Új hozzászólás Aktív témák
-
pandur99
aktív tag
válasz Oliverda #67133 üzenetére
Az a helyzet, hogy nem mindenki gazdag, aki fórumozik és egyes honlapokat nézeget. Sőt még az sem, akinek milce van. Az meg, hogy sajnálom az 1-2000 Ft-ot, tiszta demagógia. 1000 Ft ide, 1000 majd egy másikra, mert ha nálatok beválik, akkor más miért ne kérjen? Aztán lassan 10-20 ezerbe kerül csak néhány honlap olvasása. Plusz az internet havidíja. Meg kell ezt oldani másként, mint ahogy mások meg is oldják. Ha meg ráfizettek, hát akkor valamit rosszul csináltok. Ha ez nem, lesz majd másik. Mert ha valahol űr támad, azt biztosan betöltik.
Ne vegyél kutyát! Fogadj örökbe!
-
MrChris
nagyúr
válasz Oliverda #67133 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Kivéve az utolsót és azt nagyon jó lenne moderálni! Szerintem a felhasználók töredéke rendelkezik '100 millás lakással, 20 millás kocsival, 2 millás fotóscuccal, meg 1 millás notebookkal'. Ha ez az általános akkor egy nagyon-nagyon gazdag jóléti országban élünk csak én vagyok kivétel. De ha a szarrágásra akartál utalni az se országspecifikus. Ha hazánkra szerinted ez a mentalitás jellemző és ilyet le lehet nyugodtan következmény nélkül írni, akkor más is nevezhet meg országot társítva kollektív csúnya mentalitással, tulajdonsággal, általánosítássall? Természetesen bármilyen negatív következmény nélkül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hálózati / IP kamera
- Rainbow Six: Siege
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...