Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Di Natale #55596 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy 8 napon túli sérüléseket szenvedett és mindketten "szépkorúak" voltak. Utóbbi időben csak róluk hallani, hogy hol szembe mennek a forgalommal, hol a leállósávban meg ilyen furaságok... Lehet kellene egy nyugger razzia? Ok, cinizmust félre téve, tényleg aggasztó kezd lenni a dolog.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
őstag
Ezt láttátok? Vasárnap történt Szolnokon, kegyetlen Hogy a viharba lehet így száguldozni fényes nappal és ráadásul a gyalogos fehér ruhában van, tehát jól látható.
Nyugalom megzavarására alkalmas képkockák, csak óvatosan...
Egy másik topikban dobta be camelferr fórumtárs, gondoltam bedobom ide is.[ Szerkesztve ]
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
8th
addikt
válasz cappa72 #55585 üzenetére
Anno amikor az udvarba beosonva anyám szeme láttára ellopta két kamasz korú maugli a muter fél éve vásárolt bringáját felhívtam a helyi rendőrkapitányságot, hogy itt követem a tolvajokat jöjjenek intézkedni. Unott hangon közölte az ügyeletes tiszt, hogy nem tud küldeni senkit mert a két szolgálatban lévő járőr páros közül az egyik baleseti helyszínt van biztosítani a másik járőrözési feladatot lát el a városban. WTF? A városban cirkálnak fel alá és nem érnek rá egy lopással foglalkozni? Ja akkor oké. Lekaptam a kiscsávót a bringáról irgalmatlanul felpofoztam a másikat nem tudtam mert sajnos elszaladt, behajítottam a biciklit a csomagtartóba és hazamentem. Ennyit a rendőrségről. De sunyin a bozótosba elbújva sebességet mérni, arra valahogy mindig akad emberük.
-
nagyúr
válasz aprokaroka87 #55589 üzenetére
Legyen ez intő jel. Óriási rendezés az élettől.
Sosem tudhatod, kitől kapod a segítséget....B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Di Natale
aktív tag
-
aprokaroka87
nagyúr
Van ez így....
-
mephi666
nagyúr
válasz MasterMark #55587 üzenetére
1-2 hete itt egy dakota gyerek sprintelt át autók közt jobbról balra úgy, hogy szemből jött a forgalom és a belső sávban 50-es tempóval érkező előtt éppen átért... a sofőrnek esélye sem volt fékezni/lassítani, mert mindhárom kocsisor állt és takarásban volt végig (sajnos épp a régi kocsival voltam, amibe nem raktam át a kamerát, pedig az a jelenet megért volna egy felvételt)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
titán
Napi agyhalott: [https://www.youtube.com/watch?v=aP6EtQeLw_Ek]
-
8th
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz Logitech #55582 üzenetére
De a hídon kívül semmi nincs ott, van a híd mint látványosság és annyi
Na Szeghalom is egy re*tek, nem beszélve Komádiról, ez a rész egy nagy ******, és én még lejjebbi faluba leledzek a világ végén(Szoktam is szívni édesapám vérét hogy mi a ráknak kellet visszaköltözni Budapestről 1983-ban, mennyire más lehetőségünk lett volna fent)
Ami itt tényleg szóra méltó Nagyvárad
Komádiban a nagyvásár sincs már, az őszi ami kint a tehén legelőn szokott lenni
Ami jó az az Újirázi búcsú, oda minden évben megyünk
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
válasz Logitech #55560 üzenetére
Ó mennyit jártam én arra, a főnököm kedvenc helye volt a Alexander éterem(Most Liliomfi éterem), akkor még teljesen máshogy volt ott a forgalom
Csak utána hogy zsákutca lett kerülővel kellet menni
Amúgy Szolnok egy lepra hely, semmi nincs talán ami említésre méltó az a gyalog híd
Sok sok éven át (5-10év) a helyi plázában is jó ha a boltok 50% ki volt advaNa meg a Meteorba szoktunk óriás hamburgert venni, már ha ez a neve még
Nagy fejlődés volt Szolnoknak a Cora(mára Auchan), Media Markt, Praktiker megépítése (Milyen már hogy Google térképen még Cora)
De én még emlékszek arra is amikkor a 4-út még nem kerülte el Szolnokot
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz Logitech #55575 üzenetére
"h) „Kötelező megállás” (34. ábra); a tábla azt jelzi, hogy a táblával megjelölt helyen megállás nélkül továbbhaladni tilos; a táblán levő felirat a megállási kötelezettség indokát tünteti fel;"
Azt irja, hogy a tablan levo felirat a megallasi kotelezettseg indokat tunteti fel. Ebbol logikusan kovetkezik, hogy ha nincs felirat, akkor nincsen indoka a megallitasnak, mivel nem tuntetett fel semmit. Indokolatlanul pedig nem lehet tablat kihelyezni, minden tablanak celja kell, hogy legyen.
-
Logitech
aktív tag
Van értelme a kérdésnek. Nem cáfolni akarom, amit írtál, hanem én is szeretném megtudni, hogy miért nem létezik a tábla, olyan egyértelműen kijelentetted.
Amiket én találtam:
Kresz:
„Kötelező megállás” (34. ábra); a tábla azt jelzi, hogy a táblával megjelölt helyen megállás nélkül továbbhaladni tilos; a táblán levő felirat a megállási kötelezettség indokát tünteti fel;83/2004. (VI. 4.) GKM rendelet:
A „Kötelező megállás” jelzőtábla alsó felirata határátkelőhelyen a szomszédos ország nyelvén a „VÁM” megfelelője legyen. A jelzőtábla komphoz vezető utakon „KOMP” felirattal helyezhető el. Egyéb esetekben elrendelt kötelező megállásnál a feliratot értelemszerűen kell megtervezni.Az egyéb esetben értelemszerűen kell megtervezni a feliratot azt jelenti, hogy kötelező a felirat?
Margit-szigeten van még ilyen tábla, ott Ellenőrzés-Control felirat van rajta, és ott is van ilyen aszfaltba süllyedő oszlop.
-
nagyúr
Most láttam egy videót, ahol egy autópályán lerobbant motorost segített egy kamionos azzal, hogy fedezte mindaddig, míg biztonságosan a műszaki/leállósávba nem jutott. Igaz, feltartotta a forgalmat, de talán tömeg/súlyos balesetet előzött meg ezzel.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
titán
válasz Logitech #55560 üzenetére
Nincs ilyen tábla a kresz szerint, így nincs is mit figyelembe venni rajta.
A gyermekek+zsákutca tábla alatti időszakot jelölő kiegészítő tábla szintén értelmezhetetlen a kresz és a 83/2004. (VI. 4.) GKM rendelet szerint is. A gyermekek tábla alatt elhelyezhető távolságot jelölő kiegészítő tábla, ebben az esetben a meghatározott sebességgel szabad csak ott közlekedni, ehhez még kapcsolható időszakot jelölő tábla, de így ebben a formában ennek nincs értelmezhető formája.
[ Szerkesztve ]
-
Logitech
aktív tag
-
8th
addikt
válasz Reggie0 #55554 üzenetére
A seregben tűzoltó rajparancsnok voltam. Egy nem kicsi ZIL 131 volt a szolgálati járművünk. Kiképzésnél a fejünkbe verték, hogy riasztás esetén bármi van előttünk ami akadályoz ha emberéletet nem veszélyeztetünk vele és odébb tudjuk lökni/tolni vagy át tudunk rajta hajtani akkor gondolkodás nélkül kötelességünk megtenni és ne foglalkozzunk a következményekkel. Persze erre sosem volt szükség pedig jó móka lett volna dodzsemezni egyet ezzel a kicsikével. Azért meredek sztorik voltak pl. amikor nekiállt a paraszt tarlót égetni és olyan jól sikerült a mutatvány, hogy beszóltak az önkormányzati tűzoltók a laktanyába, hogy kéne egy kis erősítés. Riasztottak kiértünk a helyszínre elkezdtük oltani a lángoló sunyást erre rohant nekünk a nem szomjas paraszt a vasvillával, hogy el ne oltsuk már az anyánk ilyen olyan hétszentségit meg takarodjunk a földjéről mert mert mindjárt megszurkál. Két vízsugár hamar jobb belátásara bírta. Sofőr meg pörgette a motort had kapja az öreg az ívet. Elfújta a víz az öreget mint őszi szél a falevelet.
-
8th
addikt
Micsoda egy barom. [link]
-
titán
A kutyás is durva. Leszarta, hogy mi van az autóssal, futott inkább a kutya után.
-
titán
-
tyielow
aktív tag
én azt bírom, hogy a sofőr jogsi nélkül vezet, meg van priusza, 4-en ülnek vele 1 kocsiban. erre elkezd menekülni. a többi ilyenkor??? toljad tesó, hátha? vagy mi? és most kalányosékon kívül is, bárki. gondolja majd 5 emberrel ellóg? aztán az ilyen baromarcú f*sz sodródik ki a 60as táblánál a kanyarban be az árokba neki a fának és kinyír mindenkit.
YouTube: toty1ka
-
8th
addikt
Biztos nem bidámbidámok voltak, á dehogy...
-
8th
addikt
Ez itt a jackass? [link] Persze, hogy e-rolleros hülyegyerek ez is. Mi más. Szépet koppant.
-
bul07
nagyúr
Úgy látom nem volt még
Egy kis káröröm hogy végre megkapják ami jár( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szebe
addikt
-
Csókolom
tag
válasz tyielow #55539 üzenetére
Hat ott a környeken mar en sem
pontositva a korabbi irast mar volt (egy korabbi evben), hogy ott az OBI-hoz a Tópart-Lakótelepnél jöttem le, a Törökbalinti-tonal az M1-röl mert onnan latszik az OBI. Mert jozan esszel ott kellene lejönni az M1-röl, ahol mar latszik az OBI. Ha mar az ember ugyis oda akar...
De a levezetö ut, latszik ezen a felnagyitott terkepen is egy hosszu egyenes utan egyetlen lehetösegkent balra lekanyarodik es a Topart-lakotelephez es az M1-feletti keresztbe vezetö felüljaroban folytatodva megy el az ut az M0-ba. Ez a felüljaro pedig egyiranyu (! ne hidd el, de igaz) ezert nincs lehetöseg belöle az M1-re visszafordulni Budapest fele.
Pirossal bejelöltem, hogy hogyan szivtam mar ugyanott, szinten navigatcio nelkül:
Szinten az OBI Budaörs lett volna a celEU-pénzes, támogatott es agyonbonyolitott utépitesek.. -de azok az EU-bol a felcsuti kisvasuton akadtak ki Pedig ez nagyobb buli
[ Szerkesztve ]
-
Csókolom
tag
válasz nyikszi #55531 üzenetére
Van egy OBI áruház Budaörsön is, ahol van hozzá egy autopálya-lehajto, amit egyszer benéztem es ezért az utana következöt vettem be. Utána nagyon bonyolult lett... itt a térkepen lätszik, hogy hogyan oldottam meg a szamozas alapjan. 2 eve volt, de még mindig élénken emlékszem ra
nagy volt..a valosagban bonyolultabb mint a kepen, mert forgalom van, sebesseget is tartani kellett es navigacios segitseg sem volt[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
Sajnos más, etikusabb módszerrel nem lehet kordában tartani ezt a korlátokat nem ismerő pofátlan agresszivitást, büntető fékezgetést.
A törvényeket pedig szigorítani kell. Aki a való életben szándékosan, életveszélyesen vezet, azt vezetésre alkalmatlannak kell minősíteni. Nem két hónapra, nem két évre, ÖRÖKRE.
Az ilyen büntetés lehet, hogy túl szigorú lenne, de bizonyára többeket vissza tartana hasonló cselekedetektől.mezis
-
nyikszi
őstag
válasz mephi666 #55529 üzenetére
Nekem a legnagyobb kitérőm az volt, amikor Zsámbékra mentünk barátokhoz, de az autópálya lehajtót épp felújították és másfelé kellett volna kimenni. A waze meg "későn" szólt Eszembe nem jutott, hogy visszatolassak, inkább mentem 14 km-t körbe, legalábbis a waze ennyivel többet írt. Meg is kérdezték a barátaink, hogy az 1 óra már rég elmúlt, aztán ők is csak nevettek ezen. Tényleg nem értem az embereket, hogy ilyen veszélyes manővereket csináljanak
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nagyúr
válasz mephi666 #55529 üzenetére
...azt hiszik, hogy ha tovább mennek az adott irányba, akkor lemennek a térképről, kimennek a világból, vagy nem találnak vissza?
Ez annyira jó hsz, hogy !Én is számtalanszor b'szarintottam el kijáratot, lejáratot, de nem jutott eszembe járdán előzni, vagy lerövidíteni a kanyart...
Prágában véletlenül mindkét irányba behajtani tilosba is bementem; elrontottam a kanyarodósávot. A "kivéve przsmck, Vclávicková" kiegészítő táblát meg nem értettem, de aztán a rendőr végül elengedett büntetés nélkül, figyelmeztetéssel; azért megkérdeztem még távozólag, hogy akkor hogyan kavarodok onnakn ki... elmosolyodott, elmagyarázta (úgy 21 éve volt).[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz cappa72 #55528 üzenetére
én csak azt nem értem, hogy sok olyan, aki láthatóan elb*szta az irányt valahol és mit gondol ilyenkor a hülye: elkezd tolatni egyirányú szakaszon visszafelé, vagy megfordul, stb... nem ám "megyek tovább és majd lesz lehetőség korrigálni, megfordulni odébb, szabályosan" ...azt hiszik, hogy ha tovább mennek az adott irányba, akkor lemennek a térképről, kimennek a világból, vagy nem találnak vissza? ...én is volt, amikor benéztem valamit: így mentem be a ferihegyi reptérre egy körre, de onnan is probléma nélkül kijutottam és szabályosan vissza tudtam fordulni az M0 irányába (csak mivel nem jártam még soha ott, nagyon figyeltem, hogy előttem behajtásnál kapnak egy parkolókártyát, kifelé meg megetetik a géppel és nyílik a sorompó... még a mögöttem levő taxis sem dudált, amikor kihajtásnál rosszul álltam oda és nem értem el a gépet, ami miatt csinálnom kellett egy kis Y-t)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
szebe
addikt
válasz kw3v865 #55525 üzenetére
Az Opelesé is ugorhat, körforgalomba szemből bemenni...
A Toyotás meg ugye záróvonalon húzza be. Az a kijárat elég problémás, főleg reggelente, így meghosszabbításra került a lehajtó (sárga felfestés). Jól, és jó előre ki van táblázva minden.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
kw3v865
senior tag
[link]
A fehér Toyotás jogsiját én biztosan elvenném, nagyon veszélyes amit csinált, de az Opel sofőrje is eléggé agyhalott. Ebben az esetben én nem is engedtem volna el. Tolasson vissza, ha már megállt... -
Stanlee
őstag
Detto igy gondolom en is, peldat akkor mutattak volna vele, ha letoltendot kap. Mekkora gyik mar ez az ember, hogy egy utasokat szallito busz elott bunteto fekezik.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
mephi666
nagyúr
...hát akkor elvileg cseszheti a fügét... vicc amúgy ez a büntetés ahhoz képest, hogy mások épségét veszélyeztette
-
nagyúr
A bíróság Berkinek felfüggesztettet adott
Meg némi pénzbírságot.
(igaz, az anyagiak kiszabása eltörpül a Bentley javítási költségei mellett, szerintem)[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz tibcsiworld #55513 üzenetére
Nyilván. Mivel nem magyarországon történt, ezért nem tudni mi lesz az eset kifutása. Ezért is írtam a korábbi hozzászólásomban, hogy A magyar bírói gyakorlat szerint.
-
titán
válasz tibcsiworld #55510 üzenetére
A lényeget megtalálod az időlinken. Két példát hoz fel, az első a linkelt videó esete.
-
Elemental
addikt
válasz aprokaroka87 #55506 üzenetére
Azt addigra elfelejtette
-
tibcsiworld
aktív tag
A gondolatot azzal fejezi be, hogy "a gyorshajtónak is lehet elsőbbsége". Gyakorlatilag a videó címe is ez.
Esetünkben a motoros is közel volt, amikor az autó kikanyarodott, csak az ő oldalában a sávban sor állt, ami takarta a kilátást. tehát nem győződött meg, hogy mást zavarni fog e. Ha a videót is beküldik az egykerekezéssel, akkor viszont elmeszelik. Ezen majd rágódnak vagy 3 évet a bíróságon!
-
-
Krogoth
senior tag
válasz aprokaroka87 #55506 üzenetére
Nem látta a közeledő buszt, húú édes f@szom, ez így viszi a prímet a mai napra
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem látta, amikor előtte előzte meg... :D
-
biker
nagyúr
nyilván, és ha egy pszichopata és lelövi? Lásd Trabis vs teherautós jó 20 éve Bp-en?
https://index.hu/bulvar/bekattant11/Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest