Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
válasz istnag #49394 üzenetére
várni is tudok, de akkor meg az a kérdés, hogy milyen típusra és meddig?
az appoknál csak egy kiragadott példa: síelni voltam és a sípályára vonatkozó alkalmazás android vagy iOS volt
én alig látok olyan dolgot, amire windowsos telefon app létezik (az alapokon kívül), legalábbis sokkal kevesebbet mind androidra vagy ios-re
utóbbi a drágasága miatt kiesik, én 200 ezret telefonra nem adok, még a 100 is sok szerintem -
MODERÁTOR
-
nji
aktív tag
válasz Viktor0610 #49395 üzenetére
köszi, csak a Z1C-t kicsit lehúzzák a vastag keret / kis képernyőarány miatt
meg ma írták, hogy jön a Z2C is, de gondolom az még minimum fél év
-
MODERÁTOR
-
istnag
addikt
Azt csak példaként hoztam. Van másik is ugyanennyiért,ami nem kopott. Vegyetek sokat (kínai telefont), azt mondom.
(#49391) Viktor0610
Akkor használd egészséggel. Majd rájössz kicsit később.(#49393) nji
Szerintem várj. Amúgy nem tudom,milyen appokat használsz,de a fontosabbak már megtalálhatók a WP-ben is.[ Szerkesztve ]
-
nji
aktív tag
sziasztok!
melyiket válasszam ezek közül? (kártyafüggetlenül, extra kedvezményem nincs tehát ebből a szempontból mindegy)
LG Nexus 5 / LG G2 - egyikben sincs bővítési lehetőség, G2 akkuja jobb
Sony Xperia Z1 / Z1C - víz és porállóság miatt esetleg várjak a Z2 -re ?
egyéb javaslat hasonló árkategóriában?
nokia is lehetne, de én androidra látom a legtöbb alkalmazást (vagy rosszul látom ? )
Apple szerintem túl drága
köszönöm a segítséget!
-
MODERÁTOR
-
istnag
addikt
válasz #01758976 #49385 üzenetére
Hagyd ezeket a kínai f.sokat. Jól hangzik a spec,de kb ennyiben ki ismerül, az összes. Ami valamit ér,az nem ennyibe kerül ott sem.
40-45 ért már tudsz venni telefont is. [link]
Igaz ez wp,de androidos fronton is találni 40 -45 ért telefont.(#49386) phain
Lumia 1020
808PV
S4 ZOOM
Leginkább az első szvsz.[ Szerkesztve ]
-
phain
tag
Sziasztok!
Melyik okostelefont ajánlanátok ha csak a fényképezésre kellene. Nem lényeges milyen oprendszer van rajta, csak az a cél hogy a lehető legjobb képet lehessen vele csinálni, amit csak telefonnal lehet.
Mi jöhet szóba??Köszönöm aki válaszol
-
törölt tag
Hello!
40K környékén hozzájutnék egy Huawei Honor II-hez, vagy Jiayui G3-hoz. Nem tudom melyik legyen. A masszívabbat, minőségibbet venném, kipróbálni nem tudom őket. Melyik lehet a megbízhatóbb? Nem ismerem a kínai márkákat. Lehet vmi gebasz?
-
atosan
veterán
Minden megmarad, a szoftvert nem cserélik le, csak a hálózati kódolást oldják fel. Én is szemeztem vele Telenornál, csak a költségvetés közbe szólt
Boldog Karácsonyt
-
psg5
veterán
-
MODERÁTOR
-
psg5
veterán
válasz Viktor0610 #49373 üzenetére
Még egy kérdés.
Galaxy Gio-hoz képest milyen? Az nagyon bejött első okostelefonnak. Hasonló lehet?F.K.T.
-
zsolt19900
őstag
volt linkelve b-telnél is f6 méghozzá mindkét színben, de kifogytak belőle sajnos....
én is tapiztam f6-ot a t-nél (derekas 20 perces megvárattatást követően), és nekem bejött.
A defykém után persze furcsa (nem picit nagyon), hogy másak a dimenziói, de ha ez lesz a kövi telefonom, akkor persze megszokom.
Egy tokot a hátuljára, mert a hátlapja valami borzalmas (elnézést, akit ez most mélyen érintett), főleg a defy gumis tök "fasza" hátlapja után érzem furának ezt a "lakktengert"kérdés: ha veszek egy t-s telefont (tegyükfel) és velük kifüggetleníttetem, akkor még benne marad a t-s menü meg ilyesmi? lesz benne bármi magenta? Az ilyen szolgáltatós, de kifüggetlenített készülékre lehet tenni okosságokat? (rootolható stb.)?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
psg5
veterán
-
edem96
senior tag
Üdv!
Mostanában tervezem telefon vásárlását, egy Xperia E-ről váltanék. Telenor vagy T-mobile függő készülék kéne, maximum 50 ezer forintig. (Egy forinttal se tudok többet kiadni rá)
Kiszemeltek:
-Samsung Galaxy Ace 3 LTE (Telenor 50990, T-mobile 45990)
- Sony Xperia M (Telenor 47990)
- LG Optimus L7 II (Telenor 40990, 50990)
-Alcatel OT Idol (T-Mobile 45990)Az igényem pedig az lenne,hogy bírja a jobb fajta játékokat, mint pl: RR3..... Plusz bírja jól az akku (min. 1 nap) kevés játék és net mellett. A RAM-mal se legyen probléma, és ne legyen ekkora bughalmaz mint az E.
Előre is köszönöm!!Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
psg5
veterán
Sziasztok!
A samsung galaxy young-ról érdeklődnék, teszteket csak a duos változatról találtam, s topikot is.
Azonban most elérhető lenne első okostelefonnak előfizu megtartással 1990.-ft-ért ezért gondolkodtunk rajta.
Bevállalható és nem riasztja el a felhasználót első okosként lassúságával stb-ével?F.K.T.
-
313313
addikt
válasz taknyí #49363 üzenetére
T-mobile, Telenor
Szerk: Függetlent passzolok, F6 moto G szinte csak gsm boltból lehet beszerezni... Viszont a 3 közül az Xperia L a "leggyengébb"
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
taknyí
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet venni LG F6 -ot? Max 60k-ért vennék telefont mit ajánlotok?
Sony xperia L
LG F6
Moto G
Ezeket látom ajánlva...(#49364) 313313: Vodás vagyok, kártyafüggetlen érdekel, mert a jelenlegi szolgaltatom semmi kedvezményt nem ad egy független telo is ugyanannyiba van...
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
w333
félisten
válasz Smile8822 #49360 üzenetére
Ebben az esetben már S3 ! de inkább a Note 2
(#49361) Lencse.
Alap dolgokra bőven elég lesz az LG Optimus F6 (szép kijelző) !
Ha játékokra is használnád (vagy kell az erős hardver) akkor Xperia SP !
Ha független telefon akkor Moto G (szerintem ez lenne a legjobb)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Lencse.
csendes tag
Sziasztok!
Új okostelefont készülök venni, a ZTE Blade, amit eddig használtam, kiszolgált és elhalálozott.
A Telenor kínálatából három telefont néztem ki:
- Sony Xperia SP
- Sony Xperia L
- LG Optimus F6
Gondolkodom, hogy kifizessem-e a több pénzt az SP-ért, a kérdés, hogy a nagy kijelzőn, tehát a jobb netezési stb. élményen kívül mivel tud többet a másik kettőnél, érvényesülne-e az erősebb processzor.
Amire használnám:
- Böngészés
- Facebook, Foursquare, Instagram, Tumblr stb. közösségi appok
- Adott esetben mobil fejlesztés
- Térkép, office stb. általános appok
- ...tehát játékra nem.
Nem bánnám, ha vásárlás után ha jó állapotban marad, úgy két évig ez maradhatna a telefonom, tehát nem avul el nagyon, tudom rá frissíteni az appokat. A ZTE-nél a legbosszantóbb az volt, hogy betelt a tárhelye, nem tudtam már rá alkalmazásokat letölteni, frissíteni, nem tudom, ez itt mennyire esélyes.
Bármilyen gondolatot, észrevételt szívesen fogadok. -
Smile8822
senior tag
És pl: note1 vagy s3 ?
Mert ha az is jobb nála akkor nem költök többet rá.•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok mi a véleményetek a Note2 ről ?
4 telefonon gondolkodom s3 vagy note2 esetleg s4 Zoom vagy i4s!
Ezek közül melyik lenne a legjobb választás Minden értelemben.
Köszi•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Centre
tag
Sziasztok, Lumia telefont szeretnék venni ajándékba ezért nem venné ki magát jól, ha a fórumban ajánlgatott legfapadosabb 525-öst venném.
A 625 barátinak tűnik, 50k-ért venném de 60k-ra már szívom a fogam. Várjak esetleg az 630-asra, ami 160 dolláros listaáron jön majd?
Köszi
-
REXIS
tag
Még egy dolgot észrevettem, csak lejárt a szerkesztési idő:
Az Alcatel esetében a belső memória csak 4GB, míg az LG-ben 8. Szerintem ez azért számít, főleg ha ilyen kis számokról van szó. Persze, persze, az Idol S-nek HD kijelzője van, de szerintem az LG qHD felbontású IPS kijelzője is szép, nincs nagyon látványos különbség. -
REXIS
tag
válasz Viktor0610 #49347 üzenetére
Én az LG-re szavaznék inkább, szoftver és támogatás szempontjából is jobb.
-
MODERÁTOR
-
daniiel09
tag
Telekomnál 60ezer forintért van jelenleg kártyásan az Alcatel one touch idol s! Szerintetek megéri?
-
MODERÁTOR
-
Harcsai
senior tag
Nexus 5 black van valahol gyári garival?
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
313313
addikt
válasz Viktor0610 #49338 üzenetére
Nano sim is terjed... HTC One M8-ba már az kell...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MODERÁTOR
-
313313
addikt
válasz jooker82 #49334 üzenetére
Tulajdonképpen összefüggés nincs a kettő között, csak gondolom, ha az Apple növeli a kijelző méretet, akkor más is fogja...
Szerk: #49337 joker82: majd kiderül mit hoz a jövő
[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
5 col a max határ következő telefonnál, 5,2 is már veszélyes kategória - legalábbis számomra -, de még elmegy, és a G3 valószínűleg 5,5 vagy nagyobb lesz, Nexus 6-ra leszek még kíváncsi, de ha ő is 5,5+ lesz ( remélem nem), akkor marad a várakozás egy 5 colos telefonra. Ha viszont árban elszállnak az új telefonok, marad a G2 következő készüléknek, a mostaniak közül ő a nyertes nálam
-
dewil666
őstag
válasz Bkrisz9 #49326 üzenetére
Néztem azt is de sajnos nem lehet venni részletre már . Viszont annak kicsinek találtam az akkuját. Tudom - tudom nincs tökéletes telefon.
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
bajusz15
senior tag
Vajon megéri várni a telefonvásárlással, vagy a 2K 5,2 colon nem hoz változást a full HD-hez képest? Kíváncsi leszek, mennyiért adják majd az ilyen kijelzővel szerelt telókat
-
dewil666
őstag
válasz Bkrisz9 #49324 üzenetére
Igen az jó hogy van vaku (lámpaként sokszor jól jön) és ugye rádió is van benne. Azt nem említettem hogy 4,3 col feletti kellene és olyan amit részletre meg tudok venni
De sebaj már megrendeltem a 625-öt és holnap vagy jövő hét elején megérkezik az üzletbe (egész Debrecenben sehol nem elérhető azonnal csak fehérben és narancsban).+1 Bkrisz9
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Bkrisz9
őstag
válasz -Faceless- #49323 üzenetére
Csak ha esetleg kell neki a vaku akkor ez nemjo. Esne felejtsük el h ez wp itt mas a ram tema.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb választás?
Nokia lumia 625 vagy Nokia lumia 630?
Az utóbbi 8.1-el jön ki de a wp8-at lehet frissíteni 8.1-re. A 630 árra még az adót rá kell számolni.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Bkrisz9
őstag
válasz xxxyyyzzz111 #49312 üzenetére
Nagyon ügyes vagy ha laggra birod. Vagy ahogy irtak user error. (a leggyakoribb h a böngészot nem zarjak be emberek csak home homb aztan ahányszor megnyitják uj lap nyílik es par nap uta tobb 10 oldalt tolt be szerencsetlen telefon akkor meg szep h laggol. )
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
MODERÁTOR
-
artiny
őstag
HTC Desire 300 vs 500, ha eladnam es + 30-40€ ráfizetéssel vennek hasznaltan egy 500 - nagyobb elore lepes lenne gyorsaságra, gordulekenysegre?
ez az elso HTC idaig Samsungok voltak...de olyat mar nem akarnék. HTC 500 tetszik es a 4mag nem tudom mennyit dobna..mennyire jok de erdemes befektetni egy 40€ hogy feljebb lepjek az 500 sra? -
-Faceless-
őstag
válasz istnag #49314 üzenetére
1- A rendszer frissítést (kifejezetten főverzió) nem tiszta telepítéssel, hanem ráfrissítéssel rakod föl.
2- Nem elég gyors SD-re, vagy pendrivera telepíted az appokat
3- Az alkalmazásokat külső forrásról töltöd rá. (értem én arra, hogy nem teljesen kompatibiliseket raknak föl)
4- Túl sok alkalmazás párhuzamos futtatása. (kevés szabad memóriás telefonoknál szoktak panaszkodni, aztán megnyitom a böngészőt, és egy rakat oldal párhuzamosan be van töltve...)Az androidra úgy kell tekinteni, mint a windowsra (szerintem) foglalkozni kell vele, az alkalmazásokat helyenként kalibrálni kell, a fölöslegesen futókat kilőni ilyenek. Ha valakinek erre nincs ideje válasszon másik rendszert, de ha foglalkozik vele az ember, és az előbb említett leggyakoribb hibákat nem követi el, akkor meghálálja a droid, és tökéletesen az ember keze alá dolgozik.
Nem vagyok nagy telefon guru, de egy end-user-nél többet tudok, és eddig leginkább ezek voltak a hibák azoknál, akik hozzám fordultak. De én például nem halottam soha panaszt arra, hogy egy normálisan használt nexus laggolna.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz -Faceless- #49313 üzenetére
Ezt hogy érted?
-
-Faceless-
őstag
válasz xxxyyyzzz111 #49312 üzenetére
Az már elég keményen user error, ha egy nexust laggra bírsz...
-
w333
félisten
-
Radioactive
tag
válasz xperiasigi #49309 üzenetére
Na jó, jó, de a WP ritka csúnya szerintem. És ami fontos, a telefon leendő gazdája szerint is. Ilyen árban a 625-ös lenne elérhető számunkra, ami elég csúnya, mint telefon is, még a rendszert nem is nézve. Szóval ő elvből elzárkózik tőle. A Waytech sajnos nem lehetőség, bár elég nagynak is tűnik.
Mégis, az említett háromból mi a legjobb választás? A jelenleg lévő Wildfire S-t már nagyon le akarná cserélni. Most úgy tűnik, hogy a rangsorunk:
Xperia L
Desire 500
S3 Mini"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."
-
xperiasigi
őstag
válasz Radioactive #49308 üzenetére
En ebbe a kategoriaba nem vennek droidot.! Inkabb egy lumia 525,625-t ha meg is akkor is hozza dobnek 5ezret es mar itt a negymagos gyors szep wayteq talk 5h..
Iphone 6s
-
Radioactive
tag
Sziasztok!
A párom telefonvásárlás előtt áll, a választék pedig három telefonra szűkült, ebben szeretnénk segítséget kérni tőletek. Nekem Xperia SP-m van, ezért én az Xperia L-t ajánlottam neki, de ezen kívül versenyben van még a Samsung S3 Mini valamint a HTC Desire 500. Amire használva lenne: Leginkább internetezés, mobilneten és wifin egyaránt, így az akkuidő nem mellékes, ezen felül face és gmail, zenehallgatás, de utóbbiban nem olyan kényes a hangzásra Játékra csak kis mértékben lenne használva, abból is max egy Minion Rush jellegű, ez közös nagy kedvenc Ti melyiket választanátok a háromból? Mindhez 40-45ért tudnánk hozzájutni.
Előre is kösz!
Radioactive"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."
-
Harcsai
senior tag
válasz thefreeman #49303 üzenetére
Nézegettem. Tetszene is, de érdemben még senki sem tudott róla nyilatkozni a környezetemben...
Ehhez mit szólnátok, merjek tőlük rendelni? És melyik csomagot a 3-ból?
[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
válasz Krisz79 #49301 üzenetére
Nem csodálom a megingást. A Nexus5 nagggggggyon tetszik!!
Amire használnám:
Telefonálásra! Nem hülyeség, mert sok mai teló alkalmatlan rá.
Családi alkalmakon fotózás. Ebből a szempontból az Xperia SL tökéletes volt.
Sok Viber/Face Mess..
Navigáció. Ez fontos szempont nálam, ráadásul a 3betűs offline verzió kell belőle. Pontos és gyors legyen.
Ár: 100-140 max.
Nem lenne baj, ha microSDvel bővíthető lenne, de egy 16Gigás igazából már kiszolgál anélkül is, szal enélkül tudok élni.
Eredetileg egy iPhone 4s-t szerettem volna, de arról mindenki lebeszél.[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
A pultnál kicsit meginogtam a Nexus5 felé.
Pedig itthon eldöntöttem,hogy a G-t hozom.
Remélem jól döntöttem!#49300) Harcsai
Tudni kellene mire használnád és mennyit szánsz a projectre...
Nekem speciel a Nexus5 a BestBuy,dehát izlések és pofonok...[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest