Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
őstag
De itt a jelenről van szó(ill. a múltról). A 15-ös droid már rég meglejent, sőt a 16 béta is a Pixeleken. Ezzel szemben a tavalyi csúcsmodell még 14-es droidon van.
Nekem két bajom van ezzel. 1. Ne ígérgessenek 7 főverziót, ha már az első is ekkora erőfeszítést igényel. 2. Semmi hivatalos kommunikáció nincs az üggyel kapcsolatban.
Erősen megrendült a Samsungba vetett bizalmam, már nem gondolom úgy, hogy a következő telefonom is az lesz.
Maga a frissítés nem érdekel annyira, csak, hogy nem ezt vártam a 600k-s, Apple-ön vihorászó, top1 android gyártótól.
-
janeszgol
félisten
Ez üzlet. Kíváncsi lennék fordított helyzetben mi lenne. Te eladod a projekt munkád, amihez jár utógondozás is, azaz követés. Na ezt szépen elcsalod vagy elég linkre veszed. Szerinted a megrendelőd tapsolni fog? Meg kitalál olyanokat, hogy hát enélkül is lehet élni?
Leveri rajtad. -
helixP
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #29 üzenetére
Nem jött még ki 47-es Android a Fold 27-re márciusban, pedig februárra ígéréték akkor meg sem veszem. -attitűd szerintem fura. Ennyi.
-
helixP
nagyúr
Tudom, hogy ez csak én vagyok, de
1. nem igazán érdekel a frissítési mizéria, olyan szinten nincsenek már különbségek az android verziók között, hogy én (aki aztán rootolt, romolt, ADB-zet, stb.) azt se tudom, fejből, hogy melyik verzió van a Fold3-mamon.
2. projekt munkában dolgozom (nem IT), szóval tudom, hogy hogy megy ez, becsúsznak késések
3. szóval nem csinálok érzelmi kérdést ebből -
róland
veterán
A legnagyobb gond itt azzal van, hogy egy közel fél milliós vagy drágább telefon megvásárlásakor a Samsungnak más volt a kommunikációja. Talán könnyebb lenne lenyelni ezt a keserű pirulát, ha legalább a OneUI 6 alá betolnák a friss Android 15-öt, aztán a csili-vili új felület jöhetne rá, amikor sikerül "optimalizálniuk". (Így vélhetően a vásárlók kevésbé éreznék magukat becsapva.)
[Bár amíg a Google nem tud összerakni egy értelmes telefonkönyv-tárcsázó párost, hogy (5 évente, telefon cseréjekor) EGYSZER kelljen beállítani, milyen formában szeretném látni a neveket, s mindekettőben azonos módon legyen megjelenítve, addig a jelenlegi androidos vonalon nálam a Samsung a nyerő.] -
odani
tag
Tegye fel a kezét, aki már nem tud élni a One UI 6-tal!
Komolyan olyan ez már, mintha a Barátok közt fórumán a Berényi Miki haterek követelnék, hogy a csávó ne legyen már olyan berényimikis. -
joey04
titán
válasz
callmeakos #20 üzenetére
Bog csinált egy videót erről, azért van (lehet) más is a háttérben...
-
Ez csak is kizárólag üzleti döntés. Persze, valószínüleg soha nem tudjuk meg pontosan, miért is késett ennyit, de azért az tiszta, hogy azért nem egy több éves hardverre kell optimalizálni azt a One UI 7-et, hogy több bétatesztet lekelljen bonyolítani (főleg az S24 és a Fold 5 okán).
Adni kell egy kis teret az S25-nek, máskülönben megfulladna a buli, ha a nyakára mászna az S24.
-
klaya86
senior tag
Talán a 90% az mondjuk Samsungnál kb középkategóriáig ok. Felette szerintem sokkal nagyobb az aránya azoknak, akik tudatosan, akár tech szempontjából is a Samsung felső középkategóriát választják. Náluk pedig igenis számít a hardver mellett a szoftver is. Fél millas telefonokról beszélünk alsó hangon, nem a 150-180 ezres A széria.
-
mhydas99
aktív tag
Mindekozben a Pixelek mar tavaly oktoberben megkaptak a 15-ot...
-
Garada
őstag
Vicces amikor ppt-ből kell tájékozódni ezekről a dolgokról.
-
jUUh
addikt
Realisztikusan nézve "nem halunk bele", az userek 90%-a leszarja, nem tudja, nem érdekli mi van a telefonján, ha megy. Viszont ettől függetlenül utálom, ahogy a világ műküdik, hogy egy dollártrilliárdos cég "nem tud" (értsd: megteheti, hogy nem adja ki, nem időben) megbírkózni ezzel a feladattal.
Ami viszont qrva gáz, és most kétszer is találkoztam vele: a telefon videórögzítés közben konkrétan kihagy képkockákat. Pl. itt látszik az elején, vagy itt a sárga taxi. A túlszaturált képalkotás egy dolog, az szubjektív (bár gáz), de ezt egy laikus is egyből kiszúrja szerintem.
-
püki
aktív tag
Más gyártók rég lekörözték a Samsungot minden tekintetben, akku, töltés, kamera, design (Fold és kihívói), és most már a frissítésben is alulmaradnak még a kisebb kínai gyártókkal szemben is.
A 25-ös szériával sikeresen kiherélték az S-pent is ami szinte az utolsó "ütőkártyájuk" volt még.
Azt hiszem a következő telefon más márka lesz, és nem azért mert annyira kell a legfrissebb Andorid vagy a legújabb OneUI, hanem mert mikor tavaly megvettem 650ért az S24U-t nem ezt ígérték. Most egy alsópolcos modellen frissebb szoftver van mint a tavalyi csúcson.
Well done Samsung... -
janeszgol
félisten
Kíváncsi leszek ezek után mennyire lesz normálisan leprogramozva.
-
Ha már hülyének nézik a felhasználókat legalább rakhatták volna április 1-re a frissítést.
-
klaya86
senior tag
Kínos.... Az is , hogy 2025 lassan márciusában még mindig csak találgatások és szivárogtatások sejtetik a one UI 7 kiadásának időpontját a korábbi szériákra. De önmagában az is gáz, hogy egy ekkora gyártó, akit szerintem nyugodtan nevezhetünk az android vonalon no1.-nak, fél évet tud csúszni egy szoftverrel, miközben az utóbbi években pont, hogy próbál felzárkózni a nagy konkurens, Apple mellé, szoftver támogatásban. Eléggé tökönlövés ez az egész most magunknak. Fél év csúszás, nulla kommunikáció
-
jacis
nagyúr
Ez az április a Fold5 esetében elég gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S23, az S24 és a hajlíthatók félhivatalos frissítésinformációt kaptak.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DUNE médialejátszók topicja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Politika
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...