Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
van az irodában egy 55LB580V. Belőttem rajta az HBO GO-t, az unalmas órákra, és jött a kérdés:
milyen képjavító funkció, vagy bármi más okozza azt, hogy a kép egyszerűen "túl szép", "túl valósághű"
Oké, ez akár előny is lehetne, de bármit nézek, olyan, mintha valami szappanopera lenne... a Trónok harca, mintha egy stúdióban lett volna leforgatva, béna műfényekkel... Nagyon illúzióromboló.
Túrtam a képbeállítások menüt, de nem jöttem rá mi okozhatja.Azért keresgélek errefelé, mert otthon egy mást típusú full HD LED TV-n ilyet nem tapasztaltam.
Nem tudom pontosan leírni, hogy mi is zavar, de valahol a képélesség és a mozgások hatnak természetellenesnek (vagy túl valósnak... )
Tényleg olyan - bármit is nézek - mintha egy régi magyar, stúdióban forgatott tévéfilmet néznék.
-
|AP|
veterán
válasz mobilizmo #70943 üzenetére
ezt én is néztem, de ehhez is kellene tv hálózat, legalább egy szobaantenna, gondolom.
Mindegy, végülis annyira nem fontos, mégiscsak egy munkahely
Nem vészes a böngészőből indított stream sem, leszámítva az állapotjelző sávot a kép alján, csak gondoltam hátha van más módszer is, box, vagy antenna nélkülSőt, talán a legjobb megoldás az lesz, hogy laptopról megy az M4 stream, HDMI kábellel a TV-re kötve
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
Kaptunk az irodába egy 55LB580V-t. Elsősorban prezentációs célokra van, de azért felmerült, hogy nyáron olimpia és EB is lesz, amiket nem lenne baj, ha tudnánk nézni
TV szolgáltatás persze nincs, marad a netes stream. Az M4 élő adás ugye elérhető neten, a TV böngészőjéből megy is, de teljes képernyőn nem az igazi (pl. az állapotjelző sáv nem tűnik el).
Elég kezdetleges OS van még ezen a modellen... Van esetleg más mód a böngészőn kívül, hogy lehessen nézni a Médiaklikk adásait (M1, M2, M4, Duna, stb.)? -
|AP|
veterán
válasz huncutka1029 #45681 üzenetére
köszi, hogy ennyire utánanéztél
"Kivéve, ha kábeles a UPC-d, és nem analóg hanem digitális adást néznél." - pont ezt szeretném.
Úgyhogy Sencor megy vaterára (de tényleg van CI slot, esküszöm ), és nagyon esélyes, hogy ez az LG lesz helyette.[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz huncutka1029 #45666 üzenetére
Van rajta CI foglalat, csak nem CI+ kompatibilis. Tudtam, hogy ez lesz, de azért adtam neki egy esélyt. Fel is ismerte a kártyát, odáig eljutottam, hogy kiírta, hogy UPC card, de eddig tartott.
Szimpatikus ez az LG, de gondoltam azért rákérdezek hátha van valakinek jobb tippje.
-
|AP|
veterán
Bejött az amit sejteni lehetett, a Sencor SLE2651M4 nem működik UPC mediacarddal, ezért új tévé kell a hálóba. Nem kell nagy, nem kell túl drága (70-75k körül), viszont mindenképpen fogadja a mediacardot és ha már lúd legyen kövér alapon legyen kicsit okos is (wifi hálózatra csatlakozás, filmlejátszás PC-ről, tabletről, ilyesmi)
Van jobb választás, mint a LG 28LB490? -
|AP|
veterán
válasz ufonauta #44732 üzenetére
Szia!
Pont ugyanezt a TV-t néztem ki, hálószobába, második TV-nek. UPC Media Carddal szeretném rajta fogni a digitális adást. Vajon úgy működik a felvétel?
Minden más szempontból elégedett vagy vele? Nekem még az lenne a fontos, hogy a PC-n lévő filmeket normálisan tudjam rajta nézni az otthoni wifi hálózaton. Ezt remélem tudja. Más rossz tapasztalatod nem volt vele?
-
|AP|
veterán
válasz huncutka1029 #17207 üzenetére
Csak TV-nek lenne használva... esetleg a hétköznapi használatban lehet előnye egy mezei TV-nek? Gondolok itt a távirányító minőségére, kezelhetőségre, környezeti fényérzékelő és egyéb tévés apróságok.
Bár azt hiszem ezek már másodlagos szempontok, a képminőség kell hogy döntsön. Lenne valakinek tippje olyan helyre, ahol meg lehetne nézni a kettőt egymás mellett? -
|AP|
veterán
Erre senkinek sincs ötlete? Elképzelhető, hogy egy monitor-TV-nek jobb képe van a Full HD és az IPS panel miatt, mint egy TV-nek, vagy mindenképp inkább a TV-t érdemes választani?
-
|AP|
veterán
Két LG modellre szűkült a hálószobai TV keresés:
LG 26LS3500 : 26", "rendes, igazi" TV, szimpatikus tudással, kinézettel, árral
LG 2732D : monitor-TV, 27", Full HD, IPS panelE kettő között nem igazán tudok dönteni. Ugyan a 2732 egy monitor-TV öszvér és ezekről mindig azt mondják kompromisszumos megoldás, viszont ennek a sorozatnak a TV-s képességeiről jókat lehet olvasni. Mellette szól még az IPS panel, a Full HD és a kicsit nagyobb méret.
Az LS3500 mellett pedig az szól, hogy "normális" TV, emiatt gondolom jobb hang, és olyan tévés apróságok, mint környezeti fényérzékelő, MCI 100Szóval szerintetek melyiket érdemesebb választani?
-
|AP|
veterán
Sziasztok!
Hálószobába, második tv-nek keresek 26-27" körüli LED TV-t, 70-75k körül. Sok elvárás nincs, legyen normális képminőség, ami viszont fontos a minél több videó formátum lejátszása pendriveról.
Három versenyzőt néztem ki, három LG és egy Samsung:és három LG, mint alternatíva:
LG 26LS3500 - árban szinte ugyanott
LG M2732D - TV és monitor, 27", IPS panel, árban ugyanott
LG 26CS460 - legolcsóbb versenyző, "csak" LCD, de az ára miatt megfontolandóAjánljátok valamelyiket? Jó-rossz tapasztalat bármelyikről? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest