Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver-pda
aktív tag
válasz kendeee #16488 üzenetére
620-ban alapból nincs beépített wifi, meg sticket se szoktak hozzá csomagolni. Elméletileg csak lg-s jó hozzá, sőt asszem abból is 2 van, meg kell nézni melyiket ajánlja a leírás.
Ha tudnánk milyen chip-es a stick, akkor egy hasonló, de más márkájúval ki lehetne próbálni. A tv-ben az lg stickhez van meg a driver gondolom. -
jooker82
nagyúr
válasz huncutka1029 #16493 üzenetére
Amint látod,ugyanazt a garipapirt kapom,mint a Médiában,akkor mért ne vehetnék webshoptól?? Ha30E ft-al olcsóbb,simán azt választom..
Panses: honnan vetted?
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
huncutka1029
addikt
válasz jooker82 #16490 üzenetére
jooker82
Te NE vegyél neten semmit, ha ennyire parázol,
Menj a MM-be, vagy Madaras teszkóba, és vegyél ott tv-t.
Aki biztosra akar menni, az ne akarjon spórolni, és ne nézze a web shopok ajánlatát, mert besír, hogy mi lesz ha elromlik, és nem lesz egy -két- három hétig TV, vagy csak csere készülék.Tudom, nem kis pénz egy ilyen tv, de választanod kell, "éled az életed, vagy csak vagy a földön alapon."
marad 30- 50 K a zsebedben, és az esély, hogy ha bekrepál akkor macerás a javítás, vagy teljes kasszaürítés és hivatalos bolt.én 2 x az elsőt választottam, és harmadszor is megtenném, akkor a 4-ik tv már majdnem ingyen lenne.
lehet venni kiegészítő garanciát, biztosítást, ami megközelíti az 5 év gondoskodás feltételeit,
nem teljesen egyenértékű, de ad némi biztonságot akkor is ha a webshop felszívódik, megszűnik stb.
cak példaként, nem a reklám helye, egy ilyen: [link]a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
-
kendeee
aktív tag
Üdv nektek!
Lg LM620S tv az áldozat tárgya. Nincs benne beépített wifi, csak usb porton keresztül képes wifi stick-et fogadni. Na most a csomagban ilyan nem volt. Csak LG jó hozzá, vagy vehetek hozzá mezei pl:tp-link stick-et?
Köszi a válaszokat
Egyébként netezni kellene, kábelezni nagyon nem szeretnénk....origo stb csak szigorú böngészgetés, olvasgatás céljából kellene.
Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.
-
sixer66
senior tag
válasz torma1981 #16481 üzenetére
Épp a napokban kelt el itt PH-n ez a telefon 54K-ért.Szóval szerintem rosszabb esetben is el lehet passzolni 50K-ért, persze kérdés, hogy van e rá elég kereslet, de mint mondták mindent el lehet adni.Főleg, ha gyárilag függetlenül adják, mégpedig valószínű, akkor még jobb.Nah most, ha az LG 42 LM660S 250.000 marad vagy még olcsóbb lesz, akkor érdemes azt venni, mert 189.000 az LG 42 LM620S. Kérdés, hogy marad e ennyi az ára, nő, esetleg csökken, bár azt kétlem.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz torma1981 #16481 üzenetére
Ahogy nézzük. Az xbox a Media M-be 60.000 Ft. és van ahol olcsóbb....sztem ez a telóra is igaz..biztos van kétes helyről olcsóbb is és mindjárt ez esetben a promóciós termékeket piri pénzért vennék meg.Mondjuk ez megérthető.. én is lehet ezt tenném .De mindennek annyi az ára amennyiért megveszik és mindenre van vevő...lehet nem most hanem holnap.Én is várom a x-boxot ,igaz van egy már de enni nem kér és ha 40.000 ért nem megy el akkor lesz a másik szobában is.
-
-
JasonD
aktív tag
Holnaptól a MM-ban promócióban LG Optimus L7 okosteló jár a 42" és feletti Cinema 3D-s TV-khez.
Szerintem ez idáig a legjobb ajándék a TV mellé. -
HIJ
őstag
Megneztem a jotallasi jegyemet. Minden a leirtaknak megfeleloen van feltuntetve. Egy dolgon gondolkozom, hogy ma a pcdreames muki azt mondta, h vmi masolasvedelmi hologrammal van ellatva. Na ezt en nem talaltam...
-
csuzso72
tag
-
cetabon
csendes tag
válasz sz.z.csicsi #16473 üzenetére
Most lerázott vagy nem rázott le az LG ügyfélszolgálat munkatársa? Nem igazán érthető amit írtál.
Tehát mi volt a végkifejlet? Javították gond nélkül vagy nem? -
sz.z.csicsi
tag
válasz jooker82 #16470 üzenetére
Nekem volt az év elején webshopos tv-m. A Digitalko-tól vettem....gond volt vele és kijött az LG szervizese...és hogy megbizonyosodjunk,hogy LG-s szerelő-e ..beszéltem ezt követően az LG ügyfélszolgálattal aki adatok alapján beazonosította és rázott le hanem tudott az esetről.
-
exlepra
tag
Sziasztok,
kb 2.6-2.8m-ről néznék majd egy 47" TV-t, ez HD-ra elvileg rendeben van, de egy "sima" adás vagy DVD nagyon kockás lenne rajta?
thx.
-
snooze
veterán
ezt az emailt kaptam az lg-töl a garival kapcsolatos kérdésre:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste!
Lg termékre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, amennyiben azt az Lg Electronics Magyar Kft hozta forgalomba. Ezt a jótállási jegy tanúsítja, mely boríték méretű, 4 lapból (decembertől 6 lapból) álló kizárólag magyar nyelvű füzet, ennek főlapján importőrként az Lg Electronics Magyar Kft (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 3/A) van feltüntetve.
Ha rendelkezik ezzel a dokumentummal, mely a kereskedő pecsétjével van hitelesítve, két év jótállás jár a készülékhez, ez magában foglalja a készülék kiszállásos javítását, amennyiben nem gazdaságos a javítás, csereigazolás kiállítását.
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
LGE ÜgyfélszolgálatGO Gunners!!!
-
jooker82
nagyúr
válasz Nofear19 #16417 üzenetére
Légyszives fényképezd már le újra a garancialeveled,amit a Pc dream shoptól kaptál.Pár hete megtetted,de igazold újra,hogy valóban LG garancialevél e vagy sem...van nálam ,ami tuti hivatalas és egyeztethessük...
amúgy ezt a hosszas vitát követően,valóban az lenne a legjobb,ha vki egy webshop által vásárolt,deLG garanciapapirral,bemenne egy szervizbe,hogy ezzel jöhetek e javittatni a tv-m...
köszi[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
OldMike
őstag
Szia!
Nem vállalkoznék rá, hogy válasszak közülük, csak néhány dolgot írnék, ami esetleg segíthet.
Nekem 19LS3500 van (csak ez a méret fért el), aminek a paraméterei a nagyobb méretűnél is azonosak lehetnek. Ez hagyományos, de LED-es világítású TN+film paneles. Ezt igazából szemből jó nézni, oldalról, alulról vagy felülről nézve gyorsan fakul a kép. Sok formátumot tud, például számomra fontos volt a MOV, amit elég sok tévé (a specifikációk szerint) nem ismer. Azt nem tudom, hogy a 26-os méretben FullHD-s e, mert az enyém csak HD-s, de nekem elég.
A monitor tévékről nekem azt mondta egy (remélem) hozzáértő, hogy azokba más képességű alkatrészeket tesznek, mint a tévékbe, így szerinte nem bírják annyira a strapát?! Mindenesetre az IPS monitorok drágábbak szoktak lenni az azonos méretű TN paneleseknél, de IPS és IPS között is lehetnek eltérő tudásúak. Az IPS panelnak lényegesen nagyobb a használható betekintési szöge, de a feketéje kicsit gyengébb, bár ezzel lehet trükközni.42LM660S
-
|AP|
veterán
Sziasztok!
Hálószobába, második tv-nek keresek 26-27" körüli LED TV-t, 70-75k körül. Sok elvárás nincs, legyen normális képminőség, ami viszont fontos a minél több videó formátum lejátszása pendriveról.
Három versenyzőt néztem ki, három LG és egy Samsung:és három LG, mint alternatíva:
LG 26LS3500 - árban szinte ugyanott
LG M2732D - TV és monitor, 27", IPS panel, árban ugyanott
LG 26CS460 - legolcsóbb versenyző, "csak" LCD, de az ára miatt megfontolandóAjánljátok valamelyiket? Jó-rossz tapasztalat bármelyikről? Köszönöm!
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő:
Hogy lehet hogy ha megnézek egy 3D-s MKV-k, akkor az ugye SBS vagy OU , vagyis nornál megjelenítővel nézve 2 kép van egymás alatt vagy mellett, míg ha egy komplett 3D-s BD-t nézek, akkor az normál képként jelenik meg?
Mitől lesz az akkor 3D? -
boxos23
aktív tag
Megvan
Az 1.37 nem jó de most megpróbáltam az 1.34-el
és mint bedugtam a usb-t rögtön felugrott a frisités. -
boxos23
aktív tag
válasz BloodRay #16452 üzenetére
Tuti jó a frimware.Sőtt még a tv-t sorozatszám és vételi dátum alapján regeltem is az oldalra , ami igy megmutatja van e hozzá uj szoftver.
De már próbáltam ugy is hégy én magam kerestem meg a készüléket lépésről lépésre választottam ki és ugyanaz a frisitést dobta ki.
Ennek ha ki van csomagolva epk kiterjesztésnek kell lennie?
Az ilyenkor számit hogy a tv csak ANALÓG KÁBEL TV van.??? Egy koax kábel más semmi.
[ Szerkesztve ]
-
densie
csendes tag
Sziasztok! 42LS 570S-ről mi a véleményetek? 40EH5300 Samsung lenne most az ellen fele kettő között kell dönteni. Alap smart funkciók kellenek mindenképp böngészgetni lehessen vele meg minnél jobb kép. LG elméletileg 100HZ csak ez az Edge led dolog nem tudom mennyire jó megoldás? Sajnos drágább már nem fog menni 139-ért láttam most.
-
torma1981
veterán
válasz BloodRay #16452 üzenetére
Az rendben. de pl
Pécsi Euronics: 340k + X-box.
Kecskeméti Euronics: 300k + X-box.
Annyi hogy más a tulaj. De a nevük ugyan az Na ez a nem semmi.
40k már nem semmi.Tényleg azt tudja valaki, hogy az x-box garanciája hova szól?
Tehát ha a Vöröskő Kft-nél veszem akkor nem vihetem a Bravotech Kft-hez? Hiába az is Euronics?
Vagy hogy van ez?[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
Azért ez nem pofátlanság?
47LM660s[Euronics Vöröskő Kft.]
Euronics Bravotech Kft.
http://euronics.eq.hu/Termek/lg-47lm660s-p93093.html40k az eltérés a két Euronics között. Tudom hogy más a tulaj de hogy lehet ennyi különbség?
Basszus neten megrendelem tőlük és kihozzák. A garancia úgy is Lg-s.[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
válasz torma1981 #16438 üzenetére
220 Hat nem tudom mi lehet a gond de lehet van valami amirol En nem tudok.Vagy az a gond hogy a munkahely es a bejelentett lakhelyem kozott 100km van.Nah de mindegy is,masfelol kell megkozeliteni ezt a kerdest.KP-ra igy karacsony elott nem akarok kiadni ennyit aprankent meg se annyira erzi meg az ember.
-
Indiant
addikt
válasz Impair1980 #16447 üzenetére
Pont tegnap volt téma, hogy a 6xx-es széria ezt még nem tudja.
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Olyan lehetőség van, hogy a Tv-n (LG42LM640S) nézett tv műsort nézzem pl. androidos telefonon (SGS2) vagy az asztali pc-n, ha ugyan azon a hálózaton van? És esetleg olyan DLNA server programot tudtok amin működik a hangsáv váltás!
Előre is köszönöm! -
-
-
Dragon27
senior tag
Hálózati tárolók a TV-n
1.LM620s : kapcsolódás LAN-on _ itt szépen látni mindent PC-t,NAS-t ....
2.LW570s : kapcsolódás Wifi LGE-WF100 _ internet kapcsolat van a TV-n de a hálózati tárolót nem jelenik meg .
3.kipróbáltam LGE-WF100 rátettem LM620s-re internet kapcsolat van de hálózati tárolót nem lát ....Gondolom a router beállítás a gond : amit beállítottam This Database only list the clients connected.,
DHCP bekapcsolva (nincs türelmem) , Enable UPnP ,WPA2 ,
ez amit a routerbe beállítottam .. -
HIJ
őstag
válasz panses #16426 üzenetére
Ez most komoly? Olcsóbb 3 antenna mint 20m UTP kábel? De legyártva is max 1600 ft...
boxos23: A mappa neve LG_DTV volt? Már csak azért mert te LG DTV -t írtál. Nekem többször több fajta TV -n sikerült már így, szóval mennie kéne...
[ Szerkesztve ]
-
boxos23
aktív tag
Hali
HA megkérném segítene valaki nekem??
Vagy egy LG 42LK450(-ZH) tv-m és szeretném frissiteni a szoftvert rajta.
Na most le is szedtem az LG oldaláról a hozzá való frissítést.
Az ott talát leírás szerint cselekedve, rátettem egy LG DTV nevű mappában egy pendrivere (kicsomagolva a zip-et) és hiába dugom be a tv usb kimenetébe nem történik semmi.
Próbáltam már manuálisan is de hiába megyek a szoftverfrisítés menübe csak az aktuális szoftver számát irja ki és nem csinál semmit.
Próbáltam már csak a zip-et mappában mappa nélkül, sőt kicsomagolva a frimwaret mappában és mappa nélkül de semmi.
Kérem segítsetek miért nem megy ez nekem??A pendrivet felimeri a tv mert bele tudok lépni a a mappa a tv szerint üres.
[ Szerkesztve ]
-
CheeseE
tag
Autodiagnosztikai interfészek és szoftverek, DMX controllerek! :)
-
smith1985
csendes tag
-
blakey
titán
válasz silver-pda #16418 üzenetére
Gyakorlatilag semmit nem tudsz állítgatni, az idei modellek kb annyit tudnak mint amennyi engedélyezett nekik, a tavalyiakhoz képest "butítottabbak", tavalyi modelleknél volt ilyen, hogy több dolgot lehetett ki/be kapcsolgatni, pl. thx, usb-hub, kisebb modelleknél pvr meg ilyenek.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
BloodRay
veterán
válasz pcdreamshop #16423 üzenetére
Akkor most kérnék újfent elnézést a nevesítésért és a célozgatásokért amennyiben azok túlzók voltak, vagy sértőek.
Többit privát üzenetben írom, mert tényleg nem érzem helyénvalónak a témát."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
jani0625
aktív tag
sziasztok!
lm660 és 670 között mi a különbség? megörjít hogy sehol nem találok normális specifikációkat.
Köszi
-
pcdreamshop
csendes tag
válasz BloodRay #16408 üzenetére
Valóban felhívtam a reklámozott cég számát és teljesen normális hangnemben megkérdeztem a tulajdonost, hogy mit tud ezekről a rágalmakról. Egy pillanatra sem emeltem meg a hangom, és nem fenyegetőztem semmivel. Megkértem amennyiben ismeri a hozzászólások íróját legyen kedves szólni neki, hogy fejezze be az alaptalan rágalmazást. Ezek után elnézést kértem a zavarásért és elköszöntem! Amennyiben bármilyen pejoratív jelző elhagyta a számat, az az irományok tartalmának szólt nem pedig személynek! Ön nem érti, hogy miért nevezem mocskolódásnak amit csinál, nos a teljesség igénye nélkül:
-Ön szerint lopott v. fénymásolt garanciajegyet adunk. (ha az LG-nél dolgozna tisztában lenne az LG garancialevelek biztonsági jellemzőivel pl., hogy többek közt speciális UV tintát tartalmaz amely a fénymásolaton nem látszik. És vajon honnan lopnánk kazalnyi garjegyet?)
-Még az általunk forgalmazott készülékekről sem tartja kizártnak, hogy azok lopottak. (ez mi ha nem rágalom)
-Szlovákiában utaztatott ilyen-olyan csalásokon átment termékekről beszél! (ha veszi a fáradtságot és utána néz a nyilvános papírjainknak látná, hogy nem vásárolunk külföldről semmit, sőt EU-adószámunk is csak 2-3 hónapja van, mivel az árgép fizetős lett és a tulajdonosa német.)
-Kategórikusan kijelenti, hogy az általunk forgalmazott termékekre nincs garancia. Amikor egy vásárlónk elküldte a számlánkat és a garjegyet az LG-nek azt a választ kapta, hogy teljesen rendben van, akkor Ön gyermeteg módon beírta, majd eligazítja az ügyfélszolgálatosokat!!!
Tovább nem is folytatom, mivel ezzel is bőven kimerítette a hitelrontás, és a becsületsértés fogalmát!
Azzal, hogy valaki jószándékú tanácsokkal lát el másokat semmi gond nincs, sőt ha valaki jogos felháborodásában ír negatív véleményt az is rendben (velünk sincs mindenki megelégedve).
Azonban itt a tapasztalatokat kellene cserélni, nem pedig összeesküvés elméleteket gyártani! Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy hasznos tanácsokkal tudja ellátni a kérdezőket legyen kedves és szorítkozzon a saját tapasztalataira és hanyagolja a mások számára kellemetlen feltételezéseket!
Ön nevesített bennünket és nem általánosságban írt a webshopokról (ez nagy különbség)!
Kettőnk közül nem hiszem, hogy én írnék "bicskanyitogatós, alvilági stílusban" az Ön megjegyzéseiből árad az érthetetlen düh! Amennyiben beszélni kíván velem küld egy mail-t az email címünkre, és szívesen felhívom vagy megadom a privát számomat amennyiben Ön nem szeretné megadni a sajátját.Egy kérdezőnek: 2 év a garancia nálunk amely érvényesíthető LG-nél, sajnos az 5 év gondoskodás promócióban nem vagyunk benne. Az LG honlapján minden üzlet fel van tüntetve aki benne van, ott egyszerűen le lehet ellenőrizni. A regisztrálás picit talán túl egyszerű, ugyanis gyakorlatilag bárhol vásárolt készüléket be lehet regisztrálni (ezzel többen is visszaélnek), de a visszaigazolás a későbbiekben csak a számlával együtt lesz érvényes így nem lesz a garancia 5 év.
Üdvözlettel: Nagy Gábor (pcdreamshop.hu)
-
sixer66
senior tag
-
HIJ
őstag
válasz silver-pda #16418 üzenetére
A fully8 -as megoldás működik itt is. (TV+OK 3 mp -ig, 1105, kód: 0413) Én nem találtam benne semmi érdekeset
-
olahjana
tag
Esetleg erre valaki???
''Sikerült már valakinek megoldani LW sorozatnál a feliratlejátszást DLNAn keresztül?
esetleg az új FW-el megeszi?
köszi'' -
Nofear19
tag
Akkor még jobb, ebben sajnos nincs tapasztalatom.
A lényeg a lényeg ha LG garanciád van teljesen mindegy hogy megszűnik egy bolt vagy sem.
Pár tapasztalatot még megosztanék de nem a garanciával kapcsolatban :-)
Nehezen de rászántam magam hogy frissítsem a tévé által felkínált új FW-t. Sok problémát hallottam a frissítésekkel kapcsolatban ezért féltem belevágni.
Szóval frissítettem az LG 42lm 640-es tévémet és szerencsére minden a legnagyobb rendben ment.
Ami jobb lett az a youtube már teljes képernyőn is nézhető de számomra ami fontos az az hogy eddig a szolgáltató által leadott műsorok leírása nem volt elérhető. Hiába kattintottam az info részre, szürke volt a leírás része. Most minden csatorna infó részében olvasható az aktuális adás tartalma, mettől meddig tart a műsor stb.Elérhetővé vált a prémium tartalom mint pl. a HBO GO de ez már lényegtelen mert ez már fizetős. Egyszóval regisztrálsz majd befizetsz egy bizonyos összeget (gondolom én) és kb 500 és 1000 ft között kérhetsz le filmeket a videótárukból. Nem próbáltam ezért a pontos folyamatát nem ismerem de a HBO mellett van a FILM BOX LIVE ami szintén egy videótár és írja is hogy 990 ft egy film,persze az ár változó annak függvényében hogy mikori és mennyire nézett.
A magic remote távirányítóról annyit hogy az elején mikor érdeklődtem itt a fórumon hogy mennyibe kerül mit tud stb. valaki írta hogy dobozost vegyek amit nem értettem hogy miért írja. A dobozosban van egy jeladó mellékelve a magic távirányítóhoz ami szükséges hogy működjön. Ezt a jeladót/vevőt kell bedugni a tévé usb részébe.
Hogy megéri-e kiadni kb.10.000 ft-ot? Megéri .Nagyon is. Kb úgy kell elképzelni azt ha nincs, mint amikor a pc-ből kihúzod az egeret és próbálj mindent billentyűről működtetni. Én belepusztulnék az biztos :-)
Én 99%-ban a magic távirányítót használom és nem bántam meg hogy megvettem hozzá.[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Venn
tag
Sziasztok!
Az electromarket.hu -val van valakinek jó vagy rossz tapasztalata?? Per-pillanat elég jó áron adják az LG 42LM620S-t.
-
HIJ
őstag
válasz silver-pda #16414 üzenetére
Mit akarsz a szervízmenüben?
-
silver-pda
aktív tag
42LM660-hoz van szerviz menü? Ha igen, hogy érhető el?
Tegnap akart fw frissíteni, de nem hagytam. -
Nofear19
tag
válasz torma1981 #16410 üzenetére
Én náluk vásároltam és minden a legnagyobb rendben zajlott sőt mivel nem kaptak 620-ból, 640-et kaptam ugyanazon az áron.Igaz vártam rá 2 hetet de részükről nem volt kötelező hogy egy jobbat küldjenek mert ép nem kaptak belőle.
LG gyári garanciát kaptam 2 éveset ahogy ígérték . Lehet náluk is hosszabbítani persze plusz költség fejében.
Hogy mi van akkor ha megszűnik a bolt? Semmi. Ha a készüléked tönkremegy, ők is az LG-hez viszik gariztatni
akárcsak te ha mondjuk a bolt tönkremegy. A + kényelem náluk a következő amit teszek hozzá nem lenne kötelező részükről. Ezt ők vállalják."A készülék meghibásodása esetén, ha az három napon belül történik azonnal kicseréljük a terméket! A garancia időn belül történő meghibásodás esetén a vásárló hívhatja a márkaszervizt, vagy pedig cégünket. A nálunk vásárolt készülékek javításának idejére cserekészüléket biztosítunk! A nálunk vásárolt készülékeknél meghibásodás esetén a vásárlónak nem kell a szállítással bajlódnia, igény szerint 72-órán belül cégünk eljuttatja a hibás terméket a márkaszervizbe!"
Teszem hozzá az interneten megtalálod a hozzád legközelebbi hivatalos LG márkaszervizt.
Ha pl. teszem hozzá egyik bevásárló központban vásárolsz tévét és 1 hónap múlva tönkremegy, nem fogja a bolt saját költségén szállitgatni a tévédet gariztatni. Gondolom én. Neki az a dolga hogy eladja. A gariztatás már a te dolgod.
Ne minősüljön ez reklámnak. Én a Pc-dream-nél vettem a tévém és elégedett vagyok mindennel.
Gondolom azt is leírnák itt ha valakit átvernének egy másik webshopnál, hogy más ne járjon rosszul.ui: Persze hogy lehet bármit ígérni stb.
[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
torma1981
veterán
válasz BloodRay #16408 üzenetére
Na ezek szerint tükrözi a cég hozzáállását a dolgokhoz, hogy alpári módon kell kommunikálni egy segítő szándékkal írt hozzászólásokhoz. Azért egy LG szervizes is írhatna ide, hogy elfogadják-e a garancialevelüket.
Szóban, levélben mindent lehet állítani. A boltról csak jókat tud mindenki mondani. Itt nem is az volt a lényeg, hanem hogy milyen garanciát adnak. Ha netán megszűnik a bolt stb hol tudja az ember érvényesíteni.
De erre még mindig nem válaszolt senki. Senki nem erősítette vagy cáfolta meg hogy LG garancia él-e náluk.[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz pcdreamshop #16396 üzenetére
A félreértések elkerülése végett annyit még hozzátennék a témához, hogy a jó árú webshopok közül még ti vagytok a legkorrektebbek szerintem is.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz pcdreamshop #16396 üzenetére
Kezdjük azzal, hogy vagy annyira korrekt, hogy téves telefonszámon elkezdesz ordítozva fenyegetőzni.
Kettő: felőlem aztán leírhatod a nevem.
Három: alapvetően általánosságban írtam a hazai netshopokról.
Négy: Kicsit rosszul lettek lenyomozva a dolgok, mert márpedig az LG-nek dolgozok, párom pedig igenis a NAV-nál dolgozik. Ezt egyébként csak a fenyegetőzések miatt említettem meg, hogy érzékeltessem a szintet.
Nézzen utána ennek nyugodtan jobban, nincsen semmiféle takargatnivalóm.
Öt: Semmiféle aljas indokom nem volt, a tv-k iránt érdeklődőknek szerettem/szeretnék segíteni. Az, hogy ezzel esetleg rontottam az önök üzletét meglehet, nem ez volt a szándékom.
Komolyan kíváncsi lennék egyébként akár privátban is, hogy tulajdonképpen miért is szeretnének feljelenteni, mi az amit mocskolódásnak vettek?"Így ugyanis gyorsan el lehet jutni a család fekete bárányához, és vannak olyan emberek akik esetleg nem itt helyesbítenék az Ön "tévedéseit"!" -> Ki mocskolódik, fenyegetőzik?
Részemről ennyi. Tényleg nem akartam az üzletüket rontani, csak tényekkel(általam igaznak tartott) próbáltam segíteni. Továbbra is tartom, hogy privát üzenetben nyugodt hangvételben még mindig hajlandó lennék megbeszélni mi volt a konkrét probléma, ha elhagyjuk ezt a bicskanyitogatós, alvilági stílust.
Továbbiakban is szívesen segítek mindenkinek, de bizonyos témákat hanyagoljunk idehaza.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
xabee
tag
Nekem sincs semmi bajom a passzív 3D-vel! Hiszen a szemem sem piszkálja annyira! pár film után már teljesen megszokható és már furcsa is, ha nem 3D-s a kép! Haverok úgy becéznek, h háromdéboj...
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot.
-
olahjana
tag
válasz Faresz404 #16403 üzenetére
igen valszeg elfogult. a képalkotása nekem is jobban tetszik a passzívnak, de hogy nem fullhd 3dben az tuti. látszanak a sörték az éleken,csíkok a fehér hátterű képnél, nagyobb távolságról kell nézni, ahonnan már nem jön ki a fullHD részletgazdagsága.
De tény hogy kényelmesebb, olcsóbb praktikusabb, meg úgyis alig fogod használni -
smith1985
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy van e esetleg LG 42LM615S típusú készüléke valakinek. Ha igen, megtenné hogy ír róla pár sort??
Illetve egy nagyon banális kérdés: mire jó a tv hátulján lévő internet csatlakozó ha nincs a tv-ben böngésző?[ Szerkesztve ]
-
silver-pda
aktív tag
válasz M@Db0Y #16402 üzenetére
És ami egymáson van, az a 1920x540.
És erre szokták volt mondani, hogy nem fullhd. Bár ha a páros sor a jobb szemnek, a páratlan meg a bal szemnek van, akkor összességében 1080 sor van, ami fullhd, csak szemenként van a félfullhd.
Mindegy, a lényeg, hogy sztem is jó a kép 3d-ben. Néztem samut is, de az vmiért zavart, lg jobban bejött.
Plazmához ne hasonlítsuk, mert az más világ. 2D-ben néztem 660-ost, meg egy régi pana plazmát, hát a plazmának oldalról sokkal jobb volt a betekintési szöge. -
Faresz404
csendes tag
Bocsánat, hogy beleszólok de :
"A teszt beigazolta, hogy az FPR technológiájú TV-k passzív szemüvegen át teljes 1080p felbontást nyújtanak 3D-ben, tehát a „fél felbontásra vonatkozó állítások nyilvánvalóan helytelenek.” (A 3D képélesség tesztelésének részleteit lásd a 2. oldalon)
- A kiterjedt laboratóriumi mérések és a két 3D TV technológia vizuális összehasonlító tesztje alapján a DisplayMate úgy találta, hogy a passzív szemüveggel nézhető TV-k lényegesen és bizonyíthatóan jobb 3D képalkotást, 3D kontrasztot, 3D mélységérzetet, jobb 3D képélességet, összességében jobb 3D képminőség, magával ragadóbb és valóságosabb 3D képet nyújtanak, ami mentes a 3D szellemképtől, átlátástól és villódzástól."
Ezt a tesztet egy ismerősöm ajánlotta.
Bővebben: http://www.hificity.hu/cikk.php?ident=7469Jómagam is épp vásárlás előtt állok ( 42LM3450 ) de én kitartottam a passzív képalkotás mellett. A cikket később olvastam min ahogy eldöntöttem mit fogok venni.
Meg vagyok elégedve a mostani 32LK450-el de a 3D nagyon felpiszkálta a fantáziám.A tesztről az a véleményem, hogy lehet akár elfogult is. Ezt inkább érdekességként írtam le.
[ Szerkesztve ]
-
xabee
tag
És valaki tudna segíteni a problémámban??? Már előzőleg kérdeztem, h proxy-s hálózatnál egyáltalán nem lehet nethez kapcsolódni a TV-vel???
Kérem szépen valaki segítsen mááár!!!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.