-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kkrisi
senior tag
válasz D@niel #25793 üzenetére
a BB nekem azért szimpi mert eleve sokkal könnyebb lenen vele wifizni is oldalakat könnyeben lehetne beírni és jobban lehetne görgetni vele a golyó miatt! Akkor fém borítása van ami jó benyomást kelt bennem strapabíró! a lámpát külön be lehet kapcsolni ja és persze nagyobb a kijelzője is és visz az xvid-et! Zenében nem tudom hogy teljesít de ha jól akkor megfelel nekem!
-
Hixon
csendes tag
Üdv, tudna valaki listát adni a nokiának a dual-simes telefonjairól? teljesen mind1 hogy gyártósoron van-e még vagy sem, köszi
-
kkrisi
senior tag
hali!
-Nokia 5630
-BlackBerry 8900
-Galaxy Spica?melyik legyen? az az igazság h a spicát ne igen szeretném ert jó meg minden de az csak aért van ott mer érintős de azért nem szeretném igazán mert még az android meg az érintő még nagyon új és még szerintem van mit fejlődniük... ezért várnék még velük! Így marad az első kettő teló! De ne mtudok dönteni melyikkel járnék jobban:S
-
rizso
addikt
válasz Lapaj01 #25786 üzenetére
Omnia testreszabható 100%-ban, van rá iGO, profi dokumentumkezelés(office mobile), konvertálás nélkül visz bármilyen filmet!
Arénának zárt oprendszere van, normális navigáció nincs rá, viszont szebb a kijelzője, van rajta 3.5jack(omniához 2részes füles van), videófelvételben is jobb az omniánál!Öcsém elég sokat panaszkodik, hogy az aréna elég fagyogat, pedig ő nem buherálja...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Lapaj01
csendes tag
Üdv
Telefonvásárláson gondolkodom, de nem igazán tudok dönteni. Két modell között variálok, az egyik a Samsung i900 Omnia, a másik az LG Arena KM900. A Samsung-al kapcsolatban jók a tapasztalataim (jelenlegi telefonom is az), szóval akár emiatt is ideális választás lenne. Az Arena-ról viszont csupa jót olvastam, hogy ilyen és ilyen jó... A döntés elég nehéz, tudásban kb. egy szinten vannak, és árban is (használtan venném). Szerintetek melyikkel járnék jobban, és miért?
-
legiaap
félisten
válasz Ronchy_90 #25781 üzenetére
Nekem volt Symbianos és Windows telefonom is.
A symbianos után nekem megváltás volt a windows platform.
És volt I900-am (Omniám) is. Nekem semmi gondom nem volt vele és jól szuperált.
A felsoroltak közül, az Omniát választanám a helyedben.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
rizso
addikt
válasz Ricardo #25783 üzenetére
Nekem volt - amire kellett, arra tökéletes volt Persze a kijelzője tényleg lehetett volna nagyobb felbontású, de nem lettem öngyilkos, amiért nem kapott wvga-t Ha nem fontos az igo, filmlejátszás konvertálás nélkül, akkor én is az n85-öt venném...Ha érintőkijelzős teló kell, akkor viszont az omnia.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Ronchy_90 #25781 üzenetére
A felsoroltak közül omnia vagy n85...Csak át kell gondolni, hogy mire kell, és hogy érintős vagy "sima" telefon kell!
-
Ronchy_90
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik telefont lenne érdemes megvennem az alábbiak közül:
- Samsung I900 (Omnia)
- Nokia 5800
- Nokia N85
- LG KC910Minél több javaslatot, véleményt várok.
Előre is köszi! -
-
Rav3n02
senior tag
válasz anatre001 #25778 üzenetére
Szia!
Röviden és tömören: FELEJTSD EL! HA HOZZÁD VÁGJÁK MENEKÜLJ MESSZIRE!
viccet félretéve: Ha érintőképernyőt akarsz akkor gyűjts egy iphone-ra vagy maradj a megbízható SE mellett... Hidd el megéri az a plusz 10-20 ezer forint rengeteg idegességet megspórolhatsz vele. Az összes iphone klón megbízhatatlan gyakorlatilag nulla a szervízháttér, a felhasználói élmény pedig kb a Samsung S5230 szintjén van tehát majdnem nulla...
csak egy jó tanács
-
anatre001
tag
Hali!
Van egy SE w580i-m, és az érdekelne, hogy szerintetek megérné e cserélni egy sciphone i68-ra... Hallottam róla jó, és rossz véleményeket is...
A w580i lassan másfél éves, a sciphone pedig 2-3 hetes körül van...Köszi a válaszokat,
anatreWebfejlesztői munkákat vállalok!
-
rizso
addikt
válasz Rav3n02 #25776 üzenetére
Én is gondolkodtam, hogy veszek egy digitálist, de tudom, hogy nem hordanám magammal És elég sokszor van az, hogy megyek, és hirtelen le akarok kapni egy pillanatot - na ilyenkor elég a teló is nekem!
Amúgy n82 gombjait tudtam kezelni, csak éppen találkoztam már sokkal kényelmesebb megoldásokkal is Ha találnék egy szép állapotú, hibátlan működésű, full tartozékost jó áron, akkor lehet visszatérnék n82-re...
Amúgy az akkuidő nem riaszt el az i8510-től sem, ha megy 2 napot(márpedig szerintem nálam simán menne), akkor semmi gond...Csak szeretem körüljárni a dolgokat
-
Rav3n02
senior tag
Akkor ok én is így vagyok vele, de erősen elgondolkodtam egy kompakt kis digit képen.
Érdekes, nekem nem kellett piszkálnom a gombokat kényelmesek voltak, bár lehet, hogy ez az elkorcsosult és elgémberedett hobbit ujjaimnak köszönhető ami nem biztos, hogy hasonlít más főemlősök végtagjaira
Az i8910 jó választás lehet szerintem, bár a flipje kicsit kotyogósnak tűnhet (már ha jól emlékszem), de mivel ennek ellenére megbízható, abszolút nem vészes...A kicsit gyengébb akksi egyébként nem hiszem, hogy olyan égbekiáltó probléma, ha egy vagy két teljes napot kibír már jó...naponta egyszer fél órára felrakni töltőre nem olyan veszélyes dolog, szóval csak a gyengébb akksi ne hátráltasson szvsz...
-
rizso
addikt
válasz Rav3n02 #25774 üzenetére
Kösz a tippet!
Tisztában vagyok vele, hogy a telefonnál jobb egy fényképező, de nem szeretem magammal hordani, meg számomra elég az a minőség, amiket ezek a telók nyújtanak. Volt omniám, n82-m, satiom, w995-öm, most n97, és ezeknek a képminősége azért már elég számomra - 1-1 pillanat/alkalom megörökítésére szerintem tökéletesek...
N82-vel a legnagyobb gondom: gombok Igazából körömmel kellett piszkálnom...
-
Rav3n02
senior tag
Üdv,
Egy jó tanács: fényképező helyett ne használj telefont. Élményképet rögzítésére rendben van de a csúcskategória 8 meg 12MP-s csodái sem adnak olyan élményt mint pl.: egy 10ezer forintos kompakt gép...
Az általad felsorolt telefonokkal kapcsolatban n82-vel van hosszú távú személyes tapasztalatom...ezek a következők:
Jelenleg a használt piacon ár/érték arányban kiváló
kamerája kategóriájában szinte a legjobb a xenon vaku sokat dob rajta...
symbian-ról gondolom felesleges beszélni...a minőségérzetet kicsit rontja a nyekergős hátlap, de nagyon strapabíró és kinézetre elegáns...
peace
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Másoknak olyan könnyű telefont ajánlani, viszont magamnak nem tudok Most egy n97 van nálam, de nincs szükségem rá, sem az érintőkijelzőt, sem a qwerty-t nem használom ki, viszont a tudása számomra tökéletesen megfelelne.
Igazából egy i8510 lenne a mindenem Tudom sokan szidják az akkuideje miatt, de nekem valahogy "mászt hev" kategória perpill...Kérném, hogy csak azok írjanak hasznos tippeket, akiknek van valamilyen személyes tapasztalatuk is vele, vagy tényleg tudnak róla ezt-azt!
Kérnék pro és kontra véleményeket!
Ami esetleg mé szóba jöhet: n86, n85, n79, n82(ilyenem volt), i7110 - ezekről is meghallgatok bármilyen hasznos tippet!Számomra ami fontos:
- jó kamera: ezt használnám fényképező helyett
- wifi
- .doc és .pdf kezelés korrekt szinten - symbain ezt elég jól tudja
- az sem baj, ha van egy bizonyos minőségérzete a telónakKöszönet a tippekért!
-
benczeb
aktív tag
Kozeledem a vegleges donteshez....
N97 Mini vagy X6?
-
Ricardo
titán
-
meroly
veterán
válasz karl_fischer #25766 üzenetére
Pont fordítva gondolom
A fém az ami gyűjti az ujjlenyomatot, ami karcolódik, ami csúszik, ami hideg és kényelmetlen használni. Legalábbis ezt tapasztaltam eddig.
Dehát ízlések és pofonok[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz karl_fischer #25764 üzenetére
Most már lassan kezdem bánni, hogy ahogy megvettem el is adtam. Dehát a fém....ugye....útálom....
Impossible is nothing
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok, Nokia E52 vagy 6720 classic???
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
Nekem olyan teló kellene, ami legalább olyan képet tud csinálni mint egy k800i.
legalább 3 megás, vakus v. ledes mittomén, lényeg hogy szép képe legyenés a mérete a lehető leg leg legkisebb.
Tudtok ilyesmiről?(*)(*)
-
meroly
veterán
válasz kkrisi #25754 üzenetére
Nem volt egyik telefonom se, de sok érv szól az 5630 mellett (vaku, symbian, wifi, 3G). Hát hogy zenében jobb-e, nem tudom. Talán a symbian miatt igen, jobb zenelejátszó telepíthető rá és így jobb lesz a zene is, mármint effektek, hangzás állítható, stb, stb. Ehhez nem értek.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
A Nokia 2700, 2730 Classic árkategóriájában melyik a legjobb telefon? Anyukámnak keresek valami új mobilt a haldokló 6600-ája helyére, eddig a 20 ezres 2730 a befutó, de nem ismerem igazából a kínálatot.
“All nothings are not equal.”
-
SMITHVADŐR
tag
válasz Rebirth II. #25745 üzenetére
Nyilván zenére sokkal jobb, csak hát most a touch a trend és hát minden féle irány nélkül nehéz választ adni
Csak ha jól tudom, 2gb a bővítési limit, lehet neked nem gond.
A kp 502, szerintem teljesen ugyan azt a belsőt kapta mint a kp500 (ha hülyeséget mondok akkor javítsatok ki és elnézést), tehát az sms kezelést lehet neki felróni hátrányként. -
kkrisi
senior tag
válasz meroly #25719 üzenetére
akkor az 5630-al nem járok rosszul?
amúgy oszttársamnak most lett egy lg bl40 és az a tapasztalatom h qrvajó telefon... aksi szombaton töltötte mára csak egy egység ment le (nem nagyon intenzív használtam ellett persze) De a kijelzője..... háát mint ha festve lenne annyira éles és élethű... Jójó vannak hibái pl menübenéha egy kicsit várni kell míg egy-egy menüpontba belépünk de nem vészes! Filmet nézni rajta egy élmény, Wifizni meg végképp az egész oldal kifér rá széltében! Egyedül ami nem tetszik az a magassága! Kicsit szokatlan de hízelgő a T-mobilnál 40k-t kell érte perkálni!
[ Szerkesztve ]
-
Rebirth II.
tag
válasz SMITHVADŐR #25743 üzenetére
Hát erről nem hallotam sok jót, de a Nokia 5130 ról annál inkább
-
SMITHVADŐR
tag
válasz Rebirth II. #25735 üzenetére
Hello
Dominoba kell???
Akkor, csak a lg kp 502, igazából nincs is más
(bár nem tudom mekkora segítség volt ez a részemről, szerintem te is megnézted már) -
-
sagesz93
addikt
Kijelzőben, memóriában erősebb, de én azt nem hardvernek nevezném
a vasban gyengébb.(~300mhz proci, kevés ram..(böngészőnél emiatt kilép.))
A programozást nem úgy értettem, hanem ha programokat akarsz telepítgetni, és emellett gyors telefont akarsz, felejtős az aréna, 1. nincs sok program rá, 2. a java-t lassan futtatja.
Ott a t-mobile pulse(35k-ba veszem most, +5k a függetlenítő kód hozzá) -
zsela
tag
válasz sagesz93 #25738 üzenetére
Programozni nem akarok, de azért wm alá gondolom több szoftver van, mint mondjuk az lg arena-hoz. Egyszerű, mezei felhasználó lennék Lényeg a gyorsaság.
Azért írtam, hogy erősebb az LG hardvere, mert ha csak a számokat nézzük, akkor jobbnak tűnik az LG: nagyobb kijelző, több memória, nagyobb felbontású kamera, stb.
Ahogy nézegettem a Spica azért több, mint 40k használtan, sajnosPH megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php&nev=zsela
-
sagesz93
addikt
Amit írtam: t-mobile pulse, és galaxy spica, ezek a legolcsóbbak androidban
Én is ilyet veszek most(pulse), szerintem "kezdő" androidosnak tökéletes.
A winmo-t nem ismerem annyira. De ha "programozni" akarsz, akkor az aréna felejtős szerintem.(zenében viszont durva )
6 hónapot volt arénám, a vége fele eléggé megutáltam a telót, tetűlassú tud lenni néha.
Pedig én szoftvert frissítettem, "karbantartottam" a telót. Trükkökkel használható szintet el lehet érni java téren.[ Szerkesztve ]
-
zsela
tag
válasz sagesz93 #25736 üzenetére
Természetesen android is szóba jöhet, sőt én nem ragaszkodom a wm-hez.
A zenehallgatás viszonylag fontos lenne, hogy jó minőségben szóljon a cucc, illetve lehetőleg maradjon gyors, ha komolyabb szoftvereket (navigáció pl) futtat az ember.
Szóval te azt mondod, inkább a HTC.
Ha minden szóba jöhet, leginkább melyiket ajánlanád?PH megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php&nev=zsela
-
sagesz93
addikt
Az arénához képest erős hardver van a diamondban....
És az Arenán még a java sem megy normálisan(vannak trükkök, hogy menjen), szóval ha ilyenre kell, szerintem felejtsd el.
Amik gyárilag vannak benne, abban erős a cucc.(főleg a zene)
Ez mind személyes tapasztalat.
Android nem jöhet szóba? (t-mobile pulse, samsung galaxy spica) -
Rebirth II.
tag
A kérdésem még mindig él. Milyen telt vegyek max 20-25k ért? Ha lehet T-mobile legyen. 1 a lényeg legyen jó és ne legyen buzis
-
zsela
tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni: maximum 40k-ig szeretnék használt mobiltelefont venni, érintőképernyős legyen, és ne akadozzanak rajta a programok. Eddig két teló jött szóba: LG Arena és a HTC Touch Diamond. Utóbbi mellett szól, hogy windowsos, viszont ellene, hogy gyengébb a hardver.
Ti melyiket ajánlanátok? Természetesen más típusok is szóba jöhetnek.
Előre is köszi a válaszokatPH megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php&nev=zsela
-
kCipi
csendes tag
Hali!
Mobil szeretnék majd venni valamikor. Azt szeretném ha ajánlanátok valami jó félét.
Elvárás:
-50k max
-Érintős
-wifi
-és ne akadjon rajta a rendszer terhelés alatt(meg amyúgy se)
-jó kamera(vaku és jó minőségű kép)Drágábbér már találtam egyet..:Samsung Pixon 12
És amelyik még tetszik az még nem jött ki a Samsung Wave
De ez a két utóbbi kicsit drága.
Előre köszi a válaszokat. -
.Benett
tag
Sziasztok!
40 körül , szánok telóra.
érintős legyen lehetőleg de a legfontosabb a kamera.
ajánljatok !!... mert mérnökök nélkül, a tudomány csak filozófia ...
-
SirDöme
tag
válasz D@niel #25728 üzenetére
Én is így vagyok vele. Néha a Vivaz felé, néha a Nokia felé hajlok.
Mind2 telefont már 100x megnéztem az üzletekben. És tényleg kicsit jobban néz ki, meg kézbe illik.
Mondjuk az érdekelne, hogy sötétben milyen képet csinál...a fekete tényleg fekete e.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG Wave I
-
-
SirDöme
tag
Sziasztok!
Megakadtam. És a segítségetekben bízok.
2 telefonról van szó, a SE Vivaz és a Nokia X6.
(Tetszik, hogy az x6 kapacitív, és hogy karcálló a kijelzője, jobb a vakuja, meg eddig én nem csalódtam a Nokiákban. A Vivaz nappali fotói, és a HD videó vonz, meg úgy a telefon egymaga, igaz a rezisztív kijelző nem a legjobb + egy hangszórója van és a hangmnőség se annyira...)
Vélemények?
SAMSUNG Wave I
-
norbest
aktív tag
válasz littlelion21 #25724 üzenetére
Okok bocs, nem olvastam el csak megütötte a szemem
-
norbest
aktív tag
válasz littlelion21 #25722 üzenetére
E51 használtan 20e ért már korrekt garis van
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Nézelődök nézelődök, hogy milyen mobilt kéne vennem, de egyelőre nincs ötletem.Samsung Montéban gondolkozom, mert megkapható a djuice kínálatában, egészen jó áron és kb. tud mindent ami nekem kell. (böngésző, Facebook, stb. 3G-s kapcsolattal+ a wifi sem jön rosszul).
Nektek mi a véleményetek róla? Véletlen nem tudjátok, hogy Windows Live Messengert lehet-e arra a típusra is alkalmazni? (A Wavere lehet, de ebben nem vagyok biztos)
Nem szeretnék egy vagyont kiadni telefonért... De láttam egy nagyon klassz tesztet a Waveről, erről azonban sehol nem találok infót. Mennyibe fog kb. kerülni? Gondolom, hogy középiskolásként nem megfizethetőbe, úgyhogy marad a Monte... Vagy valaki tud valami tutibb tippet adni hasonló képességekkel rendelkező telefonról?
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz kkrisi #25715 üzenetére
Hát én nem tudom, egyiket se használtam, csak mindegyiket akartam és jól utánajártam. Apróbb gondok voltak, az 5310 pl nagyon lassan menti el a képet, az 5630-nak meg (számomra!) gyenge az akkuja.
V.Stryker: 6700 slide?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
kkrisi
senior tag
esetleg e 52??
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Telefont keresnék, a keresztmetszet szűk lesz, de mivel normális keresőt nem találtam, ezért itt kérnék tanácsot.
Elvárás:
- max 30k.
- Legjobb ha 3,5-ös jack dugós füles megy bele *
- Legyen benne rádió
- Minimum S60-as symbian ha nokia
- jó lenne vmi férfias szétcsúsztatható forma is, ha lehet fém *
- Wifi- NEM érintős
- NEM nagy
- NEM gagyi műanyag* - ez nem feltétlenül, de pl amelyik nem 3,5 jack dugós, annak az átalakítója egyben a mikrofon is és akkor kb 2 méter kábelt kell körbetekernem magamon. Szóval csak ezért lenne jó a 3,5-es.
A tanácsadásban segítség,hogy a következő telókat szerettem: k550i, E51, E61, R520m , a mostani KS20-am is szeretem, amíg nem kell vezetésközben vagy könnyebb fizikai munka közben használni.
-
-
kkrisi
senior tag
válasz matyibalogh #25710 üzenetére
hát a keret olyan 30-40 max és ha lehet akkor okos telót!
-
matyibalogh
csendes tag
válasz matyibalogh #25709 üzenetére
De van nagyon sok!
Az a pénztálcádtól függ miet érdemes választanod!●A lányok röpiznek, a fiúk fociznak..A Férfiak pedig EDZŐTEREMBE járnak!●
-
kkrisi
senior tag
sziasztok! Esetleg valami olyasmi telefont tudtok mondani ami kifejezetten zenére van kihegyezve? Tehát zenében jól teljesít, mind kihangosítva, és fülessel egyaránt!
-
Rebirth II.
tag
válasz szentkuti11 #25703 üzenetére
igen igen, én is ezen filózok, mert majdnem ugyan azokat tudja mint az ájfón. De akkor 1 olyan kérdést is felteszek, hogy milyen mobilt ajánlotok 25.000 környékén? Ha lehet T-mobilos legyen ne vodafonos vagy elenoros (pannon)
-
szentkuti11
addikt
válasz Rebirth II. #25702 üzenetére
Jól hangzik,de gond lehet a szervízháttérrel szóval jól gondold meg.
-
Rebirth II.
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Autós kamerák
- Külpolitika
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest