Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomszy1
tag
válasz Coolmat #44054 üzenetére
Frissítésről hol lehet érdeklődni? Esetleg hátha jön 4.4 rájuk... Megtapiztam mindkettőt, nekem Alcatel jobban tetszik pontosan amiatt, amit írtál, keskeny, korrekt. Csak a márka az ami kicsit megrémít. Valóban van egy LG szinten? Valaki már próbálta mindkét telefont (idol S vs F6)? Esetleg írhatna róla véleményt, laggolásban, vagy bármi más oldalról.
NFC-t tudok valahol használni? Vagy egyelőre ennek még semmi haszna? Adatátvitelt meg tudom oldani másképp is... fizetni meg nem tudom mikor fogok vele, vagy hol lehet már? -
norbert1998
nagyúr
válasz Coolmat #42295 üzenetére
szia!
köszönöm szépen!
a magyar nyelv hiánya nem jelent gondot, angolból elég jó vagyok, meg a morelocale a nagyját úgyis megoldja
garanciát megsassoltam az oldalon, ahol néztem, magyar oldal amúgy és 3 év van rá, maximum pár hétig nélkülöznöm kell, de megpróbálok rá vigyázni
ezek a negatívumok nem olyan durvák, hogy one sv-t kéne vennem, mert feltételezem, az a 2. legerősebb a listámban -
Aleks782
csendes tag
válasz Coolmat #40985 üzenetére
Nekem bejött az LTE, ami a régi defy-n 8-9s volt, az S4 minin pöccre bejött, bár az tény, hogy csak Budapesten van értelme. Amúgy nem fogyaszt több netet vele az ember csak kevesebb a homokórázás.
A függetlenítés témában, pont az F6 topikjában fejtegetik, sajnos 10000:
[link]
Az SP-t meg az F6-ot még megnézem, meg persze alszok is a dologra egyet.
Köszönöm szépen a segítséget!
Jó éjt! -
Aleks782
csendes tag
válasz Coolmat #40966 üzenetére
Köszi a részletes választ.
A Moto G-n én is filóztam, igazából az LTE hiánya miatt esett ki.
Az Idol S megtaperolása megvolt az XPeria SP-t sajnos csak kikapcsolt állapotban láttam.
Az LG F6-ról azt hittem csak telenoros. Hirtelen rákeresve 7650Ft-ot írnak a kikódolásra, de ez az infó már több mint egy éves. Amúgy nem tudom, hogy megy ez, egyből kikódolják? Nincs valami várakozási idő? Mindenestre utánnanézek az F6-nak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest