-
GAMEPOD.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Crytek #13753 üzenetére
szvsz ennek a hónapnak a fele bőven jó cucc, amikből 3-4db már megéri a $12t.
persze mindenki más, más-más igényekkel(#13750) FollowTheORI sztem ezt csak a decemberire mondták emberek és anno meg is lepődtünk, hogy "csak" 10 gamma van, mivel mindenki arra számított, ami ebben a hónapban van, hogy több, mint 10 van és abból kapsz 10et (mivel ez jött le a kommunikációjukból anno). tehát a 10 db az sosem volt kérdéses, annyi merült fel, h esetleg 10 lesz a kínálat mindig, így a classic plan nem is igazi choice, mert mindent kapsz akkor.
(mondjuk nekem még át kell gondolnom, hogy a 8-10. helyre mit válasszak )
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest