Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Teasüti #92243 üzenetére
ha megfigyelted, azert mondtam, hogy milyen a jelado fajtaja, hogy utana tudj keresni google on, hogy milyen jelet ad, mivel tudod merni. mi a jel tulajdonsaga.
kezzel forgatva is ad jelet.ha van szkop keznel, ahogy emlitetted, nem ertem mi a kerdes? nem ertem miert nem mered ki? multimeterrel csak az ellenallasat fogod latni, mivel az nem ilyen meressekre valo. de emlitetted, a szkopot...
szerk:
igen, a lenti abran hallnak nez ki, a fotengely az impulzus. az elozo harom impulzus jelados hszemet kerem torolni a jegyzokonyvbol
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- Fekete Számítógép asztal 124 x 55 x 75
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite Gen2 (2 év jótállás)
- Tuya/Smart Life wifi TRV radiátor termosztát, 7500/ darab, beszámítás ill. csere laptop v. telefon
- Whirlpool mosógép vezérlő panel - Wave ECO B K2AB
- Kék mintás plüss sarokkanapé, ággyá nyitható, ágyneműtartóval
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest