Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hát ez szomorú. Mármint, hogy gyorsan megunható. Gondolom a 2D-3D konvertálás még mezei Full HD film esetében sem ad olyan minőséget, mint egy gyárilag 3D-s film?!
Bár én elsősorban a kijelző miatt veszem, nem a 3D miatt.
Néztem a mezei LG42lv típus - ami ugye 3D nélküli - alig 30k-val olcsóbb, mint az lw-s ami már 3D-s is. Akkor meg már mondom azon a 30k-n ne múljon, legyen inkább 3D-s.
Persze még mindig nincs meg, de mostmár szinte tuti, hogy ezt fogom választani. -
Márton
nagyúr
válasz Dany007 #7897 üzenetére
De észrevenni, ezzel is bajom volt.
Aztán kxdriver-ben beállítottam a delay filtert, és úgy okés.
Viszont ha visszakapcsolok monitorra, akkor meg ki kell venni a filtert..
Ha 3D-ben nem játszol akkor okés![ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Kroni1
veterán
válasz Dany007 #7897 üzenetére
Nem álitottam sose, nem észrevehető sztem egyáltalán a lag, pedig nekem is külön megy a hang az erősitőbe. Mondjuk megnéztem a jelenleg fellelhető pár jó filmet 3D-ben, eleinte nagy szám volt, de már elmult a hype, honapok óta nem is vettem elő a 3D szemüveget, sajna nem is sok a JÓ! 3Ds film..
-
Dany007
veterán
Köszönöm! Akkor ezt csúnyán benéztem! Az input laget nem venni észre film esetében, ha PC-ről a hang közvetlen az erősítőbe megy? Gondolom akkor a hang előrébb tart, mint a kép.
@Kroni1:
Köszönöm neked is. Sokat segítettetek. Most már legalább a freki miatt nem aggódok. Te se észlelsz input laget? Mármint pl hangban elcsúszást?
Csak azért kérdem, mert itt volt korábban egy kollega, ami mondta, hogy van 160ms lag, emiatt a hang előrébb van, mint a kép. De szoftveresen lehet korrigálni gond nélkül. (PC ruleZ).
Amúgy én leginkább filmezni, TV-zni netezni, dolgozni akarok PC-ről TV-n keresztül. Egyszóval mindent. De tény, hogy a játék a legkevesebb. De azért az is akad néha =) De nem 3D-ben.
-
BloodRay
veterán
válasz #03969024 #7880 üzenetére
Örülj neki, hogy ilyen "komoly" gondjaid vannak. Az a 750-es egy igen jó tv. Képminőségre igen magas árkategóriát lazán ver ma is.
(#7891) Dany007 -> Annyira felesleges, hogy a 2012-es modellek között lesz is 50Hz-es(100Hz MCI...).
(#7894) Laca0 -> Korábbi funkciók visszahozását próbáljuk kierőszakolni, illetve netes kényelmi funkciókat.
Analóg tévéadást bűn már ezekre rakni, azokkal biztos nem fognak foglalkozni. Normális helyeken már híre-hamva sincs. Csak persze itt, meg Pakisztánban...[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Laca0
addikt
válasz BloodRay #7876 üzenetére
(#7874) lancerboy -> Meg nem mondanám így most biztosra, honnan szedi az időt. Viszont megy a lobbi pár jó új és régi kényelmi funkcióért.
Milyen lobbik mennek? Tudsz erről több infót mondani?
Nekem a legnagyobb bajom a tv-vel, ami már nagyon-nagyon zavar, hogy az analóg tv adásokat nem tudom normálisan kinagyítani. Minden nagyítási lehetőség széthúzza, torzítja a képet.
Szerintem egy sima, arányos nagyítás kellene. Nem zavarna annyira, hogy a kép alsó és felső részéből lemaradna egy kis sáv, de legalább teljes szélességű lenne.
Úgyis szélesvásznúak a filmek, tehát csak az amúgy zavaró fekete csíkok tűnnének el.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Kroni1
veterán
válasz Dany007 #7891 üzenetére
A képbeszúrás a TV-ben sugárzott 50hz-ről 100Hz-re történik, vagy 60Hz-ről 120Hz-re!! Nincs 400 meg 600hz-es képbeszúrás!!! Ez csak egy MCI azaz motion clarity index nevezetű félrevezetésen kivül sokmindenre nem jo adat! A 3D filmekhez nem kell 120Hz, csak aktívnál, de az LG tv-k már passzívak! én PC-ről nézem a 3D filmeket, 60Hz-en, HDMI-n, mindenféle gond nélkül. Input lag meg hasonlók nem igazán észrevehetőek, egyik módban sem szerintem.. Vagy te nem filmezni hanem játszani akarsz PC-ről 3D-ben?
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz Dany007 #7891 üzenetére
De arra, célzok. Semmi szükség rá.
Az 50/60Hz elég folyamatos hidd el
Itt soronként van megoldva a szemenkénti szétválasztás,
nem pedig időben.Nincs szellemképesedés, de van közel 200ms input lag natív módban.
(tehát a tv-n nem kell 3D gombot sem nyomni)
Játék üzemmódban nincs lag, de van 3D szellemkép, mert valami
kikapcsolhatatlan javító funkciót rátesz ilyenkor.Na erre kéne még firmware frissítés!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Dany007
veterán
Persze, azt eddig is tudtam, hogy nincs valós 600hz. De szoftveresen feltudja skálázni. Múltkor volt is róla egy írás. Hogy a képkockák közé beilleszti u.a. a képkockát mégegyszer. Így másodpercenként nem 100, hanem 2-400hz is lehet. Ez világos is. Ahogy az is, hogy a 3D-hez azért a 120hz minimum kell.
A gond ott kezdődik, hogy amikor rákötöd PC-re a TV-t keletkezik egy input lag. Amit meglehet szüntetni ha kikapcsoljuk ezeket a képjavító eljárásokat, mint pl a 400hz-es felskálázás.
Na ezért érdekel engem, hogy hogyan is működik ez PC-re kötve. Ugyanis én csak úgy fogom használni a TV-t.@Márton:
Köszönöm. És így tudsz PC-n keresztül 3D-s filmet nézni? Nincs szellemképesedés?
Ígérem ma már többet nem kérdezek!szerk.: "az aktív technológia megzavart." -> ööö na ezen most elgondolkozom. Lehet valamit tényleg félreértettem. Csak nem arra célzol, hogy az LG féle passzív 3D esetében nincs szükség 120 vagy afeletti hz-re? Nem lenne rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
-
törölt tag
válasz #03969024 #7886 üzenetére
Manual:
A TV automatikusan beállítja az időt a műsorszóró állomás által továbbított időinformációt tartalmazó digitális csatornajelnek megfelelően. Ellenkező esetben állítsa be kézzel az időt és a dátumot. A TV órájának beállítása az időzóna és a GMT (greenwich-i idő) alapján történik; az időadatokat a fogadott digitális jel tartalmazza, mely egyben az időbeállítást is megadja automatikusan. Ha egy adott Időzónában található városban óraátállítás történik, átállíthatja az időt 1 órával. Az Időzóna menü az Automatikus módban változtatható meg. -
Kroni1
veterán
válasz Dany007 #7885 üzenetére
Arra jo hogy elhiggyék azok a kevésbé tudatosan vásárló emberek akik nem olvasnak a dolgok után, és akiket csak a számok érdekelnek hogy ez jobb mint a 100Hz mert nagyobb szám van a Hz elé irva. Holott csak parasztvakitás az egész, nincs ilyen valós képfrissités hogy 400 meg 600Hz, ez csak egy olyan adat kb. mint hifirendszernél az 1200Watt PMPO teljesitmény..
-
Dany007
veterán
válasz PLaci58 #7884 üzenetére
Tehát akkor windózban 60hz? Azt konvertálja fel a TV 120hz-re? : s
De hogy lehet ez, amikor elvileg 100hz-es gyárilag a TV? És akkor mire jó az a 200-400hz?
Kicsit megvagyok kavarodva. Az is jó ha tudsz erről valami összefoglaló írást vagy akármit, mert nem nagyon találok a neten ilyet. -
PLaci58
addikt
válasz Dany007 #7883 üzenetére
A VGA képfrissítési frekvencia 60Hz. Ebből a TV max 120Hz-et tud csinálni. A többi Hz-et el kell felejteni, mint marketing fogást. Ez alól csak a 240Hz-es panellel szerelt drágább TV-k a kivételek, mert azok már a 60-ból 240-et csinálnak.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Dany007
veterán
Azt elmesélhetné valaki, ha 3D-t néz ilyen tévéről PC-n keresztül, akkor a VGA / display beállításoknál a frissítési freki mennyit mutat? 120hz-et? Esetleg többet? Vagy csak 100-at és a TV konvertálja fel 200-400-600hz-re?
Előre is köszönöm az infót!
-
doriath
tag
- off
Srácok, van egy ilyen 4 hónapos hangszóróm tv mellé, vettem projektort, így eladóvá vált, nagyon szerettük
Ha valakit érdekel, priviben írjatok, ott megbeszéljük.
- off
-
BloodRay
veterán
Nem tudom pontosan mi van az új firmware-ben, de van új algoritmusa az LG-nek ami javít a felbontáson elvileg valóban.
(#7874) lancerboy -> Meg nem mondanám így most biztosra, honnan szedi az időt. Viszont megy a lobbi pár jó új és régi kényelmi funkcióért.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
zsebibali
csendes tag
válasz yanagawa35 #7867 üzenetére
Ednet 4-port-os notebook Hub. és fekete színű:-)
Edigitalban 1690 Ft.
http://www.edigital.hu/USB_portbovites/Ednet_4-port_notebook_USB_Hub_fekete-p52991.htmlAz USB Swap az. Én még switch-re emlékeztem egy korábbi modellből.
Ha jól emlékszem először talán HUB nélkül inicializáltam. De amúgy mindegy, hogy HUB-bal vagy anélkül.A csatolt eszközeid közül melyik nem működik ha mindent a megadott módon beállítottál, illetve sorrendben kötöttél rá a TV-re?
Lehet, hogy túl nagy a HDD-id áramfelvétele. Van rá adatod? -
Márton
nagyúr
válasz Gabesz077 #7871 üzenetére
"Kikapcsolt TV-nél hiába nyomom az 5-ös gombot"
Hogy ez engem mennyire idegesít, de úgy látom végre nem vagyok vele egyedül!
Milyen nagy kérés ez, ugye?Új firmware tényleg javít valamit a 3D felbontáson? Én nagyon kétlem, hogy fullhd részletesség lesz, hiszen fizikailag mindig csak minden 2. sort látja 1-1 szemünk.
-
gulyasa
őstag
válasz BloodRay #7870 üzenetére
Na arra jöttem rá, hogy nem szabad a weboldalon számítógépről regisztrálni az lgappstv.com-ra.
Viszont ez azt jelenti, hogy a TV-n a távirányítóval kínlódva kell regisztrálni és úgy már megy a telepítés.
Így kénytelen voltam egy új fiókot nyitni, de most már megy a telepítés.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Gabesz077
csendes tag
válasz huncutka1029 #7864 üzenetére
Nekem analóg kábelem van, és nem állítja be az időt automatikus módban, csak kézivel tudom beírogatni. Most, hogy frissített, az időbeállítások lenullázódtak, és megint újra be kellett pötyögni.
Ezen is volna mit fejleszteni. Ha már rajta figyel az internet onnan is beállíthatná. Érdekes módon a prémium menübe lépve, egyből írja a bal felső sarokban a pontos időt. És ezt tényleg a netről szedi, mert ha átírom az időt a beállításokban, a prémium menüben megmarad az aktuális......Az előző frissítésig, ha este bekapcsoltam a TV-t, és tudtam, hogy magasabb hangerővel lett kikapcsolva, hiába nyomtam egyből a "VOL -" gombot, nem halkította le, csak ha már megszólalt a hang, és újból hosszan nyomtam. Most már nem kell duplán nyomni, hanem lehalkul....
Kérés lehetne a következő frissítéshez: Az első 10 programra szoktam programozni a legnézettebb adókat. Így ezek mennek fejből is, hogy mondjuk az 5-ös a mesecsatorna. Kikapcsolt TV-nél hiába nyomom az 5-ös gombot, mert azt a csatornát szeretnék a gyerekek nézni, a kikapcsoláskor aktuális csatorna jön be. Majd még egy 5-ös, és célnál vagyunk....
Ja és még egy: A menü, meg a teletext is lehetne "fényerő szabályozott" mert ha oda belépek este kivilágítja a szemem.... -
gulyasa
őstag
válasz BloodRay #7868 üzenetére
Az összes lgapps-al az a gond, hogy még nincs magyarként regisztrálási lehetőség, így ha a tévé "Magyarország"-ra van beállítva, akkor nem lehet egyiket sem telepíteni.
Ha meg mondjuk "UK"-re állítanám (mert az lgappstv.com-on Magyarország híján azzal regisztráltam), akkor nem telepíti az app-okat, mert nem stimmel az ország...Ti ezt hogy oldottátok meg?
(Telepítés idejére "UK" - vagy amivel regisztráltatok -, aztán visszaállítás "Magyarországra"? Vagy más trükk?)Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
yanagawa35
csendes tag
válasz zsebibali #7855 üzenetére
Üdv!
Neked milyen típusú HUB-od van? Hány USB portos?
Amit írtál "USB Switch=1" = Ez hol található? A szervíz menűben csak "USB Swap" van.
Hub nélkül inicializáltad a DVR-hez?
Nekem egy 4 portos Silverline van.
250Gb 2,5" Maxell felvételre inicializált,
500Gb 2,5" Maxell filmeknek
Magic Motion
Wi-Fi Stick
Nekem nem jön össze. -
RockCNC
senior tag
Felraktak egy új 3D Lg apps-ot.
-
vidap
tag
válasz huncutka1029 #7864 üzenetére
Majd megmondom a következőnél!
-
huncutka1029
addikt
válasz morpheus133 #7860 üzenetére
amíg analógot néztem, addig is kiírta.
Bár talán az első frissítésnél nem, akkor buzeráltam valamit a beállításoknál.
Az is lehet, hogy nem a digitális adás miatt frissít, hanem a net miatt?a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
vidap
tag
válasz huncutka1029 #7859 üzenetére
Akkor csak mi vagyunk türelmetlenek, nem várjuk meg a következő indítást!
Legközelebbi frissítésnél megnézem.[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
-
morpheus133
tag
válasz huncutka1029 #7859 üzenetére
Szerintem neked azért frissiti az időt mert digitális adásod van.
Akinek nincs digitális vagy settopboxon keresztül kapja a jelet annak nem frissül.[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
nekem is van idő kijelzés pedig frissítettem.
Amikor ujra indul a tv frissítés után akkor az egyszer nem ír ki időt.
a legközelebbinél már megy rendesenbeállítások---> dátum idő frissítés legyen automatikusra állítva, pontoan nem emléxem melyik menűpont alatt van, mert első beálításkor belőttem, azóta úgy van.
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz zsebibali #7855 üzenetére
köszi,
ezért szeretem ezt a fórumot!
Én Lan -on használom a Tv-t nem wi fistickkel, ezért sok tartalmat közvetlenül PC ről nézek,használok. Így nekem jelenleg elég a 2 USB port
1 vinyó a DVRhez, G-2 portable (Samu)
2 magic motion.
Ezért hívatkoztam a máok által régebben leírt tapasztalatokra én nem használok HUB-ot.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
zsebibali
csendes tag
válasz huncutka1029 #7779 üzenetére
Akkor néhány szó az LG USB portjainak bővítéséről.
Igen, tökéletesen működik a HUB-os megoldás.
Sőt nem is igényel semmilyen külső tápos megoldást.Először is aktiválni kell a HUB-ot a szerviz menüben. (USB HUB Count=1)
Fontos, hogy a HUB-ot az USB1-es portra kössük. (itt van a HDD felirat a TV-n :-))Figyelni kell arra, hogy az USB Switch ne legyen bekapcsolva. Én találkoztam olyan gyári LG készülékkel ahol ez alapból be volt kapcsolva a szerviz menüben. (USB Switch=1)
Szerintem ez azért elég ritka eset lehet. Ilyenkor át kell állítani azt is a szerviz menüben 0-ra.Nagyon fontos, hogy melyik eszközt melyik portra kötjük.
Nálam 4 eszköz van csatlakoztatva. (2 db HDD, 1 Magic Remote, 1 wifi stick)
Itt csak 1 helyes kombináció létezett minden eszköz tökéletes működéséhez:TV USB1-es port a már említett külső táp nélküli HUB.
HUB1-es portja 640 GB-os HDD a DVR fumkcióra.
HUB2-es port: Magic Motion Remote Control
HUB3-as port: 1 Terra HDD filmnézésre
TV USB2-es port: Wifi StickA sok variáció közül nálam ez a 4 eszköz csak így működött tökéletesen. Más kombinációban nem volt stabil, pl a TV kikapcsolása után nem ismerte fel mindegyiket újra csak újbóli csatlakoztatásuk után.
Így viszont tökéletesen működik minden. Nem kell semmit sem nélkülözni.
Ha valaki a tesztelt HDD-kre kíváncsi akkor nekem mindegyik külső táp nélküli USB3-as 2,5"-ös Samsung S2 Portable.
Az 1 terrás 0,8mA, a 640-es 1mA áramfelvételű és elég jó energiagazdálkodási opcióval rendelkezik(be tudom állítani hány perc inaktivitás után kapcsolja ki a lemez pörgetését). -
Dany007
veterán
válasz gulyasa #7853 üzenetére
Alaphelyzetben semmi jelentősége. Csak nálam úgy van a bútor megoldva, hogy kis lyuk lett vágva a lapon a vezetékeknek. Ott mennek bele az szekrénybe, majd onnan el a PC-ig. (kép a jobb megértéshez)
A lényeg, hogy amikor az egészet terveztem, nem számoltam dugvillával. Mivel a PC-s tápcsatit fel lehet tolni és úgy kötni a monitorra. Kb 3x3-as lyuk elég neki.
Mindegy, ha meglesz a szerkezet, akkor fúrok nagyobb lyukat és akkor valahogy átfér.Szóval semmi jelentősége, csak az én hülyeségem miatt kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
gerzsol
aktív tag
Valaki esetleg erre? (#7832) gerzsol
köszi
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz Dany007 #7847 üzenetére
Azt ugyan nem tudom, mit jelent, de az összes LW5500-nál, ahol kiírják a teljes modellszámot, ott a "-ZE" is oda van biggyesztve.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
mazsi 72
csendes tag
Sziasztok. Valaki meg tudná mondani, hogy mivel tud többet a tv az ujj szoftverrel 05.11.08.
Az Lg írhatna pár szót mert így csak látatlanban frissítgetem :-} -
Laca0
addikt
válasz Peter.Kalasz #7702 üzenetére
a francba! hogy ez nekem nem jutott eszembe! én meg ráheggesztettem a hátuljára egy darab betonvasat, pedig csavarozhattam is volna... ...kicsit átégett a vékony lemez, meg egy kicsit a kijelző is, de mindegy, mert ott amúgy is csak a csatorna logója volt!
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
vidap
tag
válasz Kapor_Ur #7834 üzenetére
Szia!
Én egy sima "T" (300Ft) elosztóval kötöttem össze! (kizárólag a keresés idejéig)
Antenna módban megtalálta az összes kábel analógot és a légisugárzású digitálist+rádió adókat! Utána kézibeállítással lehet bármelyiket bővíteni (ha lesz mit) de az autómata keresést el kell felejteni!
Viszont a digitális és rádió adókat érdemes áthelyezni pl:101,102 stb különben több 1,2,3 stb adód lesz (1 analóg kábel, 1 digi légi, 1 rádió) azt a távirányítón válogathatsz melyik 1-es kell![ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz Kapor_Ur #7834 üzenetére
Az antenna módban kell lekerestetni külön, mind 2 jelforrással.
Először érdemes az analóg kábelt lekerestetni, utána átdugni és a DVB-T-t kézi módban beállítani. Lehetőleg átkapcsoló nélkül. Aztán meg lehet próbálni az átkapcsolóval használni.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Kapor_Ur
csendes tag
üdv,
DVB-T és analóg kábeltv egyidejű behangolásával szenvedek.
Úgy látom egy jó hónapja itt téma volt, de nem világos, akkor hogy is csináljam?
Ha hangolásnál a kábelt választom, bejönnek az (analóg) kábeltv adások. Ha antennát választok TÖRLI a kábeles csatornákat és bejön a Mindigtv (DVB-T).... egyszerre nem lehet őket behozni.A két forrás egy ilyen kapcsolóval van szétválasztva.
A TV LG 5590-es típus.Az lenne a megoldás, hogy - legalább a hangolásig - eresszem össze a kábeltv-t és a dvb-t? (Ha igen, egy ún. antennaelosztó /splitter/ jó erre -ez van kéznél itthon? Vagy ez csak egy irányba működik, tehát egy jelet oszt ketté, de kettőt nem tud eggyé vegyíteni? )
Próbáltam, hogy a kábeltv jelet engedve a tv-be antennát választva hangoltam, de nem jött be semmi...
-
GEO001
aktív tag
válasz huncutka1029 #7831 üzenetére
Hát ne történjen meg semmi ilyesmi.
Igen, még októberben csak 2 év garival tudták adni a készüléket, de említették, hogy további, asszem 2 év garit vásárolhatok meg náluk, akkor kezdték a feltételeit rendezni."Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
gerzsol
aktív tag
Sziasztok.
Jelenleg egy LG 32LG3000-es TV-m van. Szeretném frissíteni a softwerét. Szereztem hozzá egy 3.55-ös firmware-t. De valahogy nem sikerül a telepítés. LEformáztam a 4Gb-os Pendriveomat sima FAT kiterjesztésre Win7 alatt. Rámásoltam a fájlt. ez egy .bin fájl, átnebveztem "update.bin"-re bedugom a TV service usb hubjába bekapcsolom a TV-t és semmi nem töreténik.
Tud nekem valaki ilyen ügyben segítséget nyújtani?
köszönöm.
üdv,gerzsol -
huncutka1029
addikt
Sajna én is vártam rá majd 1,5 hetet, de akkor annyival jobb árai voltak, hogy megérte.
és most lehet náluk kötni 5 év garit a már megvásárolt termékekre is ,amiben benne van az is ha a gyerek beüti a kijelzőt egy kisautóval.
Bár ne adj isten hogy ilyesmi előforduljon....a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
GEO001
aktív tag
válasz huncutka1029 #7826 üzenetére
A "Jó féle" csapatot ismerem, tényleg korrektek és jó a srác ajánlott árai is, mégsem ott vettem meg mert pont nem volt készleten náluk.
"Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
GEO001
aktív tag
válasz Dany007 #7821 üzenetére
Nincs már a fehérvári MM-ban?
Igaz én októberben vettem, akkor még volt az összes kijelző méretben. Nekem ott szúrt szemet előszőr a falra fellökött 55-ös. Valahogy kitűnt a többi közül és akkor döntöttem el, hogy nekem ez kell."Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
gulyasa
őstag
válasz Dany007 #7800 üzenetére
Már eléggé kitárgyaltuk az előző napokban, egy-két hétben.
A PC Dream Shop-tól rendeltem neten keresztül 203-ezerért.
Ennyiért benne volt a plusz 5 darabos szemüveg pakk, meg néhány apróság és ingyen házhoz szállították - nem futárcéggel, hanem saját járművel, saját munkatárssal -, a fickó előttem csomagolta ki, összeszerelte, beüzemelte és csak eztán kellett kifizetni
Mint kiderült, "szürke import", a garanciát ők intézik, ha gond lenne a tévével. Elszállítják és arra az időre cserekészüléket biztosítanak.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz huncutka1029 #7826 üzenetére
múlt héten voltam a westendbe, újabban az a szokás hogy a 3d filmekhez 200 ft-ért adják a szemüveget, és hazaviheted. teljesen jó az LW5500hoz. 200ér elég ócsó már
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
huncutka1029
addikt
válasz Dany007 #7825 üzenetére
Szívesen
én is tőlük vettem tavaly ősszel,nekem fontosabb volt a smart távirányító, mint a 7 szemüveg
:-)Szemüveget vettem az e-bay-en 4 db-ot, ha visszakeresel nemrég linkeltem is az oldalt.
kevesebb mint 2000 Ft volta női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Dany007
veterán
válasz huncutka1029 #7824 üzenetére
Köszönöm az infókat!
Igen jó üzletnek tűnik, pedig még nem hallottam róla. Meglepően jó ár és kellemes akció (kapnék plusz smart távirányítót az lw5500-hoz).Természetesen a fekete képet reális fényességbeállítás mellett értettem. Sajnos a mostani TN-es monitorom esetében, ha a brightnesst is leveszem nullára, akkor is világít a képernyő full fekete kép esetében is... =/
-
huncutka1029
addikt
válasz Dany007 #7821 üzenetére
Pesten van a gazdagréti út mellett a Jóféle.hu,
ott ez a fő profil LW 5500 van is kirakva náluk egy 42"-esfekete képre visszatérve:
van egy local dimming nevű opció, az a helyi sötétítés, az soka tud javítani a feketén, és a bevilágításon.
és az is ha nem full fényerőn hanem közepes fokozaton hsználod az energiatakarékos módotPixel hiba: 72 órán belül, illetve netes vásárlásnál 8 napon belül reklamálhatsz miatta,
ksőbb csak 4 pixel vagy 6 alpixel hiba esetén cserélik a kijelzőt. 42" esetén.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Dany007
veterán
Melyik Média Markt? Mert most hétvégén voltam a fehérváriban. Igen gyér a kínálat. És az LW5500-at ott nem árulják. Sőt, most ennek a 15 éves akciónak a keretében a készülékek fele nincs is raktáron, a "kirakatban" lévőt adják el nagyjából azonos áron, mintha máshol újonnan vennéd meg.
@BÁ Nutrition:
Nem vicces ha a képernyő közepén behal egy pixel, ami mondjuk csak fehéren világít, akkor azért az eléggé zavaró tud lenni.
-
Dany007
veterán
Azt esetleg tudja valaki, hogy hol árulnak LW5500-at olyan üzletben, ahová be is tudok menni és kipróbálni?
Plusz akik mostanában vettek tévét, meséljenek már nekem, van ilyen nulla pixelgarancia? Azt olvastam az LG oldalán, hogy FHD felbontás esetében valami 4 pixel után cserélik csak a készüléket. De régen volt olyan lehetőség, hogy párezer forintért pluszba tudtam kötni garit 1 pixelre is. Mert számomra ha már egy pixel el van szállva akkor már kuka az egész tévé úgy ahogy van.
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem továbbra is olyan gondom van hogy az LW5500ra az xbox nem nagyon tud csatlakozni hdmi-n, csak ha kihúzom és átdugom egy másikba. viszont azt írtátok már hogy ez szétk*rja a tv-t. ha lekapcsolom a tv-t és úgy dugom át, majd bekapcsolom akkor épp ott tartok mint az elején
minden más eszköz legyen bármilyen csatija, scart, usb, vga, hdmi hibátlanul működik csak ez nemyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
vidap
tag
Ugyan azzal a kábellel próbáld meg pc-ről házimozi nélkül.
Szűkíteni kell a kört egyesével, elöbb utóbb így kiderül hol a hiba.
Nekem azt mondták: pc-nél mindig csak egy dolgon változtass és így szűrd ki a hibát!Villanyszerelésnél meg felezni kell (ha nem az egyik felében volt a hiba, akkor a másikba van.Utána azt is felezed) nagyon hamar kiugrik hol a bibi.
-
Márton
nagyúr
Nekem is csinál ilyet néha,
mondjuk nekem 3x2-es switchen lóg.
De egy 3m-es dvi-hdmi kábel a pc-ről direktbe nem viszi át
a 1080/60Hz-et, csak villogva. Jó olcsó kábel voltAmi viszont fura, hogy a switch erősít is, és úgy átmegy a
fullhd jel egy projektor felé. A tv-n ez villog, valahogy érzékenyebb
a jelre.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Dany007
veterán
válasz #03969024 #7801 üzenetére
Itt a fórumban pedig már dícsérték az LW5500 ips paneljének a szép feketéit. Nyilván nincs olyan, mint egy plazma. De nekem már az is jó lenne ha nem világítana úgy, mint egy éjjeli lámpa.
@tata21:
Én is kábelre tippelek. Vagy szakadt valahol, vagy esetleg kontakt hibás a csatlakozásnál.
[ Szerkesztve ]
-
tata21
tag
Valaki tapasztalt már ilyen jelenséget?:
LG 503PH tipusú házimozi ás LW 5590-es tv. A házimozi és a dvd HDMI kábelen van csatlakoztatva és a kép szabálytalan i9dőközönként eltünik, 1-2 másodpercre majd visszajön, néha hosszabb időre is eltünik, ilyenkor kiírja a tv, hogy nincs jel. A HDMI kábelen amúgy minden vezérlő jel átmegy a házimozira.
-
törölt tag
válasz Dany007 #7798 üzenetére
Szerintem is túl sokat akarnak egyesek egy TV-től. Sohasem lesz teljes értékű médialejátszó, meg böngésző bennük, nem is ez a dolguk! Lassan már azt is elvárnánk, hogy készítse el a reggelit, takarítson, meg vigyázzon a gyerekre, vigye le a kutyát, stb. Parasztvakítás az egész, hogy a T. vásárló mélyebbre nyúljon a zsebébe! Aztán jön a nyafogás, hogy nem az igazi...
Az IPS-ről annyit, (nekem is LG-m van, AS-IPS), hogy azért időnként zavaró tud lenni a mélyfekete hiánya... A Samu is egész jó képet ki tud hozni a paneljéből, pl. C650.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.