Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
haddent #136922 üzenetére
Ha mar suzit nem ,mert suzi (ezt se ertem amugy de m1) es ha annyira vagos akkor vegyetek egy benzines golf3at. Még az 1.4is eleg vagy 1.6 . 3-350ért lehet kapni jókat,rossznak nem rossz,talán lesz benne 1-2extra ,s megbízható meg alkatreszek tucatszámra van hozzá. Én ennyiért ha nem jön szóba a suzi akkor benzines golfot vennék. Vagy esetleg egy b corsa.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
haddent #136922 üzenetére
Ok, megértem, hogy Suzit nem feltétlen akar. De akkor tessék félretenni 100-200e Hufos keretet a különböző javításokra!
Ha megveszitek, mondván, hogy jó állapotban van és úgysem lesz semmi komolyabb baja a ~20 éves autónak, elég kemény meglepetések érhetnek, amik aztán rendesen el tudja venni a kedvét az embernek, ha nincs rá felkészülve.
Szvsz egyébként egy ilyennel jobban járnátok hosszabb távon, szerintem még alku is beleférhet. Ha tényleg első tulajtól eladó, akkor talán még a futásteljesítmény is valós közeli állapotban lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest