Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
P41N
senior tag
Ismét csináltam egy bontást, ezúttal Fanatical - Build Your Own Hidden Gems Bundle. Még van 3 hely, és ugyanúgy minden játék 0.50€.
Ezek még nem foglaltak:
Beat Cop
The Ship: Remasted
Wrongworld
Subdivision Infinity DX
Beat Me!
Wings of Vi
Kelvin and the Infamous Machine
The Adventure Pals
Rebel Galaxy
The Shutter Double Mission Pack
The Last Federation
OUT OF THE BOX
Knight Swap 1+2Ha valakit érdekel, dobjon itt egy privát üzit
-
Ferke[HUN]
tag
Meghosszabbították a Humble Bandai Namco Bundlet, ha lenne igény pár játékra, akkor megvenném.
Nekem csak a Project Cars 3 és a Tekken 7 kellene. Ami vihető:
- CODE VEIN
- Tales of Zestiria
- RAD
- Little Nightmares Complete Edition
- Tales of Berseria
- Katamari Damacy REROLL
- Pac-Man 256Ha tetszik valamelyik, akkor egy árajánlattal együtt írj már rám. Ha nem jön össze, akkor se tragédia, biztos pár hónapon belül a Fanaticalon lesznek valami bundliban.
-
P41N
senior tag
Van/vannak itt olyanok, akik benne lennének Fanatical Build Your Own Summer Bundle Split-ben ? Még van 6 hely, minden játék 0.50€.
Ezek még nem foglaltak:
OUTBUDDIES DX
Odyssey - The Story of Science
Breach & Clear
Outcast - Second Contact
Gas Guzzlers Extreme
Hard West
Overlord: Ultimate Evil Collection
Redeemer: Enhanced Edition
Robothorium: Cyberpunk Dungeon Crawler
F1 RACE STARS Complete Edition
Fractured Minds
Zombie Night Terror
Chroma Squad
Hero of the Kingdom III
Gloom
AER Memories of OldHa valakit érdekel, akkor ennél a posztnál dobjon egy hozzászólást, úgy könnyebb lenne a dolgom
-
NyMRooD
őstag
Én canceleltem szintén, mert alapból már teljes árra írta, azt hittem csak 6db bundle jár annyiért, mind1, így jártam.
Más, úgy nézem HB másolja a Fanaticalt, a Best of Bandai Namco-nál a számláló a lejárta után kapott +7 napot.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
warcat
veterán
válasz ForRedGlory #16391 üzenetére
Nem poénkodott senki, bepken írta, hogy cancelezett egyet, azért szóltam, ha más is inogna.
Egyébként meg 7 darab bundle volt így elérhető 6 dollárért szóval nem igazán magától értetődő.EA: It's in the crate!
-
ForRedGlory
félisten
válasz warcat #16389 üzenetére
Nem értem a poént. A 6 hónap ebben a hónapban telik le. A januártól júniusig tartó 6 hónap kedvezményes. Naná, hogy elérhető még a kupon.
#16390bepken: Azon én is kiakadtam. Rányomtam és már fizettem is szó nélkül. Mondjuk úgyis meg akartam venni, de ha ez full áron megy, nem kicsit lettem volna ideges.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz warcat #16389 üzenetére
amúgy ez megint milyen gyökér változtatás, de most komolyan? anélkül, hogy bármit magyarázna az oldal, csak úgy megjelenik egy redeem gomb, amire - mint a példa mutatja, nem csak én - nem mer rányomni az ember csak úgy, fizetés nélkül....mi volt a probléma az eddigi módival?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
warcat
veterán
Akinek szintén volt 6 havi 6 dolláros akciós ára, nézzen rá a kuponjaira a fiókján.
Ha ott van még most is, akkor el lehet vinni 4.92€-ért a mostani bundlet is, csak rá kell kattintani a pay now-ra.Ha bizonytalan vagy, akkor próbáld meg lekérni a Civ plat kulcsát, ekkor fel fogja dobni a kiszámolt árat, és megerősítheted ha tetszik.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
phenomHUN
senior tag
Aktuális Monthly-t átvenném alapár + kicsit többért / vagy más játékot adnék, akinek esetleg lenne felesleges cancel vagy pause helyett.
-
Spet
addikt
Ez szerintem, most gyenge lett mint a harmatos molylepke. Ment a Pause.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
vidaila
senior tag
Civet átvenném valakitől akinek nem kell, megegyezünk
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
bepken
veterán
közben számoltam egyet és rájöttem, hogy előző havival már megvolt nekem a 6 hónapnyi $6 dolláros kedvezmény, teljes áron meg még véletlenül sem érdekelt volna ez a bundli, tehát töröltem az előfizetést.
fun fact: most már nem tudom redeemelni a kulcsokat természetesen
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
igazából annak kiértékeléséig, hogy ez a csomag végülis jó vagy rossz... nem is igazán jutottam el. tekintettel arra, hogy nem látom, mennyit fogok fizetni érte.
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
hát számomra messze alulmúlta az eddigi összes havit...
én egy Effie-re vadászok most split-ben..."...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
reelc
veterán
Annyira nem rossz, hogy senki se linkelje a tartalmát.
Pauset nyomtam, talán a Stubbs érdekelt volna, de a többi nem. -
bepken
veterán
válasz Ferke[HUN] #16377 üzenetére
okés csak majd ha 6 dollár helyett 12 dollárt vonnak le a (nyilvánvaló) hiba javítását követően, az nekem annyira nem buli....
főleg egy ilyen csomagért
-
bepken
veterán
-
FunPro
őstag
válasz kwzatz #16373 üzenetére
Én viszont most nem értem mi történik!
Ugye vacilláltunk, hogy most mennyiért fogják osztogatni a bundlit, ha meg van a decemberi kupon.
Jelenleg én ott tartok, hogy nincs olyan opcióm, hogy feloldjam a bundlit. Helyette le tudom kérni a kulcsokat, fizetés nélkül.
Legalább is látszatra.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Spet
addikt
Jöhetne olyan húzócím ami béta óta nincs meg
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Joccc07
addikt
válasz tisztelturam #16369 üzenetére
+1
Arra én is beneveznék. De azért a wreckfest sem lenne rossz.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
kwzatz
őstag
válasz tisztelturam #16367 üzenetére
Igen, a Wreckfest is abszolút esélyes. Shadof of the Tomb Raider már volt, remélhetőleg nem ismétlik.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
őstag
válasz Ferke[HUN] #16365 üzenetére
Iron Harvest, Spellforce 3, valami tinybuild (Not for Broadcast, Kill it with Fire), valami Team17 (Worms Rumble, Monster Sanctuary, Going Under), valami Humble (Ikenfell, Ring of Pain), Pumpkin Jack, valami Sega (Persona 4, Total War: Three Kingdoms), valami Private Division (Outer Worlds, Disintegration), valami 505 (Death Stranding, Bloodstained, Ghostrunner), valami Focus Home (Greedfall, Space Hulk: Deathwing, The Council, Plague Tale, The Surge 2), Planet Zoo.
[ Szerkesztve ]
-
Ferke[HUN]
tag
Hmmm... Holnap jön a júniusi Choice, és sehol egy tipp???
Greedfall & Blair Witch & Dirt 5 < ezekre gondolok.
-
FunPro
őstag
Sziasztok!
Valakinél még akad elfekvőben egy Out of Space?
-
MrTwister
őstag
-
MrTwister
őstag
Maradt még egy NEOVERSE és Imperator: Rome kulcsom a HUMBLE DECKBUILD & BATTLE BUNDLE-ből illetve egy Battlestar Galactica Deadlock a Fanatical Killer Bundle 17-ből. Ha valakit érdekelnének jó áron írj rám, megegyezünk!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Corleone33
senior tag
Planetscape Torment-et vennék a Fanatical Killer Bundle 17-ből
PÜ ha van vkinek feleslegben
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
ZsZso
Közösségépítő
Fanatical - Build your own Slayer Bundle
Állítsd össze a saját csomagod! 3 db játék 4,99 €, 5 db 7,99 € és 7 db 9,99 €. Az alábbi játékokból válogathatunk:
- Stars End
- WAR PARTY
- The Plague: Kingdom Wars
- Project CARS - Game Of The Year Edition
- Chasm
- The Textorcist: The Story of Ray Bibbia
- Achtung! Cthulhu Tactics
- Fictorum
- Lovecraft's Untold Stories
- Peaky Blinders: Mastermind
- Cyber Hook
- Autonauts
- Vambrace: Cold Soul
- Silver Chains
- Guns, Gore and Cannoli 2
- Sigma Theory: Global Cold War
- EARTHLOCK
- Door Kickers: Action Squad
- Guns, Gore & Cannoli
- Iris and the Giant: Card Deck Roguelike[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
MrTwister
őstag
Maradt még 0,5€ áron:
Battlestar Galactica Deadlock
Railway EmpireEsetleg akit érdekelne.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
vidaila
senior tag
válasz Anonymusxx #16355 üzenetére
Railway empire vevő lennék
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Anonymusxx
senior tag
Én is gondolkozok rajta, ezkbe beszállna valaki? Ezek nem érdekelnek:
Railway Empire
Undead Horde
Out of Space -
SenorGrande
senior tag
Bontás esetén a Blacksad: Under the Skin-t átvenném!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
reelc
veterán
válasz kwzatz #16348 üzenetére
Jó, hogy mondtad.
Most látom, hogy ahhoz és a Blacksad-hez van magyarítás a Magyarítások portálon. -
kwzatz
őstag
Tényleg jó pack. A Planescape: Torment története máig az egyik legjobb, amivel számítógépes játékban találkoztam (a játékmenet és a szükséges olvasás miatt mondjuk nem feltétlenül élvezi mindenki). Eléggé "alapmű".
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Killer Bundle 17 - €3.99
Battlestar Galactica Deadlock
Planescape: Torment: Enhanced Edition
Blacksad: Under the Skin
Railway Empire
Tower of Time
Undead Horde
Out of SpaceRánézésre egész jó pack.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Üdv!
Ezt benéztem , és elfelejtettem visszamondani vagy legalább olcsósítani a Humble Május Choice-t, de ha már így alakult a Metro Exodust megtartom, a többit viszont egyben eladnám, ha érdekel valakit értelmes áron (a 11 játék 2500 Ft ) PM-ben keressetek pls...;) - The Power of the Light Side
-
-
válasz TheNewDawn #16339 üzenetére
johet, a rome is, ha az is 1.5 eur. idoben nekem raer.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Zolás
addikt
válasz TheNewDawn #16337 üzenetére
Neoverse érdekel.
Látom már tárgytalan.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
TheNewDawn
addikt
válasz maross #16338 üzenetére
HM:) A Thea 1-2 már el is kelt valószínűleg, a Cultist SIM+ Neoverset pedig lehet megtartom tényleg, érdekesnek tűnnek, meg hát hörcsög ftw:) Akkor holnap délután behuzom az úgy rendben? Amúgy olyan 1,5 euróra gondoltam ez esetben is, ha megfelel neked, a többit majd PM ben. Ami még akkor kiadó, az az Imperator Rome.
-
válasz TheNewDawn #16337 üzenetére
Engem hand of gilgamech erdekelne. Cultist sim es neoverse volt regebbi bundlikban, kiprobaltam, ajanlottak .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
TheNewDawn
addikt
Basszus már több mint 1 hete kintvan, és én csak most vettem észre, pedig wishlistem majdnem tetején levő játék van benne.
Szóval itt lenne ez a bundle :
DECKBUILD&BATTLE BUNDLEInnen valakit érdekelne valami esetleg? Mert engem a Fantasy General 2 nagyon, szóval fontolgatom a teljes megvételét, de más nem annyira. Szóval ha valakinek tetszik valami, akkor biztosan megvenném.
-
FunPro
őstag
válasz K1LLMy53Lf #16333 üzenetére
Egy code vein-re én is vevő lennék, olyan 6 euróért. Bár itt szerintem nem nagyon fogunk splitelni.
-
arty
veterán
válasz K1LLMy53Lf #16333 üzenetére
engem a pcars3 érdekelne....
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
K1LLMy53Lf
senior tag
új namco bundle-t split-el valaki? a code vein érdekelne csak, és emiatt nincs kedvem bontással játszani
[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
ZsZso
Közösségépítő
1. ITAD megynyit.
2. Harry Potter beír, megfelelő találat kiválaszt.
3. Az oldalon, legöriz a Bundles részhez
4. Egyesével bundlira kattint
5. Eldönt, hogy 5 hónapja az mostanában -eVagy egy még jobb módszer!
Augmented Steam -et telepítése után a Steam Store oldalon egyből elérsz minden szükséges infót egy kattintással.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
lm83
őstag
Lego Harry Potter volt mostanában valami bundliban?
-
-
Redneck
nagyúr
Stick Fight Game és Euro Truck 2 érdekelne. Ha valakinek nem kell, írjon.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
s7evcsenko
addikt
METRO EXODUS-ra cserélnék ezek közül bármit, akár többet is.
Illetve az XCOM: Chimera Squad már nincs meg..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
adrian360
őstag
igaz hogy sok olyan van benne, ami már máshol is volt sokszor, de egész jó kis charity bundle : [Humble Heal: Covid-19 Bundle]
-
đe$|re
senior tag
Sziasztok!
Áprilisiból a Sniper Ghost kivételével vihető a többi.
Illetve a májusiból a Metro kivételével a többi.
PÜ-ben egyeztessünk. -
pilipi
aktív tag
válasz TheNewDawn #16322 üzenetére
Engem érdekel.
-
TheNewDawn
addikt
Hm. Nem terveztem behúzni ezt a hónapot, de ha valakinek tényleg kell belőle a Metro Exodus akkor lehet megteszem
-
Redneck
nagyúr
Metro Exodust vennék, ha valakinek nem kell.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
pilipi
aktív tag
Metro Exodus érdekelne, ha esetleg van valakinek kérem írjon.
-
l.skywalker
félisten
Megvettem én is a havi Choice-t. Szerintem ez egy egész jó ajánlat.
A Metro Exodus már viszont megvolt, ha valakit érdekel PM-ben írjon rám és megbeszéljük.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bepken
veterán
frissült a lista, lehet zaklatni - [link]
-
kwzatz
őstag
válasz FunPro #16313 üzenetére
"Your next bill is for US$12 on June 29, 2021."
Ez az a dátum, amikor automatikusan számlázna a Humble, a hónap utolsó keddje. Ekkor már tényleg 12$ lenne a bundle. A kupon viszont jó lesz még június 4. péntek 10 óráig, az új Choice meg már 1-jén jön, így lesz rá kb. 3,5 nap, hogy megvegye az ember. Feltéve, hogy nem változtatnak."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
FunPro
őstag
válasz K1LLMy53Lf #16314 üzenetére
Csak azért került most be, mert megvettem.
Szívesen!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
a "töltelék" rész is teljesen jó lett ebben a hónapban szvsz...
mondjuk azon mosolyogtam, hogy a Relicta is belekerült. mennyire örülhet ennek az, aki pár hete megvettem BYOB-be... (én is gondolkodtam rajta, ezért emlékszem csak rá)"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
FunPro
őstag
Viszont, most a profilt megnézve:
PAYMENT INFORMATION
Your next bill is for US$12 on June 29, 2021.Meg vannak ezek hülyülve!
Kellett volna képernyőképet készíteni.Mindenesetre, a kupon még mindig továbbra is júni 4-ig érvényes és 2-án jelenik meg a júniusi bundle.
-
De4d
őstag
Üdv. Darksiders Genesisre és a Metro exodusra még vadászom ha valakinek nem kellenek
Minden jó, ha a vége jó!
-
FunPro
őstag
Ha már kupon.
Én is most fizettem, és ez az üzenet fogadott:
Your membership is active. Your next billing date is June 29, 2021. You will be billed US $6.00 using PayPal.
Szóval úgy tűnik, tényleg marad még a decemberi kupon jövő hónapra is.
-
Corleone33
senior tag
Mostani havi HB bundle ból
Retimed
Cook, Serve, Delicious?! 3
Relicta
Vane
Levelhead
Morkredd
Hellpointgazdára vár, 450 forint per darabja áron
illetve márciusi HB bundle-ból
Peaky Blinders Mastermind Edition
PesterquestPÜ ha érdekel
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
FunPro
őstag
Ez a bundle most cuki lett.
-
Golden9
veterán
válasz hellboy4591 #16301 üzenetére
A kódjaikat elfelejtetted kiírni.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest