Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nofear19
tag
Sziasztok
Nekem a 04.20.23-as van fent de nem látok változást.
Valaki tudja mit javítottak ki ezzel a verzióval?LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
válasz Indiant #17910 üzenetére
Üdv
Hát ezt előre megmondani nem lehet.
Szerintem ez már túlzás na meg szerintem az ára is az lesz hiszen az AN-MR300 is 10.000 forint körül mozog. Akkor ez a hangvezérléses biztos hogy nem lesz olcsó. Na meg a cikk írja is hogy egy hasonló kísérlet már befuccsolt egyszer[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
-
Nofear19
tag
válasz Ursache #17905 üzenetére
Nem mondom hogy a 11-12 GB-os filmeknél nem zavarna-e valami ami a képet illeti.Arról nem beszélve hogy a hang minősége is növeli a file méretét.
Csupán azt mondom hogy sokszor találkozok 30-40 GB-os fileokkal és egy átlag felhasználónak mint és, több mint tökéletes a 20 GB körüli film.Természetesen egy átlag másfél órás 3D filmről beszélek.
[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
válasz calevara #17887 üzenetére
Üdv
Sokszor olvasok lejátszási problémákról.
Én pl. nem értem hogy miért kell pl. bd25, bd50 fájlokat letölteni. Minőség?
Pl. az Avatar megvan nekem 3D-ben 24 GB méretű mkv fájlban és tökéletes sőt mesésen szép képe van a 106 cm-es tévémen.
A tv természetesen nem játssza le a bd25 m2ts fájl formátumot mert nem ismeri fel de ha átnevezed a kiterjesztését mkv-ra akkor már lejátssza.
Én is vettem HDMI kábelt és a keserű próbálgatások után be is vágtam a fiókba. Túl sok a macera pláne ha a gép gyenge hozzá mint az enyém.
A Plex média server megoldotta a gondom. Kényelmes, rendszerezhető film lehetőségek és szép menüje van a tévén.
LG 640-es tévém van amiben van wifi de mégis lan kábellel kötöttem össze mert a nagy mennyiségű adat átvitelnél már néha akadt a saját wifijével.
Azóta tökélete minőségben, akadozás mentesen mennek a filmek.Próbáltad már a Plex verziót? Amúgy is a számítógéped winchesterén vannak a filmek nem?
[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
-
Nofear19
tag
válasz Yogibear974 #16510 üzenetére
Üdv Yogibear974
Elfelejtettem írni hogy CI kártyát használok. De amíg nem frissítettem addig az infó sávban nem volt elérhető a tartalom. Amikor nem volt még CI kártyám, dekoderen keresztül néztem és minden rendben ment.Ci-vel nem mutatta a tartalmat.
Valószínűsítem hogy analog adásnál nem írja a tartalmat.
LG42LM640-es tévém van.[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
Akkor még jobb, ebben sajnos nincs tapasztalatom.
A lényeg a lényeg ha LG garanciád van teljesen mindegy hogy megszűnik egy bolt vagy sem.
Pár tapasztalatot még megosztanék de nem a garanciával kapcsolatban :-)
Nehezen de rászántam magam hogy frissítsem a tévé által felkínált új FW-t. Sok problémát hallottam a frissítésekkel kapcsolatban ezért féltem belevágni.
Szóval frissítettem az LG 42lm 640-es tévémet és szerencsére minden a legnagyobb rendben ment.
Ami jobb lett az a youtube már teljes képernyőn is nézhető de számomra ami fontos az az hogy eddig a szolgáltató által leadott műsorok leírása nem volt elérhető. Hiába kattintottam az info részre, szürke volt a leírás része. Most minden csatorna infó részében olvasható az aktuális adás tartalma, mettől meddig tart a műsor stb.Elérhetővé vált a prémium tartalom mint pl. a HBO GO de ez már lényegtelen mert ez már fizetős. Egyszóval regisztrálsz majd befizetsz egy bizonyos összeget (gondolom én) és kb 500 és 1000 ft között kérhetsz le filmeket a videótárukból. Nem próbáltam ezért a pontos folyamatát nem ismerem de a HBO mellett van a FILM BOX LIVE ami szintén egy videótár és írja is hogy 990 ft egy film,persze az ár változó annak függvényében hogy mikori és mennyire nézett.
A magic remote távirányítóról annyit hogy az elején mikor érdeklődtem itt a fórumon hogy mennyibe kerül mit tud stb. valaki írta hogy dobozost vegyek amit nem értettem hogy miért írja. A dobozosban van egy jeladó mellékelve a magic távirányítóhoz ami szükséges hogy működjön. Ezt a jeladót/vevőt kell bedugni a tévé usb részébe.
Hogy megéri-e kiadni kb.10.000 ft-ot? Megéri .Nagyon is. Kb úgy kell elképzelni azt ha nincs, mint amikor a pc-ből kihúzod az egeret és próbálj mindent billentyűről működtetni. Én belepusztulnék az biztos :-)
Én 99%-ban a magic távirányítót használom és nem bántam meg hogy megvettem hozzá.[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
válasz torma1981 #16410 üzenetére
Én náluk vásároltam és minden a legnagyobb rendben zajlott sőt mivel nem kaptak 620-ból, 640-et kaptam ugyanazon az áron.Igaz vártam rá 2 hetet de részükről nem volt kötelező hogy egy jobbat küldjenek mert ép nem kaptak belőle.
LG gyári garanciát kaptam 2 éveset ahogy ígérték . Lehet náluk is hosszabbítani persze plusz költség fejében.
Hogy mi van akkor ha megszűnik a bolt? Semmi. Ha a készüléked tönkremegy, ők is az LG-hez viszik gariztatni
akárcsak te ha mondjuk a bolt tönkremegy. A + kényelem náluk a következő amit teszek hozzá nem lenne kötelező részükről. Ezt ők vállalják."A készülék meghibásodása esetén, ha az három napon belül történik azonnal kicseréljük a terméket! A garancia időn belül történő meghibásodás esetén a vásárló hívhatja a márkaszervizt, vagy pedig cégünket. A nálunk vásárolt készülékek javításának idejére cserekészüléket biztosítunk! A nálunk vásárolt készülékeknél meghibásodás esetén a vásárlónak nem kell a szállítással bajlódnia, igény szerint 72-órán belül cégünk eljuttatja a hibás terméket a márkaszervizbe!"
Teszem hozzá az interneten megtalálod a hozzád legközelebbi hivatalos LG márkaszervizt.
Ha pl. teszem hozzá egyik bevásárló központban vásárolsz tévét és 1 hónap múlva tönkremegy, nem fogja a bolt saját költségén szállitgatni a tévédet gariztatni. Gondolom én. Neki az a dolga hogy eladja. A gariztatás már a te dolgod.
Ne minősüljön ez reklámnak. Én a Pc-dream-nél vettem a tévém és elégedett vagyok mindennel.
Gondolom azt is leírnák itt ha valakit átvernének egy másik webshopnál, hogy más ne járjon rosszul.ui: Persze hogy lehet bármit ígérni stb.
[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
Szia
Kösz a választ. Ezek szerint te is frissítetted és minden rendben volt? Akkor nem ezen a típuson voltak gondok?
Sikerült a Lan kábeles kapcsolatot megoldanom.
Eddig ahányszor rádugtam a Lan kábelt nem vettem észre hogy rákérdezett volna arra hogy kábelen jöjjön-e a jel vagy sem.
Most rákérdezett, igent nyomtam és a jel maximálisMég egy kérdés . Ez a frissítés a Youtube videókat már engedélyezi teljes képernyőn is?
Mi az ami lényegesen változik?[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
Némi segítséget kérnék azoktól akiknek LG 640s tévéjük van.
Plex nevű programmal nézem a tévén a filmeket ám a wifi jele ami a film menűjében látható kegyetlenül ingadozik pedig a TP link routerem mindössze 2 méterre van tőle.
Amikor kicsi a jel akkor megáll a film és a képernyő közepén egy karika jelenik meg mint általában az online videóknál mikor pufferel. Mit tehetek? Lan kábellel is próbálkoztam de az az érzésem hogy semmibe veszi és a saját wifijét használja ilyenkor is mert ugyan úgy megáll néha. Van megoldás erre?A másik amit kérdeznék hogy az FW-jét érdemes frissítenem? A legújabban kiadott frissítés is okoz gondot?
04.01.46 van most fent de a legújabb ami elérhető a tévé szerint az a 04.10.37-es.Frissítette már valaki erre az újabb verzióra? Jobb lett vagy ezzel is gond van?
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
-
Nofear19
tag
Sziasztok
Ez a szürke import dolog már le lett beszélve. Még képet is illesztett be az illető a gyári LG 2 éves garanciát kapott. Arra meg figyelmi kell hogy a magyar nyelv is benne legyen mert mint olvastam, akadt akinek gondja volt vele.
Nem értek azzal egyet hogy 210.000 alapból a 620s típus.
Győrben a bevásárló központban ugyan 219.000 ft de azért ennyi mert adnak hozzá egy 3D videó kamerát.
Nézzetek utána hogy mennyi kerülnek.Ha ezt levonom + azt hogy egy webshop nagyságrendekkel többet tud spórolni és lejjebb tudja vinni az árakat akkor igenis reális ár a 159.000 ft-os 620s-es típus.
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
válasz polonic #15186 üzenetére
Parancsolj itt a választék LG-ből.
Ami szürke az minden tévénél azonos, ami fekete felíratos az tévénként változó.
Ez nem fedi a tévék tényleges tudását csak néhány fontos adatot.Az árat 150.000-ig löttem be de fent a minimum és maximum árakat tévé tipusonként látod.
[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
-
Nofear19
tag
válasz szacsa33 #15169 üzenetére
Köszönöm az infót. Ezzel tényleg megnyugtattál
Mert hát beleült a fülembe hogy hátha mégsem, bár az oldal egyértelműen irja csak hát sokan írták hogy mondani sok mindent lehet.Mégegyszer köszi
Megkaptad hozzá az igért ajándék kábeleket is?
jooker82 itt a bolt [link]
[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
válasz panses #15137 üzenetére
Megmondom én hogy :-)
Elvittem az asszonyt az árúházba és megkerestem azt a típust amit rendeltem.( ő akarta látni élőben)
Mákomra pont azon 3D-s adást nyomattak ráadásul egy demo videót amit nem kell mondanom pont azért készitettek hogy padlót fogjál és alatta a polcon a szeművegek.Na mikor meglátta mit tud a 3D, akkor tudtam hogy megmenekültem :-)
[chelloZotya Bárcsak tele lennék :-)
[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
Ezzel a 10.000 ft-os konzollal vagyok gondba én is.
Eredetileg 140.000 ft-ot szántam tv-re. Erre megláttam a 3D tv-t és azt mondtam hogy még jobban összehúzom a szíjjat és inkább megveszem 159.000-ér a 3D-set. Na igen ehhez jön a Magic remote távirányító 10.000-ért és most a fali konzol 10.000-ért. Ez már kezd fájni csak hát barkácsolni egy olyan fali konzolt ami kihúzható hogy fel tud szerelni és még dönthető is legyen némileg, szóval nehéz.
Ha lenne nekem is egy ami nem passzol, én is átalakítanám.LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
köszi
És a vesa? mert nekem valahogy kinai ez a 400x400 mm
Most nézem a képeket.
Ezek szerint a fali konzolt nem a talp helyére kell rögzíteni hanem a 40x40 cm-re lévő csavarok helyére.Ezért nem értettem ezt a négyzet alakú felfogatást mikor a talp rögzítése téglalap alakú felfogatású.
[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
Egy kérdésem volna.
A tévén van egy CI interfész amibe a fizetős tévéadások kikódolásához szükséges kártyát kell bedugdosni.Ez a csatlakozó szabvány méretű? Vagy honnan tudom azt hogy mely szolgáltató kártyája használható?
Illetve:
Vesa kompatibilis (400 x 400 mm) a 400x400-as adat mit jelöl?
[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
De őszintén. Ilyet én hivatalos boltban/telephelyen konkrétan a Fiatnál vásárolt termékről is hallottam.
Jelen esetben egy közeli ismerősöm vett egy vadonatúj autót amit mikor koccant és bevitte a szerelőhöz kiderült hogy a kocsi B oszlopa egyszer meg volt törve.Én értem hogy kételkedtek. Komolyan mondom hogy értem.De vannak törvények amit tudsz érvényesíteni.
A legtöbb esetben mikor reklamálnak és nem cserélik ki annak az az oka hogy sokan eldobják a dobozát és akkor tényleg nem cserélik ki.De ezt legtöbbször nem említik.
Értem a csődöt is de ez akár egy kisebb bolt esetében is előfordulhat.
Azt hogy külföldről hozta be és itt árulja, gondolom erről is rendelkezik törvény. Persze most ezt is ki tudja megmondani hogy az adott bolt sumákol vagy sem.
Sokszor a károsult úgy gondolja hogy inkább rájuk hagyja mert neki nincs esélye mivel nem ért hozzá.Most már tényleg nem tágítóm ezt a témát hiszen sok a " lehet hogy " és persze mindegyik előfordulhat :-)
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
Ezt olvassátok el.
Kiemeltem belőle azt a részt ami a garancia levél meglétéről szól.
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet
4. § (1) A forgalmazó köteles a fogyasztót tájékoztatni arról, hogy a kijavítást vagy kicserélést a Ptk. 306. §-ának (2) bekezdése értelmében - az áru tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
(2) A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.151/2003.(IX. 22. ) Korm.rendelet
1§ (3) A jótállási kötelezettség teljesítése azt terheli, akit a fogyasztói szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez (a továbbiakban: forgalmazó). A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül (a továbbiakban: fogyasztó).
3. § (1) A forgalmazó köteles a fogyasztónak a fogyasztási cikkel együtt - külön kérés nélkül - jótállási jegyet átadni.
7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozzaLG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
-
Nofear19
tag
válasz snooze #15093 üzenetére
Nézzétek ez mind lehetséges. Csődöt jelent, megszűnik a cég de az LG 2 éves garanciája ugyan úgy megvan.
Amivel bemész az LG szakszervizbe nem?A netes cég nem javítja a tévét csak továbbítja az LG szakszervizbe. Ugyan úgy érvényesíti a tönkrement tévé garanciális javítását akárcsak te. Ő is megvette a tévét csak továbbadja. Ha mondjuk mikor nekik kiszállítják a tévét amit szemléltetéskép ki akar rakni a boltba és észreveszi hogy nem működik, visszaküldi akárcsak te.
Teljesen mindegy honnan veszed a tévédet a gyári 2 év garancia ugyan úgy meg van rá mintha a saturnban vennéd.
Nem érteném pl. azt hogy az lg különböző időtartamú garanciát adna ki különböző cégeknek. Mi értelme lenne?
Csupán az a lényeg hogy a garancialevelet érvényesíteni kell mikor megkaptad a készüléket, a helyi szakszervizben.
De tényleg jó lenne ha egy ilyesmivel foglalkozó emberke megerősítené :-)
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
válasz snooze #15089 üzenetére
A hölgyel akinek E-mailen írtam és megkérdeztem tőle hogy érvényesíthetem itt győrben a gyári garancia levelet, igennel válaszolt.
Szerintem ők amúgy sem jogosultak az LG gyári garancia levél lepecsételésére.
Nekik is van saját garanciájuk. Ami arról szól hogy ha náluk veszed akkor pl. 1 évig ők vállalják hogy ha tönkremegy akkor ők intézik helyetted a cserét illetve ők jönnek ki és szállítják el a készüléket plussz ahonnan én veszem garantálják a cserekészüléket addig míg a csere vagy a javítás lebonyolítják.
Ez a garancia nem azonos a gyári LG garanciával. Az LG ilyet nem garantál. Ők nem írják azt sehol hogy a csere+ szállítás stb. foglalkoznak.Ha pl. a saturnban veszed, hazaviszed és 1 hónap múlva bedöglik akkor az LG szakszerviz nem jön ki házhoz. Te viszed be hozzájuk.
Vagy rosszul tudom?
Korrigáljátok ha rosszul írom.
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
válasz snooze #15082 üzenetére
Nem, nem gyerekek még nincs itt a tv mint már fentebb is írtam :-)
A lényeg.
Megkapom a tv-t a garancia levéllel.
Ezzel a levéllel be kell menni az LG márkaszervizbe és le kell pecsételtetni.A boltból kijöve sincs a neveden a garancia levél hanem bemész a melette lévő kis helyiségbe és ott állítják ki a nevedre meg le is pecsételik.
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
válasz Williamgrant #15054 üzenetére
A honlapukon azt írja 2 év gyári garancia.
Megkérdeztem hogy a garancia levelet tudom-e érvényesíteni Győrben a helyi márkaszervizben és azt mondták hogy igen. Nekem ebből az jön le hogy az LG által kinált garanciáról van szó.Meg hogy:
A készüléknek helyszíni garanciája van, tehát
bármi probléma van vele a szerviz házhoz megy.Vélemény?
[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
válasz jooker82 #14997 üzenetére
Ide másolom amit a honlap ír.
Tudom jól hogy ebbe is bele lehet kötni mert ugye írhatnak dolgokat de mondjuk nem tartják be de szerintem nem lesz gond velük.
A TV garancia levelét a helyi márka szervizbe kell érvényesíteni."Cégünk a forgalmazott termékekre gyári garanciát vállal! Ez típusonként változó Samsung tv-k 2+1 év, LG tv-k 2 év, Sony tv-kre 2 év, a garancia. Egyéb termékeknél a garancia minimum 1 év, a webáruházban a készülékeknél pontosan fel van tüntetve.
A garancia érvényesíthető az adott márkaszervizekben!
A készülék meghibásodása esetén, ha az három napon belül történik azonnal kicseréljük a terméket! A garancia időn belül történő meghibásodás esetén a vásárló hívhatja a márkaszervizt, vagy pedig cégünket. A nálunk vásárolt készülékek javításának idejére cserekészüléket biztosítunk! A nálunk vásárolt készülékeknél meghibásodás esetén a vásárlónak nem kell a szállítással bajlódnia, igény szerint 72-órán belül cégünk eljuttatja a hibás terméket a márkaszervizbe!"
A tévém re 2 év garancia van és még van lehetőség garancia hosszabbításra is.
[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
Sziasztok
Arra vigyázz hogy 2 fajta távirányító van.
LG AN-MR 200
LG AN-MR 300Az LG AN-MR 300 való az LG LM 620S típusú tévéhez.
Úgy tudom a 2012-es modellekhez a LG AN-MR 300 és a 2011-es modellekhez LG AN-MR 200 való.Ezt viszont érdemes más is megerősitse de én most rendeltem LG LM 620S-as tévét és kértem hozzá Magic remote távirányítót és direkt rákérdeztem hogy a LG AN-MR 300 való hozzá mire mondták hogy igen.
Véleményem szerint azért olcsó a másik mert az a régebbi 2011-es fajtákhoz kell.
Közben most látom hogy kaptál rá választ :-)
[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
válasz Williamgrant #14990 üzenetére
Elnézésedet kérem ha rosszul reagáltam. Lehet hogy ma én menstruálok.
De ha írsz valamit akkor legalább a lényeget írd és ne azt hogy olvass vissza 200 hozzászólást mert azokat mind elolvastam. Szinte mindig van újabb és újabb tapasztalat.
Ha kifejtenéd az álláspontod a nem Magyarórszági tévével kapcsolatban amiről megint csak megosztott vélemények vannak, meghallgatnám. Hogy mitől jobb egy 219000 ft-ért vásárolt tv ami mellé adnak valamit amiről te is tudod hogy nincs ingyen, hacsak az árát nézed. Csak azért mert az itteni boltok csak úgy adják ezt a típust még nem fogom megvenni.Mégegyszer bocs. Tényleg bunkó voltam.
[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
válasz Williamgrant #14984 üzenetére
Végig olvastam az utobbi 400 hozzászólást de nem látom az arogáns seg hozzászólásaid értelmét mert látom mindenkibe belerúgsz.
Áruld el nekem azon kivül hogy menstruálsz, mi bajod?
Az hogy más embereknek más igényeik vannak esetleg nem engedhetnek meg maguknak többet?LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
válasz Williamgrant #14978 üzenetére
Miért melyik LG tv magyar? :-)
Mi a gond azzal ha mondjuk máshonnan hozzák be?
LG 42 LM 640S
-
Nofear19
tag
válasz jooker82 #14961 üzenetére
Én most rendeltem meg a netről az Lg LM620s tv-t 159.000 ft-ért egy MO cégtől.
Csak azt nem értem hogy pl. itt Győrben is hasonlóan hírdetik a Media Markt-ban csak ép egy ingyen kamera címmel.
Mi ebben az ingyen? Hiszen 60.000 ft különbség van a netes és a boltok árai között. Ez egy cicc.[ Szerkesztve ]
LG 42 LM 640S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest