Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz MittuDomain_ #58686 üzenetére
"Én pont levenném az ISO-t 320 körülre a hogy ne legyen sok a zaj."
erre írtam hogy ez lenne a klasszikus extrém hosszú expo, csak olyankor majd túlhevül a szenzor, és azért lesz zajos (meg elég nehéz belőni hogy a hosszú záridőtől ne kezdjenek bizonyos részek kiégni) A stacking meg úgy készül hogy mintha hagyományos pont-szerű csillagok (ezért az ebből a szempontból rövid, 20mp körüli záridő), de itt pont a rövid záridő miatt még fényerős obival is azért magas lesz már az iso. És a stackinget meg vagy külön progi összefűzi, vagy ahogy írtam, nekem pont olympusaim voltak/vannak, ezt anno ők vezették be hogy direkt ilyen mód ami összefűzi vázon belül, és live viewn látod is ahogy szépen készül a kép, és 20 mp-enként (illetve hát amennyi épp a záridő) adódik hozzá az új rész (de közben meg nem ég ki msáhol, mert az összefűzést olyan blending módban csinálja)
"Oscar bácsi meg nem gyütt"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest