Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Tomszy1 #191155 üzenetére
Igen, persze, a R Note 12S már kifutó, hiszen Redmiből már a 14-nél járunk. R N 12S Android 13-mal jelent meg 2023-ban, aztán lefrissült android 14-re, és állítólag most decemberben jön rá az android 15 is. Egy frissebb-fiatalabb Redmi Note 13 nyilván jobb vétel, mint az előző generációs 12-es széria egy tagja
A Honor 90Lite is kifutó, az is 13-mal jelent meg, és frissült 14-re, kérdéses a 15. -
veterán
válasz Tomszy1 #191151 üzenetére
Szia,
abból a hármasból csak a Redmi Note 12S-nek van normális kijelzője. A Honor 90 Lite-nak nagyon kis betekintési szőgű, a Moto G34-nek pedig csak 1600x720 felbontású IPS kijelzője van.
Bármit is fog csinálni anyuci, ahhoz a kijelzőt fogja nézni, és a FHD 1000 nites 90Hz amoled mindenképp jobb mint ez a 2 LCD.
Ha telefonnal akar fizetni, R Note 12S-ből fut NFC-s és NFC nélküli is, erre oda kell figyelni a lefoglaláskor. -
Tomtotom
senior tag
válasz Tomszy1 #47894 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem éri meg az f6 a +10et. Sőt, az idol s ezerszer jobb teló (ha még az üzletben leteszteled, mert a sim nyillásnál illesztési hiba lehet), és még szerintem szebb is. Volt LG L9em,de az is állandóan szervizben volt. Az F6 szerintem nem szép teló, van egy az egyik kollegámnak. Mindenki ódzkodik az Alcatel névtől, mert kínai, de simán lenyomja az F6ot, és nem vagyok elfogult az idol s–emet még az F6os kollégám is irigykedve nézte.
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Coolmat
őstag
válasz Tomszy1 #44052 üzenetére
Szia!
Ha T-nél veszed meg a telefont, akkor ingyen cserélik a normál SIM-ed microSIM-re. A 3 típus közül én is az Idol S és F6 között gondolkodnék a helyedben, a legjobb ha meg tudod tapogatni élőben is (Idol S biztosan van kiállítva T-Pontokban, F6 talán Telenor boltokban), apróságok dönthetnek a két telefon között.
Amiben az Idol S jobb: kijelző méret és felbontás (még átérhető egy kézzel is akár), anyaghasználat és design (szubjektív)
Amiben az F6 jobb: akku, NFC, infra, 8GB ROM (Idol S csak 4GB) -
dokee78
félisten
válasz Tomszy1 #44044 üzenetére
Amit linkeltél ott a CPU az nem az LTE verzióban van.
A 3 telóban ugyanaz a hardver van. MSM8930
Sőt az LTE belső tárhelye is helytelen,mert valóságban 8GB.Képekről nem tudok nyilatkozni én az LG-t venném,de sokan félnek tőle,az okát nem értem.
Egyik ismerősnek a G2-t ajánlottam az Xperia Z ellenében és mégis a Z-t vette: -De az LG,nem kell! -
Devas
őstag
válasz Tomszy1 #43742 üzenetére
Nokia Lumia 720? Bár ez nem android, de nem is volt megkötés.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
L.C.S.
tag
válasz Tomszy1 #43691 üzenetére
Nekem tizenöt év alatt tíz készülékem volt az utolsó kivételével mindegyik előfizetéses. Ha tehettem egy évre, ha nem két évre kötöttem, de 40 ezer forintnál többet nem vagyok hajlandó telefonra költeni. A tíz mobilból kettőt idő előtt elloptak, egynek véletlen betörtem az üvegét és csak egy adta meg magát másfél éves korában a többi kihúzta az előfizetéses időszakot. Szervizbe egyet sem vittem. Szerintem ezt a szerviz dolgot túlmisztifikálják, vannak olyanok, akik a legkisebb hibával is rögtön szervizbe rohannak, míg mások, mint én is, csak használják a telefont. A telefonok tervezett avulása szerintem nem több mint két év, ha másfelet kihúz, akkor már megéri ilyen kínai dolgokat venni. Arról nem is beszélve, hogy pozitív kínai garanciás tapasztalatokról is lehet olvasni.
-
L.C.S.
tag
válasz Tomszy1 #43683 üzenetére
Én is skate-ről váltottam tavaly decemberben, és vettem egy THL w100-at innen a hardverapróról. Nem bántam meg, 40k volt két simes (én kihasználom), négy magos nem túl erős, de elegendő proci (Antutu 14k körül), 4,5- ös nagyon szép kijelző, adnak hozzá két tokot, képrenyővédőfóliát, és eddig nem volt különösebb baja sem. Szerintem a következő telefonom is ilyen kínai lesz, francnak fogok fizetni egy szolgáltatónak ugyanennyit gynegébb készülékért két éves előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest