Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pingwin92
aktív tag
válasz ViZion #186148 üzenetére
At automatikus fényerőállítás milyensége modellenként eltér. Sőt..
Nálam egy Poco F5-ön most baromi jó. Előtte Redmi Note 10 Prón is az volt kivéve naplementekor. Mi 11 Pro állandóan feljebb állítja mint kéne, és nem tudja megtanulni.
Aztán ott a 12x, amit én hetekig használtam, és nekem a Note 10 Próhoz hasonlóan jó volt, de mióta tesóm használja (ugyanazt a telefont), neki állandóan hirtelen durván leveszi a fényerőt. -
pingwin92
aktív tag
válasz ViZion #186123 üzenetére
Ha valaki szereti a stocktól jócskán eltérő MIUI-t, lehet, hogy nem a legjobb egy Motorola, de, ha az illető nyitott, és nem ragaszkodik hozzá, meg lehet szokni, illetve ilyen-olyan megoldásokat is lehet találni egy-egy hiányzó fícsör pótlására.
Amúgy emagon most elég jó áron van az Edge 30. Mondjuk az se túl kompakt, de legalább pehelykönnyű. És hardveresen elég sok dolgot kipipál.
Nekem amúgy nincs / nem volt, és én (is) MIUI fán vagyok, így ajánlani nem tudom, csak gondoltam, berakom mint opciót. Akár másnak is. -
vence
tag
válasz ViZion #186117 üzenetére
Ha már felmerült egy Motorola is a sok Só-me között, akkor az
Edge 30 Neo-t is meg kellene nézni.
Ez egyike a tényleg elég ritka kisebb telóknak (6,2")
nagyon könnyű és még elég nőies is (egyes színek).Érdekes lehet a kamerák speckója is ...
A tiszta Android moto-OS miatt meg kellene nézni élőben valahol, mert nagyon más, mint egy sok (fölös)funkciós MiUI stb.
Ennél egyes spéci funkciókhoz külön kell majd appot keresni.
Cserében nem lesznek fölösleges lassító dolgok a telón. -
sfdrakex
nagyúr
válasz ViZion #181033 üzenetére
Mm, Euronics. Amiknél az ő áruk alatt van, szürkeimportos, boltigaris helyek.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
jeni
félisten
válasz ViZion #180991 üzenetére
A Honor abban semmi korlátozás nincs,igazából a Kínai gyártónál a Huawei alá van rendelve. A Huawei az ami Google szolgáltatásról van letíltva.
A Honor ilyen téren teljes értékű teló.
Az újdonságok,fejlesztések előbb a Huawei telón jelenik meg Kínában és abból kerül át a Honorba.
Talán abban hátrány a Honor hogy azokban legalábbis 200000Ft-ig egyik sem tudja az OIS képstabilizálást a telóikban,hanem EIS van ami csak elektronikusan,szoftveresen szabályozza a képbemozdulást. -
ViZion
félisten
válasz ViZion #179490 üzenetére
akkor a kérdés így kb. annyi, hogy melyik az ajánlottabb?
"Vagy érdemesebb 6 GB-os Note 11S-t vagy Redmi 10 2022 6 GB-ost venni inkább?
Gördülékenységben, megbízhatóságban, kamerában mi lenne a sorrend?"
Esetleg van másik modell, ami ajánlott ebben az árban?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MODERÁTOR
-
juuzer
addikt
válasz ViZion #148121 üzenetére
Szia!
Hát ha kicsi telefont keresel, akkor P30.A Xiaomik, amiket felsoroltál azok is jók, de böszme nagyok, ha tényleg kis telefont keresel.
Ha számít a méret, akkor P30.
Ha meg nem, akkor Mi Note 10. (Olcsóbban A70/A50, de ezek a Mi Note 10/P30 alatt vannak kamerában és teljesítményben is.)Vamos a la playa.
-
soldi3r
veterán
-
mike1334
veterán
válasz ViZion #96083 üzenetére
Igaz, hogy 4,7 colos, de eléggé kicsi ahhoz képest. Asszonynak Redmi 1s van, az is 4,7 col, de a redmi 2 nincs akkora. Javaslom a "visual phone size comparison"-ra történő guglizást, ott egymáshoz képest látja, hogy mekkora lenne az új teló ténylegesen. Ha van egy okosteló kéznél (gondolom akad ), akkor pedig be lehet kalibrálni, hogy valós méretet mutasson a képernyőn, ne csak arányt.
Amúgy megértem a problémáját, nekem lumia 620 van még, és ez csak 3.8 col...de lassan váltani kell, és én örülnék, ha lenne normális 4,5 colos teló, akár egy simmel is...de lassan már 4,7 colosat is alig találni, szóval lehet, hogy 5 col lesz, csak síessek, mert idén már 5,2 az átlag
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
andrisbandi
őstag
válasz ViZion #95950 üzenetére
Ha Facebook-ozni szeretne telón, meg jó kamerát 4"-on, akkor a lehetőségek és az igények nem is lehetnének távolabb egymástól. Valamelyiken változtatni kell :-)
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
andrisbandi
őstag
válasz ViZion #95933 üzenetére
A 4"-t sajnos el kell felejteni.
Sony Z1C-t vettem Novemberben. 4.3 col, nagy aksi, jó kamera.
Nagyon szerethető teló, kifigástalanul teszi a dolgát.Váltanom kellett dual simesre, de nem találtam kicsiben csak egy gyengébb telót; Samu A3 duos.
4,5 colos. Gyönyörű fehérben, szépen működik is minimál igényeimmel. De a Z1C-hez nem tud felérni. Aksi, kamera, szoftver, visszajelző led.... a Z1C nagyon hiányzik.Úgy tűnik fel kell mennem 5 colra és 100 ropi fölé. Talán Sony Xperia M5 dual lesz a nyerő.
Elképesztő, h néhány év alatt eljut az ember oda, hogy képes kiadni száz ropi fölötti összeget egy telóra... a kocsira meg csak halasztgatom a javítási költséget, pegig az csak 60 pénz lenne :-)░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Gery1987
őstag
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok