Új hozzászólás Aktív témák

  • yle_greg

    tag

    Uj Pana objektiv a lathataron:
    https://www.43rumors.com/leaked-images-and-specs-of-the-new-leica-dg-vario-elmarit-12-35mm-f-2-8-asph-power-ois-lens/

    Nem tudom, hogy mit gondoljak. Egyreszt biztosan jo lesz, de masreszt ez konkretan a harmadik valtozat a 12-35/f2.8 -as objektivbol.
    Az elozoek is jok voltak, igy olyan hatalmas fejlodesre nem szamitok. Az MFT eleterzes sem erosodott, nem lett se kissebb, se konnyebb, a merete osszevetheto a 12-60 -al, ahol a plusz zoomert fenyero vesztessel fizet az ember. De meg a 10-25 -hoz kepest sem egy palacsinta, cirka fele sulyban van, es meretben is cirka fele. Arban majd meglatjuk, valszeg az is ott lehet, ha mondjuk 300-350 ezer Forint lesz. A 43rumorsrol egy osszehasonlito kep:
    https://camerasize.com/compact/#888.626,888.625,888.829,ha,t

    Ebben a tartomanyban mar Dunat lehet rekeszteni obikkal. Vajon az uj elessegalito rendszer a letjogosultsaga ennek az obinak? Vagy valami mas? Lehet, hogy csak mert olcso a fejlesztese, leven joreszt atcimkezes meg tupir, meg fw frissites, es mehet a sajtotajekoztato, hogy hu de innovativak vagyunk? Nekem valahogy nem olyan izgalmas ez az obi.

    A nyelvtannaciknak uzenem, hogy en trafok, te trafsz, o pedig trafik. Erted? Igen? Akkor ez kiallta a gyakorlat probajat, karoghatsz amit csak akarsz. :-)

Új hozzászólás Aktív témák