Új hozzászólás Aktív témák

  • BloodRay

    veterán

    válasz pcdreamshop #16396 üzenetére

    Kezdjük azzal, hogy vagy annyira korrekt, hogy téves telefonszámon elkezdesz ordítozva fenyegetőzni.
    Kettő: felőlem aztán leírhatod a nevem.
    Három: alapvetően általánosságban írtam a hazai netshopokról.
    Négy: Kicsit rosszul lettek lenyomozva a dolgok, mert márpedig az LG-nek dolgozok, párom pedig igenis a NAV-nál dolgozik. Ezt egyébként csak a fenyegetőzések miatt említettem meg, hogy érzékeltessem a szintet.
    Nézzen utána ennek nyugodtan jobban, nincsen semmiféle takargatnivalóm.
    Öt: Semmiféle aljas indokom nem volt, a tv-k iránt érdeklődőknek szerettem/szeretnék segíteni. Az, hogy ezzel esetleg rontottam az önök üzletét meglehet, nem ez volt a szándékom.
    Komolyan kíváncsi lennék egyébként akár privátban is, hogy tulajdonképpen miért is szeretnének feljelenteni, mi az amit mocskolódásnak vettek?

    "Így ugyanis gyorsan el lehet jutni a család fekete bárányához, és vannak olyan emberek akik esetleg nem itt helyesbítenék az Ön "tévedéseit"!" -> Ki mocskolódik, fenyegetőzik?

    Részemről ennyi. Tényleg nem akartam az üzletüket rontani, csak tényekkel(általam igaznak tartott) próbáltam segíteni. Továbbra is tartom, hogy privát üzenetben nyugodt hangvételben még mindig hajlandó lennék megbeszélni mi volt a konkrét probléma, ha elhagyjuk ezt a bicskanyitogatós, alvilági stílust.

    Továbbiakban is szívesen segítek mindenkinek, de bizonyos témákat hanyagoljunk idehaza. :)

    "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Új hozzászólás Aktív témák