Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
de szerintme te is soxor fizethettél volna ha ezt az elvet alkalmazza mindneki.... ..ha majd azt is hozzáírod a hsz.hez figyu felnyomtama pözsós arcot de 2 hónappal ezelőtt lecsekkoltam én is az 50k-t mert köcsög módón megtettem hasonló szitut én is......ez esetben tényleg tiszta sor.
Amugy ma>>jövök le keleti nál a felüljáróról...troli ott áll..kis punto mögötte octavia szinte már éreztem ki fognak jönni de csak ugy szolidan kicsit a félsávomat elfoglalva index nnélkül..persze hogy amikor doaérek akkor rántják kifelé 2 választásom volt..1 összemegyünk...2 átlképem a záróvonalata szembejövő sávba haladva szabályt sértve....utobbit választottam..ok tudom bünös köcsög bmw-s voltam.dobjátoka köveket.
#11598>>ámmen ..gyenge láncszem vagy a közelekedési mátrixban.
11599>>én az uton mentema járdáról léptek le az utra lényegtelen.majd egy 7es bömis iylne esetben nem rántja félre mert lexarja őket és besneka bokorba legközelebb megggondolják. ..és persze még ezekutn az összetört lámpáért ő fog kiszállni és pár nyakast leosztani a figyelmetlen csíráknak.ez kell ebbe az országba kellenek ilyenek, mert különben mindneki tul sokat hisz magáról..így tán megtanulja egy részük.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
7
addikt
válasz dragonfx #11576 üzenetére
2 nő leugrik 2 bokor közül a járdára ..megint cska oldalrarántás vagy lett volna carmageddon-...áhh mindneki köcsög szabálytalan kár fogllakozni vele, alukulni kell hozzá sajnos.
Te várj... Jól látom, hogy a "Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?" topicban morogsz két gyalogosra, akik a bokrok közül a járdára ugrottak, és ezért majdnem elütötted őket?
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz dragonfx #11593 üzenetére
Fogalmi dugóban vagy. I_Am hol károsította meg őt? Vétett a pofa, ezért fizet tiszta sor.
Amúgy is Te beszélsz aki "büntet az utakon"? Ki vagy Te, hogy ezt megteheted? Nem gondolod, hogy össze fogsz futni nálad is nagyobb "büntetőkkel"?Régen is igyekeztem a józan ész határain belül szabályosan közlekedni, de mióta a hathónapos kisfiam is gyakran az autóban van azóta azt gondolom, túl enyhék a büntetések. Néhány vadbarom ellen az egyetlen megoldás az autóbol való kirángatás és a helyszíni tarkólövés lenne........
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
I_Am
veterán
válasz dragonfx #11593 üzenetére
Te figyi, hol élsz Te?!
Mióta lehet a villamos síneket használni, ha nincs rá külön tábla? Ráadásul még a kis buckákkal is le van védve a záróvonal mellett. Egyszerűen a gyerek szart a kreszre, szabályokra és mindenkire aki várt a lámpánál. Fizessen a nagyképűségéért!
[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
dragonfx
veterán
válasz Calogero #11595 üzenetére
..yo döntés volt így jár akire nem hat a jószó...sajnos az ilyenek miatt alakul ki az a kép a márkáról amilyen...semmibe nem telt volna alrébb állni 5méterrel szerintem
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Calogero
addikt
Mai esett:
Délelőtti bevásárlásunk után kocsikázunk hazafelé a párommal, előttük egy kb 15 éves BMW haladt, majd fogta magát és megállt a kapubejárónk előtt (az utcánkban végig megállni tilos van). Kiszállt belőle egy zselés hajú 18-20 éves srác izompólóban, és egy csaj, akin több festék volt mint ruha .Szóltam neki, hogy beszeretnék állni, de csak legyintett egyet és ment tovább (legyintés alatt kilátszott hogy izompóló hónalja lyukas). Legszívesebben kiszálltam volna kocsiból, és megcsaptam volna a srácot, de párom mondta ne csináljak hülyeséget. Így maradt a békés módszer, hívtam a rendőröket, s elmondtam mi a szitu. Pár perc múlva már ott is voltak, egyből hozták a darus kocsit is Fotó elkészült bizonyításként, majd elvitték verdát. A srác megkaphatja az autóját, ha kifizeti a 30 000 Ft-os bírságot mert tilosban állt, valamint a szállítási/tárolási költséget, ami akár elérheti a 50 000 Ft-ot is.
Utána elmentem az autómért, amit 2 utcával arrébb tudtam lerakni e barom miatt, és beálltam az udvara. Akkora már ott volt a srác is, könnyes szemmel telefonált, hogy ellopták az autóját. Megesett rajta a szívem és közöltem vele, hogy nem ellopták hanem a yard szállította el mert tilosba parkolt
-
dragonfx
veterán
és jólesett megkárosítani bosszútállni rajta?
Na ennyi kb...
ezek után senki ne mondja nekem miért büntetek az uton és fogok is..mert mindenki ezt teszi majd meglátjuk ki huzza a rövidebbet."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
I_Am
veterán
Háhá.
Tegnapelőtt jöttem a Frangepánból hazafele, mikor le volt zárva arrafele minden. Békésen beálltam a Béke út - Hungária lámpához, hogy az állatkert fele majd a Dózsa érintésével hazacammogok. Első vagyok a lámpánál, mögöttem rendőrautó. Piros. Balról a villamos síneken megérkezik a kék Pözsós nagy gizdán beáll elém, kis helyet hagyva. Előregurultam picit és mutattam a mögöttem ülő rendőrnek, hogy mehet. Odaállt mellé és beszélgettek fél percet, majd lámpa zöldre váltott, rendőr felkapcsolta a villogót és a pözsős már mehetett is utána aláírni a bírságát.
Olyan jó kedvel jöttem haza, hogy az valami hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
dragonfx
veterán
válasz tiv83us #11586 üzenetére
jajj ne gyere már te is ezzel ...lejárt lemez, volt már erről topik ki hogy vélekedik a helyes illetve ahogy esik ugy puffna írásról itt a fórumon, ott leírta leírhatja mindenkia véleményét, havalamit nem értesz kérdezz.
-
Gambit
őstag
válasz tiv83us #11577 üzenetére
Olvastam már erről. Az értelmi fogyatékosságnak van egy szintje, amikor a gyerek baromi nehezen tanul meg írni. Azt hiszem, konkrétan ez az a szint: Tanulásban akadályozott - enyhe értelmi fogyatékos 50- 69 IQ
Na, szerintem dragon legfeljebb ezt a szintet éri el, de azon sem csodlkoznék, ha eggyel lejjebb, itt állna: Értelmileg akadályozott - középsúlyos értelmi fogyatékos 35- 49 IQ
Sajnos van ilyen, kickbannal tünetileg kezelhető az elburjánzás.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
dragonfx
veterán
alakulni
látom menthetetlenek....
-
Khelben
nagyúr
-
dragonfx
veterán
Nálunk hogy közlekedési morál nincs, szőke picsa köforgalom megyke nyugodtan fekete mostani golfba, néz rá, erre 5méterre vagyok és bevéág elém szokásos nem álltma volna 2 kocsi közé szitu ...nézek rá mintha smemi nm történ volna.mennék ki körfogalomból már kezdme elfelejtenia VW-s picsát erre 2 nő leugrik 2 bokor közül a járdára ..megint cska oldalrarántás vagy lett volna carmageddon-...áhh mindneki köcsög szabálytalan kár fogllakozni vele, alukulni kell hozzá sajnos.
-
dokar
addikt
"Visszabüntetni pedig se nem illik, se nem biztonságos. Elég csak a saját esetünkre gondolni, ami nem egészen két hete történt. Az Erzsébet híd közelében a felső rakparton haladtunk a budai oldalon tesztautó-begyűjtő körutunkról hazafelé, amikor az egy sávra szűkült részen a villamossínről beesett elénk egy szabadidő-autó.
A neve elhallgatását kérő Sz.A. monogramú kollégánk ezt nem akarta szó nélkül hagyni, majd az aktuális tesztautó mind a 68 lóerejét sorba rendezve jobbról próbálta magát visszaküzdeni a korábban jogosan elfoglalt helyére. Mindezt a jellemzően parkolásra használt útfelületen.
Azt nem tudjuk, hogy ő is észlelte-e az előttünk feltűnően mozdulatlanul parkoló autót a távolban, mert amikor beértük a pofátlankodót, ő éppen szigorú arckifejezéssel büntetett. Nyugodt, de határozott hangon előresikítottam, majd egy erős fékezés után szépen visszaálltunk a köcsög mögé. Innen is üdvözöljük őt."
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
csibor
addikt
Tegnap fent voltam Budaörsön,az index csak sorminta az autókon?Mi lehet beljebb
Régebben volt 1 topic:Minden motoros gyilkos?Bezárták ahhoz fűznék hozzá.A autó szabályosan fordult ki,ill akadályozva volt hogy a tovább tudjon haladni,a motoros több közlekedési szabályt sértett,pl:gyalogátkelőhelyen előzött nagy sebességgel.Egyébként rá 3 napra belehalt sérüléseibe. -
deicide
veterán
Ma reggel meg akartak ölni. Jövök kényelmes 90-el az M7-en és a váli völgy környékén egyszer csak az esőn keresztül látom, hogy a leállósávban álló opel index és megfelelő felgyorsulás nélkül, 0km/h-val visszasorol a pályára elém. Persze mellettem is jöttek, így kikerülni nem tudtam, azaz próbára tettem a féket és a dudát is, aztán mikor megelőztem átnéztem és úgy látszott, fogalma sincs, miért dudáltam.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pink75
aktív tag
már nem azért, de a vasúti átkelős büntiket simán lehúzásnak tartom, amíg
nem látok semmilyen igazi törekvést arra, hogy megszűnjenek a szintbeli kereszteződések vasút-közút között (hacsak nem vesszük annak a pályabezárásokat )xxx
-
Integra
titán
csodás ez az éjszakai rendőri razzia...
csak tudnám mit akar már megint zéró tolerancia feri elérni.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
DeadMeat
nagyúr
[link]
Tennap keszült,egy szöszi huszonéves,es vállasfejü nem annyira feher börú baratja szállt ki belole.Járókeret,bot,akaármi nem volt egyiküknél sem.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
amol
addikt
A "gyengébbek kedvéért" csak annak szólt akinek a hsz. Majd ő megvédi magát ha akarja.
A lényeg nem az volt hogy hány százalékról van szó hanem az hogy dragon szerint tolerancia kérdése hogy mit lépnek 50-es táblánál 150 körüli sebességnél.Egyszer én is írhatok hülyeséget, talán a legjobbak is hibáznak éjjel negyed 1-kor.
-
DigitXT
nagyúr
válasz parandroid #11544 üzenetére
Örömmel hallom, és remélem a rendőrök is gondolkoznak majd a csekk megírása előtt.
-
parandroid
félisten
válasz DigitXT #11539 üzenetére
Az a tiltó jelzés ellenére történő áthajtásra, a vasúti átjáróban előzésre, vagy megállásra vonatkozik.
Gondolkozzunk, emberek, mielőtt minden spamet beveszünk...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
DigitXT
nagyúr
válasz uborka3 #11536 üzenetére
Oldják meg ott a helyszinen ahol történt a dolog!
Hogyan oldják meg, ha csak egy fotó van? Egyébként rendben van, hogy nem akarsz folyton papírozni, de nem is kell, ha családtagról és barátról van szó: bevallják szépen, hogy ők követték el a szabálytalanságot, és perkálnak helyetted. Egyébként részben egyet értünk, mert a "zéró tolerancia" még sok jóra nem vezetett, és az is könnyen válhat "brutális gyorshajtóvá", aki pl. egy kinnfelejtett (vagy ugye kaszálás céljából kirakott) táblánál nem lassított le pl. 30-ra... Ezzel a gyakorlattal én sem értek egyet.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz parandroid #11537 üzenetére
És ez? Kiemelnék belőle egy részt: A vasúti átjáróra történő ráhajtásra vonatkozó rendelkezések megszegése Anno itt merült fel a téma, és én momentán így tudom, de majd rákérdezek mégegyszer. (Én is örülnék, ha nem lenne igaz.)
[ Szerkesztve ]
-
gyurczy
őstag
-
parandroid
félisten
válasz DigitXT #11534 üzenetére
Lakott területen belüli vasúti átjárón 75-tel kell átmenned, ha 300.000 Ft-os csekket szeretnél. 39-ig ingyen téphetsz át rajta, onnét már 30.000.
Részletesen:
Megengedett legnagyobb sebesség: 30 kmph
Büntetés:
39-45 kmph: 30.000
45-48 kmph: 40.000
48-54 kmph: 60.000
54-60 kmph: 90.000
60-75 kmph: 130.000
75 kmph fölött: 300.000p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
uborka3
tag
válasz DigitXT #11534 üzenetére
Két külön veleményen vagyunk, de ez már igy marad!
Nem akarom fejben tartani, hogy egy kinek adtam oda a kocsit egy hónappal ezelőtt, nem akarok papirokat irogatni , nem akarok senkire terhelőt mondani, sem családtagra, sem barátra. Oldják meg ott a helyszinen ahol történt a dolog!
Ne értsd félre nem a gyorshajtókat védem, csak tudod az " elv " ami zavar.
A vasúti átjáróba ha 31 -el haladsz az semmi, nem 300000.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz uborka3 #11533 üzenetére
Az fizessen aki az elkövető, és ne az akinek köze nincs hozzá.
Miért, most nem az fizet? Nem hiszem, hogy sokan átíratnák a kocsijukat - ahogy céloztál rá - egy hajléktalan nevére, hogy az majd "röhöghessen a büntetésen". Már csak azért sem, mert ilyen esetben simán el tudnám képzelni, hogy ha nem tud fizetni, árverésre bocsájtják az "autóját", a trükkös fiú - az elkövető - meg ezzel mégnagyobbat bukik.Vagy mire gondoltál pontosan? (Pl. arra, hogy a cég kifizetheti a dolgozója helyett? Na igen, ott lehet, hogy el van cseszve a dolog, hogy a tulaj a "felelős", ami ezesetben ugye jogi személy... Viszont ilyenkor szerintem azért "húzzák a szájukat" a cég vezetésében, és ha sok ilyen eset fordulna elő, akkor pl. inkább elveszik az autót a notórikus gyorshajtó alkalmazottól. Vagy ez nem lenne logikus lépés?)
Btw. írtad, hogy "nyomozzák ki": mit nyomozzanak rajta? Az autó tulajának már csak van fogalma róla, hogy ki vezeti az ő autóját... Ha nem ő volt, megmondja, és akkor az perkál, aki az elkövető volt. Ez az egész ugye arra ment ki, hogy azt ne mondhassa, hogy "nem én voltam, hanem egy családtagom, akire nem vagyok köteles terhelő vallomást tenni"... Mert akkor senkit nem lehetett büntetni, ill. ezzel jobb belátásra bírni - már ha a büntetés eléri a célját. Azért a 300K-ra elég sokan "felkapták a fejüket", szóval valamennyit csak segít. (Az más kérdés, hogy ha vasúti átkelőn 30 helyett 31-gyel mész át, és kapod a 300K-s csekket, az mennyire igazságos - semennyire -, vagy helyes eljárás - teljesen rossznak tartom -, de hát most már ez van: nagyon oda kell figyelni... Meg benne van sok buktató, kint felejtett táblák problematikája, stb. De azt már mondtam, hogy azért 200-zal - vagy városban 150-nel - marhára nem véletlen megy az ember, tehát a büntetés abszolút jogos, és talán visszatart embereket az állatkodástól.)
-
DigitXT
nagyúr
válasz uborka3 #11529 üzenetére
Attól, hogy édesapám vezeti a (céges) autóját még nem vagyok kiskorú...
És nem, nem vélekedek másként: aki száguldozni akar, menjen versenypályára.Szerk: minden tiszteletem a versenyzőké, de azok, akik csak azért tolják 200 fölött, mert "ők megtehetik", és nem mérik fel az ezzel okozott veszélyhelyzetet nem azok, és véleményem szerint nyugodtan perkáljanak. Ha más nem, majd ez segít lecsillapodniuk.
Szerk: egyébként (más téma) ha ma nem állok meg a - nekem - zöld jelzésnél, a kijelölt gyalogátkelőn, úgy keresztüljön rajtam a barom Renault-s, hogy csak... És nem rákanyarodott az útra, tehát még talán át sem mehetett volna (mondjuk elég fura kereszteződés/átkelő ebből a szempontból), mindenesetre egyszerűen lesz*rta, hogy én megyek át a zebrán... Basszus, ha a zöld jelzésnél a zebrán nem lehet átmenni az úton, akkor hol? Sajnos mindig akad egy-egy "állat"...
Másik zebrás sztori tegnapi: nyitott sportkocsi a Mammutnál, benne két f*sz, lassan jönnek a lámpa felé (utolsóként), majd mire látják, hogy nekik már "beérett" a lámpájuk, nagy gáz, csikorgó kerekek, és keresztül a zebrán (ekkor váltott a gyalogosoknak zöldre): hát nem az a klasszikus, ezen a sárgán még átmegyek eset volt. Simán büntetném az így állatkodókat is, szerintem ha elég sokat fizetnek visszavesznek egy picit. (Vagy ez csak vágyálom?)
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz uborka3 #11527 üzenetére
Az engem se zavarna, ha csak gyorsabban megy, de a bömbike majdnem belénkszállt (apukám vezetett, félrerántotta előle), az meg tolta tovább, mint az őrült.
Egyébként meg igenis fizessen valaki, mert akkor talán elgondolkodik.
(Ha ő volt, akkor azért, ha nem ő volt, akkor meg azért...) Eddig az ment,
hogy családtag ellen nem kötelezhető tanúvallomásra: nincs mit nyomozni. -
uborka3
tag
válasz DigitXT #11525 üzenetére
Egy kicsit igazat adok neked, bár nem értem miért jó az, hogy valaki fizessen!
Mint az oviba, akkor mond meg, esküdj, apád-anyád életére hogy ki vezette, mert ha nem akkor...! Hát tudod mit..., az a dolga hogy keresse meg , nyomozza ki!
Engem pl. sosem zavart, ha valaki gyorsabban ment nálam! -
dragonfx
veterán
ő pattog itt 2.4es accorddal..jah jahh 50nel megy mindig ...én is 50nel megyek csak súrólva felüüről....súrlódási határ=???
Amugy nekem volt már 4xes szorzóm is..de ebben I_am vezet itt asszem :DDNem baj lesz még sor6....akkor csak 50nel fogok fogok menni (1esbe)
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz uborka3 #11523 üzenetére
Ha büntetőpontoznak, nem teljesen mindegy, ki követte el...
Ha vkinek meg csengetnie kell, előbb-utóbb nem fogja engedni,
hogy a tulajdonában lévő autóval ilyen büntiket szedjenek be...
A hajléktalanos példád szerintem azért nem egy általános eset.nem is annyira extrém ... kulturáltan nem is veszélyes
Pont ez a gondolkodásmód változik meg a "kaszálás" hatására.
Múlt hétvégén mentünk a pályán: egy, azaz 1 száguldozó balfék
volt - az is BMW-s, natürlich -, a többiek mentek 130 körül. -
uborka3
tag
válasz DigitXT #11522 üzenetére
Szerintem meg pont igy nincs! Ha mindid az fizetne aki elkövettte akkor igen, de igy hogy valaki fizesssen és teljesen mindegy ki követte el ... Ez csak pénzről szól! Az aki a városban 150 -nel közlekedik tényleg egy barom, de lehet hogy a jármű X.Y nevén van / kukás , hajléktalan / neki kiküldik a büntit, ez meg csak röhög rajta. Ha valaki az autópályán 200 -t megy az nem is annyira extrém / azért ott a feltételek megvannak /, kulturáltan nem is veszélyes. Hogy nem lehet inkább gazdasági okai vannak, az üzemanyag drága, és nincs belőle túl sok már!
-
DigitXT
nagyúr
válasz bandus #11512 üzenetére
Szerintem azért ennek van foganatja: 300K nem kis pénz, emellett büntetőpontot is kap. Épp ma hallottam egy sztorit, hogy az ipsét 200-zal meszelték le valamelyik pályán céges autóval. Az egy dolog, hogy a cég kicsengetheti helyette a büntit, de a pontokat nem lehet a cégnek adni, az emberünknek meg már csak egy pontja van: most akkor meggondolhatja, hogy ráfogja-e valamelyik családtagjára, és megmarad a jogsija, vagy bevallja, és bebukja (kipontozódik). Szóval ilyen extrém esetekben (mert ugyebár véletlenül nem lehet 150-nel menni 50-es táblánál, ill. 200-zal az autópályán) simán jogos a dolog, és nem csak a "lehúzás" miatt: tán még eredményes is.
-
Integra
titán
válasz uborka3 #11514 üzenetére
evidens, de engedtessék már meg, hogy az extrém barmot én is ledudáljam
bár nagyon ritkán nyomom, mert annyira herélt hangja van a honda dudáknak gyárilag, hogy iszonyat..
kéne rá valami brutális egy amerikai cirkálóból.. na attól még a szar is a seggükbe fagyna..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bandus
veterán
válasz tiv83us #11510 üzenetére
normálisabb helyeken így is megy szerintem vagy legalábbis nálatok nem hinném, hogy kapna egy csekket egy ksi ejnyebejnyével, de itt csak a lehúzás megy.. akit egyszer így elkapnak, azt elkapják máskor is, és az ismét pénz..
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tiv83us
veterán
"Múlt hét pénteken Miskolcon egy motorost mértek be, ő a megengedett 50 kilométeres sebesség helyett 148-al száguldott. A bírság ebben az esetben a maximális 300 ezer forint lesz."
Az ilyen barmot, nem csak hogy 300k-ra buntetnem, de a jogsijat minimum 2 evre be kellene vonni...
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
mezis
félisten
válasz tiv83us #11496 üzenetére
Én 25-30 évvel ezelőtt Drezdában (DDR volt még) találkoztam hasonlóval: A hármas jelzőlámpa mellé "kiegészítő lámpa" funkcióval odaraktak egy jobbra zöld nyíllal festett kerek bádogot és ez azt jelentette, hogy ha nem zavarod a keresztben elsőbbséget élvező forgalmat, gyalogosokat, akkor mehetsz.
Nagyon ésszerűnek, praktikusnak találtam.
A jobbra zöld nyilas lámpa egyébként számomra nem teljesen korrekt, valamilyen távolságból még látom, hogy zöld, aztán nézem a gyalogosokat, egészen visszafelé, járdára is (jöhet biciklis is !), aztán közben kihuny a zöld minden egyéb figyelmeztetés nélkül, én meg bekanyarodtam piroson. Aztán, ha ezt a szerv dokumentálta, fizethetek... Szerencsére ez utóbbi még nem fordult elő.
/Tudni kell, hogy USA-ban - ha ezt kulon jel nem tiltja - piros lampanal bekanyarodhatsz jobbra, csak teljesen meg kell allni - mint stop tablanal - es termeszetesen szet kell nezni./
mezis
-
Integra
titán
válasz uborka3 #11506 üzenetére
mert a gyalogos, ha nem a zebrán akar átmenni, akkor egészen elképesztő esetekben és helyeken és forgalomban próbál meg magának utat törni az utakon, továbbá ha véletlen elütöd, úgyis te leszel a hibás.
ezért....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Integra #11501 üzenetére
Mig meszebb vagyok a zebratol villantok,hogy induljon meg,jobban eszreveszik mint a kicsi kacsom dugdosnam kifele az ablakon 30m-re a zebrától.A zebra előtt már integetek,3 meterre talán a nyugdíjasok is ellátnak.
Tökmindegy észreveszi-e a gyalogost az autósok 80%-nak áll feljebb,ha át akar menni a zebrán akárki is.
Én attol maszok falra,ha valamelyik gyalogos koma 2 zebra között,vagy esetleg csak úgy szimplán az úttesten átkelne (nem,nem keresztezodeseknél) és még neki áll feljebb,ha ledugatom...Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest