Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Nem teljesen értem az Asustor ajánlását, pc-t, szervert lehet bootolni SSD-ről, annak nem esik baja, csak egy NAS-nak?
#30359Borisz76: Gyári, nem épített. Most egy Asustor AS5202T van (még nem jutottam el odáig hogy össze is rakjam), de nem szimpatikus a vinyóról bootolás. Lassú. Jó, egy ilyen elvileg 0-24-ben megy, ahhoz képest nem sok a bootidő (persze ilyen alapon egy gémer pc is nyugodtan bootolhatna 3-4 percig, az egész hétvégés játékhoz képest mi az
). Nem kell RAID, letöltőgép, ha meghibásodik, akkor majd alkatrészcsere. Tekintve hogy hány SSD-m volt már C:\ meghajtónak, és egy se ment tönkre sose, pedig volt hogy a nyári kánikulában se volt kikapcsolva hetekig, én ezt nem aggódnám túl. Kell még bele 1 vinyó a "Linux disztribúcióknak", 1-2 hely pedig a hotswap mentéseknek. Ami fontos azt kiraknám polcra, áram alatt nem lévő meghajtóra, ami a NAS-ban van, azért nem kár (az anyagköltséget leszámítva). Nekem ez csak ideiglenes tár, ami kisebb áramköltséggel tud seedelni (nemcsak a rezsinövelés miatt, de nyáron a szobát se fűti tele feleslegesen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ - LENOVO LEGION S7 16IAHV (82TF006UHV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, IP30
- AMD Ryzen 5 3600XT + bontatlan gyári hűtő
- JBL Club One újszerű állapotban
- Dell 5310 10 generációs processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd világító billentyűzet fehér folt a k
- HP 650 G1 15.6 kijelző i5 4210M i5 processzor új 256 gb ssd 8 gb memória magyar billentyűzet gyári a
- Lenovo T450 i5 5300U processzor 8 gb memória 256 gb ssd világító magyar billentyűzet 2 akku töltő ka
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest