Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz SUPREME7 #95460 üzenetére
Ezt azért mondod, mert neked van műszaki érzéked, kellő kézügyességed, stb. Neked ez természetes. Nekem nem. Sajnos.
Plusz, ha még nem egy 50-es tévéről lenne szó, hanem pl. egy 32-esről, akkor még esetleg neki is fognék. Vagy ha egy régebbi modellről lenne szó, ami már nem ér 40 ezret...Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
kenwood
veterán
válasz SUPREME7 #95457 üzenetére
En azert nem szeretem amikor a muter beigeri a szomszedjanak,vagy a haver az uj csajanak, hogy majd en rendberakom a doglodo gepet. Mar eleve necces,hogy meg se kerdeznek engem,ha nem bejelentes nelkul utik a csalant. De ilyenkor mindig kiderul, hogy nincs legalis windows a kulcs,a nagyon fontos csaladi fotok 50 kulonbozo mappaban vannak, a 2 giga ramos 20 eves celeronra 1.5 ora a wint felhuzni, olyan regi a bios, hogy fek ira beallitani az usb bootot stb ... Mindig az a vege, hogy netto 3-4 orat melozok egy tabla csokiert, majd 24 oraval az atadas utan mar csorog is a telefon, hogy valami nem jo
Azota mar szoltam mindenkinek, hogy az elso ora 5k, felette minimum 10 ezer, igy ketszer is meggondoljak a dolgot#95461 megnezem majd ujra ilyen nyugisabb idoszakban. Lehet, hogy csak a Formula 1 alatti nagyobb terheles eseten jelentkezik a problema. Biztos, hogy a bongeszo volt a fos, mert a 4k-s netflix stream sose all meg, a halozat tutifranko.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz SUPREME7 #95443 üzenetére
Es a piaci verseny?
Ha en azt latom ,hogy a konkurensek egy tizfilleres alkatreszen sporolnak,akkor en berakok belole egy tizforintost,es letarolom a piacot.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
csab2
veterán
válasz SUPREME7 #95362 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen tévém van, csak 50-es (LG50LF652V). Nekem is ez a baja. Lesett 3db fénygyűjtő lencse. Kicsit több, mint 1 hónapja leesett 2, majd rá két hétre még egy. Szerelő azt mondta, hogy 15-45 ezer ft között van a szervizelés díja. Márkaszervizes szerelővel beszéltem. Ők nem ragasztgatják a lencséket, hanem azt az egész panelt cserélik.
Nekem itt többen is javasolták, hogy csináljam meg magam, de én tök hülye vagyok az ilyen dolgokhoz. Úgy vagyok vele, hogy ezzel a hibával együtt tudok élni, majd ha nagyon zavar (pl. leesik még több lencse), akkor elviszem szerelőhöz. Először majd egy "mezei" (nem márkaszervizes) szerelővel fogok beszélni, meglátom, hogy ő majd mit mond.
Amúgy elég szomorú, hogy 4 éves tévé szétesik, és ezek szerint nem egyedi a probléma.Ui.: ha gondolod, olvasd vissza amiket írtam, illetve amiket válaszoltak fórumtársak (fotó is van), nagyon kevés hsz-t kell visszanézni.
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
sandró60
addikt
válasz SUPREME7 #71515 üzenetére
Szeretném a forumozó kollégáktól kérdezni.
LF652 LG tévé
#71515 hozzászólásban kérdezte(márciusi)már valaki
Amit a fórumban irt,hogy nem tudta a tévéből usb-re menteni a csatorna listát-megoldódott?
A fiamnak is ez a problémája.
Odáig eljutott,hogy NTFS-re formázva a pendrive.Utána a csatorrna lista menű alatt pendrive kiválasztva
és gyakorlatilag egy pár bytett tölt a pendrivere
Leirnátok,hogy mi a menete?
Köszönöm előre is a válaszokat[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz SUPREME7 #71515 üzenetére
Hihetetlen A biztonság menü ha be van kapcsolva, akkor nem jelenik meg ... eszembe nem jutott volna. Szóval kösz huncutka1029, így utólag rátaláltam a megoldásra.
-
layerke
aktív tag
válasz SUPREME7 #57392 üzenetére
(#57391) Benoe77, (#57392) supreme7, (#57393) Stevenstyle, (#57394) Pumma
Köszönöm a segítséget mindannyiótoknak, lehet, hogy kipróbálom valamelyik frissítést, de azt mindenképpen meg szeretném jegyezni, hogy ezek egyike se magyar terméktámogatói weboldalról elérhető frissítőcsomag.
Ha magyar weboldalon nem elérhetőek és a készülék sem ajánlja fel ezeket a frissítéseket, akkor én mint egyszerű felhasználó, aki nem ért a tv-hez csak használni szeretném, azt kell feltételeznem, hogy nincs hozzá frissítés. Felhívom az lg-t és megkérdezem mi az álláspontjuk erről.
-
direwolf
őstag
válasz SUPREME7 #56805 üzenetére
Én PC-t használok, csak kipróbáltam
Illetve most egyre jobban kacsintgatok a fiam Raspberry Pi B+ára, mert amit eddig kipróbáltam rajta az ment. 1080p60-as kamera felvétel ugyan akadozik, de még ezt is lehet simítani némi overclockal. Megy a simplink is. De azért még tesztelgetem."I've seen things you people wouldn't believe"
-
SUPREME7
addikt
válasz SUPREME7 #56736 üzenetére
Van aki frissített erre a fw-re? Version_04.45.04
Csináltam visszaállítást de így sincs youtube hangkeresés ...
Mondjuk ha ugyanolyan szarul működne mint a gyárival akkor nem is érdekel csak bosszantó, hogy a hangfelismerés tök jól működik de nem tudnak egy normális szolgáltatást mögé tenni
-
aram01
nagyúr
válasz SUPREME7 #56736 üzenetére
amikor hazahoztam egyből nyomtam rá egyet. Nem talált ennél frissebbet
Várj közben kipróbáltam nekem is ott keres, viszont elég sz@r a találati lista mert olyan verziókat dob ki amiről még nem is hallottam.Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
törölt tag
válasz SUPREME7 #56704 üzenetére
Világos, ha viszel egy régi, akár törött, hibás tévét, 10-20% kedvezményt kaphatsz. Az is egyértelmű, hogy CRT-t kell vinni a magasabb kedvezmény miatt. Így talán a tévék a webshopok árai alá esnek az akció alatt. Mennyi a piaci ára egy kidobni való elektronikai terméknek?
Az €uronics-ban május 7-8-9.-én Joy napok, 20%.os tv kuponok a májusi magazinban [link]. Igaz magasabb árak, és csak szűkös választék van náluk.
h1mpi Úgy tudom, hogy most kimarad a 47", és 49"-os lesz helyette. 49LF650-hez még nem jár, csak felette? Majd látjuk.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SUPREME7 #56304 üzenetére
Nem kell a YT app-ot elindítani a tévén. Ha egyszer párosítva van a tévével, akkor mát látszik a mobilon az LG TV, mint lejátszó eszköz.
csuti70 Azok 50 Hz-es tévék, LA 660-tól valós 100 Hz-esek, amelyiknél a Motion Clarity Index(MCI) 400 Hz vagy annál magasabb. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz SUPREME7 #56312 üzenetére
Youtube működik gond nélkül, ahogy Luckyman kolléga le is írta neked, nekem is működött. Párosítani azt kell előtte különben nincs is meg az opció a telefon kliensében.
Apró kis bosszantó dolgok mindegyik márka mindegyik típusában előfordulnak, ha minden tekintetben abszolút tökéleteset akarsz, akkor az kb szélmalomharc. Kisebb-nagyobb kompromisszumot minden esetben kötni kell, márkától és típustól függetlenül. Vendégeskedik nálam most egy másik koreai középkategóriás készülék ami közel sem rossz, sőt, de megsúgom bizonyos tekintetben az sem tökéletes
-
-
MrBazsi
senior tag
válasz SUPREME7 #56069 üzenetére
van aki nem fog szeretni ezért, de leírom. Jól nézd meg az új tv-t vásárlás előtt. Ld420ról váltottam én is, és lb szériát akartam venni 650, 671 volt először a kiszemelt, de a legnagyobb hiba amiért nem vettem meg, hogy a régi LD-nek szebb képe volt! azért azt egy kicsit viccesnek találtam h az 5éves tv-m lépe szebb mint az új. a többiről nem is beszélve. Próbáld ki előtte, nehogy csalódás érjen!
-
válasz SUPREME7 #56072 üzenetére
no ezért nem is fogom beüzemelni a tv tunerét hanem marad a midnig tv-s boxom...
olvasgatom itt is hogy mennyien szenvednek a tv használatával, beüzemelésével, csatorna kiosztással
jó így ahogy most van nekem, de nagyra értékelem hogy megosztjátok velem (is) a véleményeiteket, tapasztalatiakat[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Midway
senior tag
Web os lassú , de simán vállaható. Nekem már fel sem tűník csak bekapcsoláskor.
Nem írja ki a műsort, de a hozzáadott magic távval csak rá kell mutatni a kép felső részére és kiírja. Ezen kívúl van csatorna infó jobb oldalon (gombnyomásra) valamint egy jól használható műsorújság benne. (tv program) , több mint elég.
Digi van nekem is, nagyrészt kiír mindent, bár néha foghíjjas. Nem tudom mitől.
Box kár lenne hozzá, sok funkciótól megfoszt.Timeshift jól működik külső HDD-vel. (nekem 250gb van, de 1tb-st is viszi állítólag)
Csak azt az adást tudod nézni amit felveszel, mert nem dual tuneres, de cserében kikapcsolva is felveszi a programozott adást. -
atirag
őstag
Szia. Igen lassú a webOs.De csak akkor ha használod
Digi előfizetésem van és nem tőlti be mindig minden csatorna infoját. Előszőr nézni kell egy kicsit és utána már tudja. Nem írja ki mikor csatornát váltasz. Régi LG kiírta. Bár ott még UPC-m volt.
De ha az egér mutatóval rányomsz a bal felső sarokban lévő csatorna számra akkor kiírja egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik