Új hozzászólás Aktív témák

  • Wiz Khalifa

    addikt

    válasz runner 125 #142643 üzenetére

    De ha egyszer sürgősen kellet egy autó akkoriban mikor ezt vettem és a többi ennyiért olyan volt hogy elhozni se tudtam volna lábon akkor mit tegyek? Vagy kerestelek volna fel téged hogy ugyan adj már nekem egy Golf IV-et mert az azért szebb meg jobb mint a Thalia? Az meg egy dolog hogy nekem tetszik így is és azt is tudom hogy attól csak egy Thalia ami amúgy nem egy szépség. De akkor ott a Multipla. Valakinek az is tetszik szerintem meg nem szép és olyat tuti nem vennék sosem. De szerintem ezzel te is így vagy.

    Van én nekem ízlésem. Mondjuk a régi álomautómban megtestesülve. Egy 96'-os Integrában. De hát előbb majd meg kell teremtenem rá azt a 3 millát hogy meglegyen.

    Inkább egy Integra vagy egy Calibra, vagy valamilyen régebbi de ritkább vas ami megéri az árát mint hogy egy mai kocsit vegyek ennyiért amiktől hányok mind kinézetre mind mindenbe. Vannak szépek a mostani kocsikban de a többsége nekem mind "ugyan az". Hasonlítanak egymásra, egy két dolgot leszámítva, olyan dolgot nem tudnak felmutatni amivel megfogjon valamelyik is. Pl tolatóradart, tempomatot, meg minden ilyen hülyeséget is letojom. Régen is megvoltak az emberek nélküle, most is megvannak azok akiknek nem létszükséglet. Ha parkolni nem tud valaki és emiatt kell neki tolatóradar az az ő baja, ha meg a gázt lusta nyomni és tempomat kell akkor így járt, ott van erre a tégla akkor.

    (#142639) kornelka:
    Azt hallottam a fórumjában hogy az 1.6-os nagyon megbízható szóval nem rossz ötletet adtál ezzel. :)

    Köszönöm hogy legalább Te tudtál egy normális HSZ-t írni a többiekkel ellentétben.

    MÁS:
    Mikor azt írtam el kéne adni mert nem éri meg ez az autó stb... azt írtátok inkább költsek erre. Mikor meglátjátok a képeket meg ilyenek egyből azt írjátok adjam el, vigyem bontóba stb... Ti se tudjátok mit akartok amúgy, és hogy egy matrica, dísztárcsa, vagy épp rendszámtábla tartó miatt ítéltek el egy kocsit ami minden gyorsan orvosolható az is furcsa bennetek. Miért szebb lenne ha nem lenne rajta fólia és akkor az látná mindenki hogy a motorház pl szürke, a teteje horpadozott, stb...?

    (#142644) Tothgera30:
    Sajnálom is szegényt. Én szívem szerint megcsináltatnák rajta mindent mert megérdemelne egy újabb esélyt mert így is küzd, jön-megy, elvitt eddig szinte minden hova, meg szerencsére amióta megvan 60k-nál többet nem kért javításba de tudom hogy erre már fölösleges költeni sajnos.

    A Suzukival a bajom csak az hogy nagyon pici a csomagtere így nem férnék el benne jól. De inkább kicsi csomagtér legyen mint hogy lerohadjak vele valahol. :)

    [ Szerkesztve ]

    Smoke some weed nigga!

Új hozzászólás Aktív témák