Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Sziasztok,
HTC Desire 310 vagy Lg L70? -
jooker82
nagyúr
-
törölt tag
válasz pitrikzoli #49592 üzenetére
Ja, láttam MM-ban is lehet már kapni. Ennyi pénzért megéri! Bár ugyanott Moto G 16 GB 199 EUR, én azt venném
-
Armagedown
őstag
Szerintetek melyik mobil éri meg jobban, a Lumia 520 vagy a Galaxy S Duos 2 ?
Mennyire laggol a Duos 2 , könnyebben el lehet viselni az akadozását mint a WP rendszert ?“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
mumus10
csendes tag
Valakinek van esetleg már hasznos infója a Huawei Ascend G6 4G-ről? Vagy úgy általában a márkáról? Mennyire érdemes komolyan venni, várni rá? (a P6 pl úgy tudom egy elég jól sikerült teló lett)
One love. One United.
-
mumus10
csendes tag
válasz -Faceless- #49591 üzenetére
Vigyázni szoktam rájuk amennyire csak lehet. Egyébként ráéreztél, azért szenvedek ennyit vele, mert jó lenne ha az új teló is kibírná legalább 3 évig (bár nem tudom, hogy ezektől mit lehet elvárni). Viszont az előfizus opció mégis kiesett ahogy jobban utánajártam, szóval csak függetlenül lesz, úgy meg a G2 mini 100+ lesz biztos, úgyhogy az kiesik, marad ezek közül valamelyik.
One love. One United.
-
jooker82
nagyúr
válasz pitrikzoli #49592 üzenetére
erős aksija van,meg jó teló szerintem,itthon még nem jelent meg...
annyit megér.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
pitrikzoli
csendes tag
Lg L90-ről van valakinek tapasztalata? Megér 229eurót?
-
-Faceless-
őstag
válasz mumus10 #49590 üzenetére
Nem mondom meg senkinek, hogy ezt vedd, és kész, mert mind a kettő jó teló. De talán egyszerűsíthetek rajta.
-Moto G: Friss telefon most jött ki a sütőből, olcsóbb, és bírja a strapát vízálló dobálhatod amit csak akarsz. Pocsék kamerája van.
-Optimus G: gyorsabb, elég korrekt kamerája van, itthon lehet megvenni. A vízállóságról, és hasonló dolgokról hírben sem hallott, és az üveg elő, és hátlap rekedt hangon üvölt egy tokért.Egyértelmű azért vártál ennyit a vétellel, mert a következő telót is sokáig fogod használni. Ha irodában dolgozol, keveset tömegközlekedsz, vigyázol rá minden esetben, akkor nem lesz baja az Optimus G-nek ami majdnem minden téren jobb, akkor vedd azt.
Ugyan ebből kiindulva, ha kevésbé vigyázol rá, és előfordul hogy egyszer kétszer kap egy kis ütést, akkor moto G, mert akármennyivel gjobb az Lg, ha összetöröd máris jobban jártál volna a motorolával.Különben én is ilyen vagyok, tapasztalatból mondom, hogyha eldöntöd akár egy pár órára is melyik legyen, akkor vedd meg azon nyomban. Egyiket sem fogod megbánni, ha megkapod
[ Szerkesztve ]
-
mumus10
csendes tag
válasz -Faceless- #49589 üzenetére
Jobban járnánk ha megmondanád, hogy melyiket vegyem, mert így, hogy mindig legalább 2-t ajánlasz csak bonyolódik a helyzet . Most már azon gondolkozok, hogy lehet mégis előfizuval kéne venni De már el kell dönteni mert a régi teló kezdi feladni.
One love. One United.
-
-Faceless-
őstag
-
mumus10
csendes tag
válasz jooker82 #49586 üzenetére
Ezektől a bolti garanciás dolgoktól mindig tartottam egy kicsit, pont az ilyen "csődbe megy a cég"-es dolgok miatt, és elég sok pénz ez ahhoz, hogy fájó legyen egy ilyen eset.
Az F6-t néztem már a nextelnél, csak ott meg hol van hol nincs. Az optimus G-nél csak az a kérdés, hogy azt meddig fogják még frissíteni? Bár nem érzem túl fontosnak, hogy mindig a legújabb droid legyen rajta, de olyat se akarok venni amit már nem frissítenek.Muffman01:
Sajnos a flotta nálam még nem játszik, azért gondolkozom erősen a tarifám megtartásán, de most ahogy nézem a GO-hoz jár 1-2 kedvezmény 26 év alatt, csak az a magas percdíj zavar...Köszönöm mindkettőtök segítségét!
One love. One United.
-
-Faceless-
őstag
válasz mumus10 #49585 üzenetére
A bolti gari partneronál, és b-telnél is igen megbízható. Sokan panaszkodnak rá, de tudhatnák, hogy komplikáltabb az ilyenek rendezése.
Ennél a két cégnél az a hátrány, ha:
1 - csődbe mennem nem tudod, hol érvényesíteni
2 - a garanciális ügyintézés jóval tovább tart rendszerint, álltalában 1 hónapInnentől a te döntésed mi a fontos, de én a helyedben csak megpróbálnék valami flottás csomagot, hogy olcsóbban kijöjjön, és kifizetni a G2 minire annyit. 2 év gyári garival ennyiért nem igen találsz jobbat.
-
jooker82
nagyúr
válasz mumus10 #49585 üzenetére
105-ért nem kapsz G2-őt. amit a sufni GSM-ek hirdetnek az csak egy doboz nélküli,angol nyelvű és 1 hónapos hatéridővel szálitott telefon... Ezt inkább kerüld.
115-től kezdődik a teljes magyar csomag,bolti garival.
Amit kérdeztél az bolti garis,ne is kérdezd meg.Az LG Optimus G-t nézd még meg,vagy gyári garanciával a nextelnél az F6-ot. Ezek erősen ajánlottak.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
mumus10
csendes tag
válasz -Faceless- #49584 üzenetére
Hát nem vagyok előrébb
A nexus tényleg jónak tűnik, bár ha már 80 fölé megyek, akkor meg ott van nem sokkal olcsóbban az 5ös nexus vagy a G2 105ért. Nem tudom, hogy megérik-e a pluszt ezek. Az hogy bolti, vagy gyári garis, gondolom csak akkor derül ki ha utánakérdezek (partneronál)?!One love. One United.
-
-Faceless-
őstag
válasz mumus10 #49583 üzenetére
Voda legolcsóbb flottájában 80, nem mernék megesküdni rá, de ha megjelenik végre rendesen, szerintem egy hónappal később már e körül lesz partneróéknál is.
De ez az opció persze így várakozással jár, a te döntésed, hogy akarsz-e várni. Ha lenne pár ezerrel többed, akkor nexus-t ajánlanám mindenképpen. Ha meg nem akarsz annyit költeni vedd a Moto G-t, tulajdonképpen egy angol rosszabb kamerával szerelt, de jobb kijelzőjű G2 mini. -
mumus10
csendes tag
válasz -Faceless- #49582 üzenetére
Hú köszi szépen
A g2 mini milyen árban várható kb?One love. One United.
-
-Faceless-
őstag
válasz mumus10 #49580 üzenetére
- 87 ezerért, partnero gsm-nél Nexus 4
- 83 ezerért, partneronál, és b-telnél SGS 4 mini
- 83-ért Nokia Lumia 1320 szintén itt
- Ha vársz egy kicsit, akkor G2 mini fog hamarosan megjelenni, és elég jó vétel lesz.
- 79- ért partneronál Xperia ZR, komoly telefon, de kérdés, hogy fogod-e rootolni, vagy ha nem elég lesz-e az az 5 GB az appjaidnak.
- 77-ért FirstPhonenál Lg Optimus G (de a 4.4 frissítéssel mindenbizonnyal leáll a támogatása, de még ez sincs hivatalosan megerősítve..)
- Ha bevállalod az angol nyelvet, akkor Moto G expansystól gyári garival, vagy partnerótól jóval olcsóbban boltival. És meg pénzed is marad (csak a 16GB-os verziót ajánlom)Kb. ennyi ami tudom szerint ebben a kategóriában lesz. Én is ilyen árban botorkálok, és vodánál Flotta csomagban fogok G2 mini-t venni minden bizonnyal. Legalábbis most így néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
xperiasigi
őstag
válasz Villanykörte #49577 üzenetére
En nexus 5 vagy g2-t vennek.jobb rajta netezni jatszani filmeket nezni.nexus 5 nem olyan ormotlan.bar nem egykezes de nem is az a nem fer be a zsebedbe..
Iphone 6s
-
mumus10
csendes tag
válasz -Faceless- #49579 üzenetére
Független, mert a vodánál nem engedik, hogy meghosszabbítsam a csomagomat, viszont mindenképp megtartanám, mert ez most messze a legolcsóbb.
One love. One United.
-
mumus10
csendes tag
Sziasztok!
Én is telefon vásárlás előtt állok (már lassan 2 éve ), aztán a nagy választékba elég nehéz kiválasztani a leginkább hozzám illőt. Szóval kb. 80e lenne amit max rászánnék, és ami nekem fontos, hogy akksiban lehetőleg több, mint 1 napig bírja, a kijelzője napfényben is olvasható legyen, min 1gb ram, a hétköznapi használat során ne azzal kelljen foglalkoznom, hogy állandóan meghal, a kamerája elfogadható legyen (tehát mondjuk egy A4-es lapot le tudjon úgy fotózni, hogy az olvasható), illetve legyen itthoni garancia rá. Amire leginkább használnám az telefonálás, e-mail, net, navigáció. Op.rendszer terén meggyőzhető vagyok, de elsőre androidra gondoltam. Ki mit tud javasolni?
One love. One United.
-
Villanykörte
újonc
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy drágább készüléket, de nem tudom android vagy iOS vonalon induljak-e el.
Tudom, hogy ezt a felhasználástól függ, viszont eddig csak alsó kategóriás tapasztalatom van androiddal, jelenleg pedig wp-t használok.Kérem azokat, akik mindkét rendszerben tapasztaltak, hogy mondják el a véleményüket, az alábbi felhasználásra szerintük melyik lenne a megfelelőbb.
Nagyon ritkán játszom, akkor is egyszerűbb unaloműző játékokkal, nem szeretem a pc szintű játékokat mobilon. Főleg interneten böngészek, e-mailezek, a facebookon nem vagyok fent, telefonálok, sms-ezek. Alkalmazások terén a különböző hírolvasó alkalmazásokat használom, főleg magyar weboldalakét és szeretem a kreatív alkalmazásokat. Mindezekért persze jó magyar módjára csak akkor szeretek fizetni, ha muszáj.
Külsőre tetszik az iphone, de a nexus 5 is, ezért külső alapján nem hajlok semerre. A kijelző méretében is rugalmas vagyok. Tetszik pl. a nexus vagy a G2-ben az, hogy nagy a kijelző és lehet rajta pl. filmet nézni utazás közben vagy kényelmesebben böngészni, de legalább ennyire szeretnék egy egy kézzel is használható, megbízható, minőségi eszközt.
Ráadásul gyanítom, hogy az igényeimet mindkét mobil operációs rendszer ki tudná elégíteni, azt a pluszt keresem, ami alapján dönthetnék.
motoflug: minden wp8-as eszköz megkapja a 8.1-et.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Minden 1gb rammal rendelkező WP megkapja a 8.1-et? Ahogy olvastam, már nem olyan fapados a küllem,mint korábban, lehet visszanézek rá.
-
Edemer
csendes tag
Sziasztok.
Egy nagy problémám van és ebben kérném a segítségeteket.
A páromnak szeretnék telefont venni.
A nézett modellek:
Sony Xperia L, Sony Xperia M és HTC Desire 500.
Amire használná az fényképezés, net, zenehallgatás, filmnézés és pár app normál használatra.
A mostani telefonja egy HTC Wildfire S, szóval mindegyik nagy ugrás lesz.
Amire nem használja a telefont az a játék, az egyáltalán nem fontos neki.Remélem tudtok nekem segíteni, mert nagy a dilemma és nem tudunk dönteni.
Köszönöm -
ricsiii01
tag
HTC one mini hardvere mennyire elég manapság? Játékokhoz is elég (pl. GTA-k, fifa)?
.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
Melyik mobilokat ajánlanátok, amelyek nem szélesebbek 70 mm-nél (4-5"), de fotózásban és zenelejátszásban az élmezőny?
Oprendszer mindegy, meg a körítés is, mert ahogy látom, ha megvan a jobb kamera, a vas többi része sem vacak. (Pureview 808 nem játszik
Amiket néztem:
Lumia 925
Iphone 5s
Más?"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Pr3s
aktív tag
Sziasztok!
40-50ezer Ft, és normális használat, tehát nem beszélek órákat, néha e-mail, egy kis sms, max egy pár zene file meghallgatása, erre keresek jó, kártyafüggetlen telefont, és ha lehet nem ragaszkodnék a microSIM-hez.
MIt ajánlotok?
Előre is köszi! -
TaylorPro
addikt
Srácok, kicsit off, de az onlinemobilstore.hu boltot ismeri valaki? Negatív, pozitív?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Shirchy
tag
Üdv, Mindenkinek!
Windows Phone-ra szeretnék váltani androidról... idáig még nem volt windows phone mobilom,de az ismerőseim közül van aki szidja van aki dicséri a rendszert. A váltás oka,hogy megelégeltem az android hülyeségeit és egy egyszerűbben átlátható,stabil mobilt akarok,így ez úton szeretnék tanácsot kérni tőletek,mert nem tudom eldönteni melyik mobilt vegyem:
- HTC Windows Phone 8X
- Nokia Lumia 520
- Nokia Lumia 525
- Nokia Lumia 720
- Nokia Lumia 820vagy a fentieket hagyjam és gyűjtögessek egy 925-re,esetleg várjam meg az 530-as megjelenését?
Jelenleg 70.000ft a plafon,ha e felé az érték felé akarok menni akkor még pár hónapot gyűjtögetnem kell.
Lényegében e-mail-ezek,böngészek,néha navigálok,illetve bulik alkalmával fotózgatok.
Szóval nem kell,hogy agyon lehessen mókolni mint androidot,és a bika játékok sem csikolnak... tényleg a stabil,megbízható működés az elsődleges,ami mellett tudja a felsorolt okos telefonoktól elvárható most már "alap" funkciókat.Kérem aki reagál nekem indokolja is,hogy melyiket,és miért...
Előre is köszönöm a segítséget!
"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
jam1991
tag
ahoy!
Tudja valaki hogy a lumia 930 kb mikor lesz itthon elérhető?Egyelőre nem találok erről semmi hírt
tücsök hátán csücsök ლ(ಠ益ಠლ)
-
anorche1
őstag
válasz Viktor0610 #49555 üzenetére
A jó ku...
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
07.14-én új telefont szeretnék venni a telenornál, addig is egy kis körültekintésnek az összefoglaló alapján:
Árkategória max 40ft (a telenornál a smarttarifa 1 csomagban vagyok, tehát nem kártyás illetve független árakat nézem)
használt vagy új: új
Hol vennéd meg?: Telenor
Hosszú vagy rövid távra: 2 év
Mire használnád: Telefonálásra (ezt kiemelném, mert a jelenlegi telefonom kb. alkalmatlan erre, lent majd részletezem), zene, net és egyszerűbb logikai játékokra (tehát nem gta sa)
Oprendszer: wp, hogy miért lentebb majd részletezem.A jelenlegi telóm egy xperia sola. Már a kezdetektől fogva csak a probléma van vele. Nem az összes, de ennyi jutott most az eszembe: Nagyon nehezen lehet vele telefonálni. Hívásfogadás és indítás is nagyon hosszú ideig tart. Ma pl. a faterom hívot, felvettem, és egyből le is fagyott. Nyomtam neki egy restet. Nagy nehezen bekapcsolt (a sony felirat 2x-3x szokott megjelenni, csak utána jön a boot képernyő), vissza hívtam, és mondtam neki hogy bocs, lefagyott ez a sz@r. Mondta hogy nem baj, az övé is (xperia go). De szokott olyat is, hogy egyszerűen kiírja hogy a com.android.phone folyamat leállt. Király, de miért nem képes a folyamatot újraindítani? Ha nem oldom fel a képernyőt, lehet egész nap elérhetetlen vagyok. Zenét nem lehet vele hallgatni. Lezárt képernyőnél, mikor nem csinálok vele semmit, akkor is akad, illetve bezárja magától a lejátszót, megáll a zene. Ha közben mást is próbálnék csinálni (pl. net, face) akkor teljesen telefon használhatatlanul lassú. Kamerázni ritkán szoktam, de mikor kellene, kiírja hogy a kamera modul nem érhető el. A videót nem mindig szokta elmenteni. Gyakran magától bekapcsolja a rezgő módot. Szokása, hogy a hajnali órákban újraindul, ám ez nem mindig sikerül. Van amikor folyamatosan csak a boot képernyő megy, bekapcsolni nem tud. Pedig dolgozik is, mert reggel elég meleg szokott lenni. Ilyenkor ugye ébreszteni se ébreszt (nem mintha egyébként ébresztene, gondolom pont akkor fagy le). A fagyások, lassulások, akadások már fel se tűnnek. Az hogy nem képes a régi Sony Ericsson w715 teljesítményére meg se lepődök (azon tudtam egyszerre zenét hallgatni és netezni). A wifi az rohadt gyenge rajta, ahogy a gps is. Egy Miskolc-Budapest út 1-1,5 óra alatt nem talál jelet. Ha mégis, biztos hogy nem ott vagyok ahol mutatja. Vagy ha mégis, fél perc múlva eldobja. Merülni nagyon gyorsan merül. A kedvencem, hogy egy újraindítás alatt 20% -ot merül. Multitasking semennyire sincs, az elől lévő alkalmazást is képez bezárni. Nagyon sok mindennel próbálkoztam, de ezek a hibák ha nem is egyből, de előjöttek. Pedig használtam custom romot, sajátot is fabrikáltam, de az eredmény ugyan az. A telefont a sony 2012 májusában adta ki, az utolsó frissítés 2012 decemberében volt. Ez 7 hónap támogatás. Ha jól tudom (bár lehet nagy hülyeséget írok), akkor ahhoz hogy a gyártók androidos telefont adjanak ki a google szolgáltatásokkal, ahhoz biztosítaniuk kell egy verziószám ugrást (ez meg is volt 2.3->4.0), és 1 év támogatást. A sony -nak ez nem sikerült. De faterom xpeira go és ezektől, illetve egyéb hibáktól is szenved. Azt még nem is írtam, hogy a telefont töltőre dugva használhatatlan lesz, fingja sincs hogy hova nyomok, és akkor is erővel kell, mintha egy 1000Ft -os kínai, rezisztív kijelzős telefont nyomogatnék. De egyébként sem jó az érzékenysége. Előtte is sony -m volt, egy xperia mini, ott hála a cyanogen mod 7 nek nem volt vele problémám. Most már viszont elegem van, ez a sz@r csak felidegesít.
Csak egyszerű, és használható telefont szeretnék. Én a lumia 520 -ra gondoltam, árban tökéletes, és tudása is szerintem megfelelő.Bocs hogy ilyen hosszú lett, valahova ki kellet öntenem a szívemet
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
aktív tag
Nem akarok az agyatokra menni, de könyörgök még erre válaszoljatok!!
Szóval..
A G2-Flex hardvere ua, csak a kijelző és akksi más a méreten kívül. A Flex hiába nagyobb, az akksija sokkal nagyobb illetve a felbontása is kisebb, így gyorsabb, gördülékenyebb és kevesebb energiát is fogyaszt, jobban bírja.
A Note 3 vs Flex-nél mi a helyzet ? A flexnek még mindig 300mAH-val nagyobb az akksija, viszont a Note 3 FHD és asszem vmivel kisebb.
- Esetleg ha a Note 3 mellett döntenék a Flex helyett, lehet venni eredeti(tehát nem utángyártott) akksit bele és akk hordoznám magammal, aztán ha lemerül, csak kicserélem.. ?
Illetve így az akksi, hordozásközben(nincs használva..) nem merül le szinte semennyit, ugye ? Szóval hogy nincs benne semmibe, nincs használva. -
Tomszy1
tag
Sziasztok!
Eddig 40-60 ezer forintos kategóriában nézegettem telefonokat és 2 típus között gondolkoztam, mégpedig:
-LG optimus F6 vagy
-Alcatel Idol SMost megtudtam a régi, de rossz telefonom árát levásárolhatom, így akár 80ezer forintig is el tudok nyújtózni.
Kérdeznélek benneteket van-e Best Buy az 50-80-ezres kategóriában? A telefonoktól nagyjából azt várnám el, amit az F6 vagy az Idol S tud, tehát kijelzőben akksiban és kamerában legalább ennyit.
Persze nem feltétlen vennék ennyiért telefont, ha nem tud sokkal többet, akkor maradok valószínűleg az Alcatel-nél, ami nálam most BB. -
-Faceless-
őstag
Expansysnál minden telefonra gyári garancia van, azokat a telefonokat, amelyeket hivatalosan nem forgalmaznak itthon azoknak pedig Cordon kft.-nél lehet érvényesíteni a garanciáját.
A két legmegbízhatóbb gsm bolt a Partnero, és a B-tel. Mindketten korrektek, és normálisan garanciáztatják a telefonodat ott, ahonnan behozták. Ez nem rossz, de sokáig tart, ha elkezdődik.
A Firstphone minden telefonnál odaírja, hogy bolti, vagy gyári gari-e.
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy az Expansys-nál honnan derül ki, hogy milyen garancia van a telefonra? Mondjuk ugyanez a kérdés a Partnero-ra is igaz. Illetve a Firstphone-tól rendelt már valaki valamit?
Pribi
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
motoflug
őstag
Jól látom,hogy az Ace 3 LTE a legjobb 4" méretben,ha csak a droidot vesszük?
-
Krisz79
őstag
válasz xperiasigi #49525 üzenetére
Volt S3 lte.
Nem volt Nekem való!Én Nexus5-t.
(Nem jön jön be a G2 hátulról.)(#49529) Smile8822
Az i5 miatt keress meg!
Persze csak ha sötét![ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Harcsai
senior tag
Még mindig nem tudom.
Nexus 5 vs. G2.
Kamera, akku... G2, a szívem meg a nexus felé húz. SegítsetekiPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
onixtitan
újonc
Sziasztok,
Lg optimus f6 v sony xperia SP?
-
Smile8822
senior tag
válasz xperiasigi #49528 üzenetére
De az, de meg van az i5 is a note 2 csak második telefon mivel van 2 kártyám és nagyon ki szerettem volna próbálni a nagy kijelzőt és ez elég nagy
De nagyon Stabil és Gyors nekem nagyon bejött 100%ba pedig nagyon kényes vagyok telefon téren ha már 1 karc vagy egy olyan dolog és már adom is el de ez tényleg jó készülék teljes mértékben•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Smile8822
senior tag
-
legenda
válasz Smile8822 #49521 üzenetére
szia,
amennyiben az s4 is képbe került, úgy már nem gondolkodnék note 2 vételén, ami az s4 mellett szól; kijelző (felbontás és minőség), cpu és gpu, kamera, infra, illetve aki kihasználja; jobb wifi, különböző érzékelők (hőmérséklet mérése...stb).
egyedül az akkumulátort cserélném fel a kettőben.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok szerintetek melyik jobb ?
Galaxy Note 2 vs Galaxy s4•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Krisz79
őstag
4,7",Hd kijelző, 1-2Gb ram, min: 1,2 proci X4.
Min: 8mpxl kamera, 1080p videó.
Megfordult a fejembe : Htc One. (de a fényképezőjét elég gyengének tartják.)
Ideális méret 4.7" kijelzővel: Alcatel Idol S volt,mind a szélessége,mind a vastagsága,súlya jó volt.
De olyat már nem szeretnék!
Sony-t ne.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz csaba1203 #49511 üzenetére
A GYF mit jelentene? Valami TrollFoci kifejezés lenne?
Egyébként nagy kérés lenne, ha privátban írnál egy pár szót a youngról?
Azon tapasztalaid kellenének, amit a használat során tapasztaltál meg a telefonról.
Lehet pozitív és negatív isAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
csaba1203
addikt
válasz LyonnaisFan1 #49509 üzenetére
Egy napot azzal is elmenne és a többi teló sem megy el nagyon többet annál folyamatos wi-fi mellett.Tartalék akksi árát nem tudom de GYF:-))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz csaba1203 #49504 üzenetére
Köszi!
A méretével kitudnék, mert az elromlott kijelzőjű teló is hasonló méretekkel rendelkezett.
Annyira nem nyaggatnám a telefont, bár a folyamatosan bekapcsolt wifi szépen lassan leamortizálná az akkumulátorban lévő töltöttséget.Tartalék akksit mennyiért lehetne hozzá szerezni? Azzal ki lehetne valamennyire küszöbölni az akksi gondokat.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
martinkeet
aktív tag
xperiasigi
Devas
Köszönöm a válaszokat!
Péntekig meglátjuk,hogy mi lesz a befutó. -
-
csaba1203
addikt
válasz LyonnaisFan1 #49490 üzenetére
Nekem volt Galaxy Young-om.Korrekt telefon ha a méretével ki tudsz békülni.Ha nem nyaggatod állandóan,akkor 2 napot is elmegy.Kezdő telónak nem rossz de nem lehet egy napom említeni a mostani Lumia 520-ammal:-))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest