Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nasuto
tag
Látszik, hogy beütött az enyhe idő, rögtön leállt a topik.
-
-
-
Nasuto
tag
válasz ecaddsell #72309 üzenetére
Sensiránál én is kivettem a héten a műanyag pipát, mert szépen elkezdett belefagyni azon a szívószál vastagságú kis pipán. Kb. utolsó pillanatban vettem ki szerintem, mert már csak egy nagyon szűk járat maradt benne szabadon. Így most szépen maga alá pisil. Csak azért raktam be korábban, hogy kicsit távolabb tereljem a ház falától a kicsurgó vizet, és ne közvetlen a falra fröcskölje, ahogy földet ér.
-
Nasuto
tag
válasz Zol205 #71017 üzenetére
Nálam is rengeteg (itteni) utánaolvasás után esett végül a választásom a Daikin Sensirara. Először kínai is volt a pakliban, de aztán írták itt sokan, hogy nem minden igaz, amit az adatlapokon állítanak.
Majd a hozzáértők kijavítanak, de szerintem a 15m2 hálószobába bőven elég egy 2,5-es is.
-
Nasuto
tag
Ariston klímákról tud valaki valamit? Nagyon új dolognak tűnik. Ariston gázkazánommal elégedett vagyok már sok-sok éve (kopp-kopp), a bojler is jó, csak ez nagyon olcsónak tűnik. Lehet valami kínai átmatricázott? Bár az inverter mintha Panasonic lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Lexus, Toyota topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest