Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Aaz attól függ hány m-ről fogja nézni, és mennyire érzékeny
a szeme a kieső sorokra..
Én örülök hogy csak 42-est vettem..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
cotag
senior tag
47LW5590
új szoftver, Ver.05.11.06Most telepíti....
imreb8, 47" alább ne add, ha megvan rá a pénz!!!
[ Szerkesztve ]
-
imreb8
csendes tag
Sziasztok!
Tévé vásárlása előtt állok és ebben szeretném kikérni a véleményetek.
Két tévét néztem ki a 42lw650s és a 47lw 5590. Amire használnám az a 3d filmnézés és ps3.
47 colosat szeretnék de ha képmegjelenítésre és minőségre jobb a 650s akkor arra esik a választás hiába a kisebb méret! Előre is köszi a válaszokat. -
Márton
nagyúr
válasz BloodRay #7496 üzenetére
Bocs, inkább 7480-nak szólt.
Vidap: 2 kamerás rendszerem is van, amin változtathatom témától függően az optikák távolságát, illetve a Sony TD10-es képe is lemászik a képernyőről
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz BloodRay #7493 üzenetére
Én mindig mosolygok ezeken a jóslatokon.
Engem csak a tényekkel lehet meggyőzni.
Saját 3D felvételeim hihetetlenül jól néznek ki a 3D TV-n,
és ezt már sosem fogom alább adni, nem megyek vissza 2D-re.Tehát az én szobámban nem fog kihalni a technológia..
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
BloodRay
veterán
Ezt eddig is tudtam, nem mondtam, hogy élő lesz minden. És ez azok kisebb számáról ír a BBC-n. Lesz még másik(fizetős) csatorna is ahol lehet még bőven 3D közvetítés. A Panasonic elég sokat áldoz a félvételre, nem hinném, hogy kihasználatlanul hagynák.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
tboy72
aktív tag
Az a baj, hogy ez a kínai fos amit adnak, ezt szerintem szoftveresen direkt úgy csinálták, hogy mezei júzer ne tudjon rajta eligazodni. Jópár routert bekonfigoltam már, de ehhez fogható szart még nem láttam. Igazából lövésem sincs, hogy ha egyszer működik a wifi, még fájl átadásra is sor kerül az eszközök között, akkor a távirányító program miért nem ismeri fel a tv-t?
Mondom hogy direkt a t-home-nak gyártják ezt a szart! -
GEO001
aktív tag
Hát igen. Nem érdemes velük foglalkozni, pláne ha megveszed a routert, a wifi "szolgáltatás" ha jól emlékszem, kb. 6 havi díjából már meg is tudod venni. A beállítás meg nem olyan nagy kihívás. Ezért meg fizetni.....
"Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
tboy72
aktív tag
Na úgy látszik, hogy a T-fos modem+routere a szar. Rádugtam, egy félig halott Linksys routerre a tv-t, wifin csatlakoztattam a telót, és már a párosításig eljutottam. (a linksys router szar, mert percenként újraindul!!) Megnyugodtam, hogy a tv jó. A T-fos ügyfészolgálata azt mondta, hogy a wifi beállítás plusz szolgáltatás, és forduljak (persze plusz pénzért) a szuperszervizükhöz!!!! Ekkora fos céget.
Inkább holnap veszek egy normális routert, a t-fos meg dugja fel magának kínai szarját!!!!
Hú de felbaxtak!!! -
modi
tag
válasz Peter.Kalasz #7482 üzenetére
Én 1290 ft ért vettem 5 méterest a Hq-ban (toslink)
De egyébként én is néztem több helyen előtte.
A Corában 1m 990 ft 1,5 méter 1500 ft.
A Tescoban 1,5 méter 1500 ft. -
GEO001
aktív tag
A TV beépített média lejátszója nem ismerei fel/nem tudja kezelni azokat a filmeket, amelyiknél a media header -ben nem megfelelő információ/tartalom van, rosszul lettek módosítva, ezért néha újraindítja magát. Ez szoftveresen demuxolással legtöbb esetben korrigálható, a beépített vidi prockót félre is lehet vezetni.
A full HD SBS, TAB lejátszását ne is erőltessétek, esélytelen.
(hsbs= 2x (960x1080) képpont, vagyis összetéve mindkét szemnél ez 1920x1080p.[ Szerkesztve ]
"Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
Attas
aktív tag
válasz Peter.Kalasz #7484 üzenetére
jaa...lol..ezt benéztem. Az meg naon occó..
"Az élet olyan mint az ásás. Néha pár gyökér feltart, de annak jól odacsapsz és mehetsz tovább!"
-
Attas
aktív tag
válasz Peter.Kalasz #7482 üzenetére
1,5m 6-8kért szerintem nagyon sok.
"Az élet olyan mint az ásás. Néha pár gyökér feltart, de annak jól odacsapsz és mehetsz tovább!"
-
PLaci58
addikt
válasz Peter.Kalasz #7476 üzenetére
Egyformák.
Én az Euronicsban vettem optikai kábelt, elfogadható áron. (1,5m olyan 6-800Ft.)
Érdemes lemérni, hogy ilyen hosszú kell.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
kezdő
senior tag
-
Barohawk
aktív tag
sziasztok
keresek egy 32colos full hd-s tv-t amivel fel is lehetne venni mundjuk külső vinyóra kb 100-150 ezer közötti árban
Kösz mindenkinek a segítséget
''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''
-
Peter.Kalasz
tag
Sziasztok! LG47LW579S tévét vettem, ennek optikai hangkimenete van. Van egy régebbi Sony rádiós erősítőm. Ahogy látom, ennek van optikai bemenete. Kérdés: az optikai kábel csatlakozói egyformák, vagy ezek között is van több fajta? (a ki és bemenetek szögletes alakúak) Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
"Kéklényes" HalfSBS trinity release 1920x1080 High@L4.1, a magyar hang 5.1-es.
Egy-két perc után ennél is újraindul a TV...Tehát amit leírtál, nem igazán válasz a probléma elkerülésére.
Szerk.: Az újraindulás vagy csak hibakijelzéses esetekben az eltérésre lehet válasz a fw? Az enyémen a legutóbbi v05.01.10...
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Cocos
tag
Hmmm!Ez érdekes!Nekem még nem csinált ilyet, csak jelezte, hogy nem tudja.Ez nekem új!
A full sbs nekem elindul, de csak a hang, kép nincsen.De azt tudjuk miért[ Szerkesztve ]
"A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
vidap
tag
Jártam már így én is 2-3 filmmel!
Elindult a tv médialejátszója és kikapcsolt a tv!
Legtöbb esetben felismeri az ismeretlen fájlt és egyből kiírja!
Volt viszont olyan eset is, hogy bekapcsolt a médialejátszó és csak utánna írta ki, hogy ismeretlen fájl!Már valószínű rájöttem (próbáljátok ki) a full sbs/tab filmeknél kapcsol ki (4.1-re alakítva)
ugyanis felismeri, de nem tud vele mit kezdeni és megzakkan! (a 3840-es felbontás miatt lefagy és kikapcsól szerintem)Megoldás: Médiainfo ill. NFO végignézni és csak az allkalmas filmek kerüljenek a tv-be!!!!
(Half sbs/tab 4.1 max:1920×1080 hang:AC-3)Ha valami nem stimmel javítsatok!
-
Attas
aktív tag
válasz huncutka1029 #7459 üzenetére
Tegnap voltam Győri Plázában moziba. Ott is adták. 200 ft / db. Családi mozizás volt így most van +4db szemüveg ami tényleg jó az LW5500 3D tévéhez. Így most van 11 szemüvegem. A lényeg. Ha ilyen moziba mész, nem kell megvenned a szemüveget, mert jó az LG 3D tévékhez adott is.
-
gulyasa
őstag
Az újraindulásos problémába én is belefutottam.
Nálam a "kéklényes" film egyik HalfSBS változatánál csinálta, hogy 1-2 perc lejátszás után indult újra a TV (LG 42LW5500).
És csak High@L4.1...
Szerencsére az ilyen esetekre van egy jó médialejátszóm (WD Live - és igen, lehet vele 3D-t nézni - igaz, HalfSBS-en kívül mást még nem próbáltam).[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
modi
tag
Nekem is simám működik úgy az LG remote app,hogy wi-fi-n csatlakozok a telefonommal a routerhez, a tv-meg vezetékesen csatlakozik ugyan ahhoz a routerhez,és simám működik.
A tv ugyanahhoz a routerhez kapcsolódik mint a telefon?? Nincs közben egy másik átjáró?(pl.: switch,másik router)
Egyéb internetes szolgáltatások működnek a tv-n.(Esetleg kábel szakadás)
Routerben UPNP bekapcsolva?
-
tboy72
aktív tag
válasz Lacinavi #7461 üzenetére
Bocsánat, ha félreérthető voltam!
Tehát, van egy t-home wifi-s router+modem, és azon lóg a tv kábelen, illetve a mini pro wifin. Az az érdekes, hogy letöltöttem egy másik okostévé alkalmazást a telefonra, ott i is listázta ip cím szerint minden eszközt, ami a hálózaton van, közte a tv-t is, de nem ismerte fel az a a szoftver sem, azt írta az ip cím mellett, hogy unknow device (pedig elvileg külön keresett samut, és külön lg-t is!) -
rossitibi
tag
Nekem a majmok bolygójánál kapcsolt ki valamikor a film közepén,inkább újraindult a tv,mindíg pontosan ugyanott külső vinyóról! (nem 3D,csak 1080p) Pc-n simán vitte tovább! Semmilyen más filmnél nem tapasztaltam! Azt hittem a film szar,írtam oda ahonnan leszedtem hogy másnál is van-e,de csak kaptam a mínuszokat érte...Úgyhogy nem tudtam hova tenni a dolgot!
-
Cocos
tag
válasz jjani72 #7457 üzenetére
Hát érdekes, mert itt sok embernek (köztük nekem is) van tapasztalata a különböző okok (level5.1,hang,stb)miatt nem lejátszható filek-ről, de még nem hallottam senkitől, hogy ezért kikapcsolt volna a tv.(miért is tenné?? )Az szokott lenni, hogy kiírja,hogy nem lejátszható hangformátum, vagy file.Legalább is Én még csak tőled hallok ilyet először.Ugyan is amit mondasz jogos lenne, mert nem azt írja ki, hogy "bocs, de ezt nem tudom lenyomni"-kvázi hibaüzenet, hanem kikapcsolja az egész eszközt.Ez nekem új!
"A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
edeleny
őstag
válasz huncutka1029 #7459 üzenetére
Nem ezt a Miskolci moziban is ki írják. Persze, mikor megveszed a jegyet, akkor nem arról van szó, hogy megvetted a szemüveget, csak bérled!
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
huncutka1029
addikt
válasz spidersoft #7456 üzenetére
igen az is OK,
a lejátszásnál a 3D opcióknál kell kiválasztani a megfelelőt, és a TV összerakja a képet.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
idézet a honlapjukról.
3D mozijegy vásárlása esetén egy darab 3D szemüveg vásárlására is sor kerül annak érdekében, hogy meg tudja nézni a filmet 3 dimenzióban. A szemüveg ára 200,- Ft/darab. Amennyiben már rendelkezik olyan Master Image szemüveggel, melyet ebben a moziban vásárolt, úgy azt kérjük, hozza magával annak érdekében, hogy az újabb szemüveg vásárlás költségét elkerülje.
Kizárólag a Cinema City mozihálózat Master Image rendszerben működő, budapesti mozikban vásárolt 3D szemüvegek használhatóak fel.Mi az hogy csak a pesti mozikban vásárolt????
És vidéken mi a szösz lesz?a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
spidersoft
senior tag
Üdv! Juteszembe. A 3d tévék (LG például) hogy játsszák le a térhatású filmeket? Ha mondjuk van egy HalfSBS ripem, azt csak a tévé tudja lejátszani magának 3d-ben, vagy ha ráküldöm PC-ről/médialejátszóról, akkor az is oké?
-
GEO001
aktív tag
Hát igen, ez elég triviális, ha a TV-d nincs vezetéknélküli kapcsolatban persze hogy a telcsiddel nem látják egymást. Lehet a TV-re is saját wifi adaptert tenni, azzal lehet jobb esélyed, hogy tudd a vezérelni mobillal.
-
tboy72
aktív tag
Helló nagyérdemű!
Tegnap szert tettünk egy LG 47LW5590-re!Szép, jó frankó stb. De!!!
Nem tudom sehogyan sem összepárosítani a Sony Ericsson Xperia Mini Pro telefonommal az LG Remote-on keresztül!
Csak keresi, csak keresi, de nem találja a tévét.
Van valakinek esetleg tippje?
Ja igen, a telefon wifi-n lóg, a tévé meg madzagon! (lehet ez a gond?)
(a 2D-3D konverzió tényleg jobb mint remélni lehetett!)
[ Szerkesztve ]
-
GEO001
aktív tag
-
Márton
nagyúr
válasz Skynet258 #7445 üzenetére
Gratula!
Mi a helyzet az input laggal 3D játékokkal?
Engem borzasztóan zavar a 220ms!
Játék üzemmódban kevesebb, de ott is érezhető,
ellenben az interleaved 3D jó szellemképes leszMég mindig nem tudtam megoldani. Help!
-
jjani72
tag
válasz pocsik89 #7446 üzenetére
Nem kell megijedni van ilyen. Valószínűleg nem tetszik a tv beépített lejátszójának a film valamelyik paramétere és ez megborítja az egész rendszert.
Leggyakrabban az 5.1 mkv level és/vagy a dts hang a ludas.
Remélhetőleg előbb-utóbb megtanulod mit eszik meg a tv és akkor nem lesz ilyen problémád többet. -
pocsik89
csendes tag
Sziasztok.
Van egy lg lw5590 típusú 3d led tv-nk.Az lenne a kérdésem, hogy letöltöttem egy 3d-s filmet, (sbs-half) felraktam egy samsung g3 külső vinyóra és amikor elindítom a filmet a tv magától kikapcsol
Megpróbáltam nézni más filmet is rajta, mindegyik ment, csak a 3d-s nem, mi lehet a gond szerintetek?
Valamilyen beállítási hiba lehet?
Köszi szépen előre is a segítséget. -
Skynet258
veterán
És utána felrakod vaterára nyóccázé' (biztos lesz ilyen is ).
BTW megvettük tegnap este az LW4500-at, egy pár éves LG 32LC46-ot váltott (HD Ready). Tudtam, hogy lesz különbség, de azért durva... A 2D-3D konverzió jobb mint vártam, forgatható a talp (azt hittem ennél nem, így kellemes meglepetés volt). Xbox360 maga a gyönyör, Forza 4 3D-re konvertálva is egész más dimenzió. HTPC van mellette, így az "etetéssel" sem lesz gond. Megvan az LG promo 3D videója is (zenei klip, meg vadászgépes, gyerek a szobában mászkál a lelógó fotók között - van még másik fajta videója is az LG-nek?), állat.
A tévé adások sokkal csúnyábbak, de nem is vártam mást igazából... ezt úgyis keveset nézzük. Ami kicsit dühít, hogy amiket nézünk, (Discovery, NatGeo és társai) szarabbul néznek ki, mint egy RTL Klub. Tudom, fizessek elő a HD csomagra, amiben találhatok legalább 2 olyan csatornát, ami érdekel is...
Összességében elégedett vagyok. A sima változathoz képest (lv4500) simán megért +30 ezret ez a 3D móka, és az LG megoldása legalább értékelhető képet ad ebben a módban is (a Samsung már az elejétől kezdve nem volt opció emiatt).
-
Hami33
aktív tag
Egyébként Master Image márka van ráírva!
-
BloodRay
veterán
Nem tudom lett-e már tárgyalva, de az olipmia(talán a foci EB is, abban nem vagyok biztos) lesz majd 3D-ben a BBC-n. Műholdon elérhető bárkinek, a szolgáltatók meg még tárgyalnak az elérhetőségéről kábelen.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
vidap
tag
válasz PLaci58 #7425 üzenetére
Nálam van zavarás, hiába van kihúzva az antenna a 220v-ból!
Beprogramozni csak a kábel analóg adásával tudod az antenna digitálist!Kábel digitális+antenna digitális nem működik eggyütt, a tv nem tudja külön kezelni!
Ebben az esetben hiába lenne a +5v és a kütyüd minden kapcsolás után csatornavesztés lenne! -
Hami33
aktív tag
Cinema city mozik oldalán fent van részletesen minden . Nem rossz kis szemüveg elég masszív és nagyobb is mint a régi szemüvegek
-
Hami33
aktív tag
Sőt aki nem akarja megvenni nem kötelező lehet rajolni a moziba a színes lg szemüvegekkel)) 200 forint spórolás jegyenként . Garantáltan megnézik miért van színes szemüvegünk
-
Hami33
aktív tag
A cinema city mozikban új szemüvegek vannak 3D filmekhez meg kell most venni 200 Ft egy mozijegyhez a szemüveg egész jó kis műanyag szemüveg és utána haza lehet vinni ès a tv vel tudjátok használni meg ne vegyétek a drága szemüveget elmegy a család és plusz 4 szemüveg)).
-
béati
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítséget. Ugyanaz a helyzet van mint Lacánál. Egyelőre analóg a kábeltv, igaz nyomják ők is a 7 szabadon fogható digitálist, csak épp 76%-os jelerősséggel, ami igen gyenge, ezért akartam megtámogatni egy antennával. De akkor marad a box vagy kitalálok egy harminchatodik megoldást rá
-
drstupid
tag
http://ncore.cc/torrents.php?action=details&id=949020
LG 3D demo akinek kell
Eladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
Laca0
addikt
Be lehet kapcsolni az antenna menüben a tápellátást, olyan címszóval, hogy erősítés.
De az eszközöd nem valószínű, hogy fog működni, ugyanis kábeltv-s és légi digitális (DVB-T) csatornákat csak úgy tudsz egyszerre beállítani, ha átváltod a jelforrást légire. Nem kezel külön csatornalistát a légire és a kábelre, tehát nem tudod külön-külön beállítani (mint péntául egy OFF Samsung-nál ON).
Tehát ha be van kapcsolva az erősítés, akkor mindig tolja az 5V-ot az antenna bemeneten, függetlenül attól, hogy éppen egy kábeles adást akarsz nézni, vagy egy légi digitálist.Következő probléma: ha netalántán a kábelszolgáltatód is nyújt digitális adást, azt "légi" forrás kiválasztása esetén bukod, mert akkor nem keres DVB-C-s csatornákat.
(Ha "kábel" forrást választasz, akkor meg nem keres DVB-T-t)Ezek miatt vettem külső DVB-T vevőt. Ezzel meg is válaszoltam (#7398) huncutka1029 kérdését, hogy mi a viharnak vettem ilyet, ha a tv is tudja.
2 hónapot töltöttem el megoldás-kereséssel. Nem találtam kielégítőt.
PLaci58 megoldása jó, alkalmazható csak, abban az esetben, ha nem kell DVB-C. Mivel nekem olyan is van, ez a megoldás nem játszott.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
PLaci58
addikt
Beprogramozni betudod, de használni együtt nem!
Ezt nem értem. Mit lehet beprogramozni? A +5V kiadását? Hogyan?
Ha a TV ki tudna adni DVB-T csatornára kapcsolás esetén +5V-ot az antenna csatlakozóra, akkor a belinkelt ([link]) készülékkel megoldható lenne az automatikus átváltás, akár aktív, akár passzív DVB-T antenna esetén. A DVB-T hez készült STB-k tudják ezt az 5V-ot.Én egy távvezérelhető konnektorral oldottam meg. Arról megy az erősítős antenna táplálása. A két antenna (erősítős és kábel) egy sima T dugóval van összehozva és bekötve a TV-be. Ha a kábelt akarom nézni, akkor egyszerűen lekapcsolom az antenna táplálását és nincs zavarás.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
bimmermann
csendes tag
válasz huncutka1029 #7408 üzenetére
Köszi szépen megfontolom az ajánlatot.
-
vidap
tag
Beprogramozni betudod, de használni együtt nem!
Én úgy használom, hogy egy sima "T" antennaelosztóval összekötöttem (szigorúan csak a csatornakeresés erejéig). Most a tv-be van egy darab antennakábel (ne a tv-ből dugdossam ki be ) és ott cserélem majd a kábelt és az antennát! Engem csak a F1 érdekel HD-ban!
Viszont ez is csak úgy működik ha a kábel analóg! -
huncutka1029
addikt
válasz Azurooandrew #7417 üzenetére
nem frissítéssel nem veszed rá, hogy PVR LG esetén DVR legyen!
De megoldható, egy kis szervízmenű módosítással, ha visszaolvasol megtalálod
:-)a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
cotag
senior tag
Plex telepítve pc-n, tévéhez lan kábellel csatlakoztatva, filmekkel sok bajom nincs, de az mp3 zenéket torzítva játsza le a házimozin..
Valaki tudja mi lehet a baj? (LG 47"LW5590) -
Azurooandrew
tag
válasz bimmermann #7401 üzenetére
Hát ez nagyon jó ár, és ha jól tudom a 5500-ast egy frissítéssel könnyen rá lehet venni a Pvr funkcióra is ?!
-
huncutka1029
addikt
válasz torma1981 #7411 üzenetére
Na igen, az 55" ös az lehetett annyi,
én 219000-ért vettem náluk
akkor az volt 275000 helyett 219000Szemüveget én aze-Bay-en rendeltem 1600 Ft 4 db szállítással.
Kissé merevebb anyagból van a kerete, mint az erdeti cinema3D, de egyébként hibátlan
Így van 8 szemüvegem óccsó pici pénzérta női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
béati
csendes tag
Sziasztok,
egy kérdésem lenne: Tudja valaki hogy az LW5590 antenna csatlakozója ad-e ki +5V-ot? Földi digitálist akarok összehozni kábeltévével, amihez elvileg találtam is eszközt, de nem mindegy, hogy van-e +5V ( ill. be lehet programozni) az antenna bemeneten vagy nincs. Erről beszélek: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
-
Minimoa
tag
Őszintén szólva már a szemüveg ára miatt jó volt, hogy az LG mellett döntöttem.
Amikor jöttek a rokonok, pont kevés lett a 7 szemüveg, úgyhogy elspuriztam a 220V-hoz és vettem egy másik 5-ös pakkot ~8000Ft-ért.Na most képzeld el ugyanezt a mennyiséget aktív szemüveggel....
-
Márton
nagyúr
válasz huncutka1029 #7408 üzenetére
Mkor volt ez 480e?
Én 7 szemcsivel kaptam, holott a bolt azt írta, nincs is 1 se mellékelve,
de gyanús volt a dobozon a felirat.. Most lehet party-t rendezni!Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Psytróger
tag
Upsz, ez mellément, bocsi...
[ Szerkesztve ]
>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
huncutka1029
addikt
válasz bimmermann #7401 üzenetére
Ezt nézd meg,
2 év gari, 4 szemüveg, magic motion ingyen házhoz szállítás
kicsit drágább, de lehet, hogy megéri.
Én is tőlük vettem. nagyon korrektek.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
bladesks007
tag
Köszi mindenkinek a segítséget, infókat. Akkor LW5590 lesz.
-
Minimoa
tag
válasz bladesks007 #7403 üzenetére
Én egy NetGear NeoTV 550-et használok.
Ami fontos volt: Sigma chipset, tudja a DVD és BluRay ISO-t is lejátszani, zenét is lejátszik mindenfélét
Amiről lemondtam: NAS funkcionalitás, koax kimenet (TV és a DVD lejátszó is optikaival rendelkezik, a házimozi erősítőmnek meg 2 optikai és 1 koax bemenete van, így a DVD lejátszó most csak sztereó RCA-val van bekötve)
Fagyás csak hébe-hóba van.
1 dolog van, ami kissé bosszant, de megszoktam:
a TV-nek van egy képfeldolgozási késleltetése, ami felbontás függő.Mivel a házimozi erősítőm nem HMDI-s, ezért a hang siet a képhez képest.
Van a médialejátszón beállítható audio késleltetés, csak felbontástól függően kell állítani rajta.Már megvannak a megfelelő értékek, default-nak beállítva a leggyakoribb felbontáshoz, csak jó lenne, ha a NetGear a következő firmware-be már beletenné a felbontás függő audio delay-t . (A support oldalukra megírtam a javaslatomat.)
-
BloodRay
veterán
válasz bladesks007 #7402 üzenetére
A műholdas beltérit helyettesíti az s-es tuner.
Viszont analóg tévéadásra nehogy 47-es tv-t vegyél mert sírógörcsöt fogsz kapni ha bekapcsolod...
Az input lag nagyon sok mindentől függ. Alapvetően minden képjavító kikapcsolása és a megfelelő üzemmódra kapcsolás után lesz a lehető legkisebb. Ha nem FPS játékokhoz kell a tv akkor halál mindegy melyiket veszed ebben a kategóriában, egyiknél sem lesz zavaró jó beállításokkal.(#7403) bladesks007 -> Médialejátszónak egy oplay, vagy egy DP1-es LG is megteheti, de továbbolvasva a hozzászólásod, max az első felelhet meg neked, vagy valami komolyabb. Ezekben inkább nem osztogatnék tanácsot, mert blu-ray-eket használok inkább.
[ Szerkesztve ]
-
bladesks007
tag
válasz BloodRay #7400 üzenetére
Bocs, kicsúsztam az előző hsz-nél a módosítási időlimitből. Tudnál esetleg médialejátszót is ajánlani ezen tvk-hez? Nem akarom folyamatosan a tv-t terhelni ezzel (jó lenne, ha wifis lenne, illetve kezelné a BD25 és BD50 fileszerkezetet is ISO-ban + ha jól tudom, vannak olyan BR-filmek, melyek 3D-je csak BR-lejátszóval csalható elő le, szóval jó lenne, ha ezt is kezelné a szerkentyű ISO-ból.) Köszi.
-
bladesks007
tag
válasz BloodRay #7400 üzenetére
Köszi! DVB-S tunernek utánanéztem, mi is az, de mivel egyelőre analóg tv előfizetésem van, váltás esetén korlátoz ez szolgáltatást, szolgáltatót (vagy ez gyakorlatilag a set-top-box-ot helyettesíti?)? Bocs, ha egyértelmű a válasz, nekem sajnos nem az.
Még lenne egy kérdésem, input lag-ban van különbség a két készülék között? Mert az oldalon lévő LW5500 és LW650 tesztek ([link]; [link]) alapján a drágábbnak valamivel nagyobb ezen értéke... Bár lehet, a különbség elhanyagolható.
-
bimmermann
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Ismeri valaki ezt webáruházat atomtv.hu ?
Jelenleg itt láttam legjobb áron a 42 lw 5500 tipust.
1 év bolti garanciát adnak hozzá cserébe kb 15e Ft árelőnyt a többi eladóhoz képest.
Estleg valaki vásárolt már innen mi a tapasztalat.A cég már 10 éve müködik ez mondjuk pozitívum.
Valaki ha tud hasonló áron tuti helyről ezt a tipust vagy esteleg 5590 ne tartsa vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.