Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Edigital-ban 21%-kal olcsóbbak az LG tévék 3 napon át, vegyétek, vigyétek!
LG TV-k 21% kedvezménnyel csak május 20-ig!20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
layerke
aktív tag
válasz #94529552 #57396 üzenetére
Nos, akkor. Webos 2ről nincs felvilágosítás, nem mondhatják meg vagy nem tudják erre nem tértünk ki.
Az, amit mondtam a magyar weboldalakról és frissítésekről úgy van, ahogy mondtam. Magyar oldalon nincs, tv nem ajánlja fel, akkor nincs és kész. Ehhez szeretném megjegyezni, hogy bár tudok angolul és fel tudom lelni az elérhető frissítéseket, de mint magyar végfelhasználónak, aki csak tv-zni szeretne, nem kell tudom arról, hogy az angoloknál vagy balinézeknél van frissítés. Nálunk nincs, akkor nincs. Pénteken alaplapot cserélnek a tv-be, aztán meglátjuk lesz-e javulás.
Nem tudom leírtam-e a teljes történetet, de az a következőképpen néz ki:
2014.12.08-án vettem tv-t, hazavittem, 50-60 hibás pixel volt rajta, visszavittem másnap a boltba (aznap este már bezárt), kicserélték. Amit hazavittem 2014.12.09-én (a jelenlegi tv) 3 hétig bírta, totál lassú volt rajta a webos, percekig kellett mindenre várni, szó nélkól helyben kicserélte a szakszerviz munkavállalója a hibásnak ítélt alaplapot egy újra a két ünnep között. Azóta ez működött is több-kevesebb hibával, de amiket felsoroltam hibákat a délelőtt, azok nem voltak túl gyakoriak és zavarók se - legalább is igyekeztem nem venni róluk tudomást. Múlt pénteken viszont tv nézés közben egymás után vagy 20-szor hozta a memória megtelt hibát és ezért kérdeztem itt nálatok, hogy tudtok-e valamit. Tudtatok is és ahogy olvastam volt akinél megoldotta a frissítés, volt akinél nem.Egyelőre itt tartok, de meg kell mondanom Nektek, eléggé felidegesített a dolog, mert a hűtőm is LG márkájú, zörgött a kompresszora és kijött a szerviz munkavállalója, aki ezt megoldotta pikk-pakk és azóta se volt vele baj. A mikróhullámú sütőm szintén LG márkájú és az oldallemeze mozgott, zörgött, ezt én javítottam meg, mert nem tartottam annyira nagy dolognak, hogy emiatt szervizt értesítsek. És így jutottunk el a tv-ig, ami a legutóbbi nagy elektronikai termékem a nevezett gyártó berkeiből és szintén zenész.
Mindenesetre remélem sikerül jól kijönnöm ebből a csoda dologból, mert nem szivesen pereskednék, de ha nagyon muszáj akkor természetesen semmi akadályát nem látom.
Köszönöm a kedves segítségeteket még egyszer
ui: nem tudjátok véletlenül meddig kell ezt a kanosszát járni, mire adnak egy cserekupont másik tévére? Még rá is fizetnék, csak legyen már egy jó tv-m...
[ Szerkesztve ]
-
lukgab
tag
Srácok, miért lehet az, hogy a hétvégén twitchet néztem a beépített böngészőn keresztül, majd egyszer csak kikapcsolt a TV. Ez kétszer is előfordult - és nem, nem volt beállítva elalvás időzítő
Lehet az, hogy inaktivitás miatt kapcsolt ki? Ha igen, akkor lehet azt állítani vagy kikapcsolni?
Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS
-
layerke
aktív tag
válasz SUPREME7 #57392 üzenetére
(#57391) Benoe77, (#57392) supreme7, (#57393) Stevenstyle, (#57394) Pumma
Köszönöm a segítséget mindannyiótoknak, lehet, hogy kipróbálom valamelyik frissítést, de azt mindenképpen meg szeretném jegyezni, hogy ezek egyike se magyar terméktámogatói weboldalról elérhető frissítőcsomag.
Ha magyar weboldalon nem elérhetőek és a készülék sem ajánlja fel ezeket a frissítéseket, akkor én mint egyszerű felhasználó, aki nem ért a tv-hez csak használni szeretném, azt kell feltételeznem, hogy nincs hozzá frissítés. Felhívom az lg-t és megkérdezem mi az álláspontjuk erről.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz layerke #57390 üzenetére
[04.45.04]-est látom most így elsőre a legújabbnak hozzá, április 20 kiadási dátummal.
Előtte, utána javaslok egy gyári visszaállítást. Ha ez sem segít, akkor gari szerintem.
-
layerke
aktív tag
válasz Stevenstyle #57380 üzenetére
(#57380) Stevenstyle és (#57381) Benoe77
Az lg weboldalán nincs újabb firmware, ami azt illeti egy sincs, csak kézikönyvek és dokumentumok.
Gyári visszaállítás meg volt már az utóbbi hónapokban párszor és csak ideig-óráig oldotta meg egynémelyik problémát, de mindenre nem gyógyír és úgy gondolom nem is várható el egy végfelhasználótól, hogy akármilyen időközönként állítsa vissza a készülékét nullára és aztán órákat töltsön el vele, mire megint mindent beállít olyanra, ahogy volt.
A tv-t tv-zni vettem és tv-zni is szeretnék rajta. Szépnek szép, de ha dísz kellett volna, akkor a díszboltba vettem volna díszt és nem a tv boltba tv-t.
Köszönöm az eddigi és további segítségeteket
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz zsoltai #57382 üzenetére
TV raktártól vettem a tévém, mivel az LG javítja úgyis, tehát teljesen felesleges a "nagy boltoktól" venni szerintem +15-20% felárért. Rendelés másnapján hozta a futár (TOF) és tételesen át is adta (ez a része nagyon fontos, ha nem veszed át tételesen, a TV raktár nem vállal felelősséget a hiányzó tartozékokért vagy külső sérülésekért. )
Először a hardveraprón is hirdető atomtv-től vettem volna, de ritkaflegma volt a faszi, ráadásul mivel náluk se volt 671 csak 670 raktáron, mondtam neki, hogy akkor még körbekérdezek, erre rámbaszta a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Stevenstyle #57380 üzenetére
32LB650V a típusom. Ezt a 60 gigát én is itt olvastam :-) Tapasztalatom szerint 40 gigással nem ment a felvétel, 60 gigást simán elfogadta, 750 gigásat szintén, mind ugyan abban a házban volt. Próbáltam 128 gigás pendrive-ot is, nem használható rögzítésre, film nézésére viszont mind jó volt, tehát látta, működött. Scartról vettem fel műsort és mindent rögzített, azt is, ahogy váltogatom a csatornákat :-) Azt nem próbáltam, hogy az időzített felvétel működött e scartról vagyis bekapcsol e a TV, de nem lenne logikus, hiszen nem tudhatja, hogy van e bekapcsolt készülék.
-
Sárpac
nagyúr
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne a 42LB670V típussal kapcsolatban.
Milyen a feketéje? Direkt led milyen szinten javított az edge ledes ips kijelzőkhöz képest?
Játékra mennyire használható? Input lagg?Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
zsoltai
csendes tag
Mi a véleményetek a Tv raktár, digitalszalon és hasonló boltokról? Mennyire lehet rizikós az ilyen helyeken történő vásárlás? A kiszemelt Tv most akcióban 252 körül lenne MM-ben, Tv raktárnál meg 235 körül. Úgy tudom probléma esetén a szervizt az Lg végzi, de nem azért érdekelnének az esetleges tapasztalatok…
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Watt25 #57375 üzenetére
No Offense, de ha kérhetem, legközelebb a szerkesztés gombot használd. Ez maximum kettő egész darab hozzászólásba belefért volna
A 60GB valóban új Azt viszont ne felejtsük el, hogy a hivatalosan támogatott és a gyakorlatban "ekkorával is működött", az két külön történet. A többiben egyet értünk.
layerke: kezdetnek javaslok egy gyári visszaállítást, ha az sem segít újabb firmware.
[ Szerkesztve ]
-
layerke
aktív tag
Sziasztok,
Segítségeteket kérem a következő hibák valószínűstíthető okával kapcsolatban és a megoldás is érdekel, amennyiben létezik.
tv: 47lb731v
firmware az elérhető legfrissebb 04.41.321. hiba: smart home gomb megnyomásakor előkerülő szalagos menüben nincs a youtube alkalmazásnak felirata, minden másnak ott a neve.
2. hiba: ugyanebben a szalagos menüben lépkedve visszaugrik random időnként az elejére. Villan egyet, mintha újratöltené a felületet és visszamegy a kurzor az elejére, ezért nagyomn gyorsan kell lépkedni, ha ki akarok választani valamit, különben naphosszat lehet azt csinálni, hogy nyomkodom a jobbra nyilat és visszaurik, majd ezt újra.
3. hiba: memória megtelt üzenettel bármilyen aktuális alkalmazást (akár sima tv nézés közben is a tv nézős alkalmazást) bezárja és újra megnyitja, addig se kép se hang.Köszönöm a segítségeteket
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz The.Bali #57373 üzenetére
Van egy olcsó usb-s digitalizálóm, de a hangba belekerül valami zavar is (nagyon magas frekvenciás sipolást is belevisz). Az eszköz a rossz teszteltem.
Akkor a hangot ne azzal digitalizáld, hanem a hangkártyáddal és rakd össze valami szerkesztőprogrammal a kettőt.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
válasz amtibacsi #57353 üzenetére
de csak 60 gigás vagy nagyobb vinyóról
Tök jól haladunk felfelé a fals információkkal. Az még oké, hogy legtöbben 40GB-ot írnak minimumnak (pedig én már többször leírtam, hogy nekem működött 30GB-os (vagy 32GB-os? már nem emlékszem pontosan) vinyóval is), de a 60 GB-os limit új...Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
-
The.Bali
aktív tag
válasz huncutka1029 #57372 üzenetére
Köszi a tippeket. Van egy olcsó usb-s digitalizálóm, de a hangba belekerül valami zavar is (nagyon magas frekvenciás sipolást is belevisz). Az eszköz a rossz teszteltem. Inkább valami drágábbat keresek most. 10k megfelelne, de már nem nagyon lehet kapni ilyen minőségibb eszközöket.
-
cidalain
veterán
válasz SipiBcs #57369 üzenetére
ha meg minőséget akar, akkor meg pinnacle, vagy hauppauge digitalizálót keressen. 10 körül olyanok is vannak. azt utána könnyebb is eladni, ha csak a családi kazettákat kell bedigizni.
igaz ehhez még kell egy videomagnó is, amin van megfelelő kimenet. a scart az pl pont nem jó, mert ezekből a digitalizálókból nem nagyon van scartos. (kivéve amelyik rohadt drága)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
The.Bali
aktív tag
Köszi a válaszokat. Nekem gyakorlatilag videokazettákat kellene digitalizálnom VHS lejátszót szerettem volna SCART-on a TV-re kötni és usb eszközre rögzíteni. Erre akkor egy set top box lehet a megoldás, mert ha az LG is alkalmaz titkosítást, úgy esélytelen a dolog. Esetleg ha valami bug létezik benne és ehhez tudnátok cikket linkelni várom privátban!
Linuxom is van, a pendrive filerendszere nem baj ha nem FAT/NTFS. -
yvsmad
őstag
válasz mastodon #57364 üzenetére
Nálam volt egy Selteka, de visszaadtam az öcsémnek. Én Digihez használtam, UPC-hez kártyát kell belerakni. Ha már van egy kártya a tévében, akkor egy másodikat kell kérni hozzá. T-Home-hoz és lavórosokhoz valószínűleg más készülék kell.
DVB-C-hez ilyenek vannak: link[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz mastodon #57358 üzenetére
Nem nagyon. 2015-os modell, nem reg ota lehet csak kapni.
Nem tudok itt meg olyanrol aki ide tevet vett volna. Nem csak ezt, semelyik masikat.
Ennek elsosorban nem minosegi oka van, hanem hogy az idei modellek dragan nyitottak, a tavalyiak ara meg ugye lejjebb ment.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
yvsmad
őstag
válasz The.Bali #57354 üzenetére
Régebben az LG volt az egyetlen tévé márka, ami Linuxos formátumra formázott és írt, így Linux alatt, vagy egy segédprogrammal Windows alatt is hozzá lehetett férni a felvételhez. Az új szériát nem ismerem.
Hivatalosan minden márka titkosít jogvédelmi előírások miatt, de némelyiket ki lehet cselezni. Ha más nem, kell venni fillérekért egy olyan STB-t amire külső HDD-t lehet kötni, a noname gyártókat nem kötik az ilyen előírások.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bencematesz #57350 üzenetére
Nem lehet a digitális csatornákat átnevezni, analóggal meg nem kínlódnék inkább, mert az kb. nézhetetlen minőségű. Van itt egy beállítás, settings: [link]
pjen Azt a tiltást nem csak a digitális, USB-ről felvett adásra alkalmazzák? Mert ő scart-ról analógot venne fel. Annyi még, hogy LB széria nem formázza a HDD-t, tehát használható egyik része másra is.
Azt se tudom, hogy a Pendrive elég gyors-e a tv adás rögzítéséhez? -
aktív tag
LG 40LF632V-vel van valakinek tapasztalata?
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék, hogy a 42LB650V típusú TV képes - e videót rögzíteni SCART forrásról és el tudja-e menteni pendrivera, úgy hogy PC-n is meg tudjam nyitni?
-
amtibacsi
aktív tag
válasz tysonn198810 #57343 üzenetére
Próbálgasd a 3D beállításoknál piszkálni a TV-t. Mélység vagy mi volt a menüpont, onnantól kezdve nekem mindent átalakit, pontosabban jobban látszik a 3D
-
bencematesz
csendes tag
sziasztok a 42lb670 tv-n át lehet nevezni a csatornákat?? Van valakinek egy jól bevált beállítási listája? (háttérfény, kontraszt, fényerő stb. )köszi
-
törölt tag
Mindig is lehetett a tv-n (42LB671V) szerkeszteni a csatornalistát? Most vettem észre, hogy lehet ide-oda pakolgatni őket, a kiosztásukat változtatni. Így már a Chansort progi is felesleges
-
huncutka1029
addikt
válasz fairlane75 #57322 üzenetére
LW5500 sose tudta hackkelés nélkül a DVR-t. Csak 5590-től felfelé.
Nem kapcsoltad ki véletlenül a time machine funkciót?
Próbálj egy prémium inicializáálást.
Ellenőrizd le a HDD-t, ami rajta van. USB 1 porton működik csak.Próbáld Pcn leformázni, majd újra a tvre csatlakoztatni, hogy inicializálást felajánl e?
Nálam is a legfrissebb fw van, de nem tünt el a DVR.Ha nem megy akkor Downgradeleni kell, és bemászni a service menübe, ott a tool option 3 ban bekapcsolni újra downgrade menete 2011-es tvk-ken, linkekkel
Ha olyan régióra állítottad, ahol megy a HBBTV akkor azokon a csatornákon ahol HBB-van, nem működik a dvr...
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
törölt tag
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!lb650v-vel kapcsolatban erdekelne az, hogy a tv adast es hdmi-n lejatszott 2d filmet nem alakitja at 3d-re csak a feliratokat. Viszont ha a youtube app-ba jatszok le 2d tartalmat (jelen esetben a macskafogo 1-et), azt szepen alakitja at 3d-re.ez mitol lehet?
iPhone 16pro max, AWU1
-
Sicilian
addikt
Sziasztok !
Lg 47LA660S Tv-hez keresnék fali konzolt. Tud valaki ajánlani, hogy milyet érdemes venni hozzá?
Olyat szeretnék, ami nem takarja ki a csatlakozókat, kábelek rendesen elférnek és azért a faltól is tartsa el egy picit, hogy hozzá lehessen férni a Tv hátuljához, ha kell.nothing is true everything is permitted..
-
-
ngyjns
tag
Üdv! LG tv-t vennék. 3D minőség után érdeklődnék. UB850V és LB671V között látható valamilyen különbség. Nem technikai különbség érdekel, hanem érzet vagy látvány. Mint például az utánhúzás, sorkiesés érzékelése 3 méterről. Köszi a válaszotokat. Ez dönti el, hogy kisebb méret és uhd, vagy nagyobb FHD.
-
szunyi777
őstag
válasz Diamond500 #57327 üzenetére
Ez szuper!
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
bencematesz
csendes tag
Sziasztok, segítség kellene, mert bénázok. Adott egy Lg 42LB670 tip. tévé és hozzá magic remote távirányító. Wi-fi beállítva. Miközben nézem az adást rányomok a hangalapú keresésre..bemondom a keresendő szöveget...a képernyő jobb oldalára kihozza amiket talált...egyiket kijelölöm...rányomok a görgőre de utána semmi...nem nyitja meg a kiválasztott dolgot.Mit csinálok rosszul???? köszi a válaszokat előre is.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz yvsmad #57328 üzenetére
LA 2013-as, LB 2014-es, LF 2015-ös modellek.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
FRENK1988
veterán
válasz yvsmad #57328 üzenetére
Részlet az összefoglalóból:
"A régebbi modellszámokon való kiigazodás kedvéért a modellszámok jelentése:
A típusjelzés első betűje jelöli a kijelző technológiát:
E – Oled
L – LED háttérvilágítás
C – CCFL háttérvilágítás
U – UltraHD (4K)
A második betű jelzi az évjáratot (illetőleg évjáraton belül a kategóriát):
F – 2015
B, C – 2014
A, N – 2013
M, S – 2012
W, V, K – 2011
X, E, D – 2010
H – 2009
G – 2008
F – 2007/2009
C – 2005
B – 2004/2007
A típusjelzés utolsó karaktere a típusjelzésnek a felbontást és a Tuner típusát jelöli:
W – UHD
V – FullHD (DVB-T / T2 / C / S / S2)
T – FullHD (DVB-T / T2)
C – FullHD (DVB-T / C)
U – HD Ready (DVB-T / C / S / S2)
B – HD Ready (DVB-T / C)"[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
yvsmad
őstag
Valaki el tudná magyarázni nekem az LG tévék típusjelzéseit? Rákerestem a neten, de régiek a bejegyzések és nem is magyaráznak meg mindent.
Néhány példát írnék, mi a különbség?
LA650V
LB650V
LF650V
LA667S
LB656V
LB652V
Miből derül ki az évjárat? -
torma1981
veterán
Sziasztok.
Milyen programot javasoltok amivel gépről Wifin keresztül tv-n letudnék játszani Mkv-s filmet,sorozatot?
-
vj0c1
aktív tag
"Az Ön termékét nem lehet regisztrálni. Hívja az LG ügyfélszolgálatát"
típus stb bejelölve, serial number 6szor ellenőrizve, mégis.. any idea?
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
fairlane75
csendes tag
Sziasztok!
LG LW5500-ason az utolsó frissítés óta "eltűnt" a dvr funkció. Visszalehet állítani valahogy?
-
*H*
aktív tag
válasz kojenci #57320 üzenetére
Itt leírtam a downgrade menetét. Ha jól csinálod biztos sikerül:
>Downgrade>
Egyébként csak a verziószám miatt nem tudod frissíteni. Ami a készüléken van magasabb, de az a régebbi. A 04.62.45 másik régió és februári, a 04.55.15 a mi régiónk és májusi. A webOS verziója is magasabb az utóbbiban.Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
kojenci
csendes tag
válasz huncutka1029 #57319 üzenetére
Köszönöm szépen!
Próbáltam ezzel a leírással. Meg is találta a tv, hogy van "frissítés" csak a progress bar nem mozdult meg. -
huncutka1029
addikt
válasz #94529552 #57318 üzenetére
itt egy leírás róla(downgrade)
Nem ér ennyit szerintem az egész![ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz kojenci #57313 üzenetére
itt a válasz miért nem működik:
te írtad le:
04.62.45-ös verziót az új 04.55.15-re
A mostani verziód száma magasabb mint amire frissíteni szeretnél, azaz újabb mint amit feltennél...
Így nem működik! Csak magasabb számú fw megy fel rá. Downgrade nincs.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Stunts666
őstag
válasz huncutka1029 #57312 üzenetére
Koszi kiprobalom, ha hazaerek.
(#57314) Pyroo89
Most neztem az Auchan-ban, hogy az 50lb650v 189990 huf. Lehet varnom kellett volna egy honapot... xD -
max004
tag
Webos 1.0 rendszer frissitese (1,57-nel van a tablazat,probaltam leforditani)
[link]TELYESITMENYEK JAVITASA
-------------------------menu toltese-----bejarat beall.---aplikaciok-----
webos 1.0 ---------------20sec.-------------- 27s------------ 40s
(2014)
===========================================
webos 2.0----------------- 6s-------------------- 7s-------------12s
===========================================
webos 1.0 -----------------13s-------------------17s------------26s
(frissites)[ Szerkesztve ]
-
Pyroo89
tag
Sziasztok! Tv vásárlás előtt állok, Max 200K Tudnátok ajánlani valamit?
Ezzel szemezek, LG 47LB670V.Elöre is köszi,
Ha a minőséget adottnak vesszük, az időpont mindig bizonytalanná válik. Note 4 > S7 Edge>S9+
-
kojenci
csendes tag
Sziasztok!
LB650V-n szeretném lecserélni a jelenlegi 04.62.45-ös verziót az új 04.55.15-re.
Amikor csatlakoztatom a pendrive-ot (FAT32, LG_DTV) nem dob fel semmilyen ablakot.
Adódhat abból, hogy más az előző verzió régiója? Mi lehet a megoldás?Köszi a segítséget!
-
huncutka1029
addikt
válasz Stunts666 #57310 üzenetére
töltsd le az LG oldaláról, de figyelj, hogy tuti, lb sorozathoz való legyen, és webOS!
Formázz le egy pendrive-ot FAT32-re, és hozz létre rajta egy LG_DTV nevű mappát.
Pontosan ez legyen a neve.
Bontsd ki ebbe a mappába a letöltött frissítést, és csatlakoztasd a kikapcsolt tv-hez.
Bekapcsolás után érzékelni fogja az új szoftver verziót, és felajánlja a frissítést.
ennyi az egésza női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Stunts666
őstag
Hogyan tudnam frissiteni a TV szoftveret? Az LG.hu szerint van 4.41 utani frissites a 47lb650v-hez, viszont a TV nem talal.
-
-
blakey
titán
válasz szunyi777 #57306 üzenetére
Majd akkor fogsz csodálkozni amikor 24Hz-et ír ki. Az a bejövő jelre vonatkozik és nem arra, hogy a tv hány hertzen dolgozik. Teljesen rendben van így.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
szunyi777
őstag
Egy T-home Boxom van HDMI-vel van csatolva a TV-hez.
Mind a 2 készüléken be van állitva, hogy 1080P-ben menjen..
A TV info szerint 1080P és 50Hz a bejövő jel.
Ezt az 50Hz-et nem értem... A TV-m 100hz-es.
Annyit tud a box? 50HZ?
Vagy nem kell vele foglalkozni?
KösziSamsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
törölt tag
válasz dinnyesgabor #57304 üzenetére
Már nem aktuális a hír, volt egy hibás verzió, de már rég kijavították. Bátran frissíthetsz.
-
dinnyesgabor
tag
http://www.t-online.de/digital/fernsehen-heimkino/id_73551782/smart-tv-lg-zieht-fehlerhaftes-fernseher-update-zurueck.html Ez meg mi? http://www.smartdroid.de/lg-fernseher-mit-webos-sollten-neustes-update-nicht-installieren/
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz membrandj #57300 üzenetére
Jogos!
Természetesen én is a komolyabb minőségű filmeket nézem rajta PC-ről HDMI-n.
Nejem szeretné nézni onnan a kedvenc új sorozatait, és azért meg ne menjen a gép fölöslegesen![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DIGI kábel TV
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Politika
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.