Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
de szerintme te is soxor fizethettél volna ha ezt az elvet alkalmazza mindneki.... ..ha majd azt is hozzáírod a hsz.hez figyu felnyomtama pözsós arcot de 2 hónappal ezelőtt lecsekkoltam én is az 50k-t mert köcsög módón megtettem hasonló szitut én is......ez esetben tényleg tiszta sor.
Amugy ma>>jövök le keleti nál a felüljáróról...troli ott áll..kis punto mögötte octavia szinte már éreztem ki fognak jönni de csak ugy szolidan kicsit a félsávomat elfoglalva index nnélkül..persze hogy amikor doaérek akkor rántják kifelé 2 választásom volt..1 összemegyünk...2 átlképem a záróvonalata szembejövő sávba haladva szabályt sértve....utobbit választottam..ok tudom bünös köcsög bmw-s voltam.dobjátoka köveket.
#11598>>ámmen ..gyenge láncszem vagy a közelekedési mátrixban.
11599>>én az uton mentema járdáról léptek le az utra lényegtelen.majd egy 7es bömis iylne esetben nem rántja félre mert lexarja őket és besneka bokorba legközelebb megggondolják. ..és persze még ezekutn az összetört lámpáért ő fog kiszállni és pár nyakast leosztani a figyelmetlen csíráknak.ez kell ebbe az országba kellenek ilyenek, mert különben mindneki tul sokat hisz magáról..így tán megtanulja egy részük.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Linux kezdőknek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest