Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krumplipogi
csendes tag
Hú ez a Nexus 5 már nagyon túl van a kereten.. egyelőre.
Webshopokban sehol nem találtam 100 alatt One X-et, tudnátok tippet adni hol érhető el 60-70 körüli áron újonnan? (mindenképp 64 gigás verzió)
edit: Ja azt elfelejtettem mondani, hogy a One X-et a Beats miatt is preferálnám. (tervezem egy UrBeats beszerzését)
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz krumplipogi #50294 üzenetére
Sztem újonnan 60-70 körül van az az ár ami még megéri. Nem rossz telefon. Minőségi készülékház, nagyon szép kijelző, gyors,akadásmentes,problémamentes. Hátránya egyértelműen az akksi meg talán kicsit a kamera is. Sony xperia sp-nél jobb telefon amúgy, ehhez képest kell viszonyítani az árát.
Egy kicsivel többért már nexus 5-öt kapsz ami azért jóval újabb és frissítéseket is kapni fog még egy darabig.[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
darvinya
titán
válasz krumplipogi #50294 üzenetére
Rettentően sok.
Ennek a felét érhet újonnan.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Lacy6
senior tag
válasz Kékes525 #50295 üzenetére
Igen de itt nem arra kell gondolni, hogy azért mert előlapi sztereó hangszóró miatt írják ezt. Hanem konkrétan audio output minőségre. Egy profi fejhallgatóval letesztelném Wolfson cég Samsungal van szerződésben. Elvileg minőségi cucc, de mégis sokan megkritizálták az s3-at audio otput minősége miatt. Nem elég hangos és minőségileg sem nagy szám.
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
törölt tag
-
Kékes525
félisten
Zene hallgatásra is a legjobb (Hi-Fi)? Mi az audio chip (Wolfson?)? Erre nem találtam adatokat.
Mármint jó minőségű fülessel és nem a saját hangszórójával, mert azzal fizikailag lehetetlen jó minőségben zenét hallgatni.Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
krumplipogi
csendes tag
Üdv! HTC One X-ről mi a véleményetek? Ár/érték arányban sok érte a 110ezer? (64GB-osról lenne szó)
Esetleg a 100 ezres kategóriában tudnátok ajánlani valamit ami jobb nála? -
Vangelis
félisten
Már majdnem rávettem magam, hogy hozom a Sony Z1C-t erre látom, hogy csak 20e -el drégább a Sony Z1
Havi 1000ft.....hát most légy okos domokos.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
KubanitoS
veterán
Használtat semmiképp sem szeretnék, nekem ne fogdossa össze senki a telóm csak én.
Kicsit utánanéztem az LG-nek és talán annyi lenne a "probléma", hogy egy kicsit réginek tűnik. Mármint a PH-s teszt is már fél éve, 2013 októberében készült. Ha vennék is valamit, akkor szerintem valamelyik frissebb modell jöhetne számításba.
A vásárlás még nem 100%, ez a dolog max októberig is kitolódhat. Persze ha találnék valamit, ami nagyon szimpatikus lenne, akkor nem halogatnám. Jelenleg még magam sem tudom mit is szeretnék igazán, csak a puhatolózás megy.
darvinya: Jelenlegi telefonomon 320 mega memória van, szóval el lehet képzelni a helyzetem. Már kb mindent le is kellett takarítanom, amit nem használok napi szinten, mert használhatatlan lenne a készülék. Üzeneteket képes fél percig tölteni és hasonló finomságok. 1,5 giga maga a megváltás lenne.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
darvinya
titán
válasz KubanitoS #50283 üzenetére
Sajna én Samu S4 minit javasolom, hiába Sony párti vagyok.
Mert memóriája hamar telítődik és nagyon belassul ez 1.5Gb RAM alatt is ez lesz, v. bezárogat.
Az újabb rendszerek és az új app-ok miatt.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Jelenleg egy három éves Samsung Galaxy S Plus telefonom van, amivel alapvetően meg vagyok elégedve, de sajnos eljárt felette az idő: a memóriája hamar telítődik és nagyon belassul.Fentiekből adódik, hogy nem divatból vennék új telefont, tehát a százezer feletti "menő" kategória ki van zárva, annyit nekem nem ér a dolog. Legyen mondjuk a felső határ 70-80 ezer forint.
Két kitételem van: Android OS és 4"-nél lehetőleg nagyobb kijelző.
Trémobilos vagyok, néztem az árlistájukat és kinéztem egy pár készüléket.
Samsung Galaxy S4 Mini ~ 88 ezer
Huawei Ascend G526 ~ 48 ezer
LG Optimus F6 ~ 48 ezer
Alcatel IDOL S ~ 48 ezer
Sony Xperia SP ~ 58 ezerNagyjából ezeket láttam szimpatikusnak, ezekről van valami véleményetek? A Sony-nak és az Alcatelnek van a legnagyobb kijelzője. Minőségre a Samsung tűnik a legjobbnak, de én bizony nagyon sokallom az árát.
Más javaslatokat is örömmel fogadok!Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
w333
félisten
válasz Salvataggio #50281 üzenetére
Akkor + 7k -ért szerintem megéri a + 8GB tárhely
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Salvataggio #50279 üzenetére
De a 8GB változat "csak" 56 ezer !
-
piRate_nEx
aktív tag
Üdv!
Nokia Lumia 525-öt szeretnék venni, feketét.
Ha lehet tartozékokkal, és 2-3 év garival, de a prioritás: telefon > garancia > tartozékok.
Honnan érdemes/lehet most venni?The glass is already broken.
-
w333
félisten
válasz Salvataggio #50275 üzenetére
GSM boltokban ... pl. Partnero GSM vagy Expansys ?
-
Lacy6
senior tag
válasz Viktor77 #50232 üzenetére
Amúgy találtam egy tesztet ahol azt írják "A HTC One (M8) hangminőségileg messze a legjobb, amit eddig tesztelt mobil eszközök között - és , beleértve a tabletteket is. Még a lenyűgöző elődje is elhalványul a legújabb HTC zászlóshajója mellett, amely nem csak a leghangosabb , de tökéletesen tiszta kimenetet is ad."
Teljes cikk: Link
Best audio output in business alcím alatt[ Szerkesztve ]
-
xperiasigi
őstag
Flip tokot barki vehet.olx(anno aprod) van egy hirdeto csak az o hirdetesei vannak ennel a telefonnal.tole lehet venni tokot. megtalaljatok sok rejtelyesen hasonlo hirdetes gyanus lesz en a telomat vettem tole
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
csatakacsa
tag
válasz KukliN #50268 üzenetére
Én az S3-at, de attól függ mire van szükséged.
Sp jó játékra, de a kijelzője fakó a másik kettőhöz képest 4,6"
L9 II, szép kijelző, elég gyors is, infra van benne, de ez a leggyengébb a három közül 4,7"
S3, meg egy 2éves csúcsmodell, jó kamerával, a legnagyobb kijelző (4,8")LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
gabancs
addikt
válasz Viktor0610 #50265 üzenetére
-
KukliN
csendes tag
Melyik telefont választanátok ezek közül?
Sony Xperia SP
Samsung Galaxy S3
LG Optimus L9 II -
xperiasigi
őstag
-
gabancs
addikt
Srácok!
Létezik ilyen telefon?
1;Android
2; 3,5-4" kijelző
3;1GB RAM.Lehet kínai is, csak kapható legyen.
-
xdpeti0
csendes tag
Hali!
Szeretném a segítségeteket kérni! telefont keresek magamnak olyan 60 ezer forint értékben (használtan és újonnan is megfelel) mivel a mostani már nagyon megérett a cserére. A telefonhoz nincs kritérium szóval bármilyen ajánlat jöhet!
-
Harcsai
senior tag
válasz Életunt Cápa #50251 üzenetére
Nem tudom, anyagilag mennyire vagy eleresztve, de erről beszélsz
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
anubys1984
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
MurdR
veterán
Heló
Tudtok értelmes 3simes telefont? Nem nekem kellene, górémnak, én nézegettem, de csak gagyi csájnafónt találtam.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
w333
félisten
-
anubys1984
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire kockázatos dolog egy noname kínai gyártó készülékét bevásárolni?
Konkrétan erről lenne szó:
Videó
(Még csak előrendelés van rá, szóval neten nem találni még teszteket...)Előre is köszönöm!
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
DonDzsii
újonc
Sziasztok!
A barátnőmnek szeretnék telefont venni szülinapjár, és ezt a pár darabot nézte ki magának.
Tudnátok abban segíteni hogy melyik a legjobb közülük?
Előre is köszönöm szépen!
Telefonok: Alcatel OT Idol, LG Optimus F6, LG P710 Optimus L7 II, Samsung Galaxy Ace 3 -
Salvataggio
csendes tag
Sziasztok!
Milyen telefont ajánlotok, amely a következő feltételeknek megfelel:
- Új
- Magyar számlára
- Max 60000HUF
- Dual SIM
- Android
- A Céges telefon lesz úgyhogy a support elég fontos szempont
- Kijelző max 5.0'
- RAM min 1GbTippeket előre is köszi!
-
Életunt Cápa
újonc
Szijjasztok, ami nagyon izgatja a fantáziám, az a hordozható számítógép. Tudom, hogy ezen dolgozik már a Windows és az Canonical (Ubuntu) is. Alapvetően azt szeretném, hogy egyszerűen bedokkolva a telót monitor, egér, billentyűzet mellé, számítógépként használhassam. Tudom, hogy gyakorlatban ez már működik, de a megjelent cikkek szerint ezek a megoldások nem túl kényelmesek. nektek mi a tapasztalatotok, ha van? És mivel próbáltátok? Nagyon szemezek a WayTeq 5H-val, de a procija nem tűnik elég erősnek, na meg RAM-ból se ártana több.
Samsung Galaxy Mini
-
footy
addikt
Van jobb vetel a Moto G-tol 60-ig?
Feltetel:
- uzemido
- max 4,5"
- Android
- nem gagyi burkolat (nem Samsung) -
norbert1998
nagyúr
válasz andrás47 #50246 üzenetére
az m duo lényegesen jobb az s dual-nál, abban csak 768 ram van, egy adreno 200-al és egy egymagos proci, ami még a saját tesztjének írásakor is gyenge volt. manapság már az 1 gb ram sem világgmegváltó mennyiség
itt egy kis leírás az oldalgazdáktól, hogy milyen olyamatos a rencer
és ezúton javítom magam, az előző kommentemet illetően. azt hittem, hogy valami kétmagos csoda van benne, úgy emlékeztem a tesztből, de ezek szerint még az e1-nél is rosszabb[ Szerkesztve ]
-
andrás47
senior tag
válasz norbert1998 #50245 üzenetére
4-4,5-közöttit szeretnék venni .
Akkor az Xperia M duo a javasolt, még esetleg valami, amit én írtam a Samsung az mennyire használható, az Sony lényegesen jobb ? -
andrás47
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék venni egy új dual SIM-es mobilt, itthon gyári garival ezeket nézem ki, mind a három 40 k körül mozog.
Hasonló árban egyéb itthoni ajánlatot is szívesen veszek.
Három közül melyiket javasolnátok inkább ?
Köszönöm a megtisztelő válaszokat előre is, esetleg ha valakinek van hasonló készüléke írja meg tapasztalatait.
Samsung S7582 Galaxy S duo
Sony Xperia E1 Dual 2105
Alcatel OT 6010 Dual -
Vezér
tag
Van itthon 520 és 620 is, mindkettő stabil és gyors. Anno képeken nekem is jobban tetszett az 520, de élőben nálam a 620 viszi a prímet. Kis kompakt tenyérbesimuló, keskenyebb kávával, szebb kijelzővel, világító gombokkal, vakuval.
Használt de zsír újonnan (nokia garanciával) sikerült 30e ért kártyafüggetlenül beszerezni, itt hardveraprón.
Az 520 is nagyon jó. Természetesen ugyan azt a sebességet hozza mint a 620, de fakóbb a kijelzőt védő plexi(vagy mi ) -
törölt tag
-
Dhampir
félisten
válasz tvamos #50238 üzenetére
A Xiaomi a kínai piacon csúcskészülékeket gyárt, gyenge dolgokat nem adnak ki, nem véletlenül drágábbak is a cuccaik és a beszámolók alapján perfektül működik is minden, amit a specifikációkban olvashatunk.
Qualcomm Snapdragon a Lenovoban, "nyami", az nem rossz, csak az ára határa a csillagos ég. Kínai garanciára ennyi pénzt feláldozni... hát japán kamikazénak kell lenni hozzá.
Persze nekem könnyű dolgom van olcsóbbat választani, mert mit nekem az LTE, sokkal fontosabb az átlagon felüli wlan-kezelés.
-
tvamos
nagyúr
válasz Dhampir #50219 üzenetére
1, nekem jobban tetszika a Lenovo, mint gyarto, megbozhatobbnak tartom
2, maga a keszulek is jobban tetszik
3, ugy ertelmeztem, a nagyobb, jobb...
4, LTE a Vibe Z, ha jol latom a specifikaciot
Hat ezert."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Lacy6
senior tag
válasz xperiasigi #50235 üzenetére
Így van a sony se rossz
-
Viktor77
titán
Olvasgatok már egy ideje, de nem tudok dönteni.
Melyik a leghangosabb (fülessel) telefon a mostaniak közül?
Azt tudom, hogy a Wolfson DAC szépen szól, de kövezzetek meg, nekem inkább hangerő kell.
Z1, Z1 Compact, S4, S4 Mini milyenek ebből a szempontból. Esetleg valamelyik HTC vagy LG?[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Revelios
újonc
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen telefont vegyek. Unalomüzésre, fényképezésre, zenehallgatásra kellene a legjobban. Az ár nem gond...Köszönöm a segitséget!
[ Szerkesztve ]
-
dandy91
tag
Üdv!
Nem tudom eldönteni milyen okostelefont vegyek mindegyiknek van előnye hátránya de nem tudom melyik mennyire zavaró nos mondom mik lennének a tervek: sony z1, lg g2 , lg g pro 2, Note 3,esetleg iphone 5 vagy 5s[ Szerkesztve ]
"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
xdpeti0
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérni hogy ajánljatok nekem telefon maximum 60k-ért (használt és újonnan is jó)
Nincs semmi komolyabb kritériumom maximum annyi hogy ne egy tablet legyen meg hogy lehetőleg Android.
Az IOS-t sem vetem meg csak számomra kicsit túlhypeolt. -
105kacsa
őstag
Aki erős,gyors és jó telefont keres ezen érdemes elgondolkodni [link]
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Lecs@
addikt
Holnap van lehetőségem MM - be menni ( Wienerneustad - ba ) Érdemes-e valamit ott néznem ?
512 GB
-
Land
veterán
Üdv!
A húgomnak keresek 30k-ig használt mobiltelefont független vagy vodás kivitelben.
A Nokia Lumia 520 beleférne, esetleg egy Motorola Atrix 2 is, de gondolom vannak még ennyiért Alcatel vagy egyéb gyártók csodái. Mit ajánlotok ennyiért? Szerintem ennyiért android telefon egyenlő a szívinfarktus előidézésével, de hátha átsiklottam egy jól optimalizált, bugmentes olcsóbb droid felett. Köszi!(esetleg 30k körül Wp8 vakuval?)
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Lecs@
addikt
Áve mindenki ! Két eddigi kiszemeltem van, az elsőt amit írok már használtam ( nagy megelégedéssel ) a második pedig jobban tetszene. 1 számú : XIAOMI MI3 a 2 számú a Lenovo K910 Vibe Z . 110 K magasságában vannak. Engem nem érdekel, hogy itthon nincs garancia rájuk, hisz össze is vannak rakva annyira, hogy ez nem is jellemző hogy kell nekik ( Nem Samsungok ) Ha bármi ötlet van ilyen készülék / méret / hardver / akku / ár / kamera szívesen meghallgatom. Ha nincs ötlet, akkor 2 közül választanék. Nexus5 - ről váltok most ( miért ne ? ) Amúgy erősebb akku is nagy szempont. 5" + kijelző.
512 GB
-
Vangelis
félisten
válasz xperiasigi #50206 üzenetére
Most is kértek 2790ft -ot... de azt majd elvonják a következő számlából, hogy visszadobtam nekik.-
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
-
Vangelis
félisten
válasz xperiasigi #50204 üzenetére
Csodálkoztam is, hogy az egyik eset után még adtak előfizetést
Mert amikor régebben akartam akkor el akarták kérni a össz havidíjam kétszeresét előlegbe.
De akkor sem tudták vagy nem akarták megindokolni, hogy miért....
Most a boltos csaj is íhvott, hogy miért adtam csak 3 as osztályzatot nekik---- , mert lehúztam ezzel őket valami listán
Lehet már nem szeretnek ott
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest