Új hozzászólás Aktív témák

  • sityupityu

    Topikgazda

    válasz perge666 #69029 üzenetére

    Nekem volt már Gilera Stalker. Szerintem atom jó kis motor és még jól is néz ki (legalább is nekem nagyon bejön) Kb ugyanazt a szerepet tölti be mint a Yamahánál vagy az MBK-nál a BWS. Az egyikben ugye állóhengeres minarelli van a másikban meg piaggio. Ez a kettő azok közé tartozik, amikkel a világból ki lehet menni anélkül, hogy bármilyen idióta probléma fellépne mint más szintén jó, de bonyolultabb felépítésű motorral ellentétben. Én csak ajánlani tudom. Annyit meglehet tenni, hogy a gyári hűtőventilátort érdemes egy más szögű, nagyobb (szélesebb) lapátokkal rendelkező tuning ventilátorra cserélni. Mondjuk ez csak akkor igazán fontos, ha valami tuning van és ezáltal jobban pörgetve van a gép, de szerintem egy teljesen gyáriba is hasznos lehet a nyári nagy hőségben.

    (#69030) forandor Nekem Honda Dio-nál (szintén alsó tankos) volt hasonló gondom és nálam a vákuumos benzinpumpa cseréje megoldotta a problémát. Szerintem csak akkor szabadna jönni belőle üzemanyagnak, ha jár a motor vagy ha önindítózol vagy rugdosod. Ezek nélkül se oda sem pedig vissza nem szabadna engednie semmit. Legalább is emlékeim szerint így van. A belsejét cserélni nem érdemes, mert vagy nem lehet kapni, vagy pedig olyan áron van, hogy érdemesebb az újat megvenni. Nem egy nagy összeg. Én kicserélném a helyedben ezt is.

    (#69032) Kobun1980 A három javasolt mellet én csak az F12-őt ajánlanám, a derbi meg az ehhez hasonlókat én elfelejteném.

    (#69033) wolf13 A leírtak alapján én arra következtetek, hogy az a motor falsot szívhat valahol. Át kell nézni a levegőszűrőtől a szívócsonkig mindent, hogy hol mehet be plusz levegő. Na meg a karburátort is be kéne rendesen állítani. Ha ezen a részen nem találsz semmit sem, akkor a főtengely szimeringnél is tud plusz levegőt szívni. Persze máshonnan is vérezhet a szerkezet, csak a befogott légszűrő kapcsán jutott ez az eszembe, hogy úgy meg egyből beindult.

    [ Szerkesztve ]

    --albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák