Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz aginor #102107 üzenetére

    “Ez butaság, de látom, azóta ők is rájöttek.”

    Igen, Te ezekről lemaradtál, azóta minden megoldódott. A mintapéldányt visszavittem, ha valaki meg akar bizonyosodni milyen a 40-150/4, az megteheti. Ezúttal pedig korrektnek gondolom azt is megemlíteni, hogy a Mintabolt segített volna a lehető legjobban megoldani a helyzetet, de végül elálltam a terméktől.

    Lakásfelújításnak épphogy vége (aki ilyet végig csinált napjainkban, az nem akar egy jó ideig semmi negatív dolgot magára venni), szóval nem akartam vállalni egy újabb példány megnézését. Mindenképp le kell nyugodjak, addig használom azt, amim van, maximum megcserélem a nyaralásokat és nem sivatagba meg magas hegyre megyek velük.

    Viszont ez egy jó időszak is egyben arra, hogy mélyrehatóan megnézzem a konkurenciát is, mert évek óta nem volt lehetőségem, sem időm fejlesztésbe fogni. Azóta esetleg változhatott pár dolog. Gondolok itt olyasmikre, hogy pl. A Fujifilm vett egy Olympus gépet és rájöttek, hogy az IBIS jó. :R
    Vagy a Sony végre gyárt normális ergonómiájú gépeket, esetleg a Pentax Milc-et… Ebből az elsőt el tudom képzelni, de a többit is kiderítem. Aztán ki tudja, lehet találkozunk még MFT-s ügyek kapcsán.

Új hozzászólás Aktív témák