Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Engem érdekelne a véleményed, de inkább a saját topikjába írjál vele kapcsolatban, hogy majd később más is megtalálja.
Sose volt Realme telefonom, de jókat olvastam az UI-járól.
Ilyen értelemben is érdekelne, hogy mi az ami fura neked, mi az amit nem találsz, milyen funkció hiányzik, mit nem tudsz beállítani, stb. Ha már ennyi helyen olvasni, hogy a stock droid/nothingOS kevésbé testreszabható, vagy sok dolog hiányzik belőlük, ami mondjuk Samu telókon/MIUI-n van..csak konkrétumot soha nem ír senki, így meg nehéz átérezni, hogy a hiányuk minket is érinteni fog-e -
Helsing
aktív tag
Azzal az a gond, hogy csak 8GB-os. 12 jobb lenne. Unom, hogy rendszeresen kilövi a telóm a programokat és nem jelez pl a discord.
Olyan érzésem van hogy a gyártók direkt adják ki úgy a telókat, hogy mindegyikből kihagynak egy-két jó dolgot és kizárólag a csúcstelókba raknak bele mindent 350e+-ért.
-
őstag
A legjobb a Pixel 4A, a német Media Marktban / Saturnban 349 € ~125.000 Ft, csak vkinek meg kell venni, majd haza kell juttatni.
Ha a fenti nem opció, akkor én Huawei P30-at néznék. 130-140 között megvehető, igaz nem gyári garival...
Vagy Mi Note 10 Lite, Mi 10T Lite és Realme 6 Pro olcsóbban.
Asszem ennyi lehetőség adott, ha a használt telefonokat nem vesszük számításba.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
Note 7 vagy A3. Minimális különbségeket látok a GSMArena kamera-összevetője alapján.
A 8T azért esik ki, mert a 8 Pro-hoz képest jobb a Note 7, akkor a Note 8T nem lehet jobb nála.Visszavonom. A Note 8 meg egész jó. 🤔
Akkor várjuk meg a Note 8T tesztjét!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
őstag
Szia, talán az S7, talán az egyik legjobb kamerája van ebben az ársávban, vízzálló és szép is. 1.75 évig volt meg most váltottam, de csak azért mert vizketett a tenyerem, de nem éreztem szükségét, van is egy kis lelkiismeret furdalásom
Mondjuk ez egy kicsit olcsóbb ha elmész 125-ig akkor ott az MI8.
[ Szerkesztve ]
-
igergo19
tag
-
Krisz79
őstag
Mennyire megbizható készülék?
Hol érdemes megvásárolni?
Lehet régi gondolkodás,de szivesebben maradnék a régebbi gyártóknál: HTC,Samu,Apple.
Támogatottságra meddig lehet számitani?
Mert ugye Nexus-nál zászlós halyóként érkezik a frissités.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
nyuszi123456
aktív tag
Köszi, tetszik!
Szívesen vennék 4gb memóriával is, de úgy látom hogy az nagyon új, a nagy memória biztosan jó, de ezek a készülékek nem tűnnek kiforrottnak. Kiváncsi vagyok hogy a honor 3c esetében vajon a nagy felbontású képernyő nem foglalja-e le a memóriát vagy a processzort. meglátjuk. úgy néz ki, hogy a két gigabájt memória 1gb-tal szemben körülbelül 15 ezer forinttal kerül többe.A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
-
legenda
kompromisszumos kérdés, mert a több ram nagyon jó dolog, főleg android esetén, viszont sokan nem szeretik a mediatek alapot, én sem preferálom, csak végszükség esetén nyúlnék hozzá, de az 1 kontra 2 gigabyte ram sokat nyom a latban.
sok más esetben mind a kettő mellett és ellen is szól valami; a g620s lte képes, van nfc, és összességében szimpatikusabb a chipset/cpu/gpu összeállítás, amíg a c3 jobb akkumulátoros, több érzékelős (compass), dual sim (már aki kihasználja), és a fontos 2 gigabyte ram.jeni; én sem preferálom a mediatek alapot, csak ha nagyon muszáj...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ViZion
félisten
Ez gyors volt. Samunak sokan panaszkodtak az akkura, de amúgy tetszene. Arról van esetleg vmi vélemény? Akkuból lehet nagyobbat beledobni?Volt olyan helyi bolt, ahol nagyon lebeszéltek a Sony-ról, úgy en bloc. Ennek nincs ilyen-olyan betegsége (nem hallják, újraindul, etc)?
Telefonál többnyire, meg a mail ami fontos.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Flind
senior tag
Lumia 1320 mondjuk 6"-os, de nem rossz (bár hw-ben gyengébb a többinél). Androidon pedig Xiaomi Redmi Note inkább, hasonló az általad említettekhez (azonos SoC, RAM), csak annál ott a MIUI. Extreme Digitalnál is van. Vagy lehet a Redmi Note 4G, annyi a különbség hogy ebben Snapi 400 van (meg a velejárója, Adreno 305, és 4G). Bár ahogy nézem, ez 3000Ft-al túllépi a keretedet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest