Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
-
Boldika11
csendes tag
Üdv!
Androidos telefont szeretnék és már leszűkítettem 2 jelöltre. Lg nexus 4 és a htx one x plus.
(Esetleg iPhone) -
Szamee
csendes tag
Sziasztok!
Én is telefon vásárlás és szolgáltató váltás előtt vagyok, a jövő héten jár le a Telenoros előfizetésem. Sok kérdés merül fel benne a szolgáltatással és a telefon választással kapcsolatosan. Egyáltalán érdemes a kettőt együtt csinálni? Sokan mondják, hogy vegyek külön telefont és külön szolgáltatást.
Jelenleg egy Telenor 360 perces előfizetésem van, havi 10 ért, kevés internettel.
A hívásirány megosztást viszont eltörölték, és pont ezért nem akarok új Telenoros előfizetést, mert akkor 60/40 illetve 50/50 százalékban tudnék hálózaton belül és kívül telefonálni. A nyári szerződésmódosítás óta 20-30%kal fizettem többet. Maradjak a telenornál a régi előfizetésemmel?Telefon:
Ha maradok a Telenornál, akkor egy dualSIM-es megoldást keresek. Jó árban van az Alcatel OT 993 Dual Sim, és sokkal jobb a hardvere mint az ugyanolyan árú Samsung S6802. Az Alcatelről viszont azt olvastam, hogy lefagy és akadozik. Igaz lehet ez?
Ha nem maradok a Telenornál, akkor bármilyen telefon érdekel, de kérdés, hogy fogadjam el a mézesmadzagos 2 éves hűséges T mobile ajánlatot, vagy vegyek egy telefont 50 ezer körül külön? És ha igen, akkor milyet?
Szolgáltatás:
Melyik éri meg ma a legjobban? Az általam elviselhető összeg, a havi 10-12 körül van. ( voltak 22ezres hónapjaim a hívásirány megosztás miatt, nem viseltem el.) Mit ajánlotok?
-
Sly Bp.
addikt
válasz GardaY #44193 üzenetére
Én rengeteg ideig használtam! Milyen program kell neked ami nincs rá? Nem rábeszélni akarlak de az hogy leálltak vele az sem teljesen igaz mert mindig lehetett frissíteni a programokat tehát van még oda figyelés na meg ott a PureView azt meg nem hagyják szerintem fejlesztés nélkül program ügyileg!
-
GardaY
tag
válasz quailstorm #44186 üzenetére
hát arra jutottam hogy kb ugyanúgy mint a többi droid.
nemrossz ez a galaxy S idáig nem nagyon nézegettem a samukat de ez nemrossz.
defy-m volt az jó volt csak nagyon gyorsan merült :SAsus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
quailstorm
nagyúr
válasz GardaY #44185 üzenetére
Ezt inkább tőlük kérdezd. Nekem nincs galaxy S-em, de tervezem vásárlását. A középkategória mali400-aitól a hideg ráz, ez meg viszonylag olcsón elég jó.
[ Szerkesztve ]
-
GardaY
tag
válasz quailstorm #44184 üzenetére
akkut lehet tudni meddig birja?
Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
-
GardaY
tag
hali mindenki
használt androidos telót szeretnék venni lehetőleg függetlent vagy telenorosat
követelmények:
5mpx kamera vakuval, nem hátrány ha van rajta elöl is
proci min. 800mhz
bővíthetőség
jó rom ellátottság
és hogy az akksi jól bírja.
és ezekhez persze a tapasztalt véleményetek
ja és ár max 35-40k[ Szerkesztve ]
Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
Lacikaa9988
tag
Desire C-t semmiképpen ne vegyél neki az egy nagyon rosz telefon.
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnénk egy telefon vásárolni.
kritériumok
szín: FEHÉR! (ne is kérdezzétek, nem lehet lebeszélni)
ár: max 60.000 birodalmi pengő
független kell hogy legyen.
állapot: Csak és kizárólag új!
beszerzés: nem fontos hogy honnan, bár mivel Pesten vagyunk, gondolom egyszerűbb a dolgunk.Segítsetek kiválasztani hogy mi most a legjobb vétel.
Néztük HTC Desire C.Előre is köszönöm szépen!
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
Lacikaa9988
tag
válasz Lacikaa9988 #44175 üzenetére
Már unom az iPhone 3gs-et
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Milyen olcsó androidos jó fényképezős gyors telefont vegyek?
-
Sly Bp.
addikt
válasz szabonagyur #44168 üzenetére
Mindenképp érdemes a frissítés!
-
félisten
-
Sly Bp.
addikt
válasz szabonagyur #44164 üzenetére
U-ra ha jól tudom van ICS! Mit érdemes rá tölteni! Én Adobe-t szoktam rá tenni alapból! De kinek mi!
B-L-A-C-K: HTC Sensation XE és XL (ha épp van), Sony P és S (szokott lenni 55-60 között), Alcatel OT-995 és 997D, Sony Arc S, Samsung Galaxy S2, BlackBerry 9900, Nokia Lumia 800, Nokia N8, E6, E7, Samxung Nexus i9250! Hirtelen ennyi!
[ Szerkesztve ]
-
lampada
csendes tag
Sziasztok!
Vajon létezik-e olyan hagyományos kialakítású (candybar) telefon, amelyik képes netmegosztásra (wifi tethering)?
A Blackberry Pearl-ig jutottam, de azért ennél csak szélesebb a kör. Köszönöm. -
félisten
-
Sly Bp.
addikt
válasz szabonagyur #44161 üzenetére
Sola-ból tudok egy párat amit szervizbe kellett hordani azt azért nem ajánlom! Én az U-t venném!
-
félisten
Sziasztok,
Korábban volt egy kérdésem ahol telefont akartam venni 50 ezer Ft környékén. Kaptam tippeket is és a SONY telefonok nagyon megtetszettek most, ha már a Lumia 710 nem elérhető.
Ezek jöttek szóba kb egy árban vannak +/- 5 ezer Ft a különbség amennyi még beleférhet.
1. [link]
2. [link]
3. [link]Hardveresen nagyon hasonlóak, méretbeli különbségek vannak. Melyiket ajánlanátok és miért?
Köszönöm.
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Egy kedves ismerősöm keres telefont, kizárólag használtan, vodásat/függetlent, árkategória ~50 ezer (+/- 5 ezer) semmilyen kikötés nincs, talán annyi hogy fekete/szürke legyen, nagyság/oprendszer/kamera meg ilyenek mind1, ilyen árban mi most a bestbuy?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
tomsics
senior tag
Sikerült döntenem az ot995 vs N8 között.Nekem az alca lesz,tesom meg bele szeretett az N8-ba Így ki próbálhatom mind kettőt
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
Sly Bp.
addikt
válasz nepszter1 #44153 üzenetére
Nokia 100-as! Nem kinyithatós de 5 ezer a Shell kúton! Én egy Samsung E1080W-t vettem a Penny-be kártyával 2500-ért! Valami hasonló szerintem jó lehet mert ha tönkre megy kidobom az ablakon!
Samsung GT-E2530, A Motorola-nak vannak még hasonló olcsó hulladék telefonjai pl ez! ALCATEL OT292 RED B Még egy és még egy!ÚÚÚ nézd mit találtam! Na ez jó telefon volt én szerettem!
De amúgy a legjobb ha bemész egy Médiába és kiveszel egyet az Ömlesztett telefonok közül mert semmi különbség nincs köztük! Mind vacak de az árát megéri eldobható telefonok, de hosszú távra nem terveznék velük ha 1 évig húzzák az csoda! Nekem a Penny-s samsung csak a polcon van itthoni telefonnak egy fél éve és hullik szét pedig sosem volt még megkarcolva sem! De a Sharp jó választás lehet! Szerintem szerencse hogy megtaláltam
-
Sly Bp.
addikt
válasz nepszter1 #44151 üzenetére
Strapa telefont újat 7 ezerig én nem tudok mondani! Ha összecsukható akkor sem lesz ebben az árkategóriában masszív telefon! Egy Samsung B2100-at javaslok de ez Újonnan 7-ből nem jön ki! 17 a legolcsóbb új amit találtam! De használtan akad 8 ezerért is!
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
LG L9 vagy S Advance?? Játék,zene,net.
-
nepszter1
addikt
szeretnek edesapanak szulinapjara egy uj telefofont. ami fontos hogy hosszú tàvra és valami összecsukhato telefont meg valami strapabìrot ugyanis szobafesto mester , max 7ezrr forint . de nem annyira. fontos az össze sukhaatósàg
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
Ha sokáig jót akarsz! 6230i ennél nem tudom hogy ezt most prímán felújított vagy csak egy házat cseréltek rajta! C1-01 ez 15 körül van újban! Samsung B2100 ez 17 újban! Samsung S5610 ez 20 ezer a Médiában! Nokia 2700 Ez nagyon változó de én már 12-ért is vettem újat! Találtam 5310-et is igaz ez már zúzósabb árban van!
Nokia 6300 de ebből van mint a szemét csak linkeltem egyet! SE W810 ez is jó lehet! A régi típusúakat amiket újként árulnak annak nehéz belőni az eredetét de linkeltem ilyet is hátha érdekel! -
Sly Bp.
addikt
válasz szabonagyur #44143 üzenetére
-
Wlac
Ármester
Sziasztok!
Telefon vásárláshoz/választáshoz szeretnék egy kis segítséget kapni. Tulajdonképpen egy olyan készülékre van szükségem, ami megbízható, több napig lazán elvan töltés nélkül, és lejátszik mp3-at is. Nem kell nagy belső/bővíthető tárhely, mivel az mp3 lejátszás csupán az ébresztéshez fog kelleni, valamint a hívásokhoz. A kamera nem hátrány, de a megléte nem előny, sohasem fotóztam mobillal.
Gondolom a fentiekből tisztán látszik, hogy nem okostelefont keresek, hanem inkább a régi vonalakon mozgok. Tulajdonképpen egy Nokia 3120 Classic szintű készüléket keresek, volt olyan telefonom, és egyszerűen imádtam.
Használt és új telefon is érdekel, valamint Vodafone kártyával használnám, tehát vagy 70-es függő, vagy független kellene, hogy legyen. Árban - használt telefon esetén, állapottól függően - 10 ezer forint körül tudnék rá áldozni, új készülék esetében nyilván magasabb a korlát pár ezressel, de tisztában vagyok vele, hogy ennyi pénzért a használt készülék megszerzése az esélyesebb.
Fontos lenne még a fentiek mellett a megbízhatóság, a kevésbé jó cégeket hanyagolnám (pl. Siemens).Előre is kösz a segítséget!
Wlac
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
félisten
-
félisten
-
Sly Bp.
addikt
válasz szabonagyur #44140 üzenetére
Ezeket mind újonnan vannak 50 ezer alatt! Lumia-t meg csak linkeltem hátha tetszik! De T-s van belőle 50 körül Új és garis! Csak ott a letiltástól lehet tartani!
-
félisten
-
Sly Bp.
addikt
válasz szabonagyur #44138 üzenetére
Alcatel OT-993D, LG Optimus L7, HTC Radar, HTC One V, Xperia Ray, Nokia Lumia 800, Xperia U! Több nem jut most eszembe!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Sly Bp.
addikt
válasz szabonagyur #44136 üzenetére
Új vagy használt is jó ami pár hónapos vagy hetes?
-
félisten
Sziasztok,
Újra hozzátok fordulok mivel a kinézett telefon sajna már sehol sem elérhető (Nokia 710)
Tehát feltételek:
Keret: kb. 50.000 Ft
Kialakítás: érintős
Méret: nem akarok egy külön táskát neki, szóval a 4" feletti kijelzők kizártak
Használat célja: játszani minimálisat akarok rajta, a cél, hogy egy jó darabig gyors legyen, frissíthető a szoftver, és azért már elvárom az autofókuszt a kamerában.Gyakorlatilag a 710-et keresem egy másik készülékben ha lehet így mondani. Van az utódjának nevezett 610 de az túlárazott szerintem a tudásához képest.
Márka is lehet bármilyen, oprendszer is.
Ja és ami a legfontosabb, hogy kártyafüggetlen legyen, nem akarom magam szolgáltatóhoz kötni többet -
Boldika11
csendes tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy megéri e most egy htc one x + venni 130e, vagy inkább várják egy csúcs mobilra, ami hamarosan megjelenik? -
Sly Bp.
addikt
válasz quailstorm #44132 üzenetére
Én a Tipot nem szeretem és próbálok minden lehetségest kiajánlani ami számításba jöhet!
Wave amúgy tényleg nagyon jó telefon nagyon szerettem! Bada is használható ha nem vár extra-t az ember épp mint a Symbian![ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Sly Bp. #44131 üzenetére
Ezért mondtam hogy ma vagy fura. Ajánlottál egy tucat gyengébb telefont mint a Tipo, és volt közte drágább is, közben meg szidtad a sebességét. Most akkor mi van
Biztos vagyok benne hogy ha adnának egy wave-et nekem, sokat kihoznék belőle, de az alap rendszer elég béna[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz quailstorm #44130 üzenetére
Csak Új telefont linkeltem! Imádtam a Wave-et! Tök mindegy honnan veszi az ember a független telefont! Ezt azért beláthatod! És ha így is úgy is fizeti a postát akkor nem mindegy! Azt meg hogy pont az ellentétét ajánlom mint amit kér... Hát ez a te egyéni véleményed! Én a Tipo-t utálom azt hogy te szereted nekem nem kell! Azt hogy én a személyes véleményem az hogy nem jó akkor azt úgy is gondolom! De te ajánlhatod és a vásárló dolga eldönteni mit vesz! Én tapasztalatokat osztok meg! És az nem egyezhet mindenkiével!
Örülnék hogy a nekem esés helyett te is inkább segíteni próbálnál és meggyőzni a kérdezőt és majd ő dönt!Ha vissza nézel pár napot! Eléggé sikeresen ajánlottam be telefonokat olyanokat amire még nem is gondoltak és rájöttek hogy tényleg ez való nekik!
-
quailstorm
nagyúr
válasz Sly Bp. #44127 üzenetére
Motolux elvileg erősebb, gyakorlatban jó ha a felét tudja a tiponak. A rendszere pocsék. Wave-et nem minősítem, 1 percig bírtam tapperolni, borzalom mit műveltek azzal a hardverrel. A teljesítménye iszonyatosan kevés. A Bada meg halott rendszer.
Szerintem le kéne szállnod a témáról. Nem érted hogy nem vehet Mo-ról telefont? Hogy újat néz?
És hogy a Tipo rendszere egy remekmű, a Primo meg csak egy telefon jó kamerával?
Egyébként nem értelem máma. Mindenki kér valamit, te meg ajánlod a gyökeres ellentétét. De ha neked így tetszik én nem szólok bele. Nekem végülis nagyon mindegy ki elégedett a mobiljával ki nem... -
-
diablo666
tag
válasz Sly Bp. #44123 üzenetére
valoszinuleg mert neked rossz tapasztalatod van vele,de a tobbi okos telo sem lehet fenyevekkel gyorsabb ebben az arkategoriaban...most legyen akkor 38k a max keret...
ha csak az uj arakat nezzuk ugy sem eri meg...?tudom,hogy hasznaltan tudnek jobbat is venni,de arra meg nincs lehetosegem most nagyon...
vagy meger +13k-t mindenestol az s5610-hez kepest,ha tegyuk fel a gps nem eletbevagoan fontos...? -
-
Sly Bp.
addikt
válasz tomsics #44121 üzenetére
Aksit lehet benne cserélni! Nekem volt a 2 éves N8-om és zsír új is és nem vettem észre aksiban semmi különbséget! Nekem 3 napig ment el! Csak telefonálással és egy két aprósággal! Lumia 800-at ezért is utálom mert örülök ha egy napot kibír úgy hogy áll! De az N8 aksija tényleg jó! Cserélni nem a legkönnyebb és szervizt javaslok! Tudok is ajánlani neked egy jót ha úgy érzed cserélni kell!
diablo666: Szerintem nem ér ennyit! Szerintem! De ez a te döntésed!
Ezt nézd meg előtte! Kb ennyit ér! Ha függő ha nem![ Szerkesztve ]
-
diablo666
tag
akkor szerintem az xperia tipo lesz,ha nincs jobb ebben az arszegmensben...
38k szallitassal egyutt egy megbizhatobb uzletben...annyit meger...?
hasznalt piac nem jatszik nalam... -
Sly Bp.
addikt
válasz tomsics #44117 üzenetére
Mert pár ezres árkülönbség van a 800-hoz képest! És az alcatel minden szempontból jobb kivéve a gyorsaságot! Na meg a WIN cuccok drágák! Én sem tudom mit tenni a Lumia 800-ra! Még jó hogy nem nagyok egy nagy játékos típus mert a jó játékok egy ezres fölött vannak!
N8hoz is sok dolog van! Nekem tele volt mindennel! De a kínálatot meg tudod nézni a neten! Igaz nem egy droid de ami kell az van! A Fizetős játékok meg 200 forint körül van rá veszel 5-öt és sokáig elég lesz
[ Szerkesztve ]
-
tomsics
senior tag
válasz Sly Bp. #44116 üzenetére
Jó azt hozzá kell tennem,hogy a fényképezésnél ne profi szintre gondolj,mert van fényképező gépem is,csak sokszor hirtelen kell valamit lekapnom,akkor legyen mivel.
Alcatelhez legjobban a hatalmas market miatt húz a szívem.Ha lenne ekkora kínálat az N8-hoz is akkor egyértelműen azt venném.De szerintem így marad az alca.
Lumia 710-et miért vetetted el ilyen gyorsan?░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
Sly Bp.
addikt
válasz tomsics #44115 üzenetére
Alcatel minden téren jó! De nincs profi képminőség mint egy N8-on vagy egy jobb kamerás telefonon! Videója nagyon zajos főleg beltérben lámpa fénynél! Gyorsnak gyors mert nincs tele semmivel! Kijelző is szép! Mindent tud mindenben hoz egy kellemes átlagot! N8 megveri azokban a dolgokban amit te csinálnál egy telefonnal!
-
tomsics
senior tag
válasz Sly Bp. #44114 üzenetére
N8 szép és jó,de a Symbian miatt annyira nem jön be.Gps-em van külön,elég sokat utazom.A lumia 800 is eléggé tetszik formára,de most sajna nincs ilyen olcsón.
Alcatel jó! Nálunk is van egy és teljesen megfelel minden célra de nem profi szinten! Nem profi szint az mit takar?Volt már s2-őm gondolom attól azért messze van,de pl Moto Defyhez képest?
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
Sly Bp.
addikt
válasz tomsics #44113 üzenetére
Zene fénykép és videó: Nokia N8 egyértelműen és játék is van rá ma meg Ingyenes GPS!
Alcatel jó! Nálunk is van egy és teljesen megfelel minden célra de nem profi szinten!
Lumia 710 helyett meg egy 800-ast vennék (én 35-ért vettem)!Röviden az N8-at ajánlom de ha nem tetszik akkor Alcatel, vagy esetleg egy Sony Ray vagy Neo, Samsung Galaxy S és S Advance, LG Optimus Black!
[ Szerkesztve ]
-
tomsics
senior tag
Üdv.Telefont szeretnék venni 30-33 ezerig.Persze használtat.Amire sokat használnám az a zene hallgatás,fénykép,videózás kevés játék.Van 2 kiszemelt példány,de igazából bármilyen ötletet,tippet elfogadok.Na a 2 kinézettem:Alcatel OT995 és Lumia 710.A problémám a következő.Alcatel azért mert,nagy kijelző,android,rengeteg lehetőség(romok terén) viszont szerintem elég gyenge hardver és félek,hogy döcögősen mennének már a dolgok rajt.
Lumia 710:Szaggatás kizárva,szép forma,nagyon jó füles.Sok jót hallotam a WP-ről de valahogy félek tőle,eddig csak droidos telefonjaim voltak.
Szóval kellene döntenem,de nem tudok.Esetleg valami más ebben az árban?
Köszi előre is░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
quailstorm
nagyúr
válasz diablo666 #44108 üzenetére
Nekem csak addig volt imponáló az S5610 amíg nem fogtam meg. Még majdnem azt is hittem hogy ez is fém mint a Shark. Aztán a nagy szart. Olyan könnyű mintha üres lenne. Kameráról meg annyit hogy elég szűk a fókusztartománya, nem egy makróbajnok. Ráadásul egyállású a kameragomb. Szóval, lenyomod a gombot, valameddig valamit csinál(D900i, SE W810 komolyabban fókuszál, ez csak úgy éppen kis tartományt próbál ki), aztán egyszer elsüti. Képminőség persze nem rossz. De egy könyvet a Tipo-val is le lehet fotózni 30cm-ről, és olvasható. Java-ja meg a Primonak tetű lassú, és hiányolom az animált menüt. A Sharkban van...
Összehasonlítani meg a tipoval nem lehet. Annyit tudom mondani hogy az S5610 jelenleg a legjobb ajánlat nem okostelefonból(tudás alapján, CSAK új készülékeket nézve), de nekem annyit nem érne, inkább kínlódnék több tudásért, vagy vennék régit használtan.
A Tipo meg nem rossz teljesítményben droidosok közt. Játékra is számíthatsz, már komolyabbakra.
(#44109) Sly Bp.: mindig volt az Ace-nél jobb megoldás árkategórián belül. Tény hogy annyira nincs elrontva a rendszere mint a Samsungnál szokás, de CM7 nélkül még a főképernyő lapozás is megizzasztja egy belakott telefonon. Az S5830i-t meg már nem is emlegetem, most azt lehet kapni. Az valahol a Vodafone Smart 2 szintjén van, najó, rosszabb videóból, sokkal rosszabb.[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz quailstorm #44106 üzenetére
Ace-m volt és jobban bejött mint a Tipo! De ez is az hogy kinek mi! Ace nekem jobban bejött! Én a Galaxy S-eket sem szeretem mert jellegtelen még is ajánlom mert jók próbálok reálisan tanácsot adni de persze a tapasztalat is megy mellé és a véleményem!
-
diablo666
tag
válasz quailstorm #44104 üzenetére
koszi a hozzaszolast
hat akkor szerintem a tipo lesz,mert tenyleg jobban tetszik,mint az s5610 kinezetre ,meg minden tekintetben...mondjuk a kameraja az gyengebb...
a 31k-s ar is csabito,de egy kicsit felek az uzlettol mert mashol mindenhol dragabb legalabb +10k-val...
paypallal megrendelnem...ezert kerdeztem,hogy van-e itt tapasztalat az uzletrol,mert magyar szekcioja is van a romanon kivul... -
allando
tag
-
quailstorm
nagyúr
válasz Sly Bp. #44105 üzenetére
Akkor mit kezdenél az Ace-cel, falhoz csapkodnád? Egyik barátom vett egyet a lányának karácsonyra, neki S5830i-je van, természetesen iGO-val(autóba megvette hardverrel együtt, ide meg nem lehet).
Fél órát áradozott nekem hogy milyen gyors, milyen szépen megy. Most akkor miről beszélünk? Csúcskategóriát meg hiába mutogatsz neki, nem tudja megvenni. -
Sly Bp.
addikt
válasz quailstorm #44104 üzenetére
Nem egy burkolattól függ a telefon! Én rendelkeztem a Tipo-val! Tényleg nagyon utáltam! Sikerült nem egyszer kiakadni nálam pedig semmi extra-t nem csináltam vele! Lassú a program telepítése! Egyszerűen nem jó nekem nem volt az!
-
quailstorm
nagyúr
válasz diablo666 #44103 üzenetére
Azért jó hogy csak így elfogadod az állítást. Tipo gagyi... Remek. Nem egy atom minőségi a burkolata vagy a képernyője, de egyéb téren nem lehet belekötni. Kategóriában best buy. S5610 meg nem rossz, de csak ha valaki NAGYON NEM AKAR okostelefont. Régebbi Nokiákhoz vagy Sony Ericssonokhoz képest röhejes a tudása. Sőt, még a Samsung Shark után is visszalépés volt nekem... Burkolata meg tejfölösdoboz, szemben a cápa páncéljával.
(abban aki a Tipo helyett a fele olyan erős és régi Ace-t ajánlja abban ne bízz, sok szakmai szemszög nincs mögötte. Népszerű volt az Ace, a maga korában jó és túlárazott, mára gyenge és túlértékelt lett. Meg ha újat veszel akkor adnak ilyen S5830i nevű szart, amivel felidézheted a kezdeti olcsódroidok kínlódásait.)
Mellesleg Tipon repül a navi, S5830i-n nem i-n meg laggos rendesen.[ Szerkesztve ]
-
diablo666
tag
válasz Sly Bp. #44102 üzenetére
a Samsung Galaxy Ace S5830i kb. 40k huf abban az uzletben,amit az elobb linkeltem...mashol sokkal dragabb...a tipo meg 31k...
azt nem tudtam,hogy a tipo gagyi,akkor azt el is felejtem...
gps-em meg nem volt,de gondoltam,hogy valamit lehuzok majd torrentrol...1000 fele igo van vagy mittudomen -
diablo666
tag
válasz Sly Bp. #44100 üzenetére
meglesem...
a lumia 800 nagyon tetszik,de az sajnos 70k huf-nal kezdodik itt romaniaban...hasznalt piac meg szinten kilove...
szerintem a samu s5610 lesz,mert az kijon 25k-bol szallitassal eggyutt...de a 31k-s tipo is elegge csabit foleg a gps es a kinezet miatt...meg ahogy nezem azert hardverileg sem annyira gagyi...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest