Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz l.skywalker #16099 üzenetére
Biztos, hogy újaknak? Nekem 4€-s off jár, ha nem mondom le a következő x hónapra (ez utóbbi erősen változó 1-6 hónap között)
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
l.skywalker
félisten
Sziasztok. Pár hónapja szüneteltetve van a Choice-om. Folyamatosan kapom az ajánlatokat, hogy ha most fizetek elő, milyen olcsóbb díjat kaphatok, de csak új előfizetőknek szól. Ha most végleg lemondom mennyi idő alatt használható fel egy ilyen 12$/10$-os promóciós ajánlat ugyanazon a fiókon, ha egyáltalán felhasználható?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Dapro
senior tag
humble choice ból keresek megmaradt peeky blinders-t pm pls.
-
echterion
nagyúr
válasz s7evcsenko #16095 üzenetére
Ja, akkor érthető, az analóggal centizni a mazochistáknak és az időmilliomosoknak való.
Azért nem volt az kidobott pénz, mert jó játék, bár nekem az a huszonpár óra, amit eltöltöttem vele, elég volt, nem vágytam hosszabbításra.[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
-
raskolnikoff
őstag
válasz s7evcsenko #16082 üzenetére
Nekem még nem vonta...nyomtam is gyorsan egy pause-t.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
echterion
nagyúr
válasz s7evcsenko #16090 üzenetére
Auto aim egérrel? Azt én csak joy-jal használom, egérrel azért ez nem volt gond a célzás szerintem. Gamepass-ban vegigtoltam, azért annyira nem jó, hogy dlc is kelljen, a fecniket szorgalmasan olvasgatva azért összeáll a sztori szépen. Szerintem.
-
fatal`
titán
Maradt valakinek KartKraft a Burn Rubber bundleből?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz s7evcsenko #16090 üzenetére
hát én az ilyen aim assist, auto aim-t azonnal veszem ki mindig, lehet néha nem kellene... mind1, van bőven más, ennyivel is kevesebbet költök
én azt hittem egyébként, hogy ezentúl úgy lesz, mint ez a hónap, 1héttel korábban van levonás+"leleplezés", hogy mit kapunk köv kedden. mondjuk annyira nem olvastam el a cikket erről anno, most meg nem is találom, de annyira nem is fontos, csak kíváncsiságból kérdeztem. max 1 hét múlva tudom meg mit kell megint pause-olni
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
s7evcsenko
addikt
válasz K1LLMy53Lf #16089 üzenetére
Én a héten ugrottam neki, kb 2 órám van benne, de eddig tetszik.
Kicsit furán fordul a csaj valóban, de miután beállítottam az autó célzást, sokkal élvezhetőbb lett a játék.Aszem csak a levonás van ma, az új lista majd jövő héten, de nem vagyok teljesen biztos benne.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz s7evcsenko #16087 üzenetére
nincs ezzel semmi baj, sőt meglepően jó arcok... inkább az a tapasztalatom, hogy nem szokásuk a bundle-be rakott alapgammákhoz tartozó season pass-okat nagyon akciózni... vagy lehet csak én csekkoltam rossz gammákat...
sajnos/szerencsére engem ez a control nem fogott meg... bármennyire nagy a hype, jó a story (elvileg) stb, de az irányítás/mozgás borzalmasan rossz... a hitman 2 korcsolyázós mozgása jutott eszembe róla, ami már akkoriban is szánalmasan rossz voltnem úgy volt egyébként, hogy ma jön az új lista? vagy rosszul emlékszem?
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #16087 üzenetére
Már el is fogyott?
-
s7evcsenko
addikt
válasz vidaila #16086 üzenetére
Ezek szerint nem véletlen adták csak az alapot a Control-ból.
Most betolták 50% akcióba a season pass-t.
Choice-al 58% - €6.37 [link]Bocs, nem válasz akart lenni, csak még nem tudtam teljesen megszokni, hogy le kell nyitni azt a fület.
[ Szerkesztve ]
-
válasz s7evcsenko #16082 üzenetére
koszi!
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
humbli mikor vonja a penzt az uj korszak ota? levonta mar a kov honapra, vagy csak fogja?
-
fatal`
titán
Rubble Bundleből, ha valakinek nem kell, akkor egy KartCraftot vinnék.
-
Ferke[HUN]
tag
Gondolkodom az új Humble Burn Rubble Bundle megvásárlásán. De mivel nem kell minden, így pár játék felesleges számomra. Ha összejönne egy kis csapat a feleslegre, akkor belevágnék. Ami vihető lenne:
- Absolute Drift (nyilván nem 1 euróért)
- Dirt Rally 2.0
- Grip: Combat Racing
- Pacer
- Assetto Corsa + 6 db DLCPayPal + Euro
Jelentkezés privátba! Ha nincs érdeklődő, akkor elengedem a dolgot. :-) -
sto1911
veterán
Humble Burn Rubber bundleből egy Pacer érdekelne jó áron.
Cserére is van kulcsom, összeszedem, ha cserélne.
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz sto1911 #16074 üzenetére
Az ubi játékokat ha minden igaz nem lehet giftelni sajnos.
Ez persze nem jelenti azt, hogy ez így lehetetlen, csak ha tényleg összejönne a pár ember, akkor neked kéne venni a bundlit, és más ubi játék nem lehet benne.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
FunPro
őstag
Ha valaki elgondolkozna esetleg a fanatical platinum collection-on, egy trine 3 érdekelne.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz maross #16061 üzenetére
Vettem 5 címet, nincs kulcs (ahogy írják is), csak a Rocksmith 2014-hez.
Ubisoft acc belépés van az első Ubi aktiválásnál, és utána már csak aktiválás gomb, és onnantól ugyanarra a Ubi fiókra megy mind. Nem találtam fiókváltási lehetőséget. Gondolom nem véletlen.Mondom akkor ma este meg is nézem az Anno 1800-at. Hát nem:
Anno 1800™
Keys are temporarily exhausted for this product.
As soon as we receive more keys, we will add them to this page and send you an email.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
echterion
nagyúr
válasz SzabóTamàs90 #16068 üzenetére
Köszi. Egy F1 engem is érdekelne, ha van valakinek eladó.
-
arty
veterán
Nitro2 Bundle
[link] - 4.95 EURF1 2019 Legend Edition
WRC7
Dirt4
TT Isle of Man 2
Dirt Rally
GAS Guzzlers Extreme
Homebrew Patent UnknownF1-et és TT2-t átvennék 600/db áron.
(Még fut egyébként az első Nitro bundle is - [link] )
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
deponia complete, 90% hogy mukodik: 2B4VH-hájéGP2-ikszDLRL
-
-
válasz kigyi_23 #16058 üzenetére
jo ara van igy az anno 1800nak. vajon kulcsokat ad? mert ha nem, eleg macera ot fele dobni.
szerk: only Rocksmith is a Steam key. All others are for Ubisoft Connect (uPlay) HOWEVER they are not keys, instead they are activated via an API to your Ubi Account, so whatever you buy cannot be gifted[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
Ha valaki szemez a https://www.humblebundle.com/store/promo/ubisoft-build-your-own-bundle/ -el és nincs meg az 5. játék akkor beszállnék egy Anno 1800-ra
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
-
FunPro
őstag
Ha már írtam.
A split egyelőre elég érdekesen alakul.
Steam groupbuys-ban nem jött visszajelzés, viszont itt ph-n már alakul(hat) a dolog.
Jelenleg így néz ki a fennmaradó:
- 1954 Alcatraz
- Blackguards 2
- Fire: Ungh's Quest- State of Mind [bepken ph]
- The Long Journey Home [bepken ph]
- A Year Of Rain [khmmmm]
- Blackguards [khmmmm]
- Chaos on Deponia [sto1911 érdeklődik]
- Deponia [sto1911 érdeklődik]
- Deponia Doomsday [sto1911 érdeklődik]
- Goodbye Deponia [sto1911 érdeklődik; khmmmm jelentkezik]
-
FunPro
őstag
válasz sto1911 #16053 üzenetére
Hát most magasztalhatnám az egekig, hogy elpasszolhassam, de nem fogom.
Először is, ez az összes rész, még jó régen elhatároztam, hogy végig viszem.
Elkezdtem az elsőt, és hogy őszinte legyek, engem nem fogott meg.
Szerintem elég nehéz. Volt amire rá sikerült jönnöm, de sok helyen kellett guide-ot néznem hozzá.Persze, én elég kritikus vagyok, meg azért a veterán point and click játékosok hozzá vannak szokva az ilyesfajta nehézséghez. Rossz játéknak egyébként én sem mondanám.
[ Szerkesztve ]
-
válasz sto1911 #16053 üzenetére
En szeretem, bar csak az elso reszet jatszottam. Minden ilyenben vannak idegesito miert pont ezt kellett ezzel kombinalni reszek, ez se kivetel . Erdemtelenul alacsony az ara, complete pack szurkeknel honapok (evek?) ota 1 euro alatt van.
-
FunPro
őstag
Kár, hogy nincs belőle split.
Nekem ezek kellenének:
- A New Beginning - Final Cut
- Anna's Quest
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Edna & Harvey: The Breakout
- Silence
- The Dark Eye: Chains of Satinav
- The Dark Eye: Memoria
- The Night of the Rabbit
- The Whispered World Special EditionÉs ezek maradnának 0,55-ért darabja:
- 1954 Alcatraz
- A Year Of Rain
- Blackguards
- Blackguards 2
- Chaos on Deponia
- Deponia
- Deponia Doomsday
- Fire: Ungh's Quest
- Goodbye Deponia
- State of Mind
- The Long Journey HomeÉn megcsinálnám a split-et, de szerintem embert nem találnék a fennmaradó 11 címre...
Mondjuk lehet megpróbálom!
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
HUMBLE DAEDALIC 15TH ANNIVERSARY BUNDLE
1 Tier van: €10.86 - 20db játék:
1954 Alcatraz
A New Beginning - Final Cut
A Year Of Rain
Anna's Quest
Blackguards
Blackguards 2
Chaos on Deponia
Deponia
Deponia Doomsday
Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
Edna & Harvey: The Breakout
Fire: Ungh's Quest
Goodbye Deponia
Silence
State of Mind
The Dark Eye: Chains of Satinav
The Dark Eye: Memoria
The Long Journey Home
The Night of the Rabbit
The Whispered World Special Edition[ Szerkesztve ]
-
-
eami
Topikgazda
válasz maross #16037 üzenetére
ez azért is lehet mert pl én is bevaltottam $30 a héten és olyankor növekszik jó pár coin értéke.
őszintén szólva szerintem nem sok van hátra nekik szóval, ramozdultam top támogatói prizera. 20+ első kiadású képregény amiből kettő dedikált példány. pont úgy el fog állni a polcon mint a coin a fiokon xD
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
-
gyulik a vagyon groupees-on
regenmindenjobbvot[ Szerkesztve ]
-
Ha esetleg van itt valaki, aki hasznát tudja venni EaseUS Partition Master Pro -nak, daemon tools pro lifetime licence-nek, Backblaze online backupnak, szoljon ram privatban vagy steamen ha epp friendlistben van. Humblis software bundlibol maradtak. Nem steames cuccok, nem lesz +1 sor. Valamint egyaltalan nem biztos, hogy még mindig mukodnek, bar nem latok expiration date-et felirva.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz Corleone33 #16034 üzenetére
Írtam.
-
Corleone33
senior tag
2K Battlegrounds-ot vennék ha van vkinek elfekvőben
pü
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Rendo84
senior tag
Esetleg volna olyan, aki megvette a Stellarisból az alapjátékot, de a többi DLC nem kellene neki? (Nekem az alapjáték van meg és csak a DLC-k kellenének.)
-
bepken
veterán
válasz vidaila #16030 üzenetére
bundle-re nem lehet soha felhasználni semmilyen kedvezmény sajnos :/ (konkrétan csak Humble Store-on érvényes a kedvezmény)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
vidaila
senior tag
Ha valakinek van choice előfizetése akkor bundle vásárlásra is kap kedvezményt? Ha így van tudna nekem valaki segíteni megvenni a stellaris teljes csomagot?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Vesa
veterán
válasz Beniii06 #16028 üzenetére
DLC-k nélkül is jól játszható, de nyilván azokkal együtt teljes. Viszont 12Euro-ért a teljes csomag még így is nagyon megéri. Vagy akár még az 1 Euro-s is, mert a DLC-k később akcióban beszerezhetők, ráadásul nem mind éri meg, tehát nem kell mindet beszerezni.
A tudomány a valóság költészete!
-
warcat
veterán
Ejnye még nem lett linkelve
EA: It's in the crate!
-
sto1911
veterán
Aktuális Choiceból érdekel valami valakit a Control-on kívül?
-
Redneck
nagyúr
Elexet vennék ha valakit nem izgat...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
eszlenyek
tag
Sziasztok, a most lejáró bundleből lenne két eladó címem:
Batman - The Telltale Series (shadow dlc nélkül)
Indivisible (igen sikerült megvennem a legnagyobb tiert, de mégsem kell ) -
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #16017 üzenetére
Havi Choice-ból maradt még nekem elvihetően pár játék:
• WWE 2K Battlegrounds
• Peaky Blinders: Mastermind
• Cyber Hook[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Havi Choice-ból maradt még nekem elvihetően pár játék:
• Control
• WWE 2K Battlegrounds
• Hotshot Racing
• Peaky Blinders: Mastermind
• Cyber HookPrivátban keressen akit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
Indiegala-s Nine Inch Indies Bundle-ból egy Charlie 2-t vinnék ha vkinek van feleslegben
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
kwzatz
őstag
Egyelőre a Control steames (HB Choice) változata elég gáz. Nincs benne Directx11 opció és arról is beszélnek, hogy ha valaki hozzádobja a Season Pass-t, akkor sem lesz benne, mert valahogy "nem igazi" Ultimate Editionje lesz akkor sem. Valamiért ez a változat ráadásul 14GB-tal több helyet foglal. Remélhetőleg javítják ezeket a dolgokat, én még inkább nem váltom be addig.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Redneck
nagyúr
Hotshot Racinget és Elexet vennék, ha valaki eladná.
-
kwzatz
őstag
A 6$-os ár egy 2-3 hónappal ezelőtti akció. Kapott az ember egy kupont, amivel 6 hónapig 6$-ért kapod a bundle-t egészen addig, amíg nem pause-olsz. Kb. már mostanra megérte és még van 2 hónap (vagy 3, a péntekről keddre váltás miatt ).
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Louro
őstag
Egy Chimera-ra vevő lennék. Amúgy a 6os ár a szüneteltetőknek van vagy én nem találtam ezt az árazást?
Mess with the best / Die like the rest
-
Corleone33
senior tag
Wildfire, Peaky Blinders és PESTERQUEST még eladó nálam ha valakinek kell
-
Redneck
nagyúr
Controlt és Hotshotot vennék!
-
Sirpi
senior tag
Ja, eléggé össze van kutyulva Steam-en. A teljeset és az alapot is Ultimate Editionnak hívják... Aki megveszi, ezt kapja (mármint ami meg van jelölve, hogy könyvtárban): Kép
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
bepken
veterán
frissült az én listám is, lehet zaklatni - [link]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
rlaci10
csendes tag
Tőlem Elexen kívül minden vihető choice-ból.
-
A Humble Choice Control Standard kiadás lett. Felhívják a figyelmet, hogy ugyan Steamen Ultimate-nak látszik, de nem az...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
lkksioskdl3
aktív tag
Engem is egy HOTSHOT RACING erdeklne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- trek81 károsultjai
- Milyen videókártyát?
- Viccrovat
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest