteni, hogy adott szolgáltatást, adott feltételek mellett használ, vagy sem! Abban megegyeztünk, hogy átverésről nincsen szó, a választási lehetőség pedig adott, nem kötelező használni! A szubjektív félreértelemzésekből, nyelvtudás hiányából és figyelmetlenségből eredő problémákért nem a szolgáltató a hibás!
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
FunPro
őstag
válasz Executioner #14040 üzenetére
Na mejgött az újabb flegmasuttyó...
[ Szerkesztve ]
-
Executioner
aktív tag
A Humble Choice egy előfizetés. Erre a vásárlás előtt fel is hívják a figyelmedet többször is!
PAUSE - előfizetés szüneteltetése 1 hónapra.
CANCEL- előfizetés megszüntetése.Ha csak egy csomag kell akkor vásárlás után egy másodperccel már törölheted is az előfizetésedet vagy eleve giftként veszed meg.
Az összes fikázás szimpla "júzer error" -ból fakad. Pláne úgy, hogy senkiről nem hallottam még aki ne kapta volna vissza a pénzét a k*csög IGN-től aki csak az aprót akarja kilopni a 'zemberek zsebéből.
Végezetül itt egy hasznos tanács ami sokak problémáját megoldhatja:
Akinek nincs esze legyen notesze.
Exec
-
kwzatz
őstag
válasz echterion #14036 üzenetére
"Csak sajnos pont ezért tart itt a játékvilág, mert az emberek minden szart lenyelnek, sőt, a többség még tapsol is neki..."
Igen, a Humble miatt (aminél jobb áron nem tudsz kb. sehol játékokat venni) tart ott a játékvilág ahol, nem az ezernyi más undorító üzletpolitikai húzás (lootboxok, éves újraskinezés teljes áron - FIFA, NBA2k pl. -, mindenféle mikrotranzakció, DLC tömeg, gamblingre hajazó elemek stb.) miatt. Köszönjük.
Komolyan nem értem ezt a témát. Ha valaki nem érzi magát képesnek arra, hogy havonta kattintson egyet, amikor nem kéri az adott bundle-t, akkor ne fizessen elő. Szerintem mocskos egyszerű és nagyon megéri a Classic előfizetés (nem, nem minden hónapban, hanem összességében), de mindenki el tudja dönteni magának."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Crytek
nagyúr
-
ZsZso
Közösségépítő
Srácok, nem arról van itt szó, hogy jogilag ugyan minden rendben ezzel a dologgal, morálisan viszont aggályos tud lenni egy bizonyos szempontból?
Ahogy echterion mondta, mindenkinek igaza van valamilyen szinten, bár az érzelmi vonalak néha picit szélsőséges kilengéseket mutatnak, amik olyannyira túlzóak ("átverés"), hogy nyugodtan rá lehet aggatni az igazság elferdítése címkét is. Hiszen a Humble nem ver át senkit, ha így tenne, nem is működhetne valószínűleg. Azonban ...
A Humble Choice valószínűleg pusztán azért előfizetéses, hogy aki egyszer benevezett rá (feltéve, hogy nem giftben vette, mert az nem jár előfizetéssel!) az alapból minden hónapban vásárló legyen, ne csak potenciális vásárló. Így ha valaki elfeledkezik róla, akkor is jön be a zsé.
Arra épít, hogy az ember szétszórt és ezt kihasználja. Jogilag megteheti, ahogy a többiek írták, a usert erről tájékoztatják is, hát igazuk is van teljesen - nincs átverés.Viszont, ha ezt az előző aspektusból vizsgálod és valaki azt mondja neked, hogy ezzel abszolút semmi probléma, akkor vakarod a fejed, hogy tényleg nincs azzal semmi gond, hogy az emberek hibáira építve szednek ki belőlük több pénzt?! Sokunk már fel van vértezve az ehhez hasonló "támadások" ellen, így egy ilyen szintű behatásra csak legyintünk. A picit (még?) érzékenyebb (vagy talán naívabb) társaink pedig nem értik hogyan lehet ezt ennyire félválról venni. És tessék ... ott az igazság mindenkinél.
Szerintem a Fanaticalos mystery csomag mindennek a legalja a legális játékpiacon. Ehhez képest a Choice -os előfizetéses rendszert már rötyögve fogadja be a gyomrom (még a Classic-os csűrés-csavarással is).
Más téma:
Arra nagyon kíváncsi vagyok viszont, hogy a Choice Classic -kal mi lesz. Annyira kevesen veszik majd a prémiumot $20 -ért, hogy visszaáll az Classic default tiernek, vagy annyira jól megy majd a prémium, hogy kiveszik a classicot. Abban 85%-ig biztos vagyok, hogy a mostani helyzet csak átmeneti.[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
echterion
nagyúr
Oké, engedjük el szerintem, nincs sok értelme ennek, nem akarok meggyőzni senkit, nem kell elfogadni azt, hogy van más vélemény is, örüljön a nép, hogy fizethet birkaként bárkinek bármennyit, bármiért. Csak sajnos pont ezért tart itt a játékvilág, mert az emberek minden szart lenyelnek, sőt, a többség még tapsol is neki...
-
FunPro
őstag
válasz echterion #14032 üzenetére
Egyébként ez nem nézőpont kérdése, hanem szimpla fogalomzavar.
Ha úgy lenne ahogy írod, akkor ez egy szimpla bundli lenne, csak havonta jönne, nem hetente/két hetente. És nem subscribe lenne oda írva hanem purchase...
A subscription/feliratkozás/előfizetés magában foglalja a folyamatos, megújuló szolgáltatást.
Kb. mintha valaki azért reklamálna, hogy a telefonszolgáltató/netszolgáltató kiszámlázta a következő hónapot, mert elfelejtette lemondani.
Szerinted hány ügyintéző röhögné körbe, ha ezért nekiállna reklamálni?
-
s7evcsenko
addikt
válasz echterion #14032 üzenetére
"csinálhatná"
Vagyis végül csak belátod, hogy igaza van a humble-nak.Amúgy meg, ha úgy csinálná ahogy írod, akkor szerinted mennyi mailt kapnának, hogy "ohh bocs, elfelejtettem bekapcsolni", miután meglátta milyen remek címekről maradt le.
Ez a rosszabb forgatókönyv mindenkinek kb, mert akkor valószínűleg utólag nem adnák oda senkinek, ellenben most ugye refundolnak.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
echterion
nagyúr
Ettől még csinálhatná úgy is a humbli / mikró / többiek, hogy nem a lemondáshoz kell gombot nyomni, hanem ahhoz, hogy kell az adott szolgáltatás. Csak ugye így kevesebb lenne az, akitől valós igény nélkül behúzhatnák a lóvét. Ez nem hitkérdés, egyszerűen egy másik szemszögből másképp fest minden az életben, csak meg kell tanulni nem egy szemszögből nézni az eseményeket.
Én is felejtetttem már el lemondani dolgokat, erre jó a refund, még a linkedin-en is megcsinálták nekem, mikor kellett, pedig ott leírják, hogy nincs refund. Szóval ez inkább csak megközelítés kérdése szerintem, azért nem egy kardinális ügy.******
-
Vesa
veterán
válasz echterion #14028 üzenetére
Hogyne lenne! 2+2 az akkor is 4, ha Te mást akarsz hinni. Ott van, leírtam, mennyire szájba van rágva, hogy havi szintű fizetésről van szó! Egyértelmű! Ezzel szemben mindössze az áll, hogy "szerinte nyerészkedés"! Period.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz echterion #14028 üzenetére
Nem így gondolom.
A cégnek megvannak az irányelvei, nyilván betartja a hatályos jogszabályokat és törvényeket, és ha rugalmasak is, akkor indokolt esetben a support a vásárló mellett dönthet.De attól még a vásárlónak el kellett fogadnia a feltételeket, és el kellene olvasnia a felé irányuló kommunikációt. Nem csak a cégnek van felelőssége a szerződés létrejöttekor (feliratkozás pl.) hanem a vásárlónak is!
Most mindenki megszámolhatja, havi szinten hány e-mailt kap a Humbletől, és mennyiben említik a Choice-t. Csak beugrik valamikor, hogy nézzem már meg, él-e az előfizetés, nem? Másrészt sokaknak van okostelefonja, beállít egy havi emlékeztetőt, hogy ellenőrizzen havonta minden olyan helyet ami pl. pénzt von le. Vagy asztali naptárba írja.Épp azért ezt gondolom, hogy nincs itt semmi árnyalat.
Ha a vásárló mulasztást követett el, írja meg a supportnak, ha nem kedvező a bírálat, itt még eladhatja a csomagot, és mérgében le is iratkozhat végleg, hogy "átverték" .Mielőtt valaki jönne IRL példákkal, hogy ingatlan, autó stb. vásárlás, olyan dolgok amikhez tartozik 1 tonna papír kitöltése, meg tanúk aláírása, az más kategória, remélem belátjátok. Kezdve azzal, hogy magyar nyelvű szerződés és nem biztos, hogy a sok jogi megfogalmazás miatt megérti az ember. Másrészt ezek nem havi visszatérő dolgok, vagy ha igen, abba is te egyeztél bele, de akár évekre előre (pl. részletfizetés).
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
-
safranyek
tag
Sziasztok!
Eladó a februári bundle 9 választható játéka. Ajánlatokat privátban.
Night Call
Eliza
Shenzen I/O
Project Warlock
The Hex
Warstone TD
Underhero
Pathfinder:Kingmaker Enhanced Edition
Book of Demons
Cryofall
Frostpunk+1 dlc -
FunPro
őstag
Egyébkén ez már azért is vicces, mert eddig egy olyan esetről nem hallottam, ahol ne utalták volna vissza a pénzt mindenféle fennakadás nélkül.
Ja meg amúgy azt is tudom, hogy a szemetek arra játszanak, hogy majd senki nem fog reklamálni...
-
Vesa
veterán
Én a véleményedet értem, csak igazat adni nem tudok, mert a tények másról szólnak. A lapos Földről is lehet véleménye bárkinek, de igaza nem lesz.
Eleve így nyit a HB, ha fizetni akarsz:Month-to-Month Subscription
€13.99 - Billed monthlyEz már itt a napnál világosabb, de utána még be kell jelölni az alábbi szöveg melletti négyzetet, különben tovább sem enged:
"I understand this is a recurring subscription of €13.99
Humble Bundle will automatically renew your subscription on March 27, 2020 when you will be charged €13.99. Cancel anytime before your renewal date to not be automatically charged."Ennél szájbarágósabban nem lehet közölni valamit. Hol itt az átverés? Sehol! Nem figyeltél, esetleg nem beszéled az angolt és ennyi a történet. Semmiféle nyerészkedés, átverés ebben nincsen!
-
mepet
addikt
Kit érdekel, hogy elolvastam-e azt az ASZF-et, amit nem fogadtam el? Vagy akkor nem lehet róla véleményem? Minden hónapban látom a kollégák hszeit, akik elfelejtik lemondani/szüneteltetni. (Utoljára tegnap olvastam ilyen hsz-t a világ kódfejtői topicban. Én is többször elhibáztam volna ezt, ha előfizettem volna. Nem tettem. Tiszta sor.)
Szerintem nyerészkedés a témaadó előfizetéses üzleti modell, korábban kifejtettem, hogy miért gondolom így. Szerinted nem nyerészkedés. Én megértem és elfogadom a te álláspontodat. Sajnálom, hogy ez fordítva nem áll. -
Vesa
veterán
A "recurring billing" az internetes fiztés kezdete óta jelen van, és minden előfizetéses jellegű szolgáltatás alapból így működik. Természetesen az ÁSZF részét képezi az ismertetése, tehát ha nem olvastad el, az a Te sarad, nem a szolgáltatóé! Semmiféle nyerészkedésről nincsen szó, a szolgáltatás alapja egy előfizetés, ahol azt feltételezik, hogy folyamatos igényed van rá! A lehetőség viszont természetesen adott a szüneteltetésre, vagy megszüntetésre, tehát semmiféle alapja nincs a vádjaidnak.
-
Crytek
nagyúr
Ezek korábbi fanaticalos vásárlásból maradtak..sajnos azóta rajtam rohadnak mert ilyen fantasztikus miszteri bundled sikerült kifognom
Punch Club - Deluxe Edition
Grey Goo Definitive Edition
Shark Attack Deathmatch 2
Outpost Zero
Miasmata
Rescue Team 4
We Are The Dwarves
Airport Madness World Edition
STAR WARS Knights of the Old Republic
Gravity Wars
Legends of Atlantis ExodusEzek pedig Humble maradványok:
Chasm
Fluffy Horde
Regular Human Basketball
Sword Legacy Omen
Evergarden
SYNTHETIK: Legion Rising[ Szerkesztve ]
-
-
Crytek
nagyúr
Mivel kb 0. percbe kb visznek bármit nem kell lemondani ennyire egyszerű
-
kwzatz
őstag
Manapság 1 millió különböző módon tudod emlékeztetni magad a lemondásra. Bár ha valaki valamennyire követi a dealeket, vagy némelyik topicot mint amilyen ez is, akkor kb. lehetetlen, hogy 1 hónap alatt egyszer nem jön szembe veled a Humble Bundle neve, amiről eszedbe jut a Choice előfizetésed.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
mepet
addikt
válasz Mr.Csizmás #14013 üzenetére
Csak nem megértette valaki a hsz-emet? Igen, így azzal is kevesebbet kell foglalkozniuk, hogy ritka és jó minőségű játékokat adjanak, hiszen úgyis lesz, aki elfelejtette lemondani.
-
mepet
addikt
válasz s7evcsenko #14011 üzenetére
Én nem fogadtam el ezeket a feltételeket és nem nyomtam rá az előfizetés gombra.
-
s7evcsenko
addikt
Azért ezen meg elmélkedj kicsit.
Mint írtam, küldenek értesítőt hogy újra aktív...
Arról nem is beszélve, hogy mikor rányomtál az előfizetés gombra, akkor ezeket a feltételeket elfogadtad.Ám mindezek mellett, ha írsz nekik egy levelet, amiben leírod, hogy hibáztál és legyenek szívesek utólag szüneteltetni a hónapot, készségesen megteszik.
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
mepet
addikt
válasz TheProb #13988 üzenetére
Én őket hibáztatnám a helyedben. Én ezért nem fizettem elő. Ismerem magam, 99%-ban elfelejteném a lemondást/szüneteltetést vagy miket kell csinálni szegényeknek, akik előfizettek.
Az előfizetés, amit havonta vonnak (nem előre fizetsz elő sok időre) amit bármikor lemondhatsz és aközött, hogy minden hónapban megveszed a jó minőségű ritka játékokból álló bundlet mi is a különbség? Annyi, hogy így van aki elfelejti lemondani és tőlük le tudnak húzni pénzt. Erre játszottak, ezért alakították ki ezt az üzleti modellt. A saját hibádnak is elkönyvelheted, ha szeretnéd, bár szerintem nagyon nem erről van szó.
-
De4d
őstag
Ezek érdekelnének a legutobbi Havi Bundlekból
FROSTPUNK
PATHFINDER: KINGMAKER EXPLORER EDITION
ANCESTORS LEGACY
PHANTOM DOCTRINEMinden jó, ha a vége jó!
-
ThorsHUN
őstag
Februari bundle, azaz 8 ebbol :
PATHFINDER: KINGMAKER EXPLORER EDITION
BOOK OF DEMONS
CRYOFALL
OKAMI HD
SHENZHEN I/O
PROJECT WARLOCK
THE HEX
WARSTONE TD
UNDERHERO
NIGHT CALLUgyanitt ezek a maradekok:
ANCESTORS LEGACY
PHANTOM DOCTRINE
DARK FUTURE: BLOOD RED STATES
AEGIS DEFENDERS
Innen 2:
MIDDLE-EARTH™: SHADOW OF WAR™
BAD NORTH: JOTUNN EDITION
WHISPERS OF A MACHINE
MAGES OF MYSTRALIA
Plusz a novemberibol megmaradt:
Shenmue I & II
Evergarden
11-11 Memories Retold -
Cheesus
senior tag
Sziasztok
Eladó egyben, vagy darabonként egy 10 játékos Februári Humble.
https://www.twitch.tv/csehla
-
bepken
veterán
Frostpunk továbbra is érdekelne. ha valakinek maradt, ne tartsa vissza
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
reelc
veterán
Doctow Who Humble. Comics & Audio Book.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Projektor topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- trek81 károsultjai
- Milyen videókártyát?
- Viccrovat
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest