Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dragonfx

veterán

válasz I_Am #11597 üzenetére

de szerintme te is soxor fizethettél volna ha ezt az elvet alkalmazza mindneki.... :K ..ha majd azt is hozzáírod a hsz.hez figyu felnyomtama pözsós arcot de 2 hónappal ezelőtt lecsekkoltam én is az 50k-t mert köcsög módón megtettem hasonló szitut én is......ez esetben tényleg tiszta sor.

Amugy ma>>jövök le keleti nál a felüljáróról...troli ott áll..kis punto mögötte octavia szinte már éreztem ki fognak jönni de csak ugy szolidan kicsit a félsávomat elfoglalva index nnélkül..persze hogy amikor doaérek akkor rántják kifelé 2 választásom volt..1 összemegyünk...2 átlképem a záróvonalata szembejövő sávba haladva szabályt sértve....utobbit választottam..ok tudom bünös köcsög bmw-s voltam.dobjátoka köveket. :R

#11598>>ámmen :R ..gyenge láncszem vagy a közelekedési mátrixban.
    11599>>én az uton mentema járdáról léptek le az utra lényegtelen.majd egy 7es bömis iylne esetben nem rántja félre mert lexarja őket és besneka bokorba legközelebb megggondolják. :R ..és persze még ezekutn az összetört lámpáért ő fog kiszállni és pár nyakast leosztani a figyelmetlen csíráknak.ez kell ebbe az országba kellenek ilyenek, mert különben mindneki tul sokat hisz magáról..így tán megtanulja egy részük.

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés