Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nauro
aktív tag
válasz quailstorm #45398 üzenetére
Köszönöm, akkor nem úszom meg az okostelefont. Üzemidő kímélés miatt kellett volna, céges előfizetéshez van 2GB adatforgalom, de nem telón szoktam elhasználni(megosztva táblagépnek). Reméltem, hogy találok egy telefont, ami sokáig bírja, de ezt megoldja nekem.
-
quailstorm
nagyúr
-
nauro
aktív tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani határozottan nem okostelefont, ami 3dolgot tud? Fontos lenne az e-mail, 3g és wifi-n internetmegosztás. Létezik ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz quailstorm #45394 üzenetére
Köszi, bocs, átmegyek oda.
-
Khelben
nagyúr
Üdv, feleségemnek szeretnék új telefont. Jelenleg egy Defy-je van, amivel tökéletesen meg lenne elégedve ha néha nem lassulna be használhatatlanra...
Szóval a feltételek:
- akadásmentes telefon és sms funkciók
- 3,7, max 4" kijelző min. 800x480 felbontással
- jó kamera, min. 720p videóval
- t-mobil vagy függetlenül max. 50k.
Első tippem egy Nokia Lumia 620, de várok még tippeket. -
törölt tag
Hello,van itt valaki aki esetleg foglalkozik alkatrészekkel akinek esetleg van több fajta akkumulátora 4 pólusú aksira volna szükségem,sajna a GPS-ben tönkre ment és sehol nem találok hozzá de gondolom egy kis forrasztással nem lehetne oldani másik akkuval is,thx
-
Peetör
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos le kell váltanom a régi RAZR V8-asomat, és egy másik telefonon gondolkodom. Felső határ 30e Ft, nem nagyon érdekelnek a spéci tulajdonságok, telefonálásra és SMSre használom csak, elég sokat SMS-ezek, fényképek jobb minősége lenne még fontos szempont.
-
Young92
tag
Üdv !
A közeljövőben (1-2 hónapon belül) szeretnék vásárolni egy okos telefont.
Igazából az S3, One x, 4X HD kategóriában keresgélek. Segítséget szeretnék kérni melyiket ajánljátok és miért.Előre is köszönöm.
-
Storms
őstag
üdv
Xperia Ray vagy Nokia N8?
zenére, fotózásra, netezésre stb... Melyik miben jobb?ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
rizso
addikt
válasz meroly #45380 üzenetére
Nokia C2-01, Samsung S5350 és S5610 vannak, amik megfelelnek a "hagyományos telefon" kritériumnak, viszont nem dual simesek - pedig pont az lenne a lényeg, hogy ne kelljen három telóval rohangálnia, hanem "csak" kettővel...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Na elmentem 1-2 helyre nézelődni - szerencsémre. Kiderült, hogy a drei-os kártyával nem működnek a kiszemelt darabok, mert a drei csak UMTS hálózaton működik (vagy valami ilyesmit magyaráztak nekem). Vélemények? Netán ajánlások? Esetleg valami kínai kütyü, ami működhet? Nokia alap dual sim mobiljai nem mennek, egyedül egy Samsung Duos-t (nem tudom melyik volt, olyan 120€ körül volt) tudott volna ajánlani a csóka, de érintős teló kilőve...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
quailstorm
nagyúr
válasz anniediamond #45377 üzenetére
Go...
A J teljesítménye kb a negyede a Go-énak. De szebb a kijelzője... -
anniediamond
csendes tag
SONY Xperia GO (51000ft)
vagy
SONY Xperia J (48000ft)
??? -
rmartin94
aktív tag
válasz ooooobi #45373 üzenetére
Samsung S5610, Nokia XpressMusic széria, Sony Ericsson W széria, így hirtelen ezeket tudom ajánlani, mondjuk Nokia Xpress meg Sony W széria már csak inkább használtban van, de az én véleményem az, hogy a jó használt telefontól nem kell félni.
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
ooooobi
senior tag
Milyen talót ajánlotok 100-130 euróig. Feltételek, ne kelljen naponta tölteni, (ezzel kb az osszes okosteló kilőve) viszonylag jó képeket csináljon és kezeljen memóriakártyát mp3 hallgatás céljából. ui. lánynak kell
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
punky10
addikt
válasz jilian #45367 üzenetére
Samsung B2100 vagy B2710.Moto Defy(+) Samsung Xcover, van sima, billes és a Galaxy sorozatu Android érintőkijelzős is) Sony Xperia Go vagy Active(én ez utóbbit használom több mint egy éve problémamentesen, pedig kap rendesen...), Sonom, Evolve esetleg Cat...
Szerencsére bővül a választék...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
jilian
addikt
Melyik az a telefon amit melóba lehet használni?
(ütés, por, viz stb... álló)
-
Sly Bp.
addikt
2000 Ft a NOKIA 100-as a Penny-ben Telenor kártyával! Mindenki vegyen Én vettem egyet a T-s mellé!
-
Zh1k
csendes tag
Hello
Milyen készüléket tudnátok ajánlani 15 - 20.000Ft ért (független vagy T) telefon,sms, zenehallgatásra esetleg fényképezés de ez nem olyan fontos. 3.5 jack viszont fontos. "Normál" vagy érintős az nem fontos de az akksi bírja a telefonálást és napi 2óra zenehallgatást. Tárhely kb 4gb szabadon használható elég(ha nem bővíthető).Köszi
-
quailstorm
nagyúr
válasz Audison #45352 üzenetére
Igen az S5350-nél jobb. Mert az túltesz az utángyártott Nokia kijelzőn. Betekintéstelenségi szöge 360° mivel ha merőlegesen nézed, a sarka már torzul. A legjobb meg fényképezni, mert semmit nem látsz de tényleg.
Ellenben a 6300 179°-os betekintési szöge, brilliáns színei, és passzívságából kifolyó napfényben láthatósága a normális... nekem. -
Sly Bp.
addikt
válasz quailstorm #45348 üzenetére
Én nagyon szeretem ennek ellenére a Samsungot! Szerintem nagyon jól megcsinált darab!
-
quailstorm
nagyúr
válasz Sly Bp. #45347 üzenetére
Szerintem meg kicsit se. Logikátlan tucatsamsung...
De mondjuk a Nokiát se túlzottan szeretem, a multimédia meg van bonyolítva rendesen... SE forever!
S5610 Primo: mondtam már, leírom sokadjára. SZAR. S5350-hez képest. Csak a kamera meg a zene jobb, a többi nagy visszalépés. Anyaghasználat bóvli könnyű gagyi fémhatású szálcsiszolt szappantartóműanyag.
Ezek után nem tom milyen az ehhez képest gagyi Nokia... Maradok a 6300-nál meg a 6303i-nél, de leginkább a SE W810-nél. -
Audison
senior tag
válasz meroly #45344 üzenetére
Írták itt páran, hogy furcsa és szokatlan. Nekem a 6230 után nem volt az, inkább a kijelző minősége zavart picit, ha már pár fokkal elfordítottam zavaró volt számomra. DE! Ennyi pénzért rendben van.
Nem is tudom milyenre cserélném a 6230-ast. Mp3 miatt nem veszek csak 3310-est. Imádtam, az volt az első Nokia-m. 6700t meg félteni, óvni kellene, hogy az a szép csilli villi ház meg ne sérüljön, de szemezgetek vele azért.
-
Audison
senior tag
Voltam ma a debreceni MM-ban és egyúttal megnéztem a telefonokat is, főként az Asha 302-t és a Samsung S5610-et. A samsung kellemes csalódás volt, könnyű és jó anyagminőség jellemzi, bár a billentyűzet picit recsegett, de ennyi pénzért el lehet tekinteni emellett. Jó kis telefon. A Nokia nem tetszett annyira egyetlen pozitívumként a szebb kijelzőt mondanám, mást nem nagyon találtam. Olcsó vacak anyaghasználat, amire rátesz még az ezüstüs borítás, amit a szélére raktak. Gondolom az is szépen lekopik 2 hónapos használat után.
Ezt tudja a Nokia 2013-ban?!
Rég nézegettem mobilokat, de azt kell mondjam, hogy nevetséges a felhozatal és ez a tömeggyártás... 20-30 ezer forintos telefonok olyan anyagminőséggel rendelkeznek mint a régi olcsó kínai noname discmanem. Kivéve az S5610-et. Vicc ez az egész, bezzeg a régi Nokia, Siemens mobilok...
Tehát marad továbbra is a 6230-asom.
-
meroly
veterán
válasz happyguy #45341 üzenetére
Érdekes módon az 1xx(x) szériának magas a SAR értéke, engem is zavar egyébként, még ha semmit se jelent, akkor is.
Ide is beírták, hogy a hangszóróval gondok vannak.
Ha figyelek a SAR értékre, akkor nehéz most ajánlani újat. A 6700-nak még alacsony, de az még régebbi mint a 3720.Érdemes lenne megbarátkozni neked is egy Samsung S5610-el.
Impossible is nothing
-
happyguy
csendes tag
A 3720asról lemondtam, mert szerintem már nem kapható sehol. Ahol ki volt téve az oldalra, az is csak archív volt, tehát újat nézek.
Megnéztem a Nokia 100ast, ami nekem teljesen megfelelne, két kivetnivalót találtam benne. Az egyik a SAR értéke, ami vagy 0,81 vagy 1,28, a másik pedig a hangszóró. Utánaolvastam, és elvileg egy hangszóró van a telón, a hátoldalán. Onnan jön minden hang, tehát ha beszél vele az ember, akkor a beszélgetőpartnerünk hangja is onnan jön, úgy működik mint egy kihangosító, hallja mindeki, ez nem tetszik benne. Ezen a két dolgon akadtam fel, egyébként minden megfelelne benne, még tetszik is, hogy nincs benne kamera, mert úgysem használnám soha. Csak sms, telefon, naptár.
-
.Szaki.
addikt
válasz meroly #45338 üzenetére
Nagy nehezen sikerült, jó ötlet volt.Azt hittem csak "Lista" módban lehet változtatni a sorrendet.Közben csak ott kell beállítani..Mindegy lényeg, hogy megoldódott köszi a hasznos tippet!
Arra pedig várhatsz, majd ha megadta magát a Nokia és semmi olyat nem tud mutatni, ami meg tudna győzni, akkor talán! (Amilyen úton haladnak, ahogy elnézem lehet tényleg ez lesz a jövőben )
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz meroly #45320 üzenetére
Biztos be van vonva a hátlapja valamilyen anyaggal, ami érintéskor beszívja magát a bőrödbe és S5610 függővé tesz. Viccet félretéve menüje kicsit tényleg bonyolultabb az S40-esnél, de szerintem minden menüt meg lehet szokni kis időn belül. Kivéve az, amit a mai napig nem tudok megszokni, hogy a Beállítások menüpont a Nokiámon balra lent van. Eddig az összes telefonomon (LG-t kivéve) jobbra lent volt és így állandóan az "Alkalmazások" menüpontba lépek a "Beállítások" helyett...
Nekem egyébként van egy olyan érzésem, hogy hamarosan Te is befogsz szerezni egyet..
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Freiherr #45332 üzenetére
Mondjuk a szolgáltatói csomag és a bolti el szokott térni kiegészítők szempontjából, de ott sem adnak:
Doboz tartalma : akkumulátor, felhasználói útmutató, hálózati töltő, mobilkészülékMegkapod a világ legjobb telefonját, ne legyél telhetetlen
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Freiherr
őstag
Most lehet,hogy láma vagyok,de az S5610-hez jár adatkábel igaz?
Back to the future
-
Storms
őstag
üdv
Xperia Neo vagy Nokia N8 ha egy áron van fotóra zenére stb-re melyik a jobb?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
rmartin94
aktív tag
válasz Sly Bp. #45321 üzenetére
S5610 tényleg jó minőségű szerintem is, de a legnagyobb erőssége az akksija, nagyon szolid használattal 2-3 hét, ezt kb. még a régi monochrome kijelzős Nokiák (pl. 3310, 3410) tudták. Nagyon erős használattal egyébként mennyit bír az S5610 akksija?
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
.Szaki.
addikt
Sajnos mivel nem én használom és a tulajdonosa elvből undorodik a Facebook-tól így ezügyben nem tudok segíteni, viszont minden másban egyszerűen tökéletes a telefon..Esküszöm annak ellenére, hogy Nokia párti vagyok, imádom az X2-01-esem és alapkritérium a qwerty, már-már majdnem ott tartok, hogy veszek egyet, de egyelőre sikerül lebeszélnem magam róla. Majd egyszer, talán.
-
meroly
veterán
-
Audison
senior tag
válasz meroly #45309 üzenetére
Nokia 100-ról nekem nem sok jó tapasztalatom van, csak hogy hozzászóljak a témához. Faterom nagyon utálta, a hívás minősége említésre sem méltó, nem hallani, hogy a másik fél mit mond, ugyanis a telefon hátlapi hangszóróján jön a hang, ahogyan a csengőhang is, szóval a kijelző feletti kis nyílást csak dísznek rakták oda, ha telefonálunk meg kell fordítani a telefont, hogy értsük, amit a másik fél mondani kíván.
A nokiákban most folyton csalódnom kell, pedig márkahű vagyok, most is egy 6230-ast nyúzok, ezekben még van anyag...gondolkodtam, hogy lecserélem, de nem látom értelmét.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz happyguy #45310 üzenetére
Az oldal maga nem rossz, meg ha nokia garanciásat veszel, akkor mindegy hol veszed, úgyis a márkaboltban tudod érvényesíteni ha gondja van.
Érdemes felhívni őket, van-e egyáltalán még vagy csak kint felejtették az oldalon.Jó kis teló, jó választás lesz
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz happyguy #45308 üzenetére
A legjobb választás, két éve nyúzom, imádom.
Nemigen kapni, elejétől fogva elég nehezen beszerezhető volt miután a T levette a kínálatból.
Használtan is egy-egy darabot találni csak.De hasonlóan jó még a 6303 is pl. De ezek mind régiek. Az újak közül talán az X2-02 vagy X2-05, bár ha tényleg csak telefonálásra kell, akkor a korábban említett Nokia 100 is bőven jó.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
-
Ulaci
tag
Sziasztok egy Samsung S5610-et szeretnék venni. Véleményeket és tapasztalatokat várnék
Valamint egy kérdés, hogy a facebook és e-mail kliens működik e rajta normálisan?[ Szerkesztve ]
Ép testben, ép lélek!
-
quailstorm
nagyúr
válasz happyguy #45303 üzenetére
Szerintem vegyed nyugodtan. Csúszkája fém és überfasza. Na az nem fog tönkremenni egyhamar...
Nem kell vele focizni, de elég strapabíró is. Tudással nincs gond, max a kamera ami vicc. Szerintem vegyed nyugodtan ha egy stabil, egyszerű de jó kijelzős mobil kell. 0,6-os SAR érték nagyon jó. Ált 0,75-1-ig szoktak lenni a telók. De az egészségügyi határérték 2. -
happyguy
csendes tag
válasz Sly Bp. #45302 üzenetére
Milyen adatokból következtettél erre?
Totál nem értek semmit a telefonokhoz, nem tudom miket kell nézni, milyen értékeket. A SAR értéket csak azért mondtam, mert azt olvastam, az annál jobb minél alacsonyabb, mert az a sugárzási szint.
Egyébként 15-30 e. között szeretnék telefont venni. A Nokia modelljeit nézegettem, mert azt hallottam, ez az egyik legjobb telefongyártó. Ez a modell megtetszett, gondoltam megkérdezem. Egyébként csak telefonálásra fogom használni, kevés telefonálásra, csak hogy legyen..
-
happyguy
csendes tag
Nokia C2-05 jó vétel lenne? Mik a tapasztalatok erről a telóról?
A 0,6 W/kg-os SAR érték milyennek számít?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest