Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz79
őstag
Találtam 1 ilyen készüléket is. Vélemény?
LG D605 Optimus L9 II
Jobb mint az Lg optimus F6?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
w333
félisten
válasz juhaszdavid #48991 üzenetére
Havernak ilyen telefonja van és minden ok, szerintem kevered az SP -vel
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
Volt ilyen telefonom ... nagyon nem ajánlom
(#48986) Krisz79
GSM bolt, vagy használtan gyári garanciával (ritkább mint az N4)
(#48987) juhaszdavid
Volt S3 LTE telefonom, nem olyan rossz az de a készülékház nagyon gagyi és sérülékeny hajlamos a kopásra (kb. 2-3 hónap) mindenképp kell hozzá egy tok, a kijelző nem rossz de kicsit szőrös (pixeles) sAmoled és elég hajlamos a beégésre (garanciában cserélik) amiben jó ez a telefon az a kamera, a 2GB/RAM és a prémium garancia kb. ennyi !
Tudom hogy drágább, de én inkább az Xperia Z -t választanám !
(#48988) csibabu
LG Optimus F6 !
(#48989) ricsiii01
Honnan vennéd ?
[ Szerkesztve ]
-
csibabu
tag
Gondolkozok az lg optimus f6 és az ace 3 lte között előfizetéssel lenne és havi 1000 forint lenne a különbség a kettő között
iPhone 14 Pro
-
juhaszdavid
újonc
Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni,új telefont szeretnék vásárolni hosszútávra.Eddig amivel szemezek az a SGS3 LTE-s változata.
Használom a mintát,úgy átláthatóbb lesz
- Árkategória.: 70-90.000 ft
- Használt vagy új : Új
- Hol vennéd meg? Szolgáltatónál
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszútávra szeretném,2 évre minimum
- Mire használnád? Fotózgatni(persze nem akarok ilyen telefonos fotós lenni)Az első kameráját szeretném ha nem ilyen VGA lenne,a mostanin is az van,és szeretnék ezen is újítani) Játszani akár komolyabb játékokkal is,emellett viber stb.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Csak androidui. a kijelzőméretnél pedig nem szeretnék kisebbet kb. 4,5-nél.
Köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Lg optimus G-re van jó tipp hol lenne érdemes keresni jó áron?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
DS39
nagyúr
a ZTE Grand X IN mennyire vállalható telefon? (a topikja elég kihalt)
(edigiben most 30k) -
TirGael
tag
Sziasztok
Gyors segítség kéne, szó szerint. Leadtam a telefonom ma szervizbe, és kb 3 hétig nem is kapom vissza. Némi nem törődömséggel beraktam az állandó csere telefonként működőbe a SIM-et, ami természetes ma egy telefonhívás közepén jött rá, hogy többet ő sem szeretne működni. Nekem meg a hétvégén dolgozni kell, telefon nélkül meg gyakorlatilag nem lehet.
Legkésőbb holnap kell szereznem egy telefont, ami működik Telekomos kártyával, fut rajta a gmail, a facebook messenger alapszinten és működik rajta az istenverte mikrofon. lehetőleg max 20k, használt is jó, prohardverestől a legjobb, budapesten.
Blackberry tán előnyben a qwerty miatt (meg mert abban a hitben élek, hogy akadás mentesen működik).Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
válasz norbert1998 #48976 üzenetére
Köszi, akkor egyelőre várok.
Az ár nem azért probléma, mert nincs rá lé, hanem mert nem akarok annyit telefonra költeni, szóval részletre biztos nem venném meg. Reménykedek, hátha voda úgy dönt és felveszi a kínálatábawww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
galaxys80
veterán
Annyira nem érdekel, hogy nekiálljak nyomkodni.
Nálam a Nexus készülékek nem játszanak.
Ettől függetlenül továbbra is nehezen tudom elképzelni, hogy az N4 jobb lenne kijelzőben, mint az N5.
Amit meg az aksiról írsz továbbra sem mérvadó.
Egyáltalán nem mindegy, hogy XY kijelző időt mivel érünk el.
Akkor lenne mérvadó, ha a két készüléket teljesen ugyan arra használnánk egy merülési ciklus alatt. -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Várom - várom a Lumia 630-at de kellene valami alternatíva ha esetleg nem felelne meg.
Wp mobilt szeretnék.
Minimum :
1Gb ram,
1.2GHz dual proci,
micro sd bővíthetőség,
4Gb belső memória,
autofókuszos kamera (vakku mindegy),
FM- rádió,
4.2 - 5 colos (szép) kijelző,
gorilla glass,
1 - 1.5 napot azért bírjon az akku (ha cserélhető az nem hátrány).Ha van ilyen telefon akkor tudnátok ajánlani?
Köszönöm!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
norbert1998
nagyúr
válasz raczger #48970 üzenetére
a z1c-t megközelíteni sem tudja semmi, a mérete miatt, akkorában a legerősebb talán az sp meg az s4 mini, viszont én azt mondom,, hogy várj a z1c-re, pl vehetsz egyet függetlenül is, rengeteg helyen lehet részletre fizetnii, vagy akár, igen használtan is, ha nem jön be a voda
-
jooker82
nagyúr
válasz Krisz79 #48971 üzenetére
Én úgy tudom,hogy az LG leszervizeli igy is,őket nem érdekli,hogy telenoros,vagy független,ha van róla garipapirod,leszervizelik.
De a nextellel is jól jársz,irtam,hogy kérdezz rá van e fekete nekik,mert 3 napja onnan vettek feketét és én akkor is csak fehéret láttam a weboldalukon.De,ha a telenor mellett döntesz,akkor kérdezz rá előtte az LG-től,hogy ha hivatalosan függetlenited a telenornál és egy lg szervizhez fordulsz elfogadják e a garanciát...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
fireman123
őstag
válasz Krisz79 #48971 üzenetére
Köszi az infót.....ha ugrik a gari akkor sajnos engem sem érdekel a Telenor-os függetlenítés.....a linkelt helyen érdekes módon 4 gb memóriát írnak, pedig 8 gb kellene legyen......és hát fekete lenne a kívánatos
...közben most vettem észre, hogy a link a nextelshop tárolt változata...onnan pedig már törölték....
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
válasz fireman123 #48968 üzenetére
Azt az infót kaptam a telenorba,hogy tudja a szerviz hivatalosan.
De garanciavesztéssel jár.
Úgyhogy pasz.
Igaz Nekem kicsit vastag a telefon.
Néztem még Sony Sp-t.
Meghát G2-t. (komoly.)Erről vélemény? Innét?
Vagy ezt tudja az F6?Esetleg innét lehetne feketét,de nem látok.:
[link][ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
raczger
őstag
Már egy ideje gondolkozom azon, hogy lecseréljem a 3 éves Motorola Defy-omat. Meg is örültem, hogy jön a Xperia Z1 Compact, csak hogy pont vodás vagyok és náluk venném előfizetésre, csak nem nagyon akar megjelenni.
Szóval max 80k-ért (Voda előfizetésest) milyen telefont ajánlanátok, ami leginkább hasonlít tudásra a Z1C-hez? Jó lenne egy nem túl nagy vízálló okostelefon. Vagy esetleg még várjak, amíg használtan meg nem kapom ennyiért a Z1C-t?[ Szerkesztve ]
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nővérem 25e jó magyar forinért, de legfeljebb 27-28e-ért szeretne venni független okostelefont. Az okosfunkcióknál fontosabb lenne (mondom én) a megbízhatóság és relatív sebesség, főleg hanghívás, SMS és némi zenehallgatás lenne a használat, ritkán böngészéssel stb. Azért olyan platform kellene, ami egy offline BKV menetrendet futtat, nem lenne rossz egy SD kari hely se. Kedves segítségeteket kérném, fórumtársak!
-
norbert1998
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz Krisz79 #48955 üzenetére
Nem,a vodafone túl drága a kártyás árakban.
Irtam,hogy az F6-ot vásárold a telenortól és ott kérd a függetlenitést,többen is igy csinálták és hivatalos,a garancia sem vész el.
aksiban is jobb az F6,meg nagyon gyors és lényegébe hibátlan teló,mindenki dicséri.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Következő hónapban telefont szeretnék venni és nyilván nagyon fontos döntés lesz hosszútávra, mert vagy egy S5 vagy egy Note3 lesz.
Amiért segítségeteket szeretném kérni, az az, hogy specifikáció szinten én alig látok eltérést a 2 készülék között... ha jól tudom pl a note 4x2,3GHz-en megy az S5 4x 2,5... note3 13 megapixeles az s5 16... egyik 64GB bír kezelni az s5 már 128at... + s5ben visszatér az rds rádió...s6 5,1' míg a note 5,6' ha jól tudom.
A gondom az, hogy nem akarok melléfogni...note3-at láttam most egy rendezvény alatt működés közben és utólag hogy milyen képeket és videót tud készíteni és ez számomra csoda volt.Viszont itt van már az S5 is... olvastam a kameráját mindkettőnek..zoom stb leírás..jó igen s5 már akár 4k-ban is tud felvenni, viszont itt láttam egy komoly dolgot...a note3 a full hd-t 60fps-el veszi..viszont az s5 oké tud felvenni 4k-t 30fps-el...de leírás alapján ő a full hd-t is 30al veszi.... de ő miért nem tudja mint a note a 60-at??
+ kamera, mármint vaku, zoom, fókusz stb megegyezik kb vagy azért aki ért hozzá lát eltérést?
Ezekben szeretnék kicsit elmélyülni és segítséget kérni attól, akinek esetleg már van s5 vagy keni vágja a témát...mondom számomra a kijelző kérdése szerintem mindegy lenne...0.5" szerintem eléggé kis szerep ebben a kérdésben... azt akarom megvenni amelyik szerintetek jobb.+ aksi szinten szerintetek az s5 mit bírna? én csodálkoztam, hogy a note 3 azzal a ba**ott nagy super amoled kijelzővel mit ki nem bírt, pedig aztán kapott képkészítést + videózást rendesen... ok gondolom testesebb aksi fér el benne a mérete végett ( ha jól tudom 2800 és 3200 a másik ), de ezek alapján mire számíthatok az s5nél esetleg?
Köszi előre is!!!
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
w333
félisten
válasz galaxys80 #48956 üzenetére
Már többször is élőben össze lett már hasonlítva, ha nem hiszed menj el a MM. -be és hasonlítsd össze a kijelzőket, az akku pedig a N5 esetében +200mAh viszont a kijelző FHD és sokkal többet eszik, de ezt a képeken is láthatod ...
N5 kijelző 53% míg az N4 kijelző 35% és ott a +1 óra kijelzőhasználat[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
-
w333
félisten
válasz galaxys80 #48953 üzenetére
Nekem a kijelző kicsit fakóbbnak tűnik Link és Link !
És ez a N5 kijelző bevilágítás Link is kicsit szomorú
Az akku pedig így alakul a valóságban:
Persze ezen kívül nagyon jó a N5 telefon és nem fikázni akarom, de ezekkel bizony együtt kell élni, megint azt tudom csak mondani "kinek mi a fontosabb"
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz galaxys80 #48949 üzenetére
a nexus 5 kijelzője gyengébb, mint például a g2-é.
az akkumulátort én sem, egyik nexus típust sem sorolom a jobbak közé, legalábbis elmaradnak a többi említett típus mellett.w333; nem akarom egyik üzlet hírnevét sem rontani, de legalább itt a fórumon olvasson utána az ember, a part nero esetén is van nem egy negatív tapasztalat; link
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
w333
félisten
válasz Bigemperor #48946 üzenetére
Kérdés hogy be mered vállalni a bolti garanciát ?
A PartNero visszajelzések alapján elég korrekt, viszont mivel elég "bestbuy" a Nexus 4 így szépen megemelték az árát 77 -ről 87k -ra ! még annyit hozzátennék hogy a N4 topikból kb. a felhasználók 90% tőlük vásárolta, köztük én is
Ez a függetlenítés dolog, sajnos nem egy olcsó mulatság
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Ez Engem is érdekel az optimus F6 esetében.
Telenor/feltöltőkártya/hivatalos függetlenités Náluk.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
-
legenda
én még nem találkoztam olyan telefonnal, amelyik mindenben jobb más típusúaknál, mindegyiknél vannak kompromisszumok, és itt jön képbe az, hogy kinek milyen elvárásai vannak, milyen szempontok fontosabbak, és mit hajlandó beáldozni.
a nexus típusok minden szolgáltatónál - már amelyiknél aktuálisan lehet kapni - függetlenek, de függő telefonokat is függetlenítenek, viszont konstrukció függvénye is, nem mindegy, hogy előfizetéses vagy feltöltős vásárlás, az árazás is annak függvényében alakul, hűség alatt drágább, jellemzően a kapott kedvezményt ellensúlyozó kötbér miatt
a telekomot tudom hirtelen fejből;
domino csomagnál bármikor feloldják a hálózati korlátozást 25 e ft ellenében.
előfizetés esetén a hűség lejártát követően 15 e ft, hűség alatt hozzáadódik még a kötbér is az írt összeghez, ami azonos az akció során kapott kedvezménnyel.
minden szolgáltatónál szerepel a hálózati korlátozás feloldásának összege, a kapcsolódó díjszabásban.
a jótállás minden esetben megmarad, mivel legális a hálózati korlátozás feloldása.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Ezért is írtam hogy ez az én véleményem, pl. Nexus 4 -hez képest akadós nagyon is, én már olyat is olvastam hogy valaki visszaváltott G2 -ről a Nexus 4 -re mert sokkal jobb / smooth a rendszer
A Knox pedig megint egy olyan dolog hogy van akit nem érdekli de van akit igen, ezért is nem tudom hogy neki mi a legfontosabb szempont, majd eldönti
-
Bigemperor
senior tag
A konzekvenciám: nincs jó mobil, csak olyan, ami kevésbé rossz másoknál, bizonyos szempontok szerint.
A Nexus 4-et sajnálom, hogy korábban nem mertem bevállalni, most vagy aranyáron van, vagy kétes garancia mellett.
Csak új jöhet szóba.
Még egy kérdés: Ha függőt (kártyásan) veszek, minden szolgáltató függetleníti, ha igen, hol lehet utánanézni, hogy mennyiért, vagy van egy általános összeg? Ekkor hogy alakul a garancia kérdése?
köszi. -
legenda
az akadós rendszert nem értem s4 esetén 4.3 óta, nem akad az, bár viszonyítás kérdése, valaki azért ment át g2 után one alá, mert szerinte a g2 is akad, pedig azzal sem igazán van ilyen gond - igaz, gördülékenyebb a one, de mindegyiknél túlzás akadásról beszélni, ha szoftveresen rendben van rendszer.
a knox annak probléma, aki buherálni akarja a rendszert.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Bigemperor #48940 üzenetére
Ha már a legkisebb kompromisszumnál tartunk ... Neked mi a fontos
Nexus 5
Pozitív : smooth és friss rendszer, jó kamera !
Negatív : kijelző, akku, anyaghasználat !
LG G2
Pozitív : szép kijelző, akku, jó kamera !
Negatív : anyaghasználat, szoftverfrissítés !
Galaxy S4
Pozitív : jó kamera, prémium garancia !
Negatív : anyaghasználat, akadós rendszer, Knox !
Nexus 4
Pozitív : smooth és friss rendszer, anyaghasználat, jó akku, kijelző !
Negatív : átlagos közepes kamera, bolti garancia !
Nekem ez a véleményem, az összes készülék már megfordult a kezemben, némelyik készülékek több napíg is
A döntés rajtad áll, mi a legfontosabb szempont, tökéletes telefon nincs ...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
ahogy írtam is, szerintem a g2-t nézd meg először, ha az megfelelőnek tűnik, akkor érdemes abban gondolkodni, jó ár/érték arányú, de ha nem jön be valamiért, akkor az s4 is megfelelő lehet.
a one anyaghasználata jobb - bár a ház és a hangerőszabályzó hajlamos kopásra -, a rendszere pörgősebb, viszont kamerában eléggé elmarad az említettek mellett, és azért nem is írtam, mert a kamerát is írtad, mint szempontot, és ha a nexus 5 amiatt nem jó, akkor a one pláne nem okés.
a z1c szerintem jó készülék, erős hardver a kis kijelzős szegmensben, ami ritka android fronton, de valóban nem olcsó.
a minik sem annyira rosszak, ha kellően olcsóbban beszerzi az ember, mint a nagytesót.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
doki23
csendes tag
Hello! Partnero, vip phone, xxl közül melyiket ajánljátok? Garancia, korrektség stb. Vagy esetleg más alternatíva?
-
w333
félisten
Ezek közül szerintem az LG G2 !
És a 70-100k árkategóriában, még mindig a Nexus 4 uralkodik !
Ha kell a stock-smooth rendszer, még a Nexus 4 is bőven jó választás Link
(#48942) doki23
Partnero / B-tel
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Köszönöm!
A Nexus 5 -a kategóriájához és árához képest!- sajnos olyan játéktelefonos hatású, persze nyilván erős és jó támogatottságú, na de azért, na.
Ebben a szegmensben Neked melyik tűnik a legkisebb kompromisszummal elfogadhatónak?
G2, Nexus 5, S4, esetleg más? A HTC One is drágább, a z1 és z1c is túlzás szerintem.
A minik (S4, majd G2) meg erősen butítottak ezekhez képest. -
legenda
válasz Bigemperor #48902 üzenetére
szia,
nehéz döntés lehet, mert anyaghasználatban már tényleg más a nexus 5 és a g2, mint az elődeik (nexus 4 és g), műanyagosodtak rendesen, és jöttek is a társuló problémák, a hátlap recsegése, de még olyan hozzászólást is találni a nexus 5 témában, akinél futás közben szétnyílt a nexus 5, bár a visszapattintás megoldotta a dolgot.
igaz, a g2 és a nexus 5 sem mindegyik recseg, darabja válogatja, valakiknél először nem, aztán napok/hetek múlva igen, mások meg ellenkezőleg nyilatkoztak, hogy eleinte recsegett, de aztán összekopott.
az s4 szintén műanyag, és az is megrecsegtethető, bár az nem annyira, elég erősen kell tekergetni hozzá, illetve a keret is megkoptatható/lepattintatható, például egy problémás, nem minőségi autós tartóban.
anyaghasználatban és minőségben ezek valóban kompromisszumosak, pláne ha valakinek az üveg és a fém jelenti a minőséget.
kijelzőben és kamerában én sem a nexus 5 mellett döntenék, inkább g2 vagy s4 - bár utóbbinál már eltérő a kijelző technológiája is -, illetve akkumulátoros üzemidőben is a nexus 5 marad alul, jobb az s4, de a legjobb a g2.
a szervizes támogatás az, amiben az s4 a legjobb, ha valakinek ez is szempont.
azt javaslom, nézd meg és próbáld ki a g2-t, ha nem probléma a hátlapi gomb, megbarátkozol az anyagával és kinézetével, akkor bepróbálhatod, újabb és kicsivel erősebb, mint az s4.
az s4 is szerethető, azzal sem jársz/járnál rosszul, én 9 hónapig használtam örömmel, és teljesen kifogástalan állapotban adtam el, tehát annyira nem sérülékeny - bár vigyáztam is rá -, előtte az xperia z közel sem volt meg addig, korábban pedig iphone 4s volt, jelenleg iphone 5s, és még ezek között sem mondom problémásnak az s4 anyaghasználatát.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
w333
félisten
-
Morris
veterán
-
istnag
addikt
válasz #65577472 #48927 üzenetére
Épp ez az, kolléganőm mindennap valami új dologgal áll elő,hogy éppen milyen baromságot csinál vagy nem csinál az SP-je...
Ő sem megy fórumok közelébe,de már csak azt mondom neki mindig,hogy add el és vegyél egy másikat. álatlában a tulajok cáfolják,mert akinek van nem akarja még magának sem szeretné beismerni,hogy igen ez a telefon nem a legjobb választás volt,aztán mikor eladják és vesznek egy tényleg bugmentes telefonnak,akkor meg őrülnek és soha nem akarnak egy SP-t,de lehet még Sony-t sem. egyébként saját tapasztalat alapján nem ajánlom senkinek az Xperia Arc S -et az Xperia P-t sem,hogy a Sony vonalon maradjunk.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz istnag #48926 üzenetére
Legalább ennyien cáfolják az ellenkezőjét is. Az átlag SP user közelébe sem megy a fórumoknak, amíg nincs valami gondja, használja boldogan a telefonját. Így szaporodnak el a panaszok, de akinek működik, nem feltétlenül írja le, hogy nála minden rendben. Annyira azért nem tragikus a helyzet, mint amennyire ez bekerült a köztudatba...
-
Krisz79
őstag
Az Lg Optimuis F6-t hol lenne még érdemes keresni?
Nem találom a a nextel-nél sem már.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Bukk900
őstag
Itt egy friss cikk, ami körbejárja, hogy mit lehet kiváltani a mostani mobiltelefonok kameráival. Legalul vannak tesztképek is.
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #48902 üzenetére
Az előző hsz-ben folytatott okfejtésem kapcsán bárkitől várnék esetleges észrevételt.
Köszönet. -
Tomacko
őstag
válasz lsebestyen #47720 üzenetére
Szia !
Kifejtenéd miért is kifutott a P6, illetve honmnan szeded, hogy biztosan nem lesz rá KitKat ?
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
DS39
nagyúr
szerintem nem. és nem is fogja soha. egy kompakt gépnek a fő funkciója a fényképezés, a felbontás, az optikai zoom, a képstabilizátor, a benne található ccd minősége, mind veri még egy 200k-s mobilét is. egy telefon, egy mini számítógép, amivel lehet fényképezni, sosem lesz egy kategória a kettő.
konkrét telefont nem tudok, de itt nézd meg az összehasonlításokat, elég jól felmérhető, te milyen képminőséget szeretnél.
jooker82: de az nem a gyártó garanciája az a +1 év. (és valószínűleg csak a szoftveres részre értendő, ami a Telenorhoz tartozik, átdolgozott ROM miatt)
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
az hogy kivált-e egy laptopot, nagyban függ attól mire használod a laptopot.
ha csak arra amit a zárójelben írtál, azt már 2 éve is tudta egy középkategóriás teló/tablet.a fényképező egy necces kérdés, kinek melyik jön be, objektív tesztet ezzel kapcsolatban még nem láttam, de szerintem 60-65k körül már kapsz olyat, ami olyan képet, videót készít, amihez nem szükséges plusz eszköz egy nyaralásra pl.
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Mi az az árszegmens amiben olyan telót kapok, melynek vállalható a kamerája, mind fényképezésre, mind hd videó készítésre (persze ha telefonban van ilyen) mellette pedig min. 4.3" és szép kijelzőjű, gyors is?
Kellene egy olyan telefon ami mellé nem kellene kamerát vagy fényképezőt magammal vinnem és még minimálisan (e-mail, word, pdf olvasóval) kivált egy laptopot is (vagy ez még utópia?) Esetleg tablet?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
jooker82
nagyúr
válasz Krisz79 #48900 üzenetére
Az Optimus F6-ot ajánlom neked is. A Nexteltől rendelve gyári garival 59,vagy,ha ott nincs a telenornál 53-ért kártyásan megtudod venni és 7 ezerért kérsz függetlenitést,igy is jár a 2 év gyári garancia.. Ez egy atomstabil teló,extra hosszú üzemidővel.
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Bigemperor
senior tag
Szia!
Én hasonló dilemma előtt állok (még mindig)
Nem szeretnék egy vagyont adni telefonra, de főképpen az S4, Nexus 5, G2 maradt egyáltalán értelmes, épkézláb lehetőség. Nexus 4-et értelmes helyről és árban nem lehet beszerezni, a max. 80-110k vonalon pedig nincs igazán ajánlott alternatíva, mert mindegyik komoly kompromisszum, az itt és a tesztekben írtak alapján. Z1C túl drága sajnos, az is jó volna. Nincsenek abszolút extra igényeim, nem kell csilli-villi cucc, 658765 megapixel, 10000m vízállóság, de egy korrekt anyaghasználat és minőségi hatás igen. Nexus 5 felé hajlottam, de az olvasottak alapján nem biztos hogy a legjobb, főleg, mert a kinézete (anyaghasználat), kijelzője, kamerája talán nem a legjobb.
Felteszem tehát a kérdést, mi a legkisebb kompromisszummal járó telefon ebben az ársávban, avagy kérdezhetném, mi az "abszolút best buy"?
Köszönöm a válaszokat előre is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest