Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz FRENK1988 #57161 üzenetére
Ne legyél türelmetlen, nem mindenki lőg non stop a fórumon.
Egyébként LG nél nem kell félni az általad zug boltnak nevezett webshoptól sem, mert miután megvetted a tv-t mondjuk 20-30K-val olcsóbban, az LG honlapján beregisztrálod, a gyári szám és a számla alapján, és máris érvényes lesz rá a hivatalos szervíz gari.
2014.06.01-óta így van.
És a megspórolt pénzből kötsz rá egy biztosítást amit kiterjesztett gari ként hírdetnek.
ennek viszont nézz utána, mikortól ,meddig érvényes, és mire ad fedezetet![ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
rzerge
aktív tag
válasz FRENK1988 #57161 üzenetére
az összefoglalóban benne van a garancia.
euronics-ba vettem egy 47lb731v, 1 év garancia van rá hivatalból, és vettem mellé még plussz garit, így 5 évre lett egy garanciális tv-m, ami ha leesik, tönkremegy, akármi történik vele, akkor egy kisebb összeg fejében (10-15%) cserélik, vagy cserélheted, ha nem tudják javítani. Kb úgy képzeld el, mint egy Casco-t.
Ha nagyobb értékben veszel, akkor (szerintem) érdemes rákölteni, főleg ha van egy gyereked, macskád,kutyád, huzatos a lakásod, sok bulit tartasz, stb..."Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
PLaci58
addikt
válasz FRENK1988 #2231 üzenetére
A 100 Hz megér szerintem 10K-t. Ráadásul ott már rendesen megy a True Motion, vagyis a képbeszúrás.
A 42LV4500 nálam 49W körül fogyaszt, kikapcsolt képpel pedig 22W az alapfogyasztása ().
A maximális 120W. A 42"-os plazma átlagban 100-120W-ot eszik nálam és kicsit kisebb fényerőre van állítva, mivel azt már csak este használom. Itt megy a TV napi 8-10 órát, úgyhogy nem mindegy a fogyasztás."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
bylow
senior tag
válasz FRENK1988 #2228 üzenetére
Szerintem nem. ill.: a fogyasztás külömbséggel kilehet számolni hány óra után térül meg a villany számlán a 30k. (de ezt nem tudom hogy mennyi pl 1 KW áram most Mo.-on, meg azt is te tudod napi hány órát megy nálad a tv)
De láttad már működés közbe mindkettőt? Képeik közt nincs változás?ByLow #
-
bylow
senior tag
válasz FRENK1988 #2197 üzenetére
Miden képp 42-est ajánlok ha kb 3 méter távolságból nézed, ha több akkor lehet nagyobb is
én kb fél éve gondolkodom tv-vásárláson 37-40" méretbe gondolkodtam az utolsó hétig.
1 jóbarátom akinek már pár éve van plazmája, erőltette hogy 42 alatt nehogy vegyek mert meg fogom bánni 1 hónap után, és akkor adhatom el-bukok rajta- és vehetek nagyobbat.
Most kb 2 hete használjuk a 42"-tv-t és 1 másodpercig sem bánkódom hogy ekkorát vettem
Simán kell 2.5-3m-re ekkora mert ugye sokszor még a fekete sáv is ott van hiába a 16.9 arányos tv (vagy tudom is én milyen)A kép minősége:
Szerintem a 3D funkció még nagyon gyerek cipőben van, de ennek ellenére én ilyet vettem (42LW4500) mert a 3d-s panelnak valahogy még élesebb/kontrasztosabb volt a képe mint a LED TV-nek.
Sógoromnak is van Lcd tv-je (tosiba REGZA) annak is kimagaslóan jó a képjavító rendszere.
Nézte a miénket, és azt mondja őt már zavara ez az élesség / ill. furcsa neki (persze megszokás kérdése) mert már az élethűnél is élesebb.
Írom a magyarázatát: Élőbe szabad szemmel sem látod a dolgokat ilyen élesnek/kontrasztosnak stb. Pl.: egy közeli arcképnél már szinte látod a miteszereket az orrán ) (kicsit durva példa, de kb így lehet leírni)Szóval hogy LED Lcd, vagy 3D cinema, ez igazán a pénztárcádon fog múlni, én a kép minőség , élesség miatt választottam a 3D-t , nem a 3D funkció miatt, (bár azé pesze most próbálkozok ezekkel a filmekkel is).
sokat nézegettem az utóbbi 1 hétbe a med...markt-ba őket, álígattuk ,próbálgattuk és engem ez győzött meg.ByLow #
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garmin topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Path of Exile 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asszociációs játék. :)
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest