Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@Db0Y
senior tag
válasz coxy01 #18754 üzenetére
Alkalmazásokban valóban nem megy a billentyűzet. Szerintem sokkal egyszerűbb vele a böngészés mint magic remottal. Ha sűrűn használod akkor megéri. Touchpad része is tökéletesen megy csak néha görgetésnél a böngésző hülyül meg egy kicsit és folyamatosan görget de aztán helyreáll.
-
M@Db0Y
senior tag
-
M@Db0Y
senior tag
válasz Petyus1 #18075 üzenetére
Iphone 4S nálam 20Mbit körül áll meg wifi sebességbe szerintem ennél nem tud többet, samsungból csak galaxy s2 volt próbálva az is hasonló eredményt ért el. Ipad-et még nem is fogtam a kezembe azt nem tudom
Ennyit tud a wifi. Nézz meg teszteket akár itt a PH-n, az elméleti sebesség kb 1/3-át tudják csak.
Na de sok sikert neked nem nagyon hiszem hogy a szervizbe akármit is tudnak csinálni a tv-vel , max kicserélik és az is hasonló eredményeket fog produkálni.
Nem sértődtem meg és nem is akarlak tovább idegesíteni ezzel mert tudom milyen bosszantó ,szóval itt befejeztemTovábbi szép napot.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz Petyus1 #18067 üzenetére
Hát azért wifi-n az a 150mbit/s az elméleti maximum , ebből 1 csomó dolog lejön, tehát a szám egy jó marketing fogás. A tényleges sebesség inkább ennek a 40-60%-a . Ehhez hozzájön a távolság és máris nem tud lejátszani nagyobb HD tartalmakat wifin.
Én is végigjátszottam mindent aztán rávettem magam és behúztam a falba vezetéket .
Jó az a wifi benne de csak böngészésre[ Szerkesztve ]
-
M@Db0Y
senior tag
válasz Petyus1 #18056 üzenetére
Nálam is ez volt a helyzet. TP-Link 1043Nd routerem van ha a router közvetlen a tv közelében van akkor megy minden de ha már 1-2 fal van akkor a wifi egyszerűen nem elég nagyobb 15-20Gb feletti anyagok lejátszásához. Egyébként hiába veszel 300 vagy 450Mbites routert mert ahogy néztem a tv wifije csak 1 csatornát tud kezelni ezért a max sebesség 150Mbit , legalábbis nálam akárhogy próbáltam nem ment feljebb.
-
M@Db0Y
senior tag
Kijött az új szoftver lm620s-re! Valóban már lehet böngészőben fullscreenre tenni a youtube-ot meg minden más videót is. Végre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest