Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reynaldo
junior tag
válasz andrás47 #185870 üzenetére
Nem ugyanaz. A virtuálisról ultrahangosról ezt írják itt:
Ez más, mint a rég bevált szenzoros.STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
vence
tag
Az ultrasonic a proximity megoldások egyik alkalmazott típusa,
tehát nem virtuális, hanem fizikai, valós megoldás egy megfelelő szenzorral.Fentiek tükrében a fórumtárs beírása egyre "érdekesebb" ...
(mivel minden érintett Galaxy speckóban "vituális proxymity ..." van feltüntetve.[ Szerkesztve ]
-
vence
tag
Hát ennek az állításnak a forrására nagyon kíváncsi lennék, mert a hosszú évek alatt egyetlenegy tesztben, vagy a sok száz speckó egyikében, vagy akár hírekben sem került elő ez az ultrahangos dolog.
Azért egy ilyen újdonságot, egyedi megoldást, nem csak megemlítenek, hanem ki is szokták emelni.A kereső sem kényeztet a témában egy hwsw cikket dobott ...
Évekkel ezelőtt egy norvég startup kísérletezett vmi hangszórós és hanghullám elemzős módszerrel a közelségérzékelés témában.
Nem úgy tűnik, hogy eljutottak volna a gyakorlati alkalmazásig.Viszont előkerült az én megközelítésemet igazoló gondolat is a cikkben:
"Kérdés ugyanakkor, hogy a szoftveres megoldás emeli-e a fogyasztást, mennyivel több erőforrást emészt fel a hanghullám elemzése, mint az apró és egyszerű szenzor működése."
[hwsw cikk][ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz andrás47 #182674 üzenetére
Ilyen feltételek mellett szerintem a 11 Pro jó választás. Nyilván nagyon hosszú támogatás már nem lesz, de 2-3 évig még használható lesz. Fotózásban meg a későbbiek az én véleményem szerint nem lettek jobbak (sőt). A 14 pro-tól megint javulni látszik a helyzet.
Ha a fotózás mégsem annyira kardinális, akkor egy használt 13 még kijöhet a keretből. -
DS39
nagyúr
válasz andrás47 #167408 üzenetére
szerintem ez külső alkalmazással oldható meg, de mivel rendszerszintű működést befolyásol, root jogra is szükség lesz hozzá. de itt tedd fel a kérdésedet:
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
pinnacle
nagyúr
válasz andrás47 #156006 üzenetére
Ez persze nem igaz. Ez a törvény. Szerintem meg is büntetnék őket, vásárlók félrevezetése miatt.
14. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
i) lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
MM-nél 60 napig lehet elállni. 15 nap után már szigorúbbak a feltételek.[ Szerkesztve ]
-
-
jaffa 2843
Ármester
válasz andrás47 #149316 üzenetére
Nemrég vásároltam tőle egy Mi 9T pro-t. Minden korrektül papírozva, garilevéllel. Még egy nappal korábban is érkezett a cucc és ott helyben a lakásukon kibonthattam és kipróbálhattam az egyébként teljesen bontatlan fóliás terméket.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
nyisziati
veterán
válasz andrás47 #148888 üzenetére
Kisebb nyíkjai vannak minden Xiaominak, ez olyan, mint Daciában a sorjás lemez. Ha ugrani akarsz minőségben, az már több pénz lesz. Pl. Samsung A40, bár annak az aksija nem túl nagy. Inkább az A50, persze drágábban.
Vagy szétnézel a szolgáltatói kínálatban, ott van LG is.[ Szerkesztve ]
-
Norbi.
őstag
válasz andrás47 #146915 üzenetére
Mellé egyik telefonnal sem fog nyúlni, a proci erősebb a View 20-ban, viszont sokaknak előny az Amoled kijelző. A 9T-n és a View 20-n van jack, ez még előny lehet, ha sokat hallgat zenét és vezetékes fülese van. Kamera kb. egy szint lehet, én ebből a kettőből döntenék a leírtakat mérlegelve, de lehet inkább a Honort venném.
-
MODERÁTOR
-
Brandynew
őstag
válasz andrás47 #140477 üzenetére
Szia,
Ennyiért van új, 2019-es Xiaomi Redmi 7 is, ami egy "icipicit" jobb Csak egy icurkát...
Gearbesten, 1 év garanciával (PayPallal fizess, és akkor fizeti a visszaküldés árát, ha arra kerül a sor).
Amúgy nem, azt az ősrégi mobilt, amit linkeltél, nem érdemes megvásárolni, kezdjük ott, hogy nincs is már app Windows Mobile-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz andrás47 #137792 üzenetére
Huawei például csak meghatározott viszonteladóktól vásárolt készülék esetén ismerik el a gyártói garanciát és a Turbado nincs benne.
Szóval óvatosan, bárki bármit állíthat a honlapján, attól még nem lesz igaz. -
Gabe16
lelkes újonc
-
legenda
válasz andrás47 #137792 üzenetére
Sok hazai gyártói/szerződéses szerviznek kevés az, hogy EU-s a készülék, ha nem hivatalos hazai viszonteladónál történt a vásárlás (márpedig a Turbado nem az), akkor vagy nem foglalkoznak a készülék javításával (Huawei/Honor például egy ideje), vagy csak a kötelező egy évet adják meg, a második kiegészítőt nem (Samsung és társai), ráadásul az első évben is vannak korlátozások a kedvezőbb vásárlású készülékek ügyintézéséhez képest (csak javítás van, nincs csereigazolás...stb.).
Nem véletlen, hogy a Turbado által intézendő a jótállás és jellemzően nem vihető direktben a hazai gyártói/szerződéses szervizekbe a készülék a fogyasztó által, mert van ugyan gyártói jótállás a készülékeken, de többnyire nem itthon hozták azokat eredetileg forgalomba (más régiókóddal rendelkeznek), így csak külföldön, a forgalomba hozatal szerinti országban intézhető az, ezért kell a vásárlás helyére visszavinni vagy -küldeni a terméket.
A Turbado és társai üzletek/webshopok nem véletlenül adják látványosan olcsóbban a termékeket, mint a hivatalos hazai viszonteladók és az olcsóbbság miatt a jótállás is kompromisszumosabb, de persze a vásárló dönti el, hogy neki melyik konstrukció a megfelelő.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ájvé
veterán
válasz andrás47 #137788 üzenetére
1mobilról is jókat írnak, ez nem jelent olyan sokat. Kérdés a garanciáról szólt és nem tudni pontosan melyik bolt ad hivatalos garanciát.
Illetve amiket soroltam boltok biztosan adnak. Mobilcorner ír még hivatalos gyártói garanciát, de nincs tapasztalatom velük, róluk is jókat írnak. Notebook.hu esetleg még.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz andrás47 #136687 üzenetére
csak youtube megy még azon is kis mesék-zenék, még csak 2 évesek lesznek, táncolnak a zenére meg a színes meséket nézik, csodálkoznak rajta.
volt régebben 1000ft-os telefon a tescoban de már nincs. rendes érintős teló volt, gondolom valami nagyon gyenge márka.
az a baj dobálják a falnak is, nem akarok drágábbat, van ilyen ütésálló kis játéktelójuk de azt unják. nyilván ha nagyobbak lesznek és vigyáznak rá kapnak drágább valamit is.
de akkor ha ti se tudtok akkor hagyom inkább.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
törölt tag
válasz andrás47 #128720 üzenetére
P20 Lite szerintem nem annyira éri meg, mert szinte ugyanolyan mint a Honor 7X/Mate 10 Lite, csak más a kinézete.
Egyébként igen, érdemes megfontolni a Redmi Note 5-öt is, mert hasonló árban van, mint a felsoroltak, és jobb is valamivel. A Turbado-t nem ismerem, de jókat hallottam róla.
-
törölt tag
válasz andrás47 #128716 üzenetére
P20 Lite már túlmegy a kereten, kb. 100k-tól kezdődik az ára, valamint nem sokkal jobb hardveresen, mint a Honor 7X, vagy a Mate 10 Lite.
Itt meg már csak a design, és a második kamera (előlap esetén) között van különbség, szóval szinte tökmindegy, melyiket választja.Ilyen árban van még Xiaomi Redmi Note 5, 4/64-es kiszerelésben, viszont az Eustock-nál csak egy év garanciával. A fekete színű változatot itt, az arany színű verziót pedig itt találod.
-
Gömbike
senior tag
válasz andrás47 #126606 üzenetére
Már én is küldtem vissza 14 napon belül nekik telefont. Nagyok korrektek, gyorsan visszaküldték a pénzt a számlámra.
Akkor még a királyi postával küldtem vissza az említett készüléket, ha jól emlékszem több mint 6000 Ft-al járultam hozzá a posta vezetőinek év végi milliós prémiumához.
Azóta bármit bárkinek csak GLS szolgálattal. Gyorsabb, olcsóbb, megbízhatóbb.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Ájvé
veterán
válasz andrás47 #126606 üzenetére
Igen így van, Komáromba kell visszaküldeni. Hogy mennyibe kerül a futár szolgálattól vagy postától függ, mennyiért tálálsz céget ami visszaviszi, de igen ilyesmi árakról van szó. A cég címe ott van az oldalán, de úgy is írsz nekik gondolom hogy visszaküldöd, megkérdezed milyen címre küldd. Itt egyébként írnak erről, olvasd el.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz andrás47 #123679 üzenetére
Fotózásban, frissítésekben (Android főverzió) a Mi A1 jobb, a Redmi 5 Plus a MIUI-frissítésekkel a biztonsági frissítéseket sokáig kapja, de főverziókat max. egyet. Illetve akkuban is a Redmi 5 Plus a nyerő
Ha a kamera fontos, akkor Mi A1, ha ez annyira nem lényeg, akkor Redmi 5 Plus.Xiaomi 13T
-
Ájvé
veterán
válasz andrás47 #122949 üzenetére
Komolyan mondom a fórum felének szövegértelmezési problémái vannak. Redmi 5 Plus-t hoztam fel korábban (ha képes lennél kicsit vissza olvasni) mint az A1-el szemben alternatívát. Redmi 5A Primeot csak azért hoztam fel, mert egyelőre ez jelent meg Európába! Redmi 5 Plus Global (vagyis B20-as) egyelőre csak kintről elérhető vagyis Kínából lehet rendelni (spemall, gearbest stb.).
-
MODERÁTOR
-
-
csakany2001
senior tag
válasz andrás47 #104192 üzenetére
A Honor 7 Lite és a P9 Lite ugyan az,annyi különbség hogy a 7 Lite fémházas.
A hanggal kapcsolatos problémáról nem hallottam,úgy hogy ebben segíteni nem tudok.
A B20-t mind 2 tudja mind 2 Slot-on.
Más Dual-SIM-es alternatíva ami tudja a B20-t nem nagyon van.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
Medocsabi
addikt
válasz andrás47 #104048 üzenetére
Magyar normális garival sehol.sajnos.én most vettem,nincs b20.De meg kell mondjam hogy nem is hiányzik.hétvégén párommal cserkeszőlőn pihentünk,pestről utaztunk busszal,végig online voltam (spotify,prohardver stb),és nekem vodás simmel nem volt lassú....minden rendesen ment,nem akadozott,így azt hiszem ez a b20 kicsit túl van misztifikálva.Bár olvastam hogy a voda ilyen szempontból szerencsés,mert 3g tekintetében jók(ahol van 4g ott majdnem mindig van 3g).a többi szolgáltató szinte csak 4gt fejleszti,azokkal már gázosabb lehet.
-
Ájvé
veterán
válasz andrás47 #104048 üzenetére
Nem mindegyik. Redmi Note 3 Pro-nak is van olyan verziója ami tudja a B20, talán Taiwanba kerültek forgalomba. Szóval Redmi 3S-ből és Redmi Note 3 Pro-ból van olyan verzió ami tudja, de nézz át dual sim topikba, én is ott láttam.
Csak kint beszerezhető jelenleg (tudtommal).[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz andrás47 #102947 üzenetére
Honor 7 Lite esetleg, Honor 6 viszont jobb lenne.
-
andrisbandi
őstag
válasz andrás47 #102943 üzenetére
Honor 6 - becsületbeli ügy
Szeretik a tulajok, nem is tudnák lecserélni jó árban semmire.Szerkesztettem, mert nem egyértelmű a leírás alapján...
firstphone.eu
2 év gyártói garis 70 ropi[ Szerkesztve ]
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest