Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz 2thletme2day #17976 üzenetére
Mi anno használtuk ezt a szót: Mutter baum ring. Mother fa kör. (kicsit többnyelvű fordításban)
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
warcat
veterán
Én várok hátha lesz 6$ kupon 3 fiókra is jött de nem néztem végig, lehet, hogy nem fogyott eléggé az e havi.
EA: It's in the crate!
-
csuvicsuva
addikt
válasz K1LLMy53Lf #17995 üzenetére
Igaz, igaz, az előzőt megvettem. Ne öregedjetek meg, elbutultok.
Pedig már kétszer is volt róla szó, hogy azért kaptam kevesebb kedvezményt.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
reelc
veterán
válasz K1LLMy53Lf #17995 üzenetére
Nem fogok stresszelni miatta, ha nem adja be.
Végignéztem újra mik vannak benne, a Destroy All Humans! érdekelne, a többi nem igazán (vagy mert nem érdekel, vagy mert valószínűleg nem futna normálisan gyenge hardver miatt).
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz csuvicsuva #17994 üzenetére
jaja, nekem is ez a tapasztalatom, h utólag semmit nem ad... gondolom 1x kiküldik az épp pause-s/lemondott email-ekre és ennyi, nincs újabb kör/monitorozás, h később valami aktív pause/cancel-t nyomott... és igen, most már én is élből nyomom a pause-t a legelején, ha nem jön be a bundle... és max visszaaktiválom pár percre, ha épp vennék valami BYOB-t... (bár amennyi kivétel van már most, ki tudja van-e értelme egyáltalán az új rendszerben)
amúgy a $2-4 cuccra: elsőre, ha ajánl fel kupont, akkor $4est dob, ha sokáig nem használtál fel ilyesmit... ha elhasználod, akkor a köv hónapban max $2-st kapsz... ha azt is elhasználod, akkor utána pár hónapig semmit... aztán ismét $4est... nem tudom mennyi idő után adja újra a $4est... talán 2-3-4hónappal az előző $4 kupon felhasználása után...
legalábbis valami ilyesre jutottam, ahogy neten olvasgattam tapasztalatokat... sosem használtam még fel $2, $4est is csak 1-2x..."...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
csuvicsuva
addikt
válasz K1LLMy53Lf #17993 üzenetére
Én mindig azt csináltam - tekintve, hogy a store kedvezmények nem érdekelnek -, hogy ahogy kijött az új bundle, nyomtam a szünetet, amire eddig jött a $4. Ha érdekelt valami, akkor megpróbáltam eladni a pakkot, ha nem, akkor maradt ugyanúgy. Mivel most már csak $2 kedvezmény jött, lemondtam az egészet a francba. Majd előfizetek újra, ha olyan jön és még kupont is ad hozzá.
Utólag szerintem nem fogja beadni.
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
én is régebben próbáltam párszor, hogy miután mások kaptak, pause-ra vágtam magam, hátha, de sosem jött kupon így sajnos... (bár hozzáteszem alapvetúen is nagyon ritkán kaptam ilyen 6$os stb ajánlatot, hiába voltam pause-n... azt is max 1 hónapra, ilyen 3-6hó 6$ stb sosem jött)
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
reelc
veterán
válasz csuvicsuva #17990 üzenetére
Szerintem az nem kapott, aki aktív.
Nem kaptam, aktív voltam. Miután olvastam róla a posztot, beraktam pausere. Gondolom jön majd valamikor, akár lejárat előtt.
-
csuvicsuva
addikt
válasz eboostr #17989 üzenetére
Emailben jött. Én ugyan lemondtam az előfizetést, de gondolom mindenki kapott.
Miért offol mindenki? Szerintem témánál vagyunk. Több az onnak számító off hsz, mint a best buy játék topikban.
[ Szerkesztve ]
-
eboostr
aktív tag
válasz Anonymusxx #17984 üzenetére
Email vagy humble oldalon pause nyomkodásnál?
-
kwzatz
őstag
Ahogy írtam, menetrend szerint, kaptam én is. Mivel viszonylag korán jött, és május 3-án jár le a kupon, az igazán türelmesek azt is megnézhetik, hogy tudnak-e még jobbat ajánlani.
FollowtheOri:
Ahogy írod, ha előfizetésed van, nem tudnak mire kupont ajánlani, hiszen már kifizetted előre a bundle-öket.
"Ettől független tökmindegy mert amit ~9 EUR-ért ugrok (éves classic/hó), az valszeg 4-6-ért se kéne. "
Az oké, de ami meg kell, azt 9 helyett ~6-ért kapnád.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
nagyúr
Ghostrunnert 1$-ért átvennék
-
Anonymusxx
senior tag
Most beadta a 8 játékot 8 dolcsiért akciót humble..
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi. Tyranny ja nincs vkinek esetleg? pm-ben megbeszéljük... thx. üdv.
-
csuvicsuva
addikt
Sajnos a hagyományosra sincs már nagyon lehetőség, örülünk ha rokonokkal néha össze tudunk jönni nagyobb ünnepekre, úgyhogy az elkeseredés beszélt belőlem.
Természetesen nem vagyok a digitális verziók ellen, sőt abszolút pozitív dolognak tartom és igen, ahogy Maross említette, tényleg volt már korábban, akkor szemezgettem is vele.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Ó, most buktam le, hogy vettem az angol nyelvvizsgámat. A lényeg megvolt, nem is értem hogyan nem fogott az agyam, pedig onnantól egyértelmű.
Az ötlet tényleg zseniális.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz csuvicsuva #17970 üzenetére
Jók azok. Pár éve kezdtünk el komolyabban kacsintgatni a "modernebb" (kinek mi modern, de a lényeg, hogy nem a régi klasszikus Hasbro irányba). Wingspanről láttuk, hogy sokan nagyon jókat mondanak, de gondoltunk várunk még a megismérésével, amíg a lányaink nagyobbak nem lesznek. (15 ezer Ft felett kapható, húzós...)
Aztán jött Humbliban, 1 € -ért másodkézből megszereztem és úgy beleszerettünk, hogy az első normális akcióban be is zsákoltuk.Na most ha azt nézzük, hogy ennyi pénzért kapsz egy csomó kedvcsinálót, vagy olyan verziót, amit akkor is játszhatsz, ha nincs nálad társas vagy épp nincs idő kipakolgatni/elrakni, akkor elég jó ötlet a digitális verzió. Egyébként én is jobb kedvelem a kézzel fogható változatát.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
nagyúr
Neeee, ez zseniális!
-
rebundli, egyebkent nem lenne rossz.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
csuvicsuva
addikt
-
nagyúr
válasz 2thletme2day #17971 üzenetére
Nem esik le, pedig eskü próbálkozom
tooth let me today? Így értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
Ez kb. akkor érne valamit, ha lenne benne egy Tabletop Simulator.
A tudomány a valóság költészete!
-
csuvicsuva
addikt
-
nagyúr
válasz 2thletme2day #17968 üzenetére
De rohadt jó profilképed van!
-
2thletme2day
őstag
válasz FollowTheORI #17967 üzenetére
Tegnap lemondtam az accomon az előfizetést. Nyomkodom végig a megerősítéseket erre bedob egy 2$-os kupont. Következő lépésnél vettem észre, hogy most épp csak a szünetet nyomkodom. Visszamentem, nyomkodom bőszen a megerősítéseket erre ugyanazon az accon már 3$-at akar adni ha nem mondom le. Esetleg ha valakinek ajánl szunetkor kupont érdemes egyből lemondást elkezdeni nyomkodni mert nagyobb kupon fog ajánlani.
-
nagyúr
válasz kwzatz #17962 üzenetére
Nekem se szokott jönni kupon, pedig szoktam pause-olni, vagy most már "skip a month"...
Lehet azért mert éves előfizun vagyok és kvázi folyamtosan "előfizető" vagyok így, csak ugrok néha egyet-kettőt, stb.Gondolom nem mindegy talán, hogy amikor pause-olsz akkor van e még kifizetett hónapod utána, és esetleg mennyi (vagy havi vagy évesbe vagy, stb).
Ettől független tökmindegy mert amit ~9 EUR-ért ugrok (éves classic/hó), az valszeg 4-6-ért se kéne.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
kwzatz
őstag
válasz pigster #17960 üzenetére
Hát... Valahogy én rendszeresen 6-8$-ért veszem a bundle-öket. Tavaly volt 6 hónapos 6$-os, 3 hónapos 6$-os, pause-nál kb. minden másodiknál kapok 4$-os kupont egyből... szóval ha nem hallucinálok, illetve az e-mailjeimet, a pénzmozgásokat nem csak tévképzetek okozzák, akkor ez bizony... Igaz.
Szoktál pause-olni, illetve ahogy adrian360 írja, spam mappa esetleg?[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz Anonymusxx #17957 üzenetére
Rengetegszer küldenek e-mailt, amikor már 2-3 hete megy a bundle, hogy vedd meg 6-8$-ért, esetleg több hónapos kupont ajánlanak fel. Szóval ha nem kaptál egyből, akkor is van erre esély. Az elégedetlenkedők számából ítélve most nagyobb ez az esély, mint múlt hónapban, pedig akkor is volt. Februárban, ahogy nézem 17-én jött a 6$-os e-mail.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz Anonymusxx #17957 üzenetére
Igen, szokásos első kattintásnál.
Én már teljesen meg vagyok amúgy zavarodva. Classicon voltam, átállítottam, hogy €-ban vonjon (PP balance abba lett átváltva még jóval korábban, mert úgyis azzal fizet, akivel trade-elek), a kupon/kedvezmény viszont továbbra is $.
Szóval az lenne a dolgom, hogy lemondom az előfizetést és amikor olyan csomag jön, ami érdekel, akkor előfizetek újra? Kedvezmények nem érdekelnek."Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Anonymusxx
senior tag
válasz csuvicsuva #17947 üzenetére
Azonnal megadta a kedvezményt? Nem tudom mennyit érdemes várni rá... Mert am megvenném...
-
T0rnad0
addikt
Engem egy Killsquad érdekelne, ha valakinek nem kell.
-
gyimger
őstag
Nekem felajánlott két eurót, pedig az előző havit megvettem (emiatt nem csodálkoztam a két eurón), és azt válaszoltam, máshol volt olcsóbban, ami a Ghostrunnerre igaz is.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Zolás
addikt
válasz l.skywalker #17952 üzenetére
Én azt jelöltem meg hogy már van meg belőle játék, semennyi kedvezményt nem ajánlott. Légy elégedett azzal a sok euróval, másnak annyi se jutott.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #17948 üzenetére
Pause-nál felajánlott 1,8€ kedvezményt, ezzel már lekenyereztek
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz csuvicsuva #17950 üzenetére
az a standard, egy 0-as, egy 4-es. Fura ez a 2$, innovacio lehet.
-
válasz csuvicsuva #17947 üzenetére
jovo honapban kapnal 4$-t szerintem, ha mar masodjara pauseolod.
-
l.skywalker
félisten
válasz warcat #17943 üzenetére
Pause. Ha hónap végén felajánlja 8€-ért, akkor azt mondom jöhet. De pont a 2 húzócím nem érdekel annyira. Ghostrunner már volt Amazon Prime-ban asszem, a Destroy All Human meg fent van Game Pass-ban.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz warcat #17943 üzenetére
hát nekem is max a Destroy meg Naruto, ami érne valamit, de szumma 3-4€-nél nem többet, főleg, hogy a naruto historical low-ja 2,2€ hivatalos shop-ból, ami 1 hónapja volt... és ugye a BYOB low nem is látszik (talán 1,8€ volt, ha jól rémlik?)
nekem jobban bejön a fantaical rogue bundle-je, abból szinte összes game érdekel, kivétel a splinter cell klón Intravenous-t, ill az Elderborn-t, ami már megvan, így inkább azt húztam be...
[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
MoVieFaN
aktív tag
Egy Chicken Police-ra vevő lennék.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
eami
Topikgazda
már csak 8 játék jön choiceal?
-
warcat
veterán
Na mi ez a nagy csend, senki sem szidja az új choice-t?
Én megvárom a szokásos kupont, Destroy all humans jó lesz egynek, a Suzeraint meg dicsérték máshol (egy országot kell irányítgatni)[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
gyimger
őstag
Amikor lemondjátok a havi Choice-t, vigyázzatok a kiemelt "Resume" gombbal.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
peterszky
őstag
-
eami
Topikgazda
válasz atiwrc2022 #17939 üzenetére
kapsz majd e-mailt ha megjöttek a kulcsok.
-
atiwrc2022
újonc
Igen működik, csak nem reklámozzák nagyon, amíg nem regisztráltam a Paypal oldala nem is említette sehol. Az egyik YT leírásban is egy fél mondatban volt csak említve és itt sem írta senki rajtad kívül, hogy nem kell a paypalnak sem megadnom a kártya adatokat, nem kell a számlámmal összekötni, hiszen egy sima netbanki utalással rakhatok összeget a paypal számlára. Én pedig pont így szerettem volna.
Elnézést ha én is hevesebben reagáltam a reakciókra.
Paypal reg pipa. Csomagok begyűjtve pipa.
Az rFactor2 és a Nascar5 kulcsok sajnos elfogytak, olvastam mástól hogy járt már hasonlóan.
Ezeket a kulcsokat biztosan megfogom kapni valamikor?
Vagy járt már valaki úgy hogy később sosem érkezett új kód ezekhez? -
ForRedGlory
félisten
.
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
Mekkora köcsög ez a humble!
Van ugye a 20% choice kedvezmény, ami néhány esetben 10.
Nézem a nier replicant-ot, amire ad 10% kedvezményt.Bementem a profilomba, levettem a csúszkát 10% kedvezmény, 10% adomány állásra.
Visszamentem az áruházba, már csak 5% kedvezményt kapok, és csak 5% menne adományba...
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Corleone33
senior tag
Ha vkinek maradt elfekvőben Fable: Anniversary kulcs a HB Ukraine bundle-ból, azt jutányos áron átvenném
PÜ
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
sto1911
veterán
válasz csuvicsuva #17930 üzenetére
Nincs ilyen ismerosom
Buggal nem talalkoztam, de a nyogvenyelos iranyitas egy rettenet volt. A QTE-knel az osszes segitseget bekapcsoltam, nekem az nem jatek, hogy egy ajtonyitashoz 30x meg kell nyomnom egy gombot A sztori joindulattal is csak egy meh, se eleje se vege nincs ugy igazan, megmagyarazva meg nem volt, vagy a vege fele mar annyira untam, hogy atsiklottam rajta. Ennyi sztorit a tinihorrorokban is talalni.
-
juliabrilke
veterán
A mai Fanatical budliból kell esetleg valakinek valami?
Én egy játékot találtam csak, de 2 a minimum. -
lkksioskdl3
aktív tag
Uj humblebol, aki kapja marja:
POLICE STORIES
E9F8C-ETAGH- 7LDWE -
csuvicsuva
addikt
válasz sto1911 #17926 üzenetére
Ha tudod, próbáld ki ismerőssel. Mi úgy játszottuk és csak akkor kérdeztük a másikat, hogy mi történt, amikor beszűrődött valami zaj a mikrofonba. Terveztük fordított felállással is végigjátszani, de annyira tényleg nem volt jó.
-
gejala
őstag
Sajnos az Until Dawn után masszív visszalépés a Man of Medan és a két új is csak nagyon kis lépésekben javult. Én még a Quarry-ra kíváncsi vagyok. Ha ez se lesz jó, akkor a Supermassive nálam az a kategória lesz, aki egyszer szerencsés volt, de aztán kifújtak.
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
Bár biztos nem érint sokakat, azért szólok, hogy tudjatok róla. Humble Choice -on Classic voltam, kupont kaptam. Még aktiválás előtt premiumra váltottam és úgy amikor aktiváltam az előfizut, akkor nem veszett el a kupon, így 7 € -ért kaptam meg. Elképzelhető, hogy aktiválás után is lehet váltani, nem tudom. A fenti biztos módszer volt a $ -ról € -ra váltásra.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ivanicht
csendes tag
Sziasztok!
Akit esetleg érdekelne pár megmaradt kulcs írjon bátran privátban.
Desperados 3
Man of Medan
Project WarlockIlletve van pár korábbi kulcsom is, pü-ben küldeni tudok teljes listát.
-
eboostr
aktív tag
válasz Ferke[HUN] #17921 üzenetére
Ferke: Köszii!
-
eboostr
aktív tag
Valakivel előfordult már hogy elfelejtette Pause-zni a choice-t és levonta?
-
Ferke[HUN]
tag
Én, aki naivan azt hitte, hogy áprilisi choice leak van.
-
l.skywalker
félisten
válasz atiwrc2022 #17902 üzenetére
Segítettünk: Ne utalj vadidegeneknek előre soha pénzt.
-
FunPro
őstag
válasz Sztiven Segá #17904 üzenetére
Nekem még webmoney regisztrációm is van.
Lehet már van 20 hitel a nevemen, amit felvettek az oroszok.
Pozitív, hogy én továbbra is üzletelhetek majd Moszkvával.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
törölt tag
paypal annyira profi cég, hogy amikor bevezették a 2 faktoros azonosítást azzal a lendülettel ki is tiltottak mindenkit, aki nem reagált időben a figyelmeztetéseikre. Azóta se tudom törölni a paypal fiókomat, mert ha írok nekik emailt, akkor választ csak a fiókba lépve tudnám elolvasni (amibe nem tudok belépni, mert nincs 2 lépcsős azonosításom).
Egyébkét a regisztrált emailről érkező adat törlési igényemet is lazán figyelmen kívül hagyják.Szóval van egy hibás folyamatuk, és finoman szólva nem lelkesek a vonatkozó adatvédelmi törvények betartásában az én tapasztalatom szerint.
Totál megértem, ha valaki nem bízza rájuk a pénzét
. -
fatal`
titán
"Mert a PayPalnál összekötöd a fiókoddal a kártyát és utána a PP akkor emel le róla amikor csak szeretne."
Ez odabaszna, de szerencsére nem így van. Persze előfizetés lehet, de ez lehet máshol is.
De PayPalnál sem kötelező linkelni a kártyát, van hozzá számla is, csak lassabb és szerintem drágább is.
A legegyszerűbb a revolut. Vagy kérni a bankodtól egy internetkártyát, amihez külön számla tartozik, és ezt linkelni a PayPal-lal, nekem így van. Igaz, régi, 10 éves, most már sima virtuális kártyát is tudok kérni a banki appból, de nem használom emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Sztiven Segá #17912 üzenetére
Kivéve ha topupolod a fiókod a kártyáról . Ha már kötekedésmódban vagyunk.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Sztiven Segá #17909 üzenetére
Félek csak az érti félre aki akarja. Nem arra gondoltam, hogy LEGOt, meg csokit fog venni a PayPal-démon, hanem hogy ha pl. nem mondasz le előfizukat, akkor összekötött kártyáról kérdés nélkül fogja lehúzni a lovettát, amíg van a kártyán/bankban pénz. Revolutnál csak a poolból fogyaszt.
De közben rájöttem, hogy ha nem linkeled a kártyád, akkor poolból fog dolgozni a PayPal is, úgyhogy itt sincs feltétlen gond. Na mind1, olyanról vitatkozunk amit mindenki tud és ismer, csak max. hülyén fogalmaztam. Fenéket magyarázkodom, tudjátok, hogy hülye vagyok .
Itt és most elhatárolódom magamtól!
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Ha ennyire elzárkózol a lehetőségektől, akkor miért nem az veszi meg akivel együtt akarsz játszani? Vagy ha még túl fiatal, akkor a szüleitek?
Vagy bármely más rokon?
Neki is kifizetheted.Amúgy meg ja, nem kell senkire sem hallgatnod.
A tanács adása is segítségnyújtás.[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
Az infó pedig jó volt. Eléggé segítőkészek itt a legtöbb topikban. Azért akad néhány kivétel. Én például segítettem volna csak elhasználtam a vásárolható mennyiség limitem. Sajnos ez van ha egy üzlet beindul.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Sztiven Segá #17904 üzenetére
Mert a PayPalnál összekötöd a fiókoddal a kártyát és utána a PP akkor emel le róla amikor csak szeretne. Revolutnál pedig egy egyszeri vásárlásnak minősül, később ha akar se tud lehúzni róla pénzt többet. Szerintem van különbség a kettő között.
#17906 AtHoS:
Ja, de! Igazad van, csak azt oly' rég nem használtam, hogy azzal nem kalkuláltam.[ Szerkesztve ]
-
Sztiven Segá
csendes újonc
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz atiwrc2022 #17900 üzenetére
Szerintem csak jót akartak a piszkálódással, még ha furán is hangozhat. Máskor is felvetődhet hasonló igényed, szerintem is ideálisabb, ha segítség nélkül meg tudod oldani.
PayPalt elutasítod, az egy dolog, de a Revolut az tényleg jó megoldás lehet, ahogy FunPro is írta. Regisztrálsz ingyen. Kapsz egy virtuális kártyát. Töltesz fel rá lóvét (ugyanúgy mintha egy normál netes vásárlás lenne, tehát nem kötöd vele össze a bankkártyád, nem tud róla pénzt leemelni később) és onnantól kezdve annyi pénz lesz a Revolutos számládon, amiből szabadon gazdálkodhatsz.
Tudom írtad, hogy online nem vásárolsz, de talán ez beleférhet még. Hidd el, sokan gondolkoztunk egyszer (legalább nyomokban) úgy ahogyan Te is. Milyen abszurd a Te szemszögedből, hogy én pl. a PayPalt a biztonság miatt regisztráltam még x évvel ezelőtt, hogy ne bankkártyám adjam meg fűnek-fának. És akkor még nem volt bankkártyánál a mobilos azonosítás sem.
Szerk: ja látom feleslegesen írtam. Hát mindegy, én megpróbáltam.
"Mástól azt az infót kaptam, hogy itt egy segítő közösség szokott lenni ebben a fórumban, ezért bátorkodtam regisztrálni és kérdezni, de segítség és mondatértelmezés helyett csak kioktatást kaptam."
Ha nem akartunk volna segíteni, akkor nem szólunk egy szót sem. Az más kérdés, hogy nem pont úgy segítettünk, ahogy elvártad. Én pl. az átutalástól kapok hülyét, hogy meg kell adnom másnak az adataim, azért nem segítek úgy, ahogy szeretnéd.[ Szerkesztve ]
-
atiwrc2022
újonc
válasz DrTechnoid #17901 üzenetére
" nem szoktam kártyával se vásárolni a neten sehol"
Fentebb már írtam, hogy nem írom be sehol a kártyaadatokat és ez alól a paypal regisztráció sem lesz kivétel. Nem szeretném használni a paypalt, ezért kértem segítséget, erre mindenki azzal jött hogy regeljek oda vagy revolut-ra.
Mástól azt az infót kaptam, hogy itt egy segítő közösség szokott lenni ebben a fórumban, ezért bátorkodtam regisztrálni és kérdezni, de segítség és mondatértelmezés helyett csak kioktatást kaptam. -
őstag
válasz atiwrc2022 #17900 üzenetére
2006 novemberi regisztráció a PayPal számlám, és sokkal nagyobb biztonságban van a kártyám ott, mint ha xy kft-nek a honlapján bepötyögném a kártya számot. De te tudod, ha neked ez nem számít, ne használd. Erre nem lehet mást mondani.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest