Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz LaptopSystem #46299 üzenetére
Media Tek MTK procis 4 maggal, ezt illetve ezt tudja (de ebben a proci-családban nemsokára nyolcmagos MT6592 Cortex A7 (ARMv7), 28 nm, 1.7 GHz, 2 GHz octa-core proci is lesz).
A kamera 13 megapixeles (a taiwaniak ebben mennyire jeleskednek?) a Samsung kamerái általában jobbak.
Nagyon a telefon sarkán helyezték el az optikát, az ujjbegy belelóghat)Glonass navigációt (orosz műholdak becserkészése, gyorsabban talál jelet) nem tud, pedig az hasznos lenne.
Dual-SIM-es, ez praktikus.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok
mi a véleményetek erről a telefonról?
GIGABYTE GSmart Sierra S1 Mobiltelefon
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Mosanke
senior tag
válasz Blackmirror #46297 üzenetére
Hát igen, de hiába győzködtem neki ez kellett.
Úgy kell vásárolni ahogy én ...
Véletlenül vettem/vettük észre, három hete, hogy az itteni Edigital-ban valami ünnepi akciósban az összes hagyományos telefon ami akkor jelenleg készleten volt mindegyik 50%-os kedvezménnyel van aznap. Rögtön lett is véve egy Nokia Asha 202 dual. (9990 Ft) Ez még belefért a hagyományos telefon kategóriába.
Nekem egy Samsung C3322-esem volt/van de most cseréltünk pár hétre telefont. Nekem eddig tetszik ez Nokia telefon. -
Mosanke
senior tag
válasz func93 #46294 üzenetére
Olyat ami lehetőleg majdnem újszerű állapotú, hibátlanul működik és megvan hozzá minden gyári tartozéka. És ajánlott a személyes átvétel mert akkor legalább látod és kézbe is tudod venni.
De komolyra fordítva... kicsit tág ez a megfogalmazás így az elvárásaidhoz.Volt kollégám járt rosszul a napokban egy ilyen netes hirdetése vásárlással. Egy ideje akart már venni egy Samsung Galaxy Ace 2-öt. Gondolta olcsóbban megússza, ha hirdetés útján veszi. Nem így lett. Kinézett magának 29 ezerért egy szép/újszerű állapotúnak meghirdetettet minden gyári tartozékával. A telefonról feltett fényképek is ezt mutatták. Mondtam Neki, hogy vegyen inkább boltban az a biztos, ráadásul éppen akkor az Euronics-ban volt is ilyen készülék gyárilag független és akciósan 34.990-ért. Ő a meghirdetettet vette meg mégis. Amikor meghozta a csomagos, a dobozában egy eléggé lehasznált telefon várta töltő és minden más tartozék nélkül. Ráadásul úgy volt független, mint aztán kiderült, hogy eredetileg T-mobilos volt és valami sufni műhelyben lett kiütve belőle a szolgáltató függőség ami félig sikerült csak. Ilyen hibái voltak, hogy:- nem mindig ismerte fel a kártyát legyen az bármelyik szolgáltatóé, aztán vagy elindult az Op. rendszer a telefonban vagy nem és félúton lefagyott. Ha végül már minden működött a ritka esetek közül akkor meg szakadozott a térerő és le/fel kapcsolódott a hálózatra. Javítása 20 ezer körül lett volna.
Na csak ennyit a szépnek és függetlennek mondott telefonról.[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Üdv!
Milyen telefont érdemes venni az aprón olyan 40.000 Ft körül?
Igazából ami lényeges lenne az a kamera. A többi annyira nem fontos, de mindent meghallgatok."Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Mosanke
senior tag
válasz Drughi #46290 üzenetére
Ha csak tényleg telefonnak kell és egy SIM akkor Samsung S5610
Ha két SIM akkor meg Samsung C3322
Vagy még a mostani kedvencem a Nokia 202 dual SIM. -
meroly
veterán
-
Drughi
addikt
Samsung primo helyett tud valaki tippet adni, ami:
-dual simes
-wifisLehetőleg 30e ft alatt, jó minőségű legyen.
Vagy a primo minősége és kamerája megéri, hogy nincs wifi és dualsim?Xiaomi 14T
-
válasz quailstorm #46284 üzenetére
Ez a Samus tökéletes lesz. Olcsó, és brutális minőségű képeket csinál. Komolyan mondom, manapság nem láttam ilyen fényképeket egy telefontól sem...nem hogy egy kártyásan 15k körül mozgó telefontól...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
quailstorm
nagyúr
Itt nézted már? Az utolsó 200 hsz közt van pár. De elég normális képei vannak.
Aztán már csak a Samsung innov8-at tudom mondani, symbiannal. Vagy egy LG Renoir? (LG KC910) -
válasz quailstorm #46282 üzenetére
Anyámnak kellene, nem nekem. Ezért kerülném az okostelefonokat. Nem is nagyon akar érintőset (sajnos az első tapasztalata egy csak vésővel kezelhető pici Alcatel volt ilyen téren, amit minden ellenkezésemre megvett). Csak telefonálni használja, illetve szeret lefényképezni dolgokat, horgászik is, szóval téma akadna.
Sajnos erről a Samuról semmi tesztképet nem találok (nem csak nálunk, úgy kollektíve sehol sem a hálón). A C széria kuka (a 702 képei borzalmasak, a 905 csúszkás, akkor inkább a G600), pedig baromi olcsó.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
quailstorm
nagyúr
De 20k alatt már kapsz SE Xperia X10 minit, sőt! Live With Walkmant is. Meg Nokia N95-öt, N82-őt. Szal nem feltétlen kell butafont venni. Most kb csak az S5610 primo mint új, és a W995 meg a C7xx C9xx SE sorozat jöhet, ami részben flipes.
(#46281) FeW: csak vannak tapasztalataim az olcsó Samsungokkal, pár hónap és megbánod kategória. De te dolgod. (SMS fogadás hibák, random fagyás és kikapcsolás, egyébként is szar minőség és menü)
Felsorolásom általam kipróbált, vagy mások által jól ismertetett készülékek.[ Szerkesztve ]
-
Songo
senior tag
válasz quailstorm #46279 üzenetére
Köszönöm szépen a samsungok nyertek bár nem ezek de a tipp jó volt mert 5kért már találunk olyat ami tudja az 1000 számot.
Köszi még1x
-
Egy olyan használt telefon kellene nekem, ami hagyományos kialakítású, tehát gombos, de nem csúszkás vagy flipes. A kamerája legyen kiemelkedő. Hasonlóan, mint a Samsung G600nál, ami majdnem jó is lenne, de félek, hogy a három-négy éves modellek szalagkábele nem igazán bírja sokáig a strapát...
Lehet esetleg még érintős is, csak használtan bele kellene férnie 20k-ba (reálérték) egy jó állapotú típusnak.
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Segítséget kérnék. A legolcsóbb telefonra lenne szükségem ami baromi sok contactot tud kezelni. Jelenleg egy 10+éves nokia van de sajnos a sim 250 a telefon 100 és mindjárt betelik. Csak üzleti hívásokra kell semmi másra. Nem kell hogy tudjon semmit. SMS és Hívás ahogy régen is
Mit tudtok javasolni?
Köszi
-
Drughi
addikt
Üdv,
Telenornál szerződés hosszabbítás van tterítéke. Most van a 70%os akciójuk.
20e ft-ig bezárólag mit erdemes venni 2. telefonnak?Wifi és / vagy jobb kamera, jack dugó kellene.
Samsung primo jó választás? Vagy inkább egy Nokia?Xiaomi 14T
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Egy ismerősömnek mobiltelefonos boltban ajánlottak Nokia N9-et, de a szerviztörténete miatt szerintem nem ér meg 36.000 forintot. Korábban azzal etették, hogy 26.000-ért hoznak egyet és két hetet kellett várni rá.
Főpanel-(ha jól értettem) és hátlap csere történt, valamint az egyik sarkán picit sérült.
Fél év bolti garancia járna hozzá.Szerintem nem éri meg az árát, csak akkor, ha hibátlan lenne. Mi a véleményetek erről?
Bár ez már okostelefon-téma, de hátha befér még ide.
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
válasz Blackmirror #46273 üzenetére
köszönöm
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
Blackmirror
őstag
válasz marec1122 #46272 üzenetére
Itt van pl az s3,igaz az 1,4ghz és 2100-as aksija van de erre kerestem rá neked most hirtelen:
[link]Legjobb lenne ha megkérdeznéd az adott teló topicjában
Aktív használat mellett általában 1 napot bírnak,nekem gyengébb(kétmagos) kis kijelzős telefonom van az eldöcög két-két és fél napig.iPhone X@R, iPad Pro
-
marec1122
senior tag
válasz Blackmirror #46271 üzenetére
igazából nem pontos idő kell inkább nagyságrend. de mondjuk aktív használat mellett, mondjuk játék
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
szerintetek egy 2200mAh aksi mennyi ideig tud hajtani egy 4 quadcore 1.2 ghz mobilt?
-
Chereiose
addikt
Bocs, rossz helyre írtam.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz quailstorm #46259 üzenetére
Nekem még Westeles...És a 6. okostelefonomban is problémamentes,pedig azt írták,hogy az android nem szereti a régi SIM-eket...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
quailstorm
nagyúr
válasz Mosanke #46263 üzenetére
Aham, akkor totál felesleges megtartani... remek...
Apropó, egy 5V-os foglalatú tella mit kezd az új SIM-mel? Teszem azt egy Motorola A130, vagy Nokia 3310, Siemens C45?
Eddig a mostani SIM-emmel csak egy LG KG110 csodában volt komoly gond, N95 lekezeli, de az szerintem az újat is le tudná. -
Mosanke
senior tag
válasz #40993792 #46262 üzenetére
Nekem mindkét szolgáltató megtartotta a régi kártyát azaz nem adta vissza. Kérdeztem, hogy vissza kapom-e de azt mondták, hogy ez már inaktív és nem fog működni és ezért bevonják.
Ezért bátorkodtam kijelenteni ezt ilyen merészen.
Mivel az új SIM kártyának a régihez képest értelem szerűen más a sorozatszáma (SSN) is, ezért a régi kártyáról átmásolt IMSI előfizető azonosító (ez tartalmazza az előfizetőre vonatkozó összes információt) már csak ezzel az új kártyával fog működni, hiszen ehhez van/lett hozzárendelve a cserekor. -
Mosanke
senior tag
válasz quailstorm #46259 üzenetére
Remélhetőleg van még az ügyfélszolgálaton olyan adapter ami tudja fogadni azt a nagyméretű kártyát. A régi SIM kártyát nem kapod vissza. Azzal kezdik, az adat egyeztetést követően, hogy átmásolják egy új üres SIM-re az adatokat a régiről. Ezzel egyben törlik a régi SIM azonosító kódját a rendszerből, és már csak az új lesz az aktív. Néhány perc alatt megvan az egész.
A mostani telefonod tudja fogadni ezt az új kártyát? Neked még az 5 V-os lehet.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Mosanke #46254 üzenetére
Kösz az infót.
Az anyakönyvi kivonat, meg egyéb papírok meg meglesznek. Nagyapám vette még régen a Nokia 1600-at, csak nem kellett a SIM senkinek, így ez lett az első és azóta egyetlen számom, ami akkor még az Alcatel One Touch Easybe került.A régi SIM-et meg lehet tartani vagy bevonják? Tudom, nem lehet egyszerre két készülékben, de utálok adapterezni, viszont gyakran tesztelek mobilt...
microSIM-ből lejártam van, volt, nemtom hogy hozták össze, most meg vágni kéne, de azokból legalább lehet ami vanAz enyém még más feszkót kér és baromi nagy az érintkező is. Pedig már T-mobile-os, nem Westel.
-
Mosanke
senior tag
válasz meroly #46256 üzenetére
Melyik szolgáltatós SIM-et vettél? Nekem a Dominó 5 Quick-nél a csomagolásban már gyárilag kombinált SIM volt. E-Digitalban vásárolt és nem regisztrált SIM. (2790 HUF volt összesen és ebből 2700 HUF lebeszélhető) Utólag kellett beregisztrálnom de az is csak 2 percet vett igénybe. Igaz nem az enyémet cseréltettem a T-Mobil Ügyfélszolgálatnál, de ott is már a kombináltat adták. A Telenornál is kombináltra cserélték szó nélkül. Nem kérdeztek semmit, hogy tudja-e fogadni a telefon vagy sem.
Samsung C3050-be lettek cserélve. Látta a pultnál az ügyfeles (mindkét szolgáltatónál) a telefont de nem kérdezte meg, hogy mikro SIM vagy normál, csak cserélte szó nélkül.Nokia C2-01 telefonokat és van köztük sosem használt is vagy csak keveset használt de hibátlan külső/belső állapotban, az aprodon már 10 ezer körül vagy már alatta is lehet kapni. Szolgáltató függőt vagy éppen függetlent. A MM-ban lévő C2-01 az független volt.
[ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
válasz quailstorm #46253 üzenetére
Szia!
Nem vagyok szakértője, csak a tapasztalatomat írom le.
A SIM kártyát a szolgáltató két évente ingyen cseréli ha akarod. Előbb is cserél mint két év, de akkor fizetni kell érte.
Én egy hónapja cseréltettem le újakra (Telenor és T-Mobile) és mivel az én nevemen volt mindegyik ezért kérték előtte az adatokat is hozzá. Ha már nem él a kártya tulajdonosa akkor nem tudom ilyenkor mi a forgatókönyv, de ha bemész és elmondod mi a helyzet akkor nem hiszem, hogy akadálya lenne a Te nevedre való átírásnak. A Telenor és a T-Mobile is (de gondolom a Vodafone is) már olyan SIM-eket ad ki amiken előre ki van már könnyítve a kisebb mikro SIM kártya is, csak ki kell törni a normál SIM-ből és máris használhatod.
A telefon választáshoz annyit, hogy én most vasárnap jártam az itteni MM-ban és ott volt 14.990-ért Nokia C2-01 fekete és kártyafüggetlen. Még ki is próbáltam kicsit. Szerintem vállalható készülék. -
meroly
veterán
válasz quailstorm #46251 üzenetére
Szerintem ha beviszed és igazolod magad, a nevedre írják.
Szolgáltatós topikban írnak alkalmazottak is, ők konkrétabban tudják a dolgot.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz quailstorm #46249 üzenetére
Ja az gyorssim-es, amit utólag kell névre írni, ha akarod egyáltalán.
Hamar el fogják kapkodni az tutiImpossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz quailstorm #46246 üzenetére
25.990 az oldalon és "csökkent az ára" felirattal: [link]
Nem valami tescoban kapható t-mobile-os kártyásat látsz?
Impossible is nothing
-
quailstorm
nagyúr
válasz Blackmirror #46244 üzenetére
De arra kell... csak ne legyen má ennyire pocsék.
C3780 jobban Samsung, és kb a Primo szintje szoftverben, jobban tetszik. De még nem sikerült megtapperolni.C2-01 meg Dominoban most 14k éppen... Ma dobták be a reklámújságot.
-
meroly
veterán
válasz Teki1986 #46240 üzenetére
Ki lehet fogni jó állapotúakat és bőven elmennek még pár évig. Ha igazán strapásat akarsz akkor 3720-at veszel, tudásban ugyanaz, csak megerősített a ház. Ez nem fogja megadni magát (nagyon ajánlom neki mert 2 éve megvan és még meg is kell maradnia legalább addig míg az 515-ös ára le nem megy 20k környékére )
(#46241) quailstorm: annak ellenére hogy 2010-es, tehát valóban nem mai gyerek, a t-mobile még mindig 25k környékén adja dominoban
Impossible is nothing
-
Blackmirror
őstag
válasz quailstorm #46243 üzenetére
Hánemtelefonálásrakellneki? Nem hiszem hogy olyan rossz lenne az.
Van még telenornál ez a C3780 azzal találkoztál már?Egyébként mindegy,használt telefonnal sokkal jobban jár,olcsóbban kijön.
Jók ezek a nokiák,és az olcsóbbak is egész jól bírják.Páromnak ezer éve vettem egy 2700-át elég rossz állapotban van,de ahhoz képest amennyit kapott becsületére válik.Pedig ez nem egy felsőkategóriás drágafón volt akkoriban sem.iPhone X@R, iPad Pro
-
quailstorm
nagyúr
válasz Blackmirror #46242 üzenetére
az nekem már túl gagyi...
GYk telefonáláson kívül minden funkciója használhatatlan. És még az alakja is nyúlás... -
Blackmirror
őstag
válasz quailstorm #46241 üzenetére
c3322 van meg ilyesmik.
Teki1986:használtan,de így legalább olcsóbban ki tudsz jönni.
iPhone X@R, iPad Pro
-
Teki1986
tag
válasz meroly #46238 üzenetére
Nokiát eléggé tartósnak találtam, még a sok baleset után is jól működött, de mostmár a gombok nem mindig mennek és gyakran magától elindítja a zenét meg stb.
Pontosan a méret miatt szerettem mert könnyen belefért a zsebembe és mivel van mellette agy Androidos telefon amire használtam arra tökéletes volt. Nokia 6303i-t is csak használtan lehet már venni?i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
pazirezz
tag
válasz quailstorm #46237 üzenetére
Szerintem tökéletesen megfelelne, ha csak ez a gond .. (már csömöröm van az okostelók-tól .. illetve ki sem használom azt se, ami per-pill van .. pl bada fronton wave1 is tökéletes volt, hogy gyakorlatilag hiába okos-mobil, semmi értelmes nem volt rá telepíthető .. .) .. köszi neked is a hsz-t
ha valakinek még van más régi, kamerás-mobil ötlete, tapasztalata .. "hallgatom"
https://m.facebook.com/paZirez
-
meroly
veterán
válasz Teki1986 #46235 üzenetére
Méretben nehéz lesz, mert az 5310 extra vékony és kis készülék volt. Az új gombos nokiák amik hasonló tudással rendelkeznek, elég lepényre sikerültek, így talán egy 6303(i) jó lehet, az viszonylag kicsi és tartós, nézd meg. Milyen márkát preferálsz?
Impossible is nothing
-
pazirezz
tag
válasz punky10 #46233 üzenetére
punky10:
Videó felvétel szerintem annyira nem fontos .. inkább az elkészült képek legyenek vállalhatóbbak.
A K810 szimpatikus .. köszi az ötletetquailstorm:
Az Omnia Hd tesztjét amúgy olvastam .. nem írtak rossz dolgokat (nem tudom mennyit számít, ajánlott plecsnit kapott).. volt esetleg negatív tapasztalatod vele, hogy lebeszélsz róla?
N82, N8 valamiért nem jön be, azokat biztos nem választanám .. akkor már a K810 vagy az Innov8https://m.facebook.com/paZirez
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Sajnos a Nokia 5310 XpressMusic telefonom megadta magát, ezért keresnék helyette egy mobilt ami méretekben közel azonos, tudásban is bőven elég annyi amennyit egy régi mobil is tud. (telefonhívás és sms)
Az utolsó szempont pedig hogy tartós legyen.
Ilyen telefont keresnék minél olcsóbbat, mivel nincs szükségem egy okostelefon szolgáltatásaira ezért írok ide.Köszi a segítséget.
i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
quailstorm
nagyúr
válasz pazirezz #46232 üzenetére
Ha jot akarsz akkor elfelejted az omnia hd-t meg a vivaz prot (simat is) ja es hot bug az OS...
Regi symbian soha sem tamogatott hardveren, hasznalati erteke kameran kivul kisebb mint egy 5230nak, 0 app telepitheto...
N82 is ott van, ba innov8 ketsegtelenul jobb, es meg a bele is egyezik.
Utana mar az N8 jon. De 30 alatt az is megkaparinthato, legalabb nagyjabol korszeru.
Nokia 5800at annyira nem javaslom.[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz pazirezz #46232 üzenetére
SE K800/810.Ha csak a fotózás a lényeg,akkor szerintem a legjobb választás.Ha viszont a kamera videó-felvevő része is hangsúlyos,akkor felejtsd el...
Sőt,ebben az esetben az összes SE illetve Sony telót felejtsd el,megfelelő minőségű videót csak az újabbak vesznek fel,azok viszont a fotózásban nem jeleskednek...
[ Szerkesztve ]
-
pazirezz
tag
válasz Blackmirror #46231 üzenetére
Rendben, akkor legyen max 20-22E Ft.-
Ám közben, ahogy nézelődtem az aprók között .. találtam is két esélyest:
- Samsung i8910 HD
- Samsung i8510 Innov8Ezeknél esetleg valaki jobbat tud, ebben az árkategóriában?
https://m.facebook.com/paZirez
-
pazirezz
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.. . használt, régebbi készüléket keresek, ami a megjelenésekor a kamerára volt "kihegyezve"... és a kornak megfelelően remekelt is, ilyen téren (Akár 2-3-4 éve is ...) Windows mobile, korai android modellek nem jók.. . zárt op.rendszer, vagy esetleg symbian
Lényegében ezek a legfontosabb paraméterek.Olvasgattam sok tesztet .. meg jó néhányra emlékeztem is az elmúlt pár évből. Felső kategóriás SE-k között nézelődtem .. de az akkori Samsung / LG telefonok között is előfordulhat ilyen .. gondolom a hozzáértők, vagy jobb memóriával rendelkezők megmondják.
Az ár azt hiszem nem fontos .. ilyen korú készülékek nem hiszem hogy óriási összegekbe kerülhetnek
Köszönettelhttps://m.facebook.com/paZirez
-
meroly
veterán
válasz quailstorm #46228 üzenetére
Szerintem pocsék képeket csinál, a 3.2-es felirat mintha csak dísz lenne rajta, ennél még a 6230i is jobb kamerával rendelkezik.
Samsungoknak van még jó akkujuk, de azokat se ismerem.
Impossible is nothing
-
quailstorm
nagyúr
válasz meroly #46227 üzenetére
csak már unom hogy valaki kér valamit, és szinte mindig valami drágábbat kap javaslatnak...
10k a felső határ volt...C2-01 képe meg baromira elég lenne, nem fotóművész, hanem nagymama...
Az akkut meg majd feltölti, de amennyit használva lenne a 3 nap simán meglehet.Az a kár hogy SE-ből nem tudok könnyen elérhető konzervatív verziót. Azoknak a gyári akkuja remek.
-
meroly
veterán
válasz quailstorm #46226 üzenetére
Amit linkeltem az 13 + alku, de valóban nincs 10k alatt, az igaz.
C2-01-el se nem jó fényképeket nem lehet lőni, se nem jó videot csinálni, se nem bírja 3-4 napig az akku.
6303(i) legalább jól fotóz és videóz, de az akku abban sem megy annyit szerintem.A többit nem ismerem, de kösz az észrevételt és a korrekciót.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz st6969 #46224 üzenetére
Samsung S5610-et keress neki, egyelőre ezt találtam, nagyjából árban is van.
Impossible is nothing
-
st6969
őstag
Sziasztok,
lehet, hogy elküldtök, hogy olvassak vissza, stb. de hátha segít valaki.
60 éves hölgynek szeretnék T.mobilos vagy független telefont venni.
Szempontok:
-10ezerig férjen bele
- elfogadható fényképeket és videot lehessen felvenni microSD kártyára
- akksi legalább 3-4 napot bírjon ki
- ne legyen érintőkijelzős
Gondolom új szóba sem jöhet, de ha kaphatnék 1-2 linket jó állapotú használtról (akár innen az apróról), azt megköszönném.
Előre is köszönöm, ha segítetek.
st -
valkesz93
csendes tag
Hali!
Fontosabb szempontok:zenelejátszó, könnyen kezelhető média player, gyors görgetés, hosszú aku idő, nagy tárhely, 3,5 jack dugós,
használtan venném és kb 15e költenék ráVálaszokat előre is köszi
-
meroly
veterán
válasz adnoctum18 #46220 üzenetére
Tökéletesen Akku kollegámnál aki céges sim-el használja és kb napi 10-15 telefonja van, éjjel nappal bekapcsolva, de mondjuk nem nyomkodva kibírja másfél hétig bőven.
Persze a két sim miatt valamelyest ezt csökkenni fog majd, mivel egyszerre fog menni benne a két gsm modul, de nem lesz vészes.
Strapás kis készülék, bár az anyaga nem tetszik nekem, olyan csúszósabb műanyag. Érdemes megnézni élőben, izzadt tenyérből pl simán kicsúszik szerintem.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz adnoctum18 #46218 üzenetére
Active-ból nagyon kevés van. Erről a háromról biztosan tudom hogy azok:
Samsung E2152
LG-GX200
Philips Xenium - X100Nokiának nincs active-os kétsimes telefonja
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
SPeti1984
senior tag
Segítségeteket kérném, kapok céges telefont és melyiket válasszam, melyik jobb?
-Samsung S4 mini (illetve itt nem tudom hogy a mini lesz-e vagy a rendes S4 mert azt nem írták oda, hogy "mini", de árban az állna közelebb a nexushoz ezért gondolom hogy elírhatták)
-LG Nexus 4 -
adnoctum18
senior tag
Hello!
Kellene nekem egy telefon, szempontok:
- Dual SIM, két kártya egyidejű kezelése (SMS és hívás inkább, adatforgalom nem fontos)
- Hosszú akkuidő
- Egyszerű kezelhetőség, menürendszer, strapabíró billentyűk (Qwerty nem szükséges)
- Kijelző minősége nem fontos, jól látható ikonok és betűk kellenének viszont
- FM rádió
- Független, vagy T-mobileos
- Kamera nem fontos
- Bővíthetőség előnyNokia alsókategóriás dualsimes készülékeket nézegettem eddig, de nem tudom melyiket válasszam. Mindenféle opció érdekel persze.
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
punky10
addikt
válasz Dhampir #46206 üzenetére
Na jó,de a Viber okozta gondot egyszerű javítani:uninstall...
A probléma forrása ugyanis a Viber apk...A többi stimmel:az Y300 kb 25%-a halkra kalibrált külső hangszórókkal került piacra.
A fényerővel nincs olyan nagy probléma,nem Nova,de ha nem nap feli fordítod,akkor olvasható.Az meg,hogy valaki egy gyönyörű háttérkép egébe(szép világoskék...)beletesz egy fehér feliratos widgettet,és panaszkodik,hogy nem látja...no comment...
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz laszlohu #46203 üzenetére
magyarul ilyen árak mellett senki sem vesz pl. Nokia Asha
Inkább vennék egy hardveres gombsorral felszerelt, például Asha 302-őt. Olvasd el az Y300 fórumának hozzászólásait, hogy milyen hibákkal küszködnek egyesek; "halk hangszórók, Viber és a gyenge fényerő gondot okozhat" stb.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Van a Nokiakhoz is egy olyan számítógépre telepíthető program, mint a Samsung New PC Studio, de nem találom. (vagy nem jó helyen kerestem mert nem tudom a pontos nevét)
Betenné valaki a linkjét ahonnan letölthetem? Ebből van magyar nyelvű is ugye?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Én ezt néztem ki magamnak :
Feltöltőkártyás
Ára : 29 990 Ft ( Üzletben )4.1 - es Androiddal
ui.: Azért ide, és nem az okostelefonos topikba írtam, mert lassan összemosódik a kettő,
magyarul ilyen árak mellett senki sem vesz pl. Nokia Asha - t. -
Mosanke
senior tag
válasz meroly #46198 üzenetére
A Nokia Asha 202 gyári töltője AC-11E típus jelzésű. Megnéztem.
Számítógépről és a microUSB bemeneten keresztül csak azért töltődik lassabban a telefon, mert a számítógépről 5V és 100mA töltőáram jön ki. A telefon hálózati töltője pedig (szintén 5V) de 450mA-rel tölt. Csak ezért lassabb a számítógépről. Na meg azért sem szerencsés ezt rendszeresen megtenni mert kevés a töltőáram és ez nem igazán kedvez az akkumulátor élettartamának. -
punky10
addikt
válasz meroly #46200 üzenetére
Nos,azon ritka esetek közzé tartozom,akinél egy darab Nokia töltő sincs,még a lomok közt sem.Se új,se régi.Viszont a fürdőszoba és a kamra kivételével mindenhol van mimimum 1 microUSB-s töltő
Minden családtagomnak droidos készüléke van,a tartaléktelefonok is androidosak,plussz van egy használaton kivüli SE Spiro(kifogtam a 100-ból egy jól működő darabot,de ennek meg tönkrement az aksija,igy tartaléktelónak nem jó)és a Szigeten is találtam 2 töltőt.Még a garázsban és a munkahelyen is van 1-1...
Az AC 7-est vagy 5 éve elajándékotam,azóta csak egy Nokia telom volt(bár azt szerettem)de az is microUSB-s volt...
Ja,ezenkívül van még egy új Samu,egy nagyon régi Siemens töltő,ís kétféle régi Alcatel-bölcső.De Nokia egy szál sem...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Ubuntu Linux
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Automata kávégépek
- Dell notebook topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- OpenMediaVault