Hirdetés
-
GAMEPOD
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
nepszter1 #45894 üzenetére
Esetleg egy ilyesmire gondoltál?
-
Sly Bp.
addikt
válasz
nepszter1 #44153 üzenetére
Nokia 100-as! Nem kinyithatós de 5 ezer a Shell kúton! Én egy Samsung E1080W-t vettem a Penny-be kártyával 2500-ért! Valami hasonló szerintem jó lehet mert ha tönkre megy kidobom az ablakon!
Samsung GT-E2530, A Motorola-nak vannak még hasonló olcsó hulladék telefonjai pl ez! ALCATEL OT292 RED B Még egy és még egy!ÚÚÚ nézd mit találtam! Na ez jó telefon volt én szerettem!
De amúgy a legjobb ha bemész egy Médiába és kiveszel egyet az Ömlesztett telefonok közül mert semmi különbség nincs köztük! Mind vacak de az árát megéri
eldobható telefonok, de hosszú távra nem terveznék velük ha 1 évig húzzák az csoda! Nekem a Penny-s samsung csak a polcon van itthoni telefonnak egy fél éve és hullik szét
pedig sosem volt még megkarcolva sem! De a Sharp jó választás lehet! Szerintem szerencse hogy megtaláltam
-
Sly Bp.
addikt
válasz
nepszter1 #44151 üzenetére
Strapa telefont újat 7 ezerig én nem tudok mondani! Ha összecsukható akkor sem lesz ebben az árkategóriában masszív telefon! Egy Samsung B2100-at javaslok de ez Újonnan 7-ből nem jön ki! 17 a legolcsóbb új amit találtam! De használtan akad 8 ezerért is!
-
meroly
veterán
válasz
nepszter1 #43499 üzenetére
Az összecsukhatóság és a strapabíróság nem nagyon fér össze.
Nézzétek meg a Samsung B2100-at, igaz 10k körül mozog, de strapabíró.
Vagy ha drága, akkor esetleg egy Nokia 5140, ha még lehet kapni valahol. -
HuMarc
veterán
válasz
nepszter1 #43456 üzenetére
Hol lehet kapni a Grand X-et 40 000 Ft-ért? Igazából én inkább csak a Grnad X IN-t ismerem, de a Tegra 2 egy elég jó vas, főleg játékokra (Tegra Games) és a ZTE Grand X minőségével sincs gond! Összefoglalva: Igen, a Grand X jó választás arra, amire használnád és nem nagyon van alternatívája, nem érdemes mást nézni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzol Screenshot
- Nők, nőügyek (18+)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest