Hirdetés
-
GAMEPOD
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi! Pont a design ami kissé eltántorított az eredeti elképzelésemtől (TP-Link) a Liknsys felé. De ha jobb a TP, akkor az marad. Egyébként miben tud többet a TP?
Valami még nem tiszta számomra:
Router vásárlás előtt vagyok (Gigabit vs. nem Gigabit), és olyat szeretnék venni, ami bírná a közeljövőben várható digis"gyorsnetet"(80\25). Olvasgattam a témában itt és a többi témába vágó topicban. Odáig eljutottam, hogy ilyen nethez Gigabites routert ajánlotok (LINKSYS WRT320N).Még azt kérdezném, ha a noti nem Gigabites akkor egy Gigabites router képességeit sem tudom kihasználni? Ergo értelmetlen lenne ilyen routert venni és elégedjek meg egy lassabb digis nettel (30\20), amit elvisz egy szintén ajánlott router (TL-WR941ND)?
Azért lenne ez fontos kérdés, mert árban nem egy kategória a kettő, és nem szeretnék 20 k körüli router megvenni amiről később kiderül, hogy ki sem tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest