Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz istnag #49314 üzenetére
1- A rendszer frissítést (kifejezetten főverzió) nem tiszta telepítéssel, hanem ráfrissítéssel rakod föl.
2- Nem elég gyors SD-re, vagy pendrivera telepíted az appokat
3- Az alkalmazásokat külső forrásról töltöd rá. (értem én arra, hogy nem teljesen kompatibiliseket raknak föl)
4- Túl sok alkalmazás párhuzamos futtatása. (kevés szabad memóriás telefonoknál szoktak panaszkodni, aztán megnyitom a böngészőt, és egy rakat oldal párhuzamosan be van töltve...)Az androidra úgy kell tekinteni, mint a windowsra (szerintem) foglalkozni kell vele, az alkalmazásokat helyenként kalibrálni kell, a fölöslegesen futókat kilőni ilyenek. Ha valakinek erre nincs ideje válasszon másik rendszert, de ha foglalkozik vele az ember, és az előbb említett leggyakoribb hibákat nem követi el, akkor meghálálja a droid, és tökéletesen az ember keze alá dolgozik.
Nem vagyok nagy telefon guru, de egy end-user-nél többet tudok, és eddig leginkább ezek voltak a hibák azoknál, akik hozzám fordultak. De én például nem halottam soha panaszt arra, hogy egy normálisan használt nexus laggolna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest