-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
Úgy látszik, hogy hárman versenyeznek most, bár az egyik elég kétséges...
A versenyzők:
-Spica (tényleg ez a legjobb, de egy kicsit drága)
-GT500 (jó minőségű kamera és a legolcsóbb)
-Pulse (olcsó Android, nagy kijelző)Szerintetek rakjak félre egy kicsit, és Spica, vagy döntsek a két olcsóbb közül?
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
-
X3B6O0X
aktív tag
Addig oké, hogy a Satio-t is elhozod 10000-ért, de annak ugyanannyi a törlesztőrészlete is
Tudod mit, veszek egy Huawei ETS3023-mat
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=202047&langId=-11"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
X3B6O0X
aktív tag
Nekem van egy, 1000-ért eladom.
Ha nem zavar, hogy nem működik, mert édesanyám 2 hetes korában ráborította a tejfölt..."...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
rizso
addikt
válasz korpicschess #23990 üzenetére
Azért ismerd el, hogy egy w995 a maga 40-50k-s használt árával nem rossz készülék Elég sok telefon túlárazott, de ez nem SE betegség! A többi gyártónak is vannak csúnya túlkapásai, ha egy telefon árát kell belőni...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Shiku
aktív tag
Kérdés!
xd
A Vivaz zenelejátszója (kihangosítva) és fényképezője miféle?
(Tudom én hogy videóra megy, de azért na...) -
Shiku
aktív tag
de igen -címezni-.... xd
Te tényleg temeted őket...
Nekem különben az a véleményem, hogy japán-svéd gyártó, és gondolom, az nem vitatott hogy a japánok műszaki téren nagyon ott vannak.
Most talán volt egy húzósabb évük, de lehet hogy megint visszatérnek a szintjükhöz. (már a SE)Ez az egész SE utálat nekem kimaradt xd Nekem kb. két évenként új telefonom van, a közte lévő idő intervallum meg paff... Aztán két hét alatt szedjek össze minden információt Persze úgy, hogy mindenki mást mond
(És akkor csoda, hogy a végén -kis túlzással- ránézésre döntök )oké, akkor Sly Bp.nek is
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
Naaa! Azért Én is utálom rendesen az SE-t
-
korpicschess
veterán
Ezt nem nekem kellett volna címezni főleg? Én vagyok a legnagyobb SE szidó
Nekem is van egy Z530i-m, mindent túlélt, telóim között használom (drága telefonjaim szoktak lenni), de már elég régi, nekem főként az újabbakkal van bajom, meg a kissé magasabb kategóriával, nem a low-endel hanem a W705 árúval.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Shiku
aktív tag
válasz #21346560 #23987 üzenetére
Az én régi Z520i-m is úgy murdelt meg
*nosztalgikus* Ha valaki hozzám vágna egy olyan telót, még most is elfogadnám (Szerintem elég egy értelmű, hogy hajlamos vagyok érzelmi alapon nézni a külyüket xD)
De könyörgöm!
Az öcsém kivágta a másodikról és túlélte!
Csak nem lehet annyira gagyi :/
Meg a mi családunk eléggé SE-s (nekem meg teljesen 8 csak ízlésemnek megfeleljen) és az egyedüli amivel baj volt, az a joystick (lehet hogy nem jól írom ) Samsungot be sem engednekNincs valakinek egy Z520i-je úgy 1000hufért? [Találtam 1500ért xDD]
Amúgy én bírom a Nokiákat, csak ne lennének, olyan bumfordiak :/
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz korpicschess #23983 üzenetére
Kb. annyira ellenzed a SE-t, mint én a nokia érintőseit
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
korpicschess
veterán
Jó hirdetni a PH! Nem rossz telefon amúgy az 5310, nekem tetszik
SE-t ne. Részemről ennyi. .szerk: Azért az is durva, hogy senkinek sem kell egy ilyen teló, mint az N86, még alkudozni sem próbálnak, nagyon elterjedt ez az érintős trend, sőt már az alsóbb kategóriában is azokkal a szutykokkal nyomulnak, holott simán lehetne belőle értelmeset venni mint pl E51 vagy hasonlók.. de nem KP500 meg S5230
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
rizso
addikt
Igen, eléggé durva lett a SE fikázás mostanában...Amúgy én is utálom a legtöbb SE-t Viszont volt egy ideig Satiom, amit sokan szidtak (és a legtöbben azok, akik nem is fogtak még a kezükbe, de hát ők egy teszt alapján el tudják dönteni, hogy szar ), én viszont elégedett voltam vele...Ott van a w995 is, ami szerintem egész jó lett
Hirdetni ott van a hardverapró is
-
-
picur220
veterán
válasz werszomjas #23973 üzenetére
Én is alkudtam, nyugi
-
rizso
addikt
Esetleg 3720, 6730, 6303, 2700? Bár igazából az e55 hasonlít rá, csak az meg nem olcsóbb...
-
picur220
veterán
válasz werszomjas #23961 üzenetére
A Pannonnál 50. Én meg "használtan" vettem 45-ért. Persze először én is azt hittem, hogy karcos az eleje, és csak miután elhoztam, akkor jöttem rá, hogy az csak a fólia.
Shiku: szerintem a Sonyk arra jók, hogy falhoz vágjuk őket. Csak arra van olcsóbb megoldás is. Szóval én nem vennék SE-t, a vivaz helyett meg olyan árban kaphatsz jobbat is! Egy i8910-zel sokkal jobban jársz sztem!
[ Szerkesztve ]
-
Shiku
aktív tag
Le lettem beszélve az Aino-ról (pedig szép neve van, nemde? )
Szóval most a vivaz a befutó... Csak nem tudom hogy mennyire megbízható :/ Elég új kütyü
(Végre jack dugó a SE-on! x33 <odamegvissza> :3) -
szentkuti11
addikt
Nokia 6303 Classic? 28 ezer függetlenül.
Vagy kell a Symbian?Vagy valami konkrétabb követelmény?
[ Szerkesztve ]
-
adam3
aktív tag
Helló!
Új telefont szeretnék venni és az e52 tetszett meg nekem nagyon, csak azt a 55 ezret kicsit sokallom érte, meg a gps-t és wlan-t ami drágává teszi, 2havonta egyszer használnám, ezért felesleges. Nem nagyon ismerem a mostani telefon kínálatot, ezért olyan kérdésem lenne hogy van olyan teló ami hasonlóképp néz ki mint az e52, csak kevesebbet tud?
-
rizso
addikt
válasz werszomjas #23966 üzenetére
Igen, van fehérben is, de még nem láttam szolgáltatónál De előbb-utóbb lehet, hogy a T is felveszi a kínálatába
-
werszomjas
addikt
válasz korpicschess #23965 üzenetére
ja és fehérben szeretném
viccen kívül amugy a samsung oldalán van fent foto róla fehérben is
[ Szerkesztve ]
üdv
-
rizso
addikt
válasz korpicschess #23963 üzenetére
Akkor holnapra csökkenhetne még az ára!
-
korpicschess
veterán
Nagy kunszt.. ilyet bármikor elérek én is
-
rizso
addikt
Na, pont jókor
És igen, én szóltam nekik, ezért jössz egy sörrelEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Sly Bp.
addikt
válasz Telomanikus #23959 üzenetére
-
Sly Bp.
addikt
válasz Telomanikus #23957 üzenetére
Ha nem Nokia és zene akkor M7600
-
pepe_g
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy mi a véleményetek a Nokia 5130-ról. Tulajdonnképpen 20-25 körül akarok venni kártyásan,és ez az ami ebbe belefér. Vagy ha tudtok 1 jobb vételt akkor szívesen fogadom a jótanácsokat. Ami a szempontom: zenehallgatás, és a jó aksi...http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
-
-
addikt
Hello!
Tesómnak kéne olcsó érintőkijelzős telefon.Mivel csak a drága telefon teszteket szeretem elolvasni,inkább itt kérdezem meg,hogy egy kis srácnak melyik telefont válassza ezek közül:
Samsung Corby S3650
Samsung S5230
T-Mobile Vairy TouchMp3 kell,Fm rádió is jó ha van,Bővíthető legyen,játékokat lehessen rá pakolni.Ezek lennének kb a megkötések.
-
rizso
addikt
válasz X3B6O0X #23951 üzenetére
Azt írtad 10k kezdőrészlet...Spica simán belefér, de a Satiot is el lehet hozni 10k-ért!!!
-
X3B6O0X
aktív tag
-
rizso
addikt
válasz D@niel #23947 üzenetére
Hát ebben az árkategóriában jöhetne nokiából az 5530 meg az 5230, de nem tudom, hogy van-e t-nél, meg nem is olyan jók, mint mondjuk a spica!
Én mindenképpen hanyagolnám a nokia érintős mobiljait! És a drágább nokiákat is messziről elkerülném, nem csak az olcsóbbakat![ Szerkesztve ]
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz D@niel #23947 üzenetére
Nem az a baj, hogy Nokia, hanem hogy már próbáltam 5800-t és nem jött be.
Tényleg egy bóvli az összeszerelése, meg a Symbian se vonz annyira.
rizso: Most néztem a Spica árát, hát necces. De lehet, hogy sikerül annyit összespórolnom.[ Szerkesztve ]
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
rizso
addikt
válasz X3B6O0X #23945 üzenetére
GT500-at nem is láttam a kínálatban Szerintem a Spicát vedd, mert: gyors, pofás, androidos, a kamera sem rossz - pulse-ban elég gyenge, hatalmas felhasználói tábora van Ár/értékben az egyik legjobb választás szerintem!
-
X3B6O0X
aktív tag
LG GT500-ról mi a véleményed?
Amúgy a Nokia az felejtős, már próbáltam párszor.
Spica sem rossz mondjuk, meg a Jet sem.
A Pulse szerinted ajánlható ebben a kategóriában?
Előre is köszönöm
Szerk.: A Jet is ki van lőve. Az nagyon drága.[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz X3B6O0X #23943 üzenetére
Spica, Jet vagy 5800. Ez a 3 megfelel a követelményeidnek!
-
X3B6O0X
aktív tag
Szevasztok telefonmesterek!
Éppen a haláltusáját járja a Sony Ericsson K550i-m, ezért kéne T-mobiltól egy telefon.
Kritériumok:
-Érintőképernyő
-Jó kamera (min. 3,2. megapixel, onnantól kezdődik a valamire való)
-Műanyag legyen (fontos!)
-Megbízható
-És nem Sony Ericsson.
Jó, ha van:
-WiFi
-Oprendszer
Részletre lesz, olyan 10000 forint kezdőrészletig nézzétek!
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz werszomjas #23938 üzenetére
Mert van egy M900-am, amit nem is használok, és egy beszámított omniám is...Ha legalább az egyik elmenne, akkor jöhetne egy Spica
-
rizso
addikt
válasz werszomjas #23936 üzenetére
Hogy mikor szokott áresés bekövetkezni 1-1 telefonnál? Passz
Öcsém megvette magának az arénáját, és rá 3 napra csökkent az ára...
Szerintem nem rossz telefon, én bevállalnámEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
werszomjas
addikt
nem is gondoltam hogy feleződik az ára
olyan 5- 10ezres csökkenésre gondoltam én is.
és ezek mennyi idő múlva szoktak jönni, vagy minden telefonnál más-más?
gondolom ha az egyik szolgáltató elkezdi, csinálja a többi is, hogy nem maradjanak le.
elég sok hibát olvastam erről a telefonról, szóval kezdem úgy érezni, nem éri meg az 55öt
meg akkor mászok a falra, ha most megveszem és 1 hét múlva hopp, minusz 5000
azért érdeklődöm, mire lehet számítani[ Szerkesztve ]
üdv
-
rizso
addikt
válasz werszomjas #23933 üzenetére
Most ha csökken is, ne számíts arra, hogy 30k lesz az új ár...A nagyon drága készülékeknél figyelhető meg olykor 10-20k árcsökkenés, de egy 55-k-s készülék ára 5, max. 10k-t csökken általában.
-
werszomjas
addikt
ti lehet jobban otthon vagytok a témában ezért megkérdezem.
régen vettem új telefont, nem nézegettem az árakat mostanában hogyan is szoktak alakulni.
szerintetek várható a Samsung Spica árcsökkenése?
Most 55.000 a t-mobil-nál előfizetéssel, érdemes várni 1-2 hetet, esetleg hónapot, vagy nem lesz jelentős áresés?üdv
-
rizso
addikt
válasz korpicschess #23916 üzenetére
X1 elég sok embernek nem jött be, még hibátlan külsővel sem!
Land: Nokia N82 használtan? Xenon, frankó képminőség, vga videó, és ugye okostelefon is egyben: symbian, wifi, gps, bt, stbstb...
-
Shiku
aktív tag
meg a naaaagy kijelző x3
-
Land
veterán
És bármennyire is hihetetlen, a userek által készített kamera szoftverek brutál jóvá tették a K850 és C905 telefont. C905 simán veri i8510et. Ezt olyan emberek is mondták, akiknek mindkettő telefon párhuzamosan van a családban.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Shiku
aktív tag
Nekem jelenleg Nokia 5310esem van, és szemezek a SE Aino-val, csak épp nem tudom, hogy vajon van e annyira strapabíró, mint a mostani telefonom (Szegény elég sok próbáltatásnak van kitéve, szegény Xpressem még úszott is) Mert ugye min 2 évig ki kell bírnia.
Meg ugye minden telefonnak megvannak a maga típus hibái...
Ilyesmik érdekelnének ^^A másik meg, nem én vagyok a családban az egyetlen aki új mobil után ácsingózik, a másik ami érdekelne az az LG GT500. LG téren ráadásul abszolút hozzá nem értő vagyok :S
-
Land
veterán
Üdv!
Sokat agyalok azon, hogy melyik a jobb fényképezős telefon jelenleg..
Tudom, hogy moddolják ezeket rendesen így fogalmam sincs képminőségben melyik a legjobb, illetve mi lenne jelenleg a sorrend..
Árban így jönnek: K800, K850, C901 és C905. Tehát ha nagyon pici különbségek vannak, akkor nyilván az olcsóbbra hajlok.Aki ért hozzá, az segítsen! THX!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
korpicschess
veterán
válasz D@niel #23915 üzenetére
Itt vagy PÜ-ben? Különösebb bajom nem volt vele, csak kissé átvágtak, nem olyan állapotú volt amilyenre számítottam és elment tőle a kedvem, 1 hétig volt meg. Jó benne a a szép kijelző (tűéles, bár amoled után már valszeg nem tetszene annyira), a sok RAM (320mb), az xda-developers. Rossz benne, hogy gyárilag rosszul optimalizált, van perem a kijelző körül, kopós a hátlap. Nálam nem volt az igazi a billentyűzet sem, de lehet, hogy hibás volt ami hozzám került?! Nem tudom, mindenesetre nagy reményeket fűztem hozzá, de nem éreztem semmit amikor megkaptam, ellenben pl. a HTC Diamondom esetében.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz korpicschess #23914 üzenetére
Kicsit mesélhetnél nekem az X1-ről
[ Szerkesztve ]
p͟o͟c͟o͟ ͟f͟4͟ - 𝕡𝕒𝕣𝕒𝕟𝕠𝕚𝕕 ᵁᵛᴵᵀᴱ14
-
D@niel
addikt
válasz korpicschess #23911 üzenetére
Ha vissza olvasol, láthatod hogy egy szóval sem említett mennyire bivaly gép kell neki, szint úgy a filmezést sem mondta. Nem hiszem el hogy a Hero ne tudná normálisan lenyomni a filmeket
Az adatlapod nem látom, csak a blogod.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz D@niel #23910 üzenetére
Milyen számok miről beszélsz? Nézd meg az adatlapom! Sok olyan procis készülékem volt, de volt Cortex A8-as is. Van bőven különbség. Lehet egy rendszert optimalizálni, elismerem, de nyers erőben és gyorsaságban úgysem érheti utol. Gondolj pl. a filmnézésre.. azzal a procival eléggé gonban vagy
-
D@niel
addikt
válasz korpicschess #23909 üzenetére
Már megint ott vagyunk, hogy számok.
-
D@niel
addikt
válasz korpicschess #23906 üzenetére
Ha megnézed a Moto Milestone-t, abban milyen a processzor? És menyire stabilan ill. zökkenőmentesen dolgozik?
SE X1 / X2 milyen a processzor? és hogy működik....
A számokat sosem kell nézni, kulcsszó ez: optimalizáció. szvsz.
-
D@niel
addikt
válasz mattpaksi #23902 üzenetére
HTC Hero: Remek és egyben egyedi design, kiváló rendszer. Ezt is választhatod, a legjobb ha megnézed mindkettőt élőben. T-mobile-ban iPhone nagy valószínűséggel ki lesz rakva, de a pultosoktól is kikérheted mindkettőt. Az egyik legjobb mobilok között választhatsz
korpicschess: szerintem nyugodtan választhatja a Hero-t is, hisz csak a kapacitív érintőképernyő volt a feltétel. A Hero hardvere pedig elég jól hajtja az androidot.
[ Szerkesztve ]
-
mattpaksi
tag
válasz D@niel #23900 üzenetére
oké, köszi
és még van egy jelöltem: http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=182535&langId=-11
ez vagy inkább iPhone?igen, már amióta bejöttek a piacra azóta érintőset akarok
[ Szerkesztve ]
A ROCK örök és elpusztíthatatlan!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?