-
GAMEPOD.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz Crytek #13765 üzenetére
én azt nem értem, a revolut korában miért utalgat bárki paypalon?
a fee valami hátsó apróbetűsben biztos le van írva, ahogyan kutatómunkával a szemét váltási trükkjeik is folyamatosan kekerülhetőek, de szvsz a legegyszerűbb mellőzni a használatát... ahol csak lehet. de amúgy én is remélem, hogy valaki, valahol indít ellenük csoportos pert és kapnak milliárdos büntit...Kaptam choice-ra 8$ ajánlatot (humblitól), de félek a dirt rally 2 csak valami értéktelen dlc-t kap, nem s1 s2 pakkot
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
s7evcsenko
addikt
válasz Crytek #13765 üzenetére
"Paypal használatot meg sem említem ahol a feeket folyamatosan lenyelem, mert nem tudják sokan használni"
Ez rossz taktika, így nem fog fejlődni a páciens.
Én sose nyelem be... mindig szólok érte és utaltatom újra a fee-t.
Tanulja meg mindenki rendesen használni, ha már egyszer ott akar fizetni, de ne az én káromon.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen NAS-t vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest