Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairlane75
csendes tag
Sziasztok!
LG LW5500-ason az utolsó frissítés óta "eltűnt" a dvr funkció. Visszalehet állítani valahogy?
-
fairlane75
csendes tag
Ezt nem igazán értem Nekem simán frissítette a szoftvert és pár perc múlva már volt is app-s. Esetleg próbáld meg a régió átállítást németre és úgy az angol apps.-t. Eltart vagy 20 percig mire újra állítja a csatornákat, de ugyan úgy megtalálsz mindent mint a magyar régió alatt. Jut eszembe: Be is kell regisztrálni!!
[ Szerkesztve ]
-
fairlane75
csendes tag
Aki media player vásárlás előtt áll, annak tudom ajánlani az LG DP1W media player-t. Mindent "eszik" akár DLNA, akár külső vinyó, és most elég kedvező áron lehet megvenni.
-
fairlane75
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy valakinek van-e tapasztalata erről a média lejátszóról:[link]
[ Szerkesztve ]
-
fairlane75
csendes tag
Szerintem érdemes megnézni a Féktelen Harag ill. a Fűrész 3D-t is. Sőt! A Resident Evil utolsó része is jól néz ki. Szerintem!
-
fairlane75
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ma takarítás közben észrevettem, hogy mozog a kijelző!!(42LW5500)-
Ez normális ezeknél a készülékeknél?Volt már valakinek hasonló problémája?[ Szerkesztve ]
-
fairlane75
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Ha egy film két nyelvű és az alap angol, akkor a videó beállításokban miért nem lehet változtatni a nyelven? Ha valaki tud valami okosságot erre, azt megköszönném, mert megspórolnék egy konvertálást
-
fairlane75
csendes tag
válasz graphicman #1702 üzenetére
Nekem is LW5500-as van és pc-röl eddig mindent lejátszott 3D-ben.Sanctum, Drive Angry, Avatar, Gru, stb. Tény, hogy ezek mind sbs mkv-k, de nem volt még problémám. Ha jól olvastam feljebb, akkor az anaglyph típusokat nem váltja át, mert azokat tudod sima papír szemüveggel is nézni. Egyébként én PS3-at is használok és a játékok is nagyon jól néznek ki 3D-ben(pl. Black OPS).
Olvastam pár írást az átkonvertálásokról, hogy sokaknak nem mennek bizonyos típusú filmek. Én a PS-hez mkv2vob konvertálót használok, mert alapból nem játssza le az mkv-t. Viszonylag elég gyors (10 giga kb. 10 perc), és a minősége sem romlik túl sokat. 3D-t még nem próbáltam, de ma sort kerítek rá és meg írom, ha valakit érdekel.
-
fairlane75
csendes tag
válasz csak1ember #1609 üzenetére
Köszi az infót
-
fairlane75
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Köszönet a sok infóért, az LG Cinema 3D tv-kel kapcsolatban. Nagyban megkönnyítettétek a választást . Boldog tulajdonosa lettem, egy 42LW5500-as típusnak. Oda vagyok, meg vissza . Nagyon patent a készülék, nem tudok rosszat mondani róla. Abban viszont segítséget kérnék, hogy milyen az ideális kép beállítás, mert nekem egy kicsit "matt", tehát nem elég élénk. Illetve, ha valaki tudna ajánlani egy boltot, hogy hol kapok rózsaszín szemüveget hozzá, azt megköszönném.Köszönet még 1x!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest